|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
11.2.2009 23:14:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Leda kako je to mišljeno da da glavico otroček nazaj? Naša jo recimo da, ko nekaj sliši in bi rada videla kaj dogaja, drugače ne.

....recimo, da jo držiš v roki...in se ti tak nazaj z glavo špana..tak razteguje vrat...v tem stilu...ne znam točno opisat... tak kot da ti hoče se nazaj vrečt.....

Kot da dela most na tvojih rokah?user posted image  To namreč LOvro počne pa mi je tak simpatičen...Nisem pa še pomislila, da bi blo s tem kaj narobe. Leda, ti je že žal, da si omenila, ne?user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
11.2.2009 23:15:41   
morango
Joj, men se je pa danes spet zaluštalo po nosečnosti in pričakovanju in vsem tem. Sem na fb najdla kolegico iz Švice, jo šla danes obiskat in čez dva mesca bo že rodila. Ta velki je pa dve let star in je bil Leni ful zanimiv. No, mogoče bolj njegove igračke. V glavnem uživala je sto na uro, jaz pa tud.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
11.2.2009 23:16:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: leda
ki sem se ji jaz s svojim eksotičnim poklicem zdela ful zanimiva in bi kar z mano čvekala,

...in zdaj si moj firbec zbudila...user posted image

eksotika user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
11.2.2009 23:17:04   
gold fish

Saraya, si ti prej spraševala za ograjo za posteljo. V BC jo imajo

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977

čisto ista je v lidlu od jutri 19.90€user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
11.2.2009 23:18:46   
morango

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Leda kako je to mišljeno da da glavico otroček nazaj? Naša jo recimo da, ko nekaj sliši in bi rada videla kaj dogaja, drugače ne.

....recimo, da jo držiš v roki...in se ti tak nazaj z glavo špana..tak razteguje vrat...v tem stilu...ne znam točno opisat... tak kot da ti hoče se nazaj vrečt.....

Kot da dela most na tvojih rokah?user posted image  To namreč LOvro počne pa mi je tak simpatičen...Nisem pa še pomislila, da bi blo s tem kaj narobe. Leda, ti je že žal, da si omenila, ne?user posted image
Meta, včasih je lahko to tud sam faza. Se otroček nauči, pa nekaj dni to ponavlja. Naša se je glih zadnjič pri pediatru tko zvila, prej pa še nikol. Pa je rekel, da je pri njej to res prehodno, da naj jo pa nosim tko, da se v naročju ne bi mogla tolk zvijat. In naj jo za kakšen teden dam kdaj pa kdaj v lupinco, ker je tko zaobljena, da se tam ne more uvijat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
11.2.2009 23:18:48   
meta21

ki sem se ji jaz s svojim eksotičnim poklicem zdela ful zanimiva in bi kar z mano čvekala,

Kaj mi delate babe? Bi rade, da vas celo noč sanjam al kaj?user posted image  Jaz sploh ne morem več razmišljat in če je tle kaj kar ne razumem, bo tko tud ostalo...Prazna glava še iz nosečnosti, demenca in zmedenost od ščitnice in še malo prirojene blondine so naredili svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4156
11.2.2009 23:18:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst bi pa rada kupla termo posodo.... ma ne za flaške... tako, ki ima dve posodici notri za gosto hrano... v chicchotu baje imajo..... neč, en dan pridem res v LJ...... že dolgo nisem pohajala....

sem dobla neki bon za 10% popust za te trgovine... Poiščem, pa  ti pošljem....  jaz ne hodim...najbližji mi je v ce...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
11.2.2009 23:20:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Katera je že rekla, da gre namesto mene pisat matematiko? Pf? Jaz ser takoj strinjam s tem.

nosečka08 je blauser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
11.2.2009 23:20:57   
meta21
Morango, saj mene je težko iztirit oz. menda sem tak optimist, da sploh ne pomislim, da bi blo kaj narobe...tak da, brez skrbi. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
11.2.2009 23:21:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meta 21,maš lidlov novi katalog kje pri roki??
Al pa katera druga??

mam, kaj te zanima....

..sem ti že včeraj napisala, da je ista ograja not, pa že bubi je prejšnji teden ta katalog gor kazalauser posted image

al kaj drugauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
11.2.2009 23:22:11   
morango
Aja, pa še ena o preobračanju. Naša se je sicer parkrat že prej obrnila, ampak je blo to bolj čudno naključje, ona pa čist presenečena, ko se je znajdla na hrbtu. Pa roko je imela nekak čudno spodvito, pol je rito ful v zrak molela. Skratka, zdelo se ji je, da bi nekaj moglo ratat, pa ji ni blo najbl jasno, ne kaj ne kako.
No, zdaj se pa že dva dni s tako lahkoto preobrača in ob tem res vidno uživa. Očitno je prišel njen čas.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
11.2.2009 23:24:17   
morango

Morango, saj mene je težko iztirit oz. menda sem tak optimist, da sploh ne pomislim, da bi blo kaj narobe...tak da, brez skrbi. user posted image
Tako je tud prav. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
11.2.2009 23:24:23   
meta21
Morango, a s trebuha na hrbet? Kdaj se ti je pa že začela s hrbta na trebuh obračat?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
11.2.2009 23:25:48   
Lara Croft

sem dobla neki bon za 10% popust za te trgovine... Poiščem, pa ti pošljem.... jaz ne hodim...najbližji mi je v ce...

Fiška.... ni treba, hvala... imam tudi jaz dva.....user posted image

Naša Lara pa rokice nazaj zateguje... me prow zanima, kaj bo rekla pediatrinja....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 4164
11.2.2009 23:26:49   
meta21
Ojoj, šele zdaj sem vidla, da mam že 5 zvezdic...enkrat tekom današnjega večera sem dobila še 5. zdaj sem pa že na 2012user posted image . Se počutim kot da bi 1.1. ob 2h zjutraj ugotovila, da sem pozabila nazdravit za polnočiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
11.2.2009 23:27:30   
morango

Morango, a s trebuha na hrbet? Kdaj se ti je pa že začela s hrbta na trebuh obračat?
Ne, ne se obrne samo s trebuha na hrbet, pol pa spet veselo pobrcava, jaz jo moram pa spet na trebuščka dat. user posted image To ene parkrat ponovi, pol ji je pa zadost in se morava kaj druzga zmislit. Noče prevelike rutine, punca.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
11.2.2009 23:29:19   
gold fish

Kaj mi delate babe? Bi rade, da vas celo noč sanjam al kaj?user posted image  Jaz sploh ne morem več razmišljat in če je tle kaj kar ne razumem, bo tko tud ostalo...Prazna glava še iz nosečnosti, demenca in zmedenost od ščitnice in še malo prirojene blondine so naredili svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

meni je tvoj firbec pač avtomatsko na eksotiko vrglo....user posted image ...mogoče je kaj druga....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
11.2.2009 23:30:17   
Olivija*
zdej grem pa tut js v mižule. lahko noč vsem!

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
11.2.2009 23:30:29   
morango
Pa košara tudi naši že preseda, ker ne vidi dovolj ven. Tako da zadnjič sva tud midve imeli tulilno urico. Ma ne vem, vrečo sicer imam za športni del, ma tle pr nas je vseen kar hladno, pa zapiha, in se mi zdi v košari bolj zaščitena. Bom pa morda na Primorskem preizkusla športni del.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
11.2.2009 23:30:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Fiška.... ni treba, hvala... imam tudi jaz dva.....user posted image

pol pa je lahko kjer pač jeuser posted image , ne rabim iskatuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
11.2.2009 23:31:04   
meta21
Aja, pol se že zna obrnit s trebuha na hrbet obratno pa ne? Kok so ti naši vrabčki zanimivi! Lovro se pa zdaj že na obe strani prevali iz hrbta na trebuh, obratno mu je pa samo enkrat ratalo, ko ga je slučajno prevagalouser posted image . Piščančki mali!user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
11.2.2009 23:31:47   
lana luna

Ojoj, šele zdaj sem vidla, da mam že 5 zvezdic...enkrat tekom današnjega večera sem dobila še 5. zdaj sem pa že na 2012user posted image . Se počutim kot da bi 1.1. ob 2h zjutraj ugotovila, da sem pozabila nazdravit za polnočiuser posted image

ti boga žvalcauser posted image user posted image user posted image pejt štet od 2012 nazaj do 2000, pa boš najdla ta 2000. post, pa mu nazdravi, al pa ga citairaj pa spodej napiš, da je 2000.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
11.2.2009 23:34:31   
lana luna

Saraya, si ti prej spraševala za ograjo za posteljo. V BC jo imajo

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977

evo ga... sem ga najdla sam zate... tvoj 2000. postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
11.2.2009 23:35:12   
morango
Jaz vas za danes tud zapuščam. Spite čim dlje ....user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
11.2.2009 23:38:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Pa košara tudi naši že preseda, ker ne vidi dovolj ven. Tako da zadnjič sva tud midve imeli tulilno urico. Ma ne vem, vrečo sicer imam za športni del, ma tle pr nas je vseen kar hladno, pa zapiha, in se mi zdi v košari bolj zaščitena. Bom pa morda na Primorskem preizkusla športni del.

Jaz sem že spraševala za vrečo za športni del pa se menda pri nas za Jane voziček ne dobi. Zato sem vzela eno večjo deko in najprej zavila kar Lovra skupaj z vozičkom okol nog in telesa (do višine ramen), ko kebabuser posted image . Pol sem pa zarad lepšega eno tanko pleteno dekico čez dala, da ni res zgledalo ko kebab in je izpadlo čisto ok. Pa pod njega sem seveda tud dala eno toplo dekco.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?