|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
20.2.2009 16:07:28   
iraira
Mi smo se pred kratkim preselili iz Kranja tako da ne verjamem da se poznamo.....lahko se pa spoznamo za kašno vozičkanjeuser posted image  pa kavico

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
20.2.2009 20:19:39   
Urša08
PAJO lepo da si se ponovno javila. Kdaj si pa ti rodila?

iraira dobrodošla, v bližnji prihodnosti se pa za kak sprehodek zmenimo pa kavico

Danes je bila pri meni patronažna. Kopali se še nismo, ker popek še ni čist ok. Smo se pa stehtali in je dobil 550g v dveh tednih.

barba nos čistim s fiziološko - sem jo sedaj že več porabla pri Žigu kot pri Nejcu user posted image Imam pa tud eno pumpico, ki jo vtakneš v nosnico in en del seb v usta in sam vn vlečeš. Pri Nejcu mi je kar prov prišla oz. mi še pride.

Jutri se lepo imejte na pustno soboto.

papauser posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
20.2.2009 23:38:01   
Peli
Da se še jest mal oglasim, mi zadnje dni zmanjkuje časa, bi mogl dan vsaj za ene 3 ure podaljšat...

Novinke pozdravljene, pomoje bomo lahko skupej okupirale kšnga Lumpija al pa ko bo topleje Gibigib ;)

Za noska pucat jest uporabljam uno čist navadno socialno pumpco, še rajš pa samo fiziološko v nos šopam in čakam da kej vn pride. Sm pa razmišljala o Babyvacu, k ga nekatere zelo pohvalijo - samo kr ne vem, k ma Urban ful občutljiv nosek mu je že ene 3x kri iz nosa teklauser posted image .
Danes sm Urbana selila v otroško sobo, upam da se bo obnesl, zaspal je kr težko, največji problem je lučka k mora zarad Aljaža goret celo nočuser posted image .

Urša - super da se Žiga tako lepo redi! Zdej sva pa že parkrat s tvojo sosedo špancerale. (včerej cele 4 ure user posted image )

PAJO - lepo da se nam spet mal oglasiš, si pa ti sama kr dost skrivnostna, no povej kej o tvoji malčici!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
21.2.2009 12:55:46   
PAJO

no nasa zana je pa kar cez noc zbolela,no ubistvu ima sam nosek zabasan full.
res tezko diha in je boga.zdej je stara en mesec,to se je od mene nalezla drugac,ker
sm bla jz zdej 4 dni full bolna.no ja sej bo pocas.

kako ste ostali kej?so zdravi vasi otrocki?

lp,ana

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.2.2009 7:37:07   
anny1
Hallo,
pajo upam da se kmalo pozdravite,
kje je lutropanuser posted image  sedaj se pa že dolgo ni javila,
no punce sem bila v P v petek in pravijo da bo fantekuser posted image , končno,
po dveh puncah nebo več moj možek blažen med ženami ampak bo dobil konkurencouser posted image , kako se držite vse ki ste ravno rodile?
In ostale?
Naše nagajivke pa še vedno vztrajajo v traparijah,
aja punce kako so sprejeli vaši user posted image  1leto stari ko ste dobili še enega user posted image , jaz sem imela ful problemov s starejšo sedaj pa me je malo strah kako bo ko je mlajša še tako majhna da ji težko kaj dopoveš, je pa ful navezana name, nikamor ne smem iti brez njeuser posted image  a je imela kakšna kako podobno situacijo in kako se je končalo?
Hvala
No lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.2.2009 9:32:23   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

no punce sem bila v P v petek in pravijo da bo fantekuser posted image , končno,
po dveh puncah nebo več moj možek blažen med ženami ampak bo dobil konkurencouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malega fantička

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.2.2009 9:51:58   
lutiropan
Tukaj sem tukaj...user posted image samo včasih ni volje, ne časa za kaj več pokomentirat...Služba, pa otroci, pa doma še delamo....imam pestro.
Ta teden so bili fantini pri mojih na počitnicah...včeraj sva jih šla iskat.
Sedaj so maškare aktualne, bomo danes kar v Šenčurju malo pogledali, v torek imajo pa popoldne v šoli.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.2.2009 10:48:10   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Tukaj sem tukaj...user posted image samo včasih ni volje, ne časa za kaj več pokomentirat...Služba, pa otroci, pa doma še delamo....imam pestro.
Ta teden so bili fantini pri mojih na počitnicah...včeraj sva jih šla iskat.
Sedaj so maškare aktualne, bomo danes kar v Šenčurju malo pogledali, v torek imajo pa popoldne v šoli.

Kako ti uspe?
Jaz mam zdej dve pa mi časa zmankuje pol pa še to mirovanjeuser posted image , čisto vse pokvari,
no saj dolgčas ni user posted image  a ne?
Punce kaj ste za maškare?
jaz sem user posted image user posted image , pa ve?
Malo heca.....
Vse ste spet ušle...
Lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
23.2.2009 13:18:19   
Ploha
anny: jst sm pa za maškure otročnca user posted image user posted image user posted image

počutje je vsak dan boljše, šivi šo že skoraj vsi odpadl, edin kar me zdej zaj***** je to, da me boliiii vrat, ker skos dol gledam ko se dojiva (dojim v leže) in mam čist trdga user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
23.2.2009 13:25:13   
barba
Jst bom pa za maškare varuška user posted image user posted image user posted image . Bova s Tinetom lepo doma, mož in Meta bosta šla pa na maškarado v Šenčurju.

Ploha - sej bo, sam res se počasi celijo ti šivi. Pri meni je zdej že OK.

Midva z malim sva bla skor 2 uri zunaj, zdej pa naprej spi v postelji. Morem počas začet kondicijo nabirat, sem čist fuč po tem sprehodu.

Tok o spanju, grem k me Tine kliče ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.2.2009 9:45:18   
anny1
Ploha- ja to dojenje je resuser posted image , sam ko se pravilno namestiš in k veš kaj in kako je, pol je pa vse ok- midve sva se z mlajšo do 8m dojile pol ga je pa zmankaluser posted image , sam je po kakem mescu tud vrat zraven špiluuser posted image , sej bo, šive pa čimbolj tuširat pa se hitrš celjo,...
še malo pa mene spet čakauser posted image  pa šivi, podoji.... ojojoj, sej se še zdej nisem na noge postavlauser posted image ,
kako ste ostale?
lp

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.2.2009 9:51:51   
anny1
Barba, sploh nisem opazla prej da je tvoj Tine rojen na isti datum kot moja Alexa samo eno leto kasnejeuser posted image , kdaj se je rodil, naša je bla 20.01, 27.1.2008,
pa tvoj katero uro?
lp

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.2.2009 12:02:23   
Urša08
Ojla!

Anny saj mogoče pa sedaj ne boš šivana. Mene sedaj v drugo niso nč rezal, sem se pa čist mal strgala - ampak sem koj lahko sedela tako kot da ne bi bla.  Ena tvoja punčka je stara eno leto, kolk je pa druga? Mi mamo dve leti razlike, pa Nejc ni zaenkrat ljubosumen - je pa res, da ni tok name narejen. On je z vsakim k se z njim ukvarja čist zadovoljenuser posted image

Ploha upam, da bodo šivi čim prej nehali bolet. Pa drugače? Na koliko časa se dojita?

barba a veš kok ti zavidam tole vozičkanje. No sej bomo mi tud kmalu šli. Je nosek že boljši, učke so dobre, tako da počakamo sonček in gremo vn.

PAJO naj se tvoja Zana čimprej pozdravi. Vem kako je ko ima tako micen otroček vnete učke, pa zabasan nosek user posted image

Sedaj pa čakam patronažno, da bomo končno kopali našga Žiga.

Lepo se mejte.

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.2.2009 14:24:15   
Urša08
Smo dočakali patronažno in prvo kopanje. Žiga je zelo užival v vodi, od petka do danes se je pa za 300g zredil. Očitno smo enga jedca dobili user posted image user posted image user posted image PAJO, barba in ploha na kok časa jeste? Mi čez dan na tri ure, ponoči pa po večini na 4.

Sedaj mam čisti mir. Nejc in Žiga spita, možka sem pa v trgovino poslala. Si bom enga čajčka nardila pa šla mal na kavč.

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.2.2009 17:17:27   
barba
anny - naš Tine je bil pa 12.12, pa še 12 dni čez rok user posted image

urša - pri nas nas jemo tkole zutri okol 7h, pol spet ob 11h, 15h, 18h, 22h in ponoči ob pol 4h. Si je sam tak ritem izbral in men čist ustreza.user posted image

Vozičkala dons nisva nč, ker ni blo sonca. Menda bo jutri bolj toplo. Ima pa tud naš user posted image  mal zabasan nos in mu najbolj Aqua Maris sprej pomaga. Je velik manj zoprn kot nalivanje fiziološke v nos.

Dons ga Tine neki svira in noče čez dan spat več kot uro v kosu. Tko, da sva zdele družno tole napisalauser posted image  

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.2.2009 19:02:10   
Ploha
urša: jst jo kar zbujam, ker nenormanlno veliko spi (hvala bogu, upam da bo še dolgo tako user posted image ) na 3 ure čez dan, ponoči pa se tudi zgodi, da mi celo noč prespi, pol pa ponavadi zjutraj atkota zbudi ob pol 6 ko mora itak vsat pa v štalo it, sam on bi še mal zadremu in če ji kuj zize ne dam, se tako dere user posted image no prejšn tedn sem mela sicer drugačno strategijo, da sm jo pustila mal dlje spat in sva prišle na res malo obrokov čez dan, mleka (saj tak sem imela občutek) mi je počasi začelo zmanjkovat pa še ni se tako zelo zredila kot sem upala (sicer je vse še v mejah normale)

Urša kolk je stra vaš žiga???

mi se bomo pa konec tedna kopali upam, popek še vedno ni zaceljen, ima pa Meta zdaj 3900g (porodna 3580g) tko da se pridno redi,....

aja šivi me pa že kar nekaj časa ne bolijo, mislim, da je danes zadnji šiv odpadu (sem ga dobila na vložku user posted image ) tud hodim normalno user posted image , prepognem se tud lahko, pa štunfe obujem, sedim pa že nekaj časa normalno, sicer vse še z previdnostjo,...

me je pa neizmerno strah 1 pregleda po porodu pri G,....se kr zrukam sam da pomislm user posted image (ker me teli pregledi itak že bolijo, ah ja nam več razmišlala)

Tiste, ki ste rodile in že imele 1 spolne odnose, me zanima je 1 spolni odnos boleč, mislim je kej drugače, kakšno je stanje spodaj po porodu, se kaj spremeni,...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
25.2.2009 10:38:56   
pikapolona2
ploha...jst sem tudi ena taka boječka...vsega m,e je blo strah.....pa je danes vse OK......prvi spolni odnos je drgačen...počakaj tako dolgo da se boš dobro počutila pa če te bo bolelo pač prekineta....mene ni bnič bolelo...nekatere pa baje boli. Nič ne razmišljaj....pa bo!

Barba, Urša...vama tudi dobro gre berem....mal prehladov in vnetih očk je itak razumljivo glede na letni čas.

Pri nas veeeliko novegauser posted image ....sem se omožila......brez velikega pompa in ohceti sva se za valentinovo vzela...samo midva in priči.......smo se odpeljali na kras in si naredili tak mini žur na enem kmečkem turizmu. V ponedeljek pa že šibamo na Tajsko za 14 dni. Ta vikend sva vsem povedala ...so kar dobro prenesli...moja mami je bla mal solzna. Moja babica je sam ponavljala, da to si je pa ona tolk časa želela....mislim da so vsi veseli. Midva pa tudi ker je tole za nama. Zdej se pa veseliva poročnega potovanja.user posted image

Uživajte...pa radi se imejte!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
25.2.2009 11:46:41   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

Anny saj mogoče pa sedaj ne boš šivana. Mene sedaj v drugo niso nč rezal, sem se pa čist mal strgala - ampak sem koj lahko sedela tako kot da ne bi bla.  Ena tvoja punčka je stara eno leto, kolk je pa druga? Mi mamo dve leti razlike, pa Nejc ni zaenkrat ljubosumen - je pa res, da ni tok name narejen. On je z vsakim k se z njim ukvarja čist zadovoljenuser posted image

hallo,
4leta je stara starejša Anny
upam da imaš prav samo so mi pa reklji da bo verjetno CR kot pri prvi
barba-"anny - naš Tine je bil pa 12.12, pa še 12 dni čez rok user posted image "- ja zgleda da je čaku da bo lahko s kom praznoval rojstni dan user posted image
pikapolona2-čestitke

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
25.2.2009 13:04:13   
veveričica
čao gorenjkeuser posted image da se vam pridružim.sem iz okolice škofje loke .ALI JE ŠE KATERA TU OKOLI.Moja punčka je stara 6 mesecev

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
25.2.2009 15:13:17   
lutiropan
Pri nas veeeliko novegauser posted image ....sem se omožila......brez velikega pompa in ohceti sva se za valentinovo vzela...samo midva in priči.

Čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva vsa se tudi tako, brez pompa, Nas je bilo skupaj 10 odraslih z nama vred, pa najini trije fantini....

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
25.2.2009 15:43:12   
Ploha
pikapoka: čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
25.2.2009 15:44:24   
Ploha
veveričica: dobrodošla!

Midve sva bili pa danes prvič z vozičkam zunej, je tako fino tist voziček porivat po vasi, ko si ves ponosen user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
25.2.2009 16:16:37   
veveričica
ploha iz kje si pa KOLIKO JE TVOJ OTROČIČEK STR

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
25.2.2009 19:47:19   
Ploha
veveričica sem iz Cerkelj, Meta je stara 18 dni danes. Pa tvoj koliko je star?

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
25.2.2009 23:54:12   
veveričica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

veveričica sem iz Cerkelj, Meta je stara 18 dni danes. Pa tvoj koliko je star?
  o lepo  ste še mjčkeniuser posted image moja lara pa ima 6 mesecev

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!