špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice evo nas kod vas Mala mi raztur po dnevni dela,oči gleda en jugo vojni film jst sem si pa vzela malo časa zase in sem spet skočila za rač Smo od P,da povem mere: 8850g 71,8 cm OG je 46,5 Drugače nas je pohvalila,da smo končno v zlati sredini ker prve mesece je ful prehitevala Začudla se je da ne plazi,pa je še ona probala pa je vidla da ne gre,ampak vstane se pa takoj,je rekla da bo najverjetneje to fazo preskočila.Gledala kako hodi in je bla navdušena.Glede na to da samo brbla neki po svoje in ne spušča nobenih dvozložnih besed je rekla da ni panike,da ko bo hotla nekaj doseč,bo že rekla.Po eni strani prehiteva po drugi pa zaostaja pa se poklapa IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čer bejbike!!! Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri. Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata ... No kratko poročilo s pregleda: podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkan . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega. Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo. Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar Ti imaš pa nekam male doklade. zakaj? če ima moj 600€ plače mesečno, pa meni se je štelo (ko sem še delala) cca.530€ (bruto) mesečno.... ko sem tudi sama računala na netu, je prišla ista cifra kot sem jo dobila v odločbi, mislim da 45 al 46€, bom prav odločbo poiskala zj se gremo pa kopat pa bomo pol še kakšno rekle Ja, žal je tako, kot je napisala Soncnica Sandra ***. Aja, če boš po izteku porodniške slučajno še brez službe, ne pozabi to javit na CSD, bo otr. dodatek malo višji. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je dobil v vrtcu eno knjigico, ki jo bo moral jutri pripovedat. Upam, da bo sploh znal "interpretirat", če lahko temu tako rečemo pri 3 letih. Vzgojiteljice pomagajo in upam, da bo vsaj nekaj izustil. A to že pri 3. letih? Naša bi verjetno kaj nekaj po svoje po slikah nakladala IZVIRNO SPOROČILO: tally midve sva se danes spet potepale, sva bile v Lj celo popoldne. Šle sva z atijem v leclerca kupit avtosedež, do zdej ga nismo imeli lupinica ji je šla že na živce, potem je moj šel delat midve pa k moji sestrični, pa spet v šoping in končno domov. Emilija je zaspala kot ubita in upam da bo spala celo noč in zjutraj malo potegnila. zadnje dni spi samo do 6h .
|