Kristina_1
|
Baja jaz sem bl v k.... Sem bla v torek na pregledu, pa mam zelo nizko postlco, pa čez maternično ustje je, pa še krči me dajejo, pa še vnetje sem fasala - tko da že od torka bl ležim. V sredo sem šla za dve urce še neki v šiht porihtat, drgač pa bl vodoravno, no razen kosilo si skuham. Danes pa je že malo bolje, pa že potičko pečem za mojga k je mel RD, pa mamo jutr 'žur', doma tko bl na izi. Ajvy kr vztrajej pr dojenju, se splača. Jaz sem se tud namatrala prvič da je steklo - prvi mesec in pol sem sam dojila, stiskala in prala pumpco in flaške, vmes sem mela celo pol ure pavze, pol pa je blo lažje. Super da si se ognla antibiotikam. Trma je tud pr nas kr huda, no pa kr prenašam, k sem jaz tud ful trmasta, se spopnim kake sm zganjala k mula. Včasih tud po pol ure al pa še dlje vztraja in tuli (nazadnje jo je prjelo, k jo nism pustila na kavč v copatih, na blazini na tleh pa tud ni tela bit ). Počas pa je boljš - je že pogruntala, da ni kej dost dosegla z ihto, zdej pa sam mal pokaže da je ezna, se vleže na tla, pa glavo skrije med roke pol pa kuka, če jo gledaš - to traja ene dve minutke, pol jo pa mine. Pr tavečjem pa so še zdej problemi, k se zbudi po kosilu k gre počivat dostkrat tuli in se ga sploh ne da potolažit, tuli, brca, se zvija, ... Ga probam pocrtat, pa če ne pusti pa mal počakam, pa probam čez čas, pa spet ponovi vajo dokler se ne pusti potolažit, pa kr ratuje. No zdej pa grem potičko raalat, namazat in dat pečt.
|