|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
16.2.2009 10:06:44   
Urša08
user posted image user posted image user posted image Aljaž vse najboljše za tretjo svečkicouser posted image user posted image user posted image . Čim več brezskrbnih otroških dni, pa naj te mamica in očka ubogata.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.2.2009 10:52:29   
Ploha
punce se vam lako tudi jaz pridružim, zdaj ko sem že mamica? in to z gorenjske user posted image

Rodila sem 7.2.2009 punčko Meto, 3580 g, 52 cm,...
Počutje je vsak dan boljše, zdaj že skoraj sedim (bila sem šivana)
Sem pa iz Cerkelj na Gorenjskem.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.2.2009 12:18:11   
barba
Aljaž vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

Ploha - dobrodošla tudi tukajuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.2.2009 12:24:50   
lutiropan
ploha   pozdravljena

Aljaž vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 16.2.2009 12:25:46 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
16.2.2009 14:10:41   
Peli
ploha - pozdravljena!

Hvala za čestitke!
Za nami je pester vikend sama praznovanja, pa še ni konc, danes gremo še do enga kolega k so rodil...
Veselo sm pekla tortice eno še zaj*****, da nebi o tem kolk živcev mi je šlo... no upam da bo zdej konc.

Urša - kako je z Žigijovim noskom?
Tud našimdvema karnaprej puščata.

Ne vem, a sm že pisala da smo po novem brez dude? Že skorej 1 teden - in niti ne vpraša več zanjo (Aljaž). Tašči pa je tud povedal da je zato brez zob, ker je preveč dudo vlekla user posted image . Še plenic bi se mogl znebit - sam ne vem kako user posted image . Danes sm ga ravno previla, preden je šel opoldan spat - pa pridem nazaj pokukat - pa se slač v postelji - mulo se je v posteljo polulal - se je pomatral in lulčka iz plenice potegnu...user posted image .

Pikapolona sm srečala Brino z varuško in jih moram pohvalt - sta ble peš user posted image . Brina je nazadnje še klepetat začela, mislm da bi tud ona mela dojenčka user posted image .

LP

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
17.2.2009 0:00:10   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Pikapolona sm srečala Brino z varuško in jih moram pohvalt - sta ble peš user posted image . Brina je nazadnje še klepetat začela, mislm da bi tud ona mela dojenčka user posted image .

LP

Peli ja upam da bost zdej večkrat peš...pa da bo hodila..ker jst mam skoz borbe z njo...nebi hodila...čeprav v vozu se pa tudi nebi vozila....v nedeljo smo šli s kolegi na obalo in oni so imeli tamalega v vozu naša pa je delala tako sceno da res nisem več vedela kaj naj narediva.....pa bi se vodila...pa bi hodila...pa nebi nikamor šla...pa kričala in sedela je na tleh kar tako??? 

A Aljaž še ima pleničke......jst tuhtam kak jo bom poleti odvadila...do septembra ko gre v vrtec mora bit suha da mi je ne bodo v jasli premaknili. Ah se bom poleti s tem ubadala ko bomo imeli počitnice. Pa bravo za dudo!

Če te kej tolaži....jst še v življenju nisem potice speklauser posted image ........moram pa ta vikend eno veeeliko torto spečt ..... a maš ti kak večji okrogel model?

Urša pozdravite nosek če vam teče....pa drug teden vas mogoče pridemo kej pogledat...prej pokličemo!

Kaj boste za maškore...naša bo dinozaver.user posted image

Ploha.....dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
17.2.2009 10:31:57   
Urša08
Ojla!

Peli, Žigov nosek je  boljši, ni pa še čist ok. Upam, da ga pocajtamo. Bravo za Aljaža in dudo.user posted image user posted image user posted image

Pikapolona vi se kr oglaste, da pogledate našo štručko.user posted image

Mi smo še vedno v klubu pleničkarjev. V planu je čez poletje odvadit in upam, da nam rata. Pa dudo mamo tud še kar, to bo tud projekt jo odvadit. No sej mamo jo samo za spat. Drugače mamo pa sedaj probleme s kosili. Nejc ne bi jedel kosilauser posted image pa sploh ni važn kaj nardim on avtomatsko reče ne kosila. Tako da mamo kr vojne. Drugače lepo je samo kosil ne bi jedu mulo mali. Glede hoje ga pa lahko pohvalim, prehodi kar precej, tud do Peli pa nazaj. Ne vem pa kako bo ko bomo sami šli na sprehod - ponavadi mene okol prnaša in kej zaštrajka, pr ostalih pa hodi.

Žiga je pa priden, še vedno lepo je in spi. Probleme mamo samo zarad noska in takrat včasih tud 2 uri traja da ga zrihtamo. Ma sej čez dan ni panike, ssam ponavad mamo ponoč probleme. Ma bo že.

Pust - pikapolona tud Nejc bo dinozaverčekuser posted image user posted image user posted image   Ravno za pustno nedeljo ma od mojga stara mama roj. dan in je povabila nekam na kosilo. Midva z Žigom bova doma ker se mi zdi kr prezgodej po gostilnah ga vlačit, moj bo šel pa z Nejcem - jaz ga bom pa našemila.

Ploha dobrodošla. Si rodila v Kranju? Potem sva se ravno zamenjali - jaz sem rodila 4.2. Je to tvoj prvi user posted image ?

Barba kako se pa vi rihtate? Kako je Meta sprejela bratca? Pa drugače, je bil drugi porod lažji, si brez šivov,..?

Dons se pa sonček kaže in če ne bo vetra gremo za 10 minutk mal vnuser posted image

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
17.2.2009 11:41:11   
anny1
Hallo,
no bolniško so zaenkrat dali do 5.3., PO pa je že nulnauser posted image , tko da upam da zdržim še do 32-34t.Izkrene čestitke za user posted image  Aljažu. No pei nas so se tudi vrstili rojsni dnevi, pa je bla mami tko slaba da je sam eno user posted image  spekla namest 2,user posted image . No punce lp, sedaj pa spet v posteljouser posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
17.2.2009 14:45:46   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2Če te kej tolaži....jst še v življenju nisem potice speklauser posted image ........moram pa ta vikend eno veeeliko torto spečt ..... a maš ti kak večji okrogel model?

Jest je tud še nisem! user posted image
Okroglega nimam večjega le štirioglatega če ti kej nuca.

Glede plenic sm se odločila da Aljaža ne bom kej posebno priganjala, ker nima smisla - pr nas ni problem da nebi vedel kdaj ga lulat - on se zanalašč polula in potem še packa v luži.

Mi smo se dons tud mal sprehodil, smo šli najprej peš eni kolegici na proti, potem pa smo šli nazaj proti domu - Aljaž je že mal jamral, k je bil zmatran, tako da sva s kolegico še njega nabasale v voz, potem pa smo šibal še do pošte.
Aljaž drugače kar pridno hod, samo ne sme se spomnt, da se lahko na vozu pelje al pa rolkice ne sme vidt, če mam Urbana v nahrbtniku pa sploh ni problem - druga pesem pa je če je zravn mož - potem je po  desetih korakih zmatran za umret user posted image .

Urša - mi tud pridemo pogledat Žiga, samo trenutno še noski puščajo, če ne drugače, pa bomo šli rajš skupej na kakšen sprehod, da nebi bacilčkov mešal.

anny - Upam da prideš čez to kritično mejo, tud če bo prej, samo da bo z user posted image vse v redu!
Smem vprašat kaj pomeni PO?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.2.2009 10:05:43   
anny1
Hallo,
ja PO je porcija- zadeva nad materničem vratu- prvo se "odstrani" porcija potem pa se začne Mv odpirat- trenuto punce se še držim user posted image , ni se še začelo odpirati, je pa vse v pripravljenosti- upam da mi rata še 6t, drugače pa imam jaz model za torto če se še rabi.
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.2.2009 11:04:59   
barba
Urša - mi se kar dobro rihtamo. Meta je lepo sprejela bratca, zdej res ni več nobenih težav. Imamo več težav z zdravjem pri Meti. Prvi teden ko sva prišla s Tinetom iz porodnišnice je imela 6.otroško bolezen, potem je bla en teden v vrtcu, zdej ima pa angino. user posted image No, sej tisti teden ko je bla v vrtcu sem imela pa jaz gnojno angino, zdej sm pa spet ful prehlajena. user posted image user posted image user posted image  Kar ni konca teh bolezni.

Drgač je bil pa zame tale drugi porod hujši.  user posted image  Vse skup se je začelo v pond. Dopoldne, ko so mi dali 2 tableti za mehčanje materničnega vratu. Po drugi tabletki so se začeli kmalu popadki in popoldne so bili kar hudi, nekje na 3 min. Potem jih je bilo pa okrog 7h kar konec, otroka sem ful slabo čutila in je bla kar panika. Dali so me na ctg in hb je bilo vse vredu z malim. Čez noč so me pustili in zjutraj spet takoj na ctg in amnio. Plodovnica je bila zelena in vrat čisto zmehčan. Poslali so me v porodno na sprožitev. Tako sem ob 10h dobila umetne popadke in ob 12.12 je bil Tine zunaj. Bil je precej moder saj je imel popkovnico okrog trebuha in še okrog vratu. K sreči se je vse izteklo tako kot se mora. Jaz imam spet šive, rezali me niso, so pa raztrganine 2.stopnje. Zdej že lahko normalno hodim, sedim in grem na wc.

Mi bomo dons kar noter, čeprov je sonce pa zelo zelo piha. user posted image

LP, barba

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.2.2009 18:38:27   
Ploha
Urša08: ja v kranu sem rodila, to je moj prvi otrok. Tvoj verjetno 2??? Katero babco in G si imela??

Barba: čau user posted image pa samo 2 tabletki so ti dali, no sej zato je pa tako dolgo trajalo, meni so dali 4 tabletke  user posted image in res šele po 4 se je začelo ornk dogajat, sem imela pa že po 2 tabletki tak zoprn občutek spodaj, kot da imam vse razboleno, prou svinjsko me je bolelo in pol sm se prašala kako bom rodila, še Urh me je to prašov, pa  je bil porod mala malica proti vsem tistim šarjenjem in amnioskopiji (4x) user posted image pa urh mi je dla zvečer pomirjevalo da bom lažje spala, ker to zna trajat je rekel, no čez 3 ure sem rodila user posted image , popadki so bli neredni pa boleči, slabo urco pred porodam pa mi je voda odtekla in pol so pa začel šopat popadki, kolk to boliiiuser posted image , iztis je bil pa kuj mim, to ne boli user posted image , sm rekla da še pridm user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.2.2009 18:40:27   
Ploha
aja po tem takem sodeč, ko so te tako dolgo pacali, se lahko edin zahvalim sicer težko ker ga ne maram user posted image dr. gregoraču!

Barba: kdo ti je taletke dajal? Ker je meni sestra rekla še predno sem 1 dobila, da se daje največ 3 tabletke ampak ponavadi dajo samo 2, Gregorač pa je precenil, da je še vse nezrelo in da rabim še 4 in res po 4 me je zvilo user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
19.2.2009 9:51:58   
barba
Joj, Ploha men je prvo tabletko dal Rajlić, pol naslednjo Virantova. Vmes me je pogledal Urh in pol ponoči je bil spet Rajlić. Zjutri je bil pa Gregorač in mi je naredu amnio in pol sprožu porod. Aja, zašil me je pa Rizner. Pr men se je res cala ekipa zvrstila. user posted image user posted image

Jaz sem imela babco Majdo Jelovčan (isto kot pri prvem porodu), tisto dopoldne je bila pa Rizner v porodni. Čeprov me je pol pršu pogledat še Urh in kasneje Gregorač.user posted image

Ste ostali zdravi?
Pri nas se počasi otepamo vseh virusov in bacilov. Najbolj me skrbi, če Tine kaj faše ker res nevem kako bom ta mali nosek pucala.user posted image  Meta gre pa naslednji teden v vrtec.user posted image  

Uživajte ...

< Sporočilo je popravil barba -- 19.2.2009 9:52:11 >

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
19.2.2009 10:51:42   
Urša08
Ploha jaz sem mela tud babco Jelovčan in sem bila zadovolna z njo. Tisto noč je pa dežural Lavrič (tako kopt pri Nejcu).

barba lepo, da se poslavljate od virusov. Pri nas še kar Žigu noska pucamo, pa mal kašlja. Tako, da sem jaz kar malce nervozna, da se ne poslabša. Sicer čez dan je po večini že dobr, le ponoči mamo zmer kako urco problemov, da nazaj zaspi (posledica zamašenga noska).

Jutri pride patronažna in upam, da se prvič kopamo. Pri Nejcu smo se že 10 dan, pri Žigu gre pa celjenje popka zelo počasi. Pa prvič od kar sva šla iz porodnišnice se bomo tehtali. user posted image

en lep sončni dan

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
19.2.2009 13:03:39   
Ploha
barba: in kakšen se ti zdi Rejlič?

urša: vi pa že kopali, uh to nas čaka naseldnji teden, če bo popek zaceljen...sploh ne vem katera je ta babca,...

drugače sva bili pa zdajle zunaj pol urce in tako sladko spi, sm jo k za pusta našemla, sm dobila en pajacek ki ima ušeska in repek, je tako fletkana user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
19.2.2009 13:35:51   
PAJO
OJLA

SE JAZ SE MALO OGLASIM,MI SMO DOBR,MAL SVA BLE ZUNEJ...
RES JE LEP SONCEK,CEPRAV HLADNO,

KAKO STE OSTALE KEJ?

LP,ANA

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
19.2.2009 14:23:43   
Ploha
PAJO: a jo daš v voziček, al jo tko na rokah ven neseš za tistih 15 minut??? Drgač sem skos boljš, že sedim lahko user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
19.2.2009 14:41:00   
PAJO
mi smo ze skoz z vozickom zunej,imam kosaro tko da ji je fajn.
spi,toplo ji je...

a vi jo ne date v vozicek?a mas kaksno slikco ze?
poslji na mail.napisi mi se ti svojga na zs pa ti poslem kaksno slikco.

a je pridna?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
20.2.2009 8:11:56   
Ploha
zaenkrat jo mam še v rokah, ker še nismo vozička zrihtali user posted image , mam tudi jaz košaro,bom drug tedn šla z vozičkam,...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
20.2.2009 8:29:54   
PAJO
DOBRO JUTRO

za vse ena user posted image in lep dan vam zelim.

kako ste?ploha ti si pa zgodna,no ja sej jz tud user posted image .kako ste?
ste zdravi?

lp

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
20.2.2009 9:39:20   
iraira
A sprejmete še eno gorenjsko mamico? Sem iz Nakla...Alja je stara 4mesece in 5dni

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
20.2.2009 11:19:53   
beyba
oila povej kaj več o  tvij Alji...jst sem tut z nakla....mogoče se pa pozanmo...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
20.2.2009 11:25:19   
Ploha
iraira: dobrodošla!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
20.2.2009 11:40:54   
barba
Dobrodošle nove čveke! user posted image

Ploha - men je Rajlić ful vredu, se je zlo zavzel in me oreng pregledal ter kontroliral.

Mi smo bli tud včeri velik zuni. Sta oba zlo fajn spala, Tineta sem pa še zvečer skopala. Mam pa tud jst košaro, tko da gremo lahko komot ven, tud če je mal bolj mraz. Tineta tok zadekam, de ga sploh nč ne zebe.user posted image

Urša - kakšno pumpco za nos pucat maš? Jst morem neki kupit, pa nevem kaj nej. Doma mam eno staro, ki pa čist nč ven ne potegne. Sej Tine zaenkrat nima težav z nosom, sam morem imet pumpco k nikol ne veš kdaj boš rabu.

Grem kuhat kosilo, pol pa na sonce.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za fantka
JAPE

Katero se vam zdi lepše ime?

Job (25%)

Julij (49%)

Jalen (26%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!