|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
1.2.2009 13:54:50   
Peli
Sm šla prevert stanje pr Urši user posted image , sej bo, zdej se naspi za naprej!

Barba Tine ma pa res lička!!! Ja se tud men zdi ko Meta. A te je ful zgaga matrala v nosečnosti k ma tako frizuro?user posted image

Pr nas je en dolgčas, maladva spita, pa skos not visimo, k tolk kašlata, vreme pa...user posted image sej ne da nebi bla vesela snega, samo če bi vsaj 14dni potem držal.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
2.2.2009 10:08:02   
Urša08
Oj!

Eto jaz sem ob 7 poklicala v porodnišnico in vprašala a hodim še k svoji ginekologinji al k njim in so me kar na amnio poslali ob 8 zjutrej. Dobr da se moj še ni odpeljal.user posted image Plodovnica je mlečna, odprta 1,5 cm, ctg v redu. Če ne bo nč prej imam v četrtek ponovno amnio.

Barba še eno vprašanje - ali je res treba prinesti v porodnišnico vse sabo od pidžame, plašča, vložkov,..?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.2.2009 10:14:54   
beyba
Oj kolk ma lepa lička.

V porodnišnici dobiš dva paketa vložkov, pižame, brisače...sam če je pa kriza pa šparajo z brisačam, pižame pa kar so no. Vsaj ko sem bla jaz poleta nazaj tam je blo tko, pa je blo sredi poletja, smo se full tuširale ker je blo tko vroče in je blo kronično pomankanje brisač, tako da mi jih je na koncu že mami nosila.Drugače pa dobiš vse tam tudi copate če je treba, sam je dobro da maš svoje- spet če je gužv jih zmanjkuje....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.2.2009 10:15:41   
beyba
aja tut ta seks mrežaste gate dobiš na zalogo, pa če jih rabiš ti jih še dajo...tko da ni panike...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.2.2009 12:32:58   
barba
Trenutno Tine in Meta spita, mož pa kosilo kuha. Imamo kar pestro, ker nam je Meta zbolela. Ima vneto uho in vročino. Tako, da mam v naročju enkrat Meto, enkrat Tineta. Spimo pa itak vsi na obroke.

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Barba še eno vprašanje - ali je res treba prinesti v porodnišnico vse sabo od pidžame, plašča, vložkov,..?

Ni slabo, če imaš sabo pižamo in copate ter kakšno brisačo, ker zaradi zasedenosti v KR vsega primanjkuje. Plašča in vložkov ti ni treba sabo nosit, tud za dojenčka vse tam dobiš.

IZVIRNO SPOROČILO: Peli
Barba Tine ma pa res lička!!! Ja se tud men zdi ko Meta. A te je ful zgaga matrala v nosečnosti k ma tako frizuro?user posted image

Tine je res kopija Mete, samo količina las je razlika. user posted image user posted image user posted image  Je res nekaj na tej zgagi, ker me je oreng matrala. user posted image

Uživajte ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.2.2009 9:49:03   
pikapolona2
Urša......uuuu...če si pa malo odprta bo pa to hitro. Čakam SMSuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.2.2009 19:31:05   
Urša08
Barba hvala za informacije, pa upam, da se Meta čim prej pozdravi.

Pikapolona pošljem sms ko naš pikec pride na svet.

Drugače je pa stanje takšno: ob treh zjutraj so se začeli popadki in jih imam ves čas, enkrat na 8 minut, pa na 6, pa na 9,...samo na 5 nočejo pridt da gremo rodit. Jaz sem že rahlo naveličana, sem mislila da bo šlo pri tem hitreje pa bom očitno tako kot pri Nejcu mela ful dolg popadke (27 ur je blo pri Nejcu).
Upam, da jutri sporočim veselo novičko.

nočkouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.2.2009 19:37:20   
pikapolona2
Urša...sej bo......se že dogaja...Brina že vse ve da bo Nejc imel dojenčka in danes je varuški povedala, da bomo mi tudi imeli dojenčka...pa jo je vprašala ona kdaj...pa tamala izstreli v petekuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.2.2009 21:17:02   
Peli
Pikapolona a kej ne vemo? user posted image

Urša - upam de boš jutr že pestvala dojenčka!

Mi smo bli dons kr 2x zunej, vmes pa sm mal pospravla, k je bil že res svinjak.
Ma nimam zdele časa kej več pisat, k Housa gledam user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.2.2009 22:56:53   
pikapolona2
peli pri nas nič novega...razen tega, da zdej tamala že čveka o namišljenih dojenčkih....enkrat ga imam jaz v trebuščku...drugič pa kar onauser posted image ...ati jo pa spodbuja in navija...sam mati narava nas še ni obdarila

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.2.2009 8:00:34   
Peli
 Urša sporoča:

" Ob 2:22 se nama je rodil čudovit fantek Žiga, težek 3550g in velik 51cm. Oba se dobro počutiva."

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.2.2009 8:58:19   
pikapolona2
user posted image user posted image user posted image super Urša...Nejc in Žiga...super skupaj paše...sem glih preštevala črke da imajo vsi pri vas 4 črke v imenu.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.2.2009 10:22:49   
lutiropan
Čestitke Urša  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2663
4.2.2009 11:27:15   
barba
Čestitke Urša!!!!user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.2.2009 12:32:02   
Sandra*
Čestitke Urša!

Čestitke Barba, čeprav z zamudo!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.2.2009 23:08:50   
Peli
Kok pa smo dons zgovorne!user posted image

Mi smo bli dopoldan zunaj, smo se sprehajal, tko da sta se maladva mal zmatrala, se kr pozna, da zdej ko smo spet mal več zunej Aljaž brez problema zaspi ob 12h, prej mi pred 13. ni.
Popoldan pa smo šibal v KR smo se mogl mal dnarja znebit - da se nebi pokvariluser posted image .
Srečali smo tud Nejčka in Uršinega moža in pravi da že mogoče jutri pride domov. No, bomo vidl kdaj se ji bo uspel prebit do rač. - ampak mislm da kmalu - ma kr pridnga moža user posted image .

Urban je še  vedno tak da bi samo plezal niti sekunde ni pr mir in zdej je standard da ko pridemo k mojim on šiba iz kuhinje v dnevno - čez stopnice - ga je treba skos pazt.
Aljaža pa mi zdej uspe mal prepričat da je - zjutrej in zvečer mu grozim da bo ostal brez dude za spat, opoldan pa si s tem da poje kosilo zasluži slikce za v album user posted image . Se kr pomatra.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.2.2009 18:20:29   
Urša08
Ojla punce!

Hvala za čestitke. Naju so danes spustili domov. Oba se počutiva v redu. Žiga je zaenkrat zelo priden dojenček, večinoma samo spi in je. Možek bo sedaj tri tedne z nemi, tak da nam ne bo hudega.

kakšen drug dan pa kaj več napišem

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.2.2009 20:21:38   
pikapolona2
user posted image user posted image user posted image Urša...kaj...sta že doma...to je bilo pa hitro. Dobr se rihtajte pa kmalu kje več napiši.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
6.2.2009 20:24:20   
anny1
Hallo punce,
Urša, Barba in PAJO iskrene čestitke user posted image  vsem novim pa en lep pozdrav,
no ja sem v 25t sem še trenutno doma popadki se sprožajo kljub boskopanom,magneziju komisija zzzs-ja pa mi je danes podala odgovor da sem zmožna za delouser posted image user posted image , kaj je narobe s to državo,?
No punce grem nazaj v posteljo- ne bi rada še rodilauser posted image - čeprav se že imela tako močne popadke da sem mislila da je konec a so se pomirili po inekciji-
lp se kaj oglasim

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
6.2.2009 20:40:33   
lutiropan
No punce grem nazaj v posteljo- ne bi rada še rodila - čeprav se že imela tako močne popadke da sem mislila da je konec a so se pomirili po inekciji-

O, anny
drži se . Veliko pozitivnih misli ti pošiljam, pa tvojemu bebiju v trebuščku tudi. Da  se bo vse dobro izteklo.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.2.2009 21:46:50   
žiža
user posted image Barba,user posted image Urša,user posted image Pajo
iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image   uživajte v nežnostih z malimi sončki.
Naj vam leto porodniške traja in traja in traja...
lep  pozdraveč tudi vsem ostalim gorenjskim mamicam, če že ne aktivno sem v mislih večkrat z vamiuser posted image  

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.2.2009 16:09:30   
Urša08
Se malce javim. Žiga je zaenkrat res priden user posted image . Lepo spančka in je. Zaenkrat se samo dojiva. Današnja noč je bila super, ob dveh sva se nahranla in previla in potem ob 6 zjutrej, potem smo pa še do 9 pospali. Sem se res spočila. Nejc je Žiga lepo sprejel, zaenkrat ni nič ljubosumen. Lepo se igra in, ko se Žiga oglasi teče k zibki in pravi jenček joka, al pa Ziga joka. Je tok posrečen. Dons mu je prinesel piškotka user posted image .
Jaz se počutim super, skor kt da ne bi rodila. Mogoče zato ker me tokrat niso rezali - sem se en čist mal strgala ampak nimam nobene bolečine in normalno sedim in funkcioniram. Babco sem mela čudovito, sestre na oddelku pa tud vse prijazne. V soboto je bla pri meni že patronažna, pa jutri tud pride. Sem pa prav vesela da bo možek tri tedne doma z nami. Mi kar paše se mal razvajat.

Eno lepo nedeljo vam želim.

papauser posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.2.2009 19:45:40   
pikapolona2
Urša...fajn to brat.....a imaš isto patronažo kot pri nejcu D? Uživajte z atijem v 4!

Peli jst vse vidimuser posted image ...sem ravno Brinin stol brisala

Mi smo pa danes šli prvič v gledališče....smo šli gledat sapramiško....vsi smo uživali...Brina pa sploh....fajn je blo!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.2.2009 17:03:59   
Urša08
Pikapolona ja patronažna je ista kot pri Nejcu. Danes je bila ravno pri meni, kopali se še nismo ker čakamo popek user posted image .

Punce jaz lahko samo to povem, da je v drugo vse lažje. Z Žigom praktično zaenkrat ni kej dosti dela, po večini spi in je, malce se vmes crklamo. Tudi ponoče je zaenkrat luksuz, se zbudi na 3 - 4 ure. Zjutraj vstane možek z Nejcem, midva z Žigom pa še malce pospiva. Nejc je bil dons tok posrečen k sva z možkom dala lubico Nejcu, pa Žigu in se je potem oglasil, da bo on tud Žigu lupčka dal user posted image .

Peli kje se pa ti potepaš?

šibam mal na kavčka

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
12.2.2009 9:16:45   
Peli
Špela je polnozaposlena, če ne leta naokol, pa me kej druzga počet.

Urša - čakam da te enkrat najdem na google talku.

Včerej smo s korpi španceral in kofetkal, zdele gremo vn, potem pa kosilo in greva z Urbanom na FT, popoldan me čaka peka... Sploh bo pestro ta vikend...

Nč, sm vas sam pokukat pršla - LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kaj narediti z oblačili po porodu?
kincapika

Kaj boste naredile z oblačili po rojstvu vašega otročka?

Podarila jih bom prijateljici (28%)

Podarila jih bom kakšni dobrodelni organizaciji (5%)

Obdržala jih bom, za primer če bi zopet zanosila (60%)

Prodala jih bom (7%)

Število vseh glasov: 995

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!