rumba
|
Ojej, madejka, a tako tebe tole heca s krči...... Jaz sem imela podoben problem v drugi nosečnosti, od 22 tedna dalje. Pa potem spet v tretji, a mi je magnesol super pomagal! Ko sem ga nehala jesti, sem pa šla po hitrem postopku rodit. Pa super, da je s pikcem vse OK. Češnca, super, da niso kamni. Dirty dancing: a je bil na TV-ju, da ste ga kar vse gledale? Pa ne me zdaj čudno gledat, če ne vem , smo brez TV-ja, tako da nimam pojma, kaj se tam dogaja. Zato pa partis rula... Ajvy, kaka lepa slikca, Tarja je res kot kak angelček:" Bog, lepo prosim, da mi mami lepo opere tele cotke, da bom lepa in šik." kapica, kako kaj pri vas? Danes sem pa sanjala o tebi.......... da sva se nekje prav po naključju srečali. Ma, sva se objemali in si imeli veliko za povedat. Prav lep filing je bil. tejči, verjamem, da se Larisa boji tvoje mame. To pa res ni fajn, no, ne zate ne zanjo. bačko, kako si? Si kaj boljše? Ti kar pojdi malo na bolniško, če se slabo počutiš, brez slabe vesti. baja*, Julija ima tudi manijo brisanja nosu. Samo ona mi trga papirnato brisačo v kuhinji, mi ponuca tudi po eno na dan, koš pa je posledično čisto zabasan.
< Sporočilo je popravil rumba -- 11.2.2009 20:58:19 >
|