Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:22:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo že porihtani, vstali smo malo pred 8 uro. Je pa zadnje čase Videk tako siten dopoldan, da bi bil samo na rokah. Imam roke že kot opica, čisto pri petah mi že visijo. mogoče ga pa matrajo zobki Je pa ušššššš danes od zunaj, tako da boma malo kasneje šla na sprehod, sedaj boma čakala poštarja, če bo prinesel kroglice od Anitke. Tam nekje na 166 strani sem včeraj ostala, grem malo prebrat, če se me bo lump usmilil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:26:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka a bomo kaj dead line postavile??? Petek, 13.2. ob 13.02 Jaz nimam niti pojma koliko strani pade na dan. Sem čisto iz prakse. Mislim, da boste dead line dosegle že jutri (mene žal zvečer ne bo, ker grem na 5 moških.com), se mi pa zdi tak fajn datum in ura, tako, da jutri ni treba hitet in si lahko vzamete malce pavze Katera je zadolžena za otvoritev 14.dela? Ej ja ti, saj si rekla, da 14 del odpreš ti, če 13 tega tally OK, če bo 13.2. Seveda da bo 13.2, ju3 bi bilo izvedljivo, samo če bomo vse na broju in razpoložene. Jaz sem res malo preveč štrajkala zadnje dni, samo nisem imela ne energije, ne volje za pisat Bom še jaz primaknila svoj piskerček kolikor se bo dalo. Zjutraj pa bove šle z Majo na potep do Cicibana, ker ji ti copatki ne odgovarjajo in ji moram ene čevlje kupit, da jih bo lahko imela tudi zunaj, da bo nekak zgledala. Pa v Leclerca moram it, v Hofer bi mogla it, potem pa se počasi konča. Aja pa po novo kapo za Jako in ..... Uf, me že glava boli. Jaz po nakupih hodim sama brez Alje. Sem se že odvadila oz. razvadila No, saj se ne mudi, bomo pa zvečer kaj več rekle Sploh ne vem več kako zgleda it v trgovino brez prikolice. Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:26:35
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Midve sva prestavile potepanje, ker je zunaj minus in je Maja prehlajena. Ne bi je rada v minus vlekla. V plus pa ni panike. Ponoči je nekaj kašljala. Jaz upam, da ne bo spet prišlo tako daleč zaradi teh zobkov, da bi mogla spet na Ab. Upam na najboljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:27:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala iz svoje sobe v kuhinjo , joooj kok je to noro gledat , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačov k bi jaz to znala mafi daj si naštimi ticker, da bomo vidli kol imaš stare otroke Sem pričakovala tak odgovor Zgleda da bo morala pridt na obisk Tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:28:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Midve sva prestavile potepanje, ker je zunaj minus in je Maja prehlajena. Ne bi je rada v minus vlekla. V plus pa ni panike. Ponoči je nekaj kašljala. Jaz upam, da ne bo spet prišlo tako daleč zaradi teh zobkov, da bi mogla spet na Ab. Upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:29:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala iz svoje sobe v kuhinjo , joooj kok je to noro gledat , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačov k bi jaz to znala mafi daj si naštimi ticker, da bomo vidli kol imaš stare otroke Sem pričakovala tak odgovor Zgleda da bo morala pridt na obisk Tally upam da se oglasi jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:29:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Midve sva prestavile potepanje, ker je zunaj minus in je Maja prehlajena. Ne bi je rada v minus vlekla. V plus pa ni panike. Ponoči je nekaj kašljala. Jaz upam, da ne bo spet prišlo tako daleč zaradi teh zobkov, da bi mogla spet na Ab. Upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:30:23
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, sem vas ujela. barbaw, za Majo Soncnica Sandra ***, uf, je bila Manca zgodnja... jana81, kako je tvoj uček? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so prišli delavci pogledatn "ugasel " kolektor in seveda ugotovila, tisko kar je že moj, da PUŠČA!!!!!!So nas nategili 100 na uro, ko so nam prodali to zadevo brez antifriza, češ, da je precej večji izkoristek in da ne bo zmrznilo, sedaj baje dobijo v ponedeljek kolektor iz nemčije in ga bodo zamenjali in dodali v sistem antifriz Sem jezna kot sto hudičev! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram malo pohvalit, moja princess je ravnokar prepuzala iz svoje sobe v kuhinjo , joooj kok je to noro gledat , tako da smo tudi mi očitno od danes v klubu puzačov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:31:41
|
|
|
|
Estrella*
|
Pralni stoj opral brez problema Sem imela pa že ogledanga novega, just in case Samo ima večja zmrzovalna omara prednost. Imam tako s 4 predali in je absolutno premajhna Pri nas je krasno vreme, samo mrzlo in tud ne grem dopoldan ven. Včeraj sva šle za eno uro, samo ni bil mraz.Bom popoldan nadoknadila, sedaj pa še malo na RR poklofam, da bomo bližje zastavljenemu cilju.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 12.2.2009 9:32:29 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:32:03
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:33:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. upam, da se kej ne kuha pri Maji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:33:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. o,da ne bo zbolela Naša je pa tako sitna kot . Komaj čakam , da jo dam spat, samo bom čakala dobro uro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:34:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pralni stoj opral brez problema Sem imela pa že ogledanga novega, just in case Samo ima večja zmrzovalna omara prednost. Imam tako s 4 predali in je absolutno premajhna Pri nas je krasno vreme, samo mrzlo in tud ne grem dopoldan ven. Včeraj sva šle za eno uro, samo ni bil mraz.Bom popoldan nadoknadila, sedaj pa še malo na RR poklofam, da bomo bližje zastavljenemu cilju. jaz tud počakam še kako uro in letim ven, upam sam da mi takrat ne bo Filip mrknil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:37:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. o,da ne bo zbolela Naša je pa tako sitna kot . Komaj čakam , da jo dam spat, samo bom čakala dobro uro Kak je siten Videk. Zdaj sem ga dala v prenosno postlico med igrače, pa slišiš samo mmmmm, eeeeeeee, maaaaaa, vuuuuuuuu, jamranje sto na uro. Če bi ga sedaj dala v voziček, ali pa v avto, bi pa bil mir. Pravi potepuh. Če pa imamo minus zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:38:45
|
|
|
|
barbaw
|
Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:38:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:41:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj. Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzela Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:41:24
|
|
|
|
špelin@
|
Pri nas je tudi zunaj minus, ampak sva bila z Gregijem že pred osmo na terenu z vozičkom, ker sva peljala malo piko v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:43:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene. full fensi kopalnica , no mave pa iste ročke v kopalnici s tem da mam jaz take še v otroški sobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:43:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene. Lepa in velika kopalnica Naša spodnja kopalnica je v enaki barvni kombinaciji Spet podobno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:44:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi vedele v kakšnem stanju je bila kopalnica prej bi rekle, da je to mojstrsko delo. Ne vem, če so kje slike kako je to prej zgledalo. Tu je bil včasih vhod, ki je nekje slikan, od znotraj pa bi mogla poiskat, ker se mi zdi, da obstaja 1 slika ali 2. V glavnem bila je katastrofa in je tale mojster res dobro opravil svoje delo, da so ploščice ravno položene. O, kako lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:46:05
|
|
|
|
špelin@
|
Gregi je siten in zaspan, greva midva na sonček Je.beš mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:46:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* . Lepa in velika kopalnica Naša spodnja kopalnica je v enaki barvni kombinaciji Spet podobno vidve sta mi pa nekaj sumljivi, je mal preveč podobnosti-tud glede otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:46:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepa in velika kopalnica Naša spodnja kopalnica je v enaki barvni kombinaciji Spet podobno Velika je 6 kvadratov. postavitev bi bila malo drugačna, če bi bilo čisto po moje. Sva pa z mojim te "navadne" ploščice skombinirala tako, da zgleda malo boljša kopalnica. Denarja glih ni bilo na pretek, ampak se da z barvami in nekaj bordure krasno skombinirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 12.2.2009 9:47:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* . Lepa in velika kopalnica Naša spodnja kopalnica je v enaki barvni kombinaciji Spet podobno vidve sta mi pa nekaj sumljivi, je mal preveč podobnosti-tud glede otrok Ne vem kaj je to. Ful stvari se poklapa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?