|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
12.2.2009 8:44:16   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

O danes pa nimamo slavljenčka,bo pa zato ena taka slikca:user posted image

Zdaj pa grem na zajtrk dokler še ni zvokov iz spalniceuser posted image user posted image

ooooo full pela slikicauser posted image user posted image user posted image

to smo pa meuser posted image user posted image user posted image

Ahauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.2.2009 8:50:06   
jana81
dobro jutro
no ob 7h res nisem bila na broju, ker se me je Nejc usmilu in še spiuser posted image .. sem pa vseeno vstala pred njim.

Vreme je tako lepo, da zgleda da bom cel dan zunaj, če le ne bo premrzlo.

Grem hiter posnet cd-je aerobike za suzy85, ki se danes skriva.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
12.2.2009 8:50:12   
jana81

user posted image

..še z moje straniuser posted image

Spali smo kar fino, zunaj sije sonček, a je mraz (-4). Gal še spi, jaz si pa pečem tople sendviče.

mmmmmmmm si mi dala idejo.. sicer že jem jogurt z čokoldnimi kroglicami

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.2.2009 8:50:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zjutrej user posted image

Kaj nej rečem..... naša Manca je donc rekla ob 4.30 DOST JE SPANJA, DEJMO VSTAT user posted image  in tako je blo. Se že zdej vidi kdo je šefica v bajti user posted image . Tako da sva že pred atijem vstale, pa on vstane ob 4.45 za v službo.

Sva že pojedle obilen zajtrk obe, Manca je že nakidala plenico user posted image , sedaj pa zlaga igrače ven iz škatle, mami pa mal na RR z enim učem gleda user posted image

o ti boga mami...user posted image
Nejc je pa danes potegnu, še kr spi, je že čudež da sem jst pred njim vstala.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.2.2009 8:52:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro
no ob 7h res nisem bila na broju, ker se me je Nejc usmilu in še spiuser posted image .. sem pa vseeno vstala pred njim.

Jutrouser posted image user posted image . Tudi jaz upam, da mraz kaj popusti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.2.2009 8:57:23   
Anitka
Se poslavljam za nekaj časa, ker se je Gal zbudiluser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.2.2009 8:59:43   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naše spanje ok, ne tako zelo kot včeraj, ampak ok user posted image  Zbujanja so bila kratka in nič vreščanja.

Včeraj sem pri homeopatu dobila zdravilo za mojo migreno, upam, da bo pomagalo.

Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje.user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAA???????????!!!!!!!!!! HUDO! Kakšni nategi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

katy, kaj pa tebe daje? zdravstveno mislim? ne vem ali si kdaj pisala o tem pa sem jaz spregledala. če nočeš govorit o tem, me daj enostavno na IGNORE

Nč te ne bom dala na ignore,sam trenutno nimam volje,da bi na dolgo opisovala.V glavnem imam probleme s hormoni,že pred 18.letom sem zgubila menstruacijo in dobesedno imela menopavzo-vse znake.No potem sem morala jemati tablete in se je stanje popravilo,ko smo se začeli pogovarjati o nosečnosti so mi vsi zdravniki govorili da je šansa da se stanje ful popravi.No zdej po nosečnosti je pa stanje katastrofalno,menze imam kljub tabletkom minimalno oz.1 dan krvavim na polno.Zdej pa ne vejo kaj bi zarad endometrioze naredil ker če bom imela normalne krvavitve mi bo spet zatekalo v trebuh in posledično bodo spet vnetjauser posted image user posted image user posted image

Srčica zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, sem videla tisti članek o fantku s srčkom na trebuščku in sem se zjokala zraven user posted image user posted image user posted image  Naj mu nekako pomagajo, pikcu malemu, je res tak borec in njegovi starši tudi user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, kaj so pravzaprav za vas visoki dohodki?

Zanima me čisto vaše osebno, subjektivno mnjenje, ne statistično podkrepljeni podatki.

Hmmmmm..... zanimivo vprašanje. Glede na to, da moja porodniška znaša slabih 400€, bi bilo zame neto plača za začetek 600€ kar visok prihodek, zato ker mislim, da trenutno shajamo in bi potem še lažje.
DRugače pa ima tudi moj plačo 600€.... da ne bo katera mislila, da ima kakšno bajno plačo...... bi bilo pa lepo, če bi imeli 2 taki plači pri hiši

Mamica mila, nisem vedela, da tvoj tako malo zasluži user posted image  Sem bila prepričana, da ima vsaj on tam slabih 1000 EUR plače... Upam, da najdeš dobro plačano službo!!! user posted image user posted image

Čmrlika, čudovite fotke user posted image user posted image  Kako ste luštni user posted image

hijenca, za tvojo babico pa user posted image user posted image user posted image user posted image

mafi, pestke, da bo Filip danes bolje jedel user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 deluser posted image Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 deluser posted image user posted image user posted image

ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.Iuser posted image  Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višjauser posted image

Ti kar jamri ja, ti bomo še me kaj pobrale. Saj smo napisali, da več kot imaš več porabiš. Jaz imam tudi plačo tako kot od SS brez prevoza in malice. Prava žalost. user posted image  Kaj bi dala da bi bila moja plača tako visoko kot tvoja porodniška. Odgovora pa na nobeno prošnjo ni bilo. user posted image

Podpišem user posted image
barbaw, to o "ne duha ne sluha" o odgovorih mi je še kako znano... user posted image  Sem pred leti pisarila morje prošenj, odgovorov je bilo pa mogoče med 15-20%, ostale "vse tiho je bilo"...

Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljiciuser posted image user posted image

??? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!user posted image

Tilen je po večerji in gleda risanko,Nejc teži babi,user posted image  je pred tv,jaz pa tukaj strašim.user posted image

Popoldne smo se potepali,naredili prepis za stari avto in ker so nas evri žulili,smo šli kupit drugega.user posted image Tako sem jaz spet mobilna,doma pa imamo pa spet eno rdečo strelo.

Smo pa naredili biznis:mojemu očetu smo vrnili malo posojila,malo smo šli v nabavo,pa še drug avto smo kupiliuser posted image
Pa da se že počasi znebimo telih pufovuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajej, šele 163. stran sem obdelala... user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.2.2009 9:02:35   
mafi
špelin@: hvala, jaz tud upam da mu bo danes kaj šlo v rituser posted image .

Gregi se pa počasi popravljauser posted image user posted image user posted image in  upam, da zgine tal tvoja migrenauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.2.2009 9:03:46   
mafi

dobro jutro

za Nejcauser posted image user posted image user posted image , tebi je pa opravičenouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.2.2009 9:04:11   
mafi

Se poslavljam za nekaj časa, ker se je Gal zbudiluser posted image

dobr se poštimitauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.2.2009 9:09:25   
jana81

dobro jutro

za Nejcauser posted image user posted image user posted image , tebi je pa opravičenouser posted image

o hvala hvala..grem zdej kafe spit, pa mal pospravit, ker dobiva obisk z Nejčkom.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.2.2009 9:09:42   
Srčekgirll
Jutro!
Evo me, s kavico in dodatki,....user posted image user posted image
user posted image

Pr nas mamo pa tak lep sonček, pa zunaj je že 13 stopinj. Bo treba it kaj kamalu vn.user posted image user posted image
Spanje je blo kul. Zvečer je blo edino mal problemov za zaspat, pa je že zaspal pa se zbudu pa jokaluser posted image , no pol je končno zaspal in se po noč ( okrog 1h) zbudu in kr začel jokat, kot da bi se kaj ustrašiluser posted image , pa sm ga komaj pomirila in pol je spal vse do jutra do 7:30user posted image . Tko, zdej grem pa hitro pospravit po stanovanju, pa prpravit z vn.
Pa-pa

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.2.2009 9:10:26   
Srčekgirll
  • KAJENJE
    Gorenjec se pritožuje:
    "Kajenje zame ni noben užitek!"
    "Zakaj?"
    "Če kadim svoj tobak, mi je žal denarja."
    "Kaj pa če kadiš tujega?"
    "Takrat pa pipa ne vleče dobro, ker jo preveč natlačim."

• KOMUNALEC
    Kako se piše albanski komunalec?
    "Izmet Fekalija."

• Kaj je storila blondinka, da bi bil seks varen?
    "Zaklenila je vrata avtomobila."

• POLICIJSKA URA
    V mestu je bila uvedena policijska ura od 21. ure dalje. Policista patruljirata po ulici. Ura je 20.55. Eden od policistov zagleda na ulici možakarja, vzame pištolo v roke in ga ustreli. Drugi ga začudeno vpraša:
    "Zakaj si ga pa ustrelil? Saj se policijska ura začne šele čez pet minut!"
    "Tega tipa poznam. Do doma bi imel deset minut!"

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.2.2009 9:11:41   
hijenca
Dobro jutro!

Mi smo že porihtani, vstali smo malo pred 8 uro. Je pa zadnje čase Videk tako siten dopoldan, da bi bil samo na rokah. Imam roke že kot opica, čisto pri petah mi že visijo.

Je pa ušššššš danes od zunaj, tako da boma malo kasneje šla na sprehod, sedaj boma čakala poštarja, če bo prinesel kroglice od Anitke.

Tam nekje na 166 strani sem včeraj ostala, grem malo prebrat, če se me bo lump usmilil.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.2.2009 9:12:51   
špelin@

Čau  mačkice evo nas kod vasuser posted image user posted image user posted image

Mala mi raztur po dnevni dela,oči gleda en jugo vojni film jst sem si pa vzela malo časa zase in sem spet skočila za račuser posted image

Smo od P,da povem mere:

8850g
71,8 cm
OG je 46,5

Drugače nas je pohvalila,da smo končno v zlati sredini ker prve mesece je ful prehitevalauser posted image
Začudla se je da ne plazi,pa je še ona probala pa je vidla da ne gre,ampak vstane se pa takoj,je rekla da bo najverjetneje to fazo preskočila.Gledala kako hodi in je bla navdušena.Glede na to da samo brbla neki po svoje in ne spušča nobenih dvozložnih besed je rekla da ni panike,da ko bo hotla nekaj doseč,bo že rekla.Po eni strani prehiteva po drugi pa zaostaja pa se poklapauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Čer bejbike!!!

Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri.  Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata user posted image ...

No kratko poročilo s pregleda:
podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester user posted image , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkanuser posted image . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega.

Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.Iuser posted image  Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višjauser posted image

Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe user posted image . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo.

Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov user posted image

Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar user posted image

Ti imaš pa nekam male doklade. user posted image

zakaj?

če ima moj 600€ plače mesečno, pa meni se je štelo (ko sem še delala) cca.530€ (bruto) mesečno.... ko sem tudi sama računala na netu, je prišla ista cifra kot sem jo dobila v odločbi, mislim da 45 al 46€, bom prav odločbo poiskala

zj se gremo pa kopat pa bomo pol še kakšno rekle

Ja, žal je tako, kot je napisala Soncnica Sandra ***.  Aja, če boš po izteku porodniške slučajno še brez službe, ne pozabi to javit na CSD, bo otr. dodatek malo višji.

Jaka je dobil v vrtcu eno knjigico, ki jo bo moral jutri pripovedat. Upam, da bo sploh znal "interpretirat", če lahko temu tako rečemo pri 3 letih. user posted image  Vzgojiteljice pomagajo in upam, da bo vsaj nekaj izustil.

A to že pri 3. letih? user posted image  Naša bi verjetno kaj nekaj po svoje po slikah nakladala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
midve sva se danes spet potepale, sva bile v Lj celo popoldne. Šle sva z atijem v leclerca kupit avtosedež, do zdej ga nismo imeliuser posted image   lupinica ji je šla že na živce, potem je moj šel delat midve pa k moji sestrični, pa spet v šoping in končno domov. Emilija je zaspala kot ubita in upam da bo spala celo noč in zjutraj malo potegnila. zadnje dni spi samo do 6h user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.2.2009 9:13:27   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!
Evo me, s kavico in dodatki,....user posted image user posted image
user posted image

Pr nas mamo pa tak lep sonček, pa zunaj je že 13 stopinj. Bo treba it kaj kamalu vn.user posted image user posted image
Spanje je blo kul. Zvečer je blo edino mal problemov za zaspat, pa je že zaspal pa se zbudu pa jokaluser posted image , no pol je končno zaspal in se po noč ( okrog 1h) zbudu in kr začel jokat, kot da bi se kaj ustrašiluser posted image , pa sm ga komaj pomirila in pol je spal vse do jutra do 7:30user posted image . Tko, zdej grem pa hitro pospravit po stanovanju, pa prpravit z vn.
Pa-pa

Lepo vam, pri nas je -1,5 stopinj. Je pa sonček.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.2.2009 9:13:34   
Anonimen
Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala  iz svoje sobe v kuhinjouser posted image , joooj kok je to noro gledatuser posted image , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.2.2009 9:14:53   
Srčekgirll

Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala  iz svoje sobe v kuhinjouser posted image , joooj kok je to noro gledatuser posted image , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačovuser posted image

Bravo AT, kr tko naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.2.2009 9:15:24   
Estrella*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.2.2009 9:17:39   
Estrella*
Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifrizuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem jezna kot sto hudičev!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.2.2009 9:18:41   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.2.2009 9:19:54   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mafi daj si naštimi ticker, da bomo vidli kol imaš stare otrokeuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.2.2009 9:20:36   
mafi

Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifrizuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem jezna kot sto hudičev!

svine kako nategujejo folkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.2.2009 9:21:28   
mafi

k bi jaz to znalauser posted image

mafi daj si naštimi ticker, da bomo vidli kol imaš stare otrokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.2.2009 9:22:16   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je.

Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding.

kako pa mu narediš ocvrte banane?

V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš.

Bom to naši princes dala ju3, me prav zanima koliko če sploh bo kaj pojedlauser posted image

Mmmmmmmmm, to bi tudi jaz jedla, ampak brez cimeta user posted image

Kaj je spet skupinski štrajk???

Ne. Mi smo lovili hrčka, ker je ušla iz kletke. Majo sem zdaj popokala.

user posted image user posted image user posted image  A je možiček-hrček še vedno izoliran?

tally, vau, to pa je konkretno veliko stanovanje user posted image

barbaw, a imaš ti to kakšen poseben vzorec za življenjepis - me firbec user posted image
Lepe fotke hrčkov user posted image

Kaj je spet skupinski štrajk???

ne ne jaz sem tuuser posted image

Poskušam neki brat za nazaj pa NO WAY neče moči ove nočiuser posted image user posted image user posted image

Saj ni tako hudouser posted image  Kaj poočenjaš poleg pospravljanja? A še to, bo treba karte nabavit, as i kaj razmišljala kdaj?

Takoj 15. 2. se strinjaš da jih kar po tel. naročim?

Nič danes sem naredila generalko kuhinjeuser posted image user posted image , je bila AT od 9h-18h pri babiciuser posted image , jutri je pa likanje na vrstiuser posted image

Ohoho, ta babi je pa resnično zlata user posted image  Super, da si uštimala kuhinjo user posted image

Estrella*, user posted image  za pralni stroj.

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?