Ploha
|
urša: jst jo kar zbujam, ker nenormanlno veliko spi (hvala bogu, upam da bo še dolgo tako ) na 3 ure čez dan, ponoči pa se tudi zgodi, da mi celo noč prespi, pol pa ponavadi zjutraj atkota zbudi ob pol 6 ko mora itak vsat pa v štalo it, sam on bi še mal zadremu in če ji kuj zize ne dam, se tako dere no prejšn tedn sem mela sicer drugačno strategijo, da sm jo pustila mal dlje spat in sva prišle na res malo obrokov čez dan, mleka (saj tak sem imela občutek) mi je počasi začelo zmanjkovat pa še ni se tako zelo zredila kot sem upala (sicer je vse še v mejah normale) Urša kolk je stra vaš žiga??? mi se bomo pa konec tedna kopali upam, popek še vedno ni zaceljen, ima pa Meta zdaj 3900g (porodna 3580g) tko da se pridno redi,.... aja šivi me pa že kar nekaj časa ne bolijo, mislim, da je danes zadnji šiv odpadu (sem ga dobila na vložku ) tud hodim normalno , prepognem se tud lahko, pa štunfe obujem, sedim pa že nekaj časa normalno, sicer vse še z previdnostjo,... me je pa neizmerno strah 1 pregleda po porodu pri G,....se kr zrukam sam da pomislm (ker me teli pregledi itak že bolijo, ah ja nam več razmišlala) Tiste, ki ste rodile in že imele 1 spolne odnose, me zanima je 1 spolni odnos boleč, mislim je kej drugače, kakšno je stanje spodaj po porodu, se kaj spremeni,...
|