|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
26.1.2009 17:11:14   
pikapolona2
barba si pa faca...do zadnjega za compom. Držim pesti!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.1.2009 17:56:17   
Peli
Barba - a boš šla še rodit z računalnikom user posted image .
Držim pesti zate, da čimprej mine in dobiš novo štručko v naročje!

Mi smo kr v redu, kašlamo vsi po vrsti, Urban karnaprej spi - ne vem kaj mu je zdej, ampak dons nima vročine, no včerej je imel cel dan okol 37,7°C, sicer ne vem če se temu lahko reče vročina,  samo je pa tud cel dan prespal. Jutr mava tako posvetovalnico, pa bomo vidl kaj P prav.

Danes sm naokol raznosila papirje in zdej čakam na odgovor iz socialne, mogoče pa dobim podaljšano, no glede na izvide ortopedinje...user posted image - bi skor lahko dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 2627
26.1.2009 18:50:03   
Urša08
Barba držim pesti za čim lažji porod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.1.2009 9:02:16   
beyba
Barba držim pesti da imaš svojo štručko že zdavnaj v naročju....

ostalim lep dan, se greva z elo potepat-no ka babici na kosilo, se prileže mal razbremenitve....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.1.2009 9:22:42   
Urša08
Barba jaz tud upam, da je porod za tabo in se že veselo cartate.user posted image

Jaz sem pa celo malce boljša. Očitno gre na boljše. Prejle sem pomila posodo in komi čakam da pride serviser - naj bi okol 12. Sploh ne morem verjet kok se razvadš, da ti ni treba na roke pomivat ampak samo v stroj zložiš.user posted image

Si grem enga kapučinčka narest, da se mal zbudim.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.1.2009 9:59:57   
lutiropan
barba čakamo veselo novičko...upam, da se že veselo cartata

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 27.1.2009 10:00:59 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.1.2009 12:58:54   
Peli
Dobla sm SMS od Barbe:
" Pa smo le dočakali našega fanta. Ime mu je Tine , tehta 3860g in meri 55cm."

Čestitke mamici in atiju, pa Meti za bratca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.1.2009 13:29:54   
Urša08
Bravo Barba za korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa veliko cartanja.user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
27.1.2009 13:48:32   
lutiropan
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
27.1.2009 20:10:37   
pikapolona2
no pa ste ga dočakali.....čestitam!

Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.1.2009 9:52:21   
beyba
čestitke za malega korenjaka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.1.2009 15:09:35   
L & L
Čestitke še tukaj sovaščanka user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.1.2009 15:20:23   
nacy
Ahoj,

se javlja še ena nova gorenjska mamica. Sem iz oklice Tržiča, družbo pa mi dela triinpolmesečna punčka. V teh zimskih dneh postane kar dolgčas, tako da se priporočam za čvek.

Lp

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.1.2009 17:04:22   
Peli
nacy - pozdravljena, no sej nas je kr nekej iz "okolice" Tržiča. Iz kje pa si? Kako pa je ime tvoj hčerkic, je pridna?

< Sporočilo je popravil Peli -- 28.1.2009 17:05:16 >

(odgovor članu nacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
29.1.2009 11:17:09   
nacy
oj,

jest sem iz Kovorja. Punčki je ime Julija in je kar prcej pridna. Ponoči pridno spimo že od začetka; podnevi je pa odvisno od dneva, koliko smo pridni. Sam zdejle je bila bolna in se morava še ful paziti - nič obiskov, nikamor na obiske. Dolgčas:) Pa ti, od kod si? Koliko stare otroke pa imaš?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
29.1.2009 13:12:06   
JAPE
Ojla!

En lep pozdrav vsem gorenjskim mamicam!  .. no se javim še jaz...
Sem tudi iz Tržiča user posted image , sicer priseljena, ampak me veseli, da vas je kr dosti iz Tržiča!
Imam 2 punčki stari 21 in 1 mesec! je kar pestro. Zaenkrat se držimo bolj notri, ker je tak mraz. Komaj pa že čakam na toplejše dni za sprehode z vozički.

(odgovor članu nacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
29.1.2009 13:51:27   
lutiropan
Oj! Pozdravljene nove čvekice. Je prav fino, da se še kakšna nova pridruži. user posted image user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.1.2009 13:59:14   
Kliki
Oj punce!
Sicer še nisem mamica ampak intenzivno delava na tem pa sem vas malo prebrala in se odločila da vas pozdravim. Tudi jast sem priseljenka v Tržič.

Vsem skupaj obilo lepih trenutkov z vašimi user posted image .

Upam pa na to da se vam čim prej tudi jast pridružim kot mamica.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2643
30.1.2009 3:57:01   
Urša08
Ojla!

Dobrodošle nove čvekice. Se bo treba spomladi za kak sprehodek zmenit. user posted image

Jaz sem mela včer ctg, pa user posted image na desnem boku ni hotel sodelovati tako, da grem dons zjutrej spet. Upajmo, da bo tokrat aktiven. Sem pa že malo sita vožnje do Ljubljane, tako da upam, da ne bom prov velik čez rok šibalauser posted image .
Moje zdravstveno stanje se je popravilo razen kašlja zarad katerega takole ponoče dežuram.user posted image Sploh ne vem kdaj se bom naspala. Očitno po porodu, če verjamete.user posted image

Sedaj grem pa poskusit še mal zaspat, čez uro in pol itak vstanem.

papauser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
30.1.2009 21:27:19   
pikapolona2
Urša...sem že zvedela da je z bebo vse Ok in da je danes sodelovaluser posted image .

Zdej pa sam še čakaš a ne? Kašelj je pa lahko dolgotrajen......a imaš kakšen vlažilec v spalnici? Upam da te mine.

Dobrodošle nove...čim več čvekajte!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
31.1.2009 14:26:15   
Peli
Ojla!

Sm pršla preverit če se je z Uršo že kej dogajal user posted image .
Kako pa da morš v LJ hodt na ctg - nebi mogla kr v KR porodnišnico it? Upam da te kašel mine!

nacy- jest sm iz Zadrage, mam pa enga 3letnika in enga 9mesečnika.

No novinke pozdravljene - mogoče pa se tale naša tema spet malo uživi. Ja lahko bi kdaj šle na kakšen sprehod al pa zdej ko je slabo vreme mogoče na kavico.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
31.1.2009 18:21:27   
barba
Samo pozdravim vas na hitro.

Hvala vsem za čestitke! Smo vredu, Tine je priden, Meta se privaja na novo vlogo in na bratca, mami pa počasi prihaja k sebi. Še najboljše se drži mož. user posted image

user posted image

Tole je pa naš Tine.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
31.1.2009 19:40:46   
Urša08
Barba lepo, da si se oglasila. Sem prov vesela da se lepo rihtate in, da si že doma. Si mela težek porod, pa babce,...kako si bla zadovoljna s Kranjem?

Pri meni še nč ne kaže, da bo kej, tako da gremo očitno čez rok.

Peli ja v ljubljani mam ginekologinjo in morm tja hodt na ctg. V ponedeljek grem spet v Lj. na ctg in merjenje pretokov, morm pa poklicat tudi v Kranj, če sedaj k sem čez rok tja hodim al sem še en teden pri svoji ginekologinji.

No to noč sem prvič po več kot enem tednu prespala, se je kašelj umiril. Mi je pa tako kronično manjkalo spanca, da sem potem še večino dneva prespala in preležala. user posted image

grem spet na standardno mesto, kavč peglatuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
31.1.2009 22:46:34   
pikapolona2
Barbauser posted image

a sem sam men zdi.........al ima Tine ista lička kot Meta ko je bila mlajšauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.2.2009 13:30:35   
Urša08
Ojla punce!

Jaz mam dons rok, pa se še nč ne dogajauser posted image . Joj ne bi bla rada ful čez rok pa skoz nekam letala na te ctg-je in podobno. Jutri moram poklicat v porodnišnico v Kranj, če me prevzamejo al ta teden še k moji ginekologinji hodim. Po svoje bom kr vesela če bom v Kranj hodila k mi je bližje. No če ne prej bo pa user posted image za valentinovo pokukal na plano, sej dalj kot 14 dni pa ne bodo čakal.

Drugače bolj kot ne počivam, kosilo danes tašča kuha, možek je posesal stanovanje, tako da meni ostane samo likanje kavča.user posted image

Lepo snežno nedeljo vam želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Gosta hrana
Michonne RR

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?

Pred 4. mesecem (5%)

Med 4. - 6. mesecem (70%)

Po 6. mesecih (24%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!