|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
12.2.2009 9:48:02   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. user posted image  Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj.

Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzelauser posted image

Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida.

Je pa Videk tudi prehlajen, skoz mu z noska teče. Ampak še boma malo počakaleuser posted image user posted image

Sem bila včeraj v leclercu, polno otroških stvari imajo, bom še šla en dan ta teden, pa bom malo pregledala, če bi kaj rabliuser posted image user posted image ata bo pa kartico dal.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.2.2009 9:49:12   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
.

Lepa in velika kopalnicauser posted image  Naša spodnja kopalnica je v enaki barvni kombinacijiuser posted image Spet podobno

vidve sta mi pa nekaj sumljivi, je mal preveč podobnosti-tud glede otrokuser posted image user posted image

Ne vem kaj je to. user posted image    user posted image  Ful stvari se poklapa. user posted image

jaz tud ne vem to bosta mogli vidve pogruntatuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.2.2009 9:49:13   
Estrella*
user posted image

Tak vzorc je pa pri nasuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.2.2009 9:49:18   
barbaw

Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. user posted image  Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj.

Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzelauser posted image

Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida.

Je pa Videk tudi prehlajen, skoz mu z noska teče. Ampak še boma malo počakaleuser posted image user posted image

Sem bila včeraj v leclercu, polno otroških stvari imajo, bom še šla en dan ta teden, pa bom malo pregledala, če bi kaj rabliuser posted image user posted image ata bo pa kartico dal.

jaz sem tudi bila včeraj. user posted image  Ampak nič ne rabimo od otroških stvari. Mleko moram kupit, ker je ugodno. Včeraj ga nisem mogla.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.2.2009 9:49:53   
barbaw

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.2.2009 9:50:18   
Čmrlika
user posted image

ajajaj, medtem kosmo mi praznovali z mojo mami, ste ga ve konkretno klofale...jap  bom vidla kdaj mi bo zneslo skozi prit...zdaj bom verketno škilila smučanje,dokler rita aja user posted image

malo grem tja kjer sem ostala user posted image  160 stran...ajmemeni...upam, na dost kvadratkov user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.2.2009 9:50:29   
mafi

user posted image

ja masa pa res kar podobno, da ni bil isti majtruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.2.2009 9:50:38   
barbaw
Grem na pošto. Pridem vč kasno. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.2.2009 9:51:43   
hijenca
Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.2.2009 9:52:06   
Estrella*

user posted image

Sem sigurna da ne, pri otrocih pa tuduser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.2.2009 9:52:55   
mafi

user posted image

Sem sigurna da ne, pri otrocih pa tuduser posted image

to bo treba pa vaše dragije vprašatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.2.2009 9:53:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok user posted image  Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da le ni več vreščanja pa je noč dosti lažja, a ne?

Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo.

Držim pestke, da bo zdravilo pomagalo.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljiciuser posted image user posted image

??? user posted image

Sem se tudi jaz razjokala zraven. Dojenčka je čuvala babica in ko sta ponoči spala, sta ga psa ubilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.2.2009 9:53:45   
mafi

Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete.

jaz sem jih zanč vidla v dm

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.2.2009 9:53:50   
suzy85
dobro jutro!
user posted image
midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! user posted image
sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! user posted image  bo verjetno kmalu! user posted image  zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj! user posted image

je pa blo včeraj malo krize pri varuški! user posted image  kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.2.2009 9:53:57   
tilči

pri nas jih imamo od Fruchtzwerge

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.2.2009 9:54:01   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro
no ob 7h res nisem bila na broju, ker se me je Nejc usmilu in še spiuser posted image .. sem pa vseeno vstala pred njim.

Vreme je tako lepo, da zgleda da bom cel dan zunaj, če le ne bo premrzlo.

Grem hiter posnet cd-je aerobike za suzy85, ki se danes skriva.

nič se ne skrivam! sem bila pri P!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.2.2009 9:54:31   
Anitka

Dobro jutro!

Mi smo že porihtani, vstali smo malo pred 8 uro. Je pa zadnje čase Videk tako siten dopoldan, da bi bil samo na rokah. Imam roke že kot opica, čisto pri petah mi že visijo.

user posted image user posted image user posted image soory, ampak sem se začela režati ob tej prispodobi opice. Upam, da ga ta faza mine kmalu.

Je pa ušššššš danes od zunaj, tako da boma malo kasneje šla na sprehod, sedaj boma čakala poštarja, če bo prinesel kroglice od Anitke.

Mislim, da bi jih morala dobiti danes.user posted image

Tam nekje na 166 strani sem včeraj ostala, grem malo prebrat, če se me bo lump usmilil.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.2.2009 9:54:39   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok user posted image  Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja.

Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo.

user posted image  za spanje in user posted image user posted image user posted image zdravilo res pomagalo!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.2.2009 9:54:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala  iz svoje sobe v kuhinjouser posted image , joooj kok je to noro gledatuser posted image , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.2.2009 9:55:05   
hijenca
Naš ati pa pride ta teden komaj v soboto popoldan domovuser posted image user posted image , imajo seminar v petek in soboto. HB da je sedaj cel teden v Sarajevu, jutri gre v Zagreb, popoldan pa seminar. Midva pa skoz samauser posted image user posted image . Pa še Valentinovo je v soboto, boste šle kam z user posted image . Jaz bom mojega peljala v kino, potem pa na večerjo, Videk pa gre k moji mami. Aja, plačal pa bo user posted image .user posted image user posted image Jim boste kaj kupile???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
12.2.2009 9:55:33   
suzy85

Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifrizuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem jezna kot sto hudičev!

a vi jih tudi mate? mi jih mamo namen kupit zdej spomladi, pa se naši še odločujejo, katere bi sploh vzeli! ma ktera kak pameten nasvet?

Neposredna povezava do sporočila: 4446
12.2.2009 9:56:28   
Anitka

Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifrizuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem jezna kot sto hudičev!

user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.2.2009 9:56:36   
Anery
Pozdravljene punce.

Samo za informacijo: nakateri CIMET, ki ga prodajajo v Sloveniji je rakotvoren.

KLIK

klik

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
12.2.2009 9:56:36   
suzy85

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene.

uf, lepa kopalnica! mi je ful všeč!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
12.2.2009 9:57:18   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

pri nas jih imamo od Fruchtzwerge

Te težko prime, jih imam enih par.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?