Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:48:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzela Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida. Je pa Videk tudi prehlajen, skoz mu z noska teče. Ampak še boma malo počakale Sem bila včeraj v leclercu, polno otroških stvari imajo, bom še šla en dan ta teden, pa bom malo pregledala, če bi kaj rabli ata bo pa kartico dal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:49:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* . Lepa in velika kopalnica Naša spodnja kopalnica je v enaki barvni kombinaciji Spet podobno vidve sta mi pa nekaj sumljivi, je mal preveč podobnosti-tud glede otrok Ne vem kaj je to. Ful stvari se poklapa. jaz tud ne vem to bosta mogli vidve pogruntat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:49:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Tak vzorc je pa pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:49:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzela Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida. Je pa Videk tudi prehlajen, skoz mu z noska teče. Ampak še boma malo počakale Sem bila včeraj v leclercu, polno otroških stvari imajo, bom še šla en dan ta teden, pa bom malo pregledala, če bi kaj rabli ata bo pa kartico dal. jaz sem tudi bila včeraj. Ampak nič ne rabimo od otroških stvari. Mleko moram kupit, ker je ugodno. Včeraj ga nisem mogla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:49:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tak vzorc je pa pri nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:50:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
ajajaj, medtem kosmo mi praznovali z mojo mami, ste ga ve konkretno klofale...jap bom vidla kdaj mi bo zneslo skozi prit...zdaj bom verketno škilila smučanje,dokler rita aja malo grem tja kjer sem ostala 160 stran...ajmemeni...upam, na dost kvadratkov
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:50:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tak vzorc je pa pri nas ja masa pa res kar podobno, da ni bil isti majtr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:50:38
|
|
|
|
barbaw
|
Grem na pošto. Pridem vč kasno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:51:43
|
|
|
|
hijenca
|
Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:52:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tak vzorc je pa pri nas ja masa pa res kar podobno, da ni bil isti majtr Sem sigurna da ne, pri otrocih pa tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:52:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tak vzorc je pa pri nas ja masa pa res kar podobno, da ni bil isti majtr Sem sigurna da ne, pri otrocih pa tud to bo treba pa vaše dragije vprašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:53:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja. Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne? Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo. Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici ??? Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:53:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. jaz sem jih zanč vidla v dm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:53:50
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj! je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:53:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. pri nas jih imamo od Fruchtzwerge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:54:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro no ob 7h res nisem bila na broju, ker se me je Nejc usmilu in še spi .. sem pa vseeno vstala pred njim. Vreme je tako lepo, da zgleda da bom cel dan zunaj, če le ne bo premrzlo. Grem hiter posnet cd-je aerobike za suzy85, ki se danes skriva. nič se ne skrivam! sem bila pri P!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:54:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo že porihtani, vstali smo malo pred 8 uro. Je pa zadnje čase Videk tako siten dopoldan, da bi bil samo na rokah. Imam roke že kot opica, čisto pri petah mi že visijo. soory, ampak sem se začela režati ob tej prispodobi opice. Upam, da ga ta faza mine kmalu. Je pa ušššššš danes od zunaj, tako da boma malo kasneje šla na sprehod, sedaj boma čakala poštarja, če bo prinesel kroglice od Anitke. Mislim, da bi jih morala dobiti danes. Tam nekje na 166 strani sem včeraj ostala, grem malo prebrat, če se me bo lump usmilil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:54:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja. Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo. za spanje in zdravilo res pomagalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:54:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala iz svoje sobe v kuhinjo , joooj kok je to noro gledat , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:55:05
|
|
|
|
hijenca
|
Naš ati pa pride ta teden komaj v soboto popoldan domov , imajo seminar v petek in soboto. HB da je sedaj cel teden v Sarajevu, jutri gre v Zagreb, popoldan pa seminar. Midva pa skoz sama . Pa še Valentinovo je v soboto, boste šle kam z . Jaz bom mojega peljala v kino, potem pa na večerjo, Videk pa gre k moji mami. Aja, plačal pa bo . Jim boste kaj kupile???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:55:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifriz Sem jezna kot sto hudičev! a vi jih tudi mate? mi jih mamo namen kupit zdej spomladi, pa se naši še odločujejo, katere bi sploh vzeli! ma ktera kak pameten nasvet?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:56:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifriz Sem jezna kot sto hudičev!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:56:36
|
|
|
|
Anery
|
Pozdravljene punce. Samo za informacijo: nakateri CIMET, ki ga prodajajo v Sloveniji je rakotvoren. KLIK klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:56:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene. uf, lepa kopalnica! mi je ful všeč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:57:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete. pri nas jih imamo od Fruchtzwerge Te težko prime, jih imam enih par.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?