|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
6.2.2009 14:42:47   
Kristina_1
Baja jaz sem bl v k.... Sem bla v torek na pregledu, pa mam zelo nizko postlco, pa čez maternično ustje je, pa še krči me dajejo, pa še vnetje sem fasala -  tko da že od torka bl ležim. V sredo sem šla za dve urce še neki v šiht porihtat, drgač pa bl vodoravno, no razen kosilo si skuham. Danes pa je že malo bolje, pa že potičko pečem za mojga k je mel RD, pa mamo jutr 'žur', doma tko bl na izi.

Ajvy kr vztrajej pr dojenju, se splača. Jaz sem se tud namatrala prvič da je steklo - prvi mesec in pol sem sam dojila, stiskala in prala pumpco in flaške, vmes sem mela celo pol ure pavze, pol pa je blo lažje. Super da si se ognla antibiotikam.

Trma je tud pr nas kr huda, no pa kr prenašam, k sem jaz tud ful trmasta, se spopnim kake sm zganjala k mula. Včasih tud po pol ure al pa še dlje vztraja in tuli (nazadnje jo je prjelo, k jo nism pustila na kavč v copatih, na blazini na tleh pa tud ni tela bit user posted image ). Počas pa je boljš - je že pogruntala, da ni kej dost dosegla z ihto, zdej pa sam mal pokaže da je ezna, se vleže na tla, pa glavo skrije med roke pol pa kuka, če jo gledaš - to traja ene dve minutke, pol jo pa mine.
Pr tavečjem pa so še zdej problemi, k se zbudi po kosilu k gre počivat dostkrat tuli in se ga sploh ne da potolažit, tuli, brca, se zvija, ... Ga probam pocrtat, pa če ne pusti pa mal počakam, pa probam čez čas, pa spet ponovi vajo dokler se ne pusti potolažit, pa kr ratuje.

No zdej pa grem potičko raalat, namazat in dat pečt.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.2.2009 6:40:50   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

s, včasih ga pa nesem v sobo k je še čist prazna sam parket je notr in strešno okno) in rečem, da ga bom pustila pri PIKOTU (to je nek namišljen neprijatelj), dokler se ne pomiri. In prou to zadnje največkrat zaleže.

za sobo se strinjam (pravijo minutka na leto), za namišljenega neprijatelja ne, jaz ne bi nikoli uporabila to metodo, nikoli, z ničemer jo ne bom strašila!!!

You can't fix stupid.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.2.2009 6:43:01   
Ronči
Ajvy, nama ni steklo dojenje do 3 tedna, potem smo imeli še eno krizo okoli 3 meseca, ko sva to prebrodile sem jo dojila do 10 meseca. Ko sem imela strah (samna nisem zagovornik predolgega dojenja) kako bo z odvajanjem, se je sama odstavila čez noč (prvi dan menze, se je obrnila stran, nikoli ni več zahtevala dojenja).

Tako da verjami, izteklo se bo tako kot se mora.

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.2.2009 9:08:03   
madejka
Jutro!
Mi smo že od 7. gor... joj, vedno bolj zgodaj vstajamouser posted image

Vsem želim lepo soboto!!! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.2.2009 9:11:36   
baja*
dobro jutro

kavico pijem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še za vas šalca al pa dve...

Moja dva sta šla na sprehod, jaz sem pa neka lena dansuser posted image . Upam, da me tale kafe k sebi spravi.
Rene je bil zdaj 2 dni v vrtcu, ker je bil že čisto ok. Zjutraj je kar stekel v igralnicouser posted image . Res, prav pogrešal jih je že. Jaz sem pa taka trola, da mi je po pavzi spet malo hudo ga peljat v vrtecuser posted image  čeprav vem, da tam uživa. Zdaj so peli Zimo belo, in mali začne pri večerji pet taka, taka Maja ti! (čakaj, čakaj Mara ti; Mara je vzgojiteljica). Pa še s prstkom je zraven žugal ti-tiuser posted image  kak sem se mu narežalauser posted image  ne morš verjet, kak hitro si nekaj zapomnijo. Pa kak snemajo!

kristina user posted image  a ni to pol rizična nosečnost, če maš postlco čez mater. ustje? Ne naprezaj se in počivaj!

se strinjam z ronči, jaz tud ne bi nikol strašla z nekimi navideznimi neprijatelji. Pa na sploh se mi zdi strašenje v smislu bo bav bav prišo al pa bo policija prišla čisto mimo. Moj foter je polbrata strašil s policijo in se jih je pol nekaj časa fuuul bal - enkrat so jih ustavli in malemu se je skor zmešalouser posted image  tak se je drl, da jih je policaj kr naprej spustil...

ajvy a si v redu?

corfu pa ti, si že kaj boljša?

madejka mi smo od že 6.30 gor... pa vedno bolj pozno vstajamouser posted image

mejte se!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.2.2009 9:49:43   
Kristina_1
baja ni rizična, sam z rdečo mi v kartoteki pa v materinski piše. Drgač pa sam ne smem dvigovat več kot 3 kg pa stopnic se morem mal pazit, pa bl počas živet, bl na izi, kar je zame kr panika k sem bl tip k skoz hitim. Pa bo že, se bom mal potrudla pa bo šlo, sam da bo z user posted image vse o.k.
Če pa se postlca do 28. al pa 30. tedna ne dvigne, pol se pa kasnej tud verjetno ne in maš na koncu carskega.

Zdej sem spila kavico, grem dat še kej na štedilnik, k dobimo obiske in nas bo 12 user posted image , no pa sej sem si že včerej mal prpravla, da bo danes lažje, pa zjutrej sem že začela štimat. Mogoče pridejo babice in dedki kej prej da mal mulčke prevzamejo - mož je pa šibal še po pivo in par stvari. No zdej pa veselo na delo, konc pavze, če ne bomo lačni user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 356
7.2.2009 10:42:26   
Češnca
Dan!

Madejka mi tud zmer bolj zgodaj vstajamo, prav tako smo že od 7h pokonc... user posted image  Upam, da bo jutri vsaj do 8h potegnil!!!

Sicer sta pa moja dva fanta zunaj, po lužah mal skačeta, pa v trgovini sta bla. Jst pa stanovanje mal pucam, popoldne namreč dobimo obisk - mlado tričlansko družinico, ki tudi pričakuje 4. člana. user posted image

Kristina čuvaj se!!!

Aja, jst sm ta mesec doma, za naprej se še ne ve. Dobila sm napotnico za uz trebuha, ker g sumi na pesek (od tod krči). Pa so mi v zd dali datum 13.5. user posted image  - škoda, da ne kar julija, no!!! Pa mi je zdravnica rekla, sej do konca mesca boste mela tud že izvid. user posted image  Še dobr, da mam veze in mi bojo v Lj naredl uz že v torek!

baja ja, res vse kopirajo in posnemajo! Če jst mojga po imenu pokličem, ga tud Anžej. No, je pa večkrat oči. Pa poje tud ful rad.

Tko, grem hodnik in dnevno posesat!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.2.2009 12:17:42   
Ajvy
oj ...punce....kako smo kaj ...vikend je tu.....

Ulla...vem, da je bil v Matrici..the chosen one.....
IN kako izgovarjate Neo ali Nio.....
Kako gre.....a ti je kaj drugače......jst včasih kar ne vem al bom počla od sreče al od utrujenosti user posted image user posted image

Mah sej vem, da se splača potrpet....samo do katere meje.....a veš....včeraj sem bila kar malo žalostna....tolk me je bolel...tolk polne...pa se ni najedla....pol pa tut v kurz vse skup...in valda...ker ni vlekla ni bilo..pol je bla pa zvečer lačna je blapa kriza..no ,sem ji dala dodatek ( nisem zagovornik tega ,da se mora pač otrok dret ,č e je samo lačen)...malo ga je spila...in zaspala.....no ponoč se je pa že orenk najedla...pa dons dopoldne tut....sam se mi zdi to tak začaran krog...zdej mam spet nabite, pa bo spet od pol sita....mah...sej vem....BV.....pa še kri mi iz obeh teče...me boli ko sinja....sej pravim--me zanima do katere meje sem pripravljena it...ker za vsako ceno...pa tut ne bo šlo....

Baja...jst mam tudi nastavke...ker se mi bradavice po porodu skrijejo.....tak da to ni panike...s tem sem že navajena rokovat......user posted image user posted image
Tarja spi opoldansko spanje....urco in pol do dve...odvisno....

Ne razumem tega stavka,ki si ga napisala-.: A greš na NS? Jaz jo mam 6.3., sem dobla napotnico, ker dva strica ne morta govorit. ...

sem v redu..hvala za skrb....user posted image user posted image user posted image user posted image

Corfu...revca...dej se no pazi...kar skup si vžgala....uf..to pa je neprijetno...upam,da se nisi kam udarla user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš.....

Anja7...vročine sem se HB rešla..ampak z muko in veliko dela...sam se je izplačalo...ker antibiotikov ne prenašam dobr....me ponavadi full želodec boli....zato sem se pa tolk trudla..pa ta mastitis res preveč boli.....

Škoda ko Tilen ni tak navdešen za vrtec...ti mora bit potem kar težko..samo nimaš kaj..socializacija in prednosti vrtca naj odtehtajo tole trenutno stisko....saj se vnesejo ...res se......če ne pa pač malo kombiniraš...vsak malo popusti....konec konceev je treba potem  šolo...bo šok pa še večji....

Kristina....žal mi je da se tak usrano počutiš in da te je vse tonapadlo...le počivat in počivat....sem pa vidla, da boš imela kar majhne razlike med otroci...??Je bilo to načrtno???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vse porihta.....
Kako pa je sploh ime otročkoma..k na tickerju ne piše..jst si pa nikakor ne morem priklicat v spomin njuni imeni??

Uf ..to pa bodo obiski....kaj je kaj posebnega ??Ima kdo rojstni dan??

Madejka....lepo da si mnenja da je 07.00 zgodaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronči..hvala za lepe besede.....user posted image user posted image user posted image

Češnca....vi boste danes tudi čisto obiskani user posted image user posted image user posted image user posted image
Res...še dobr da imša veze...madona tole zdravstvo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.2.2009 12:20:09   
Ajvy
to bi htela še napisat....jst se opravičujem ker tolk težim s tem dojenjem...samo vem, da me boste razumele, ker ste šle že vse skozi to.....verjamem, da vam ni skoz fajn brat jamranja...samo ...meni je potem takoj bolje user posted image mal egoistično gledam na stvar, vemuser posted image

Aja...še to...smo dobili pediatrinjo..isto kot je Tarjina....komaj....še to po zaslugi dejstva , da je že Tarja pri njej....drugače bi mogli Tiso vozit čisto nekam drugam.....kr neki....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.2.2009 16:34:13   
bačko
Dan!
Kristina čuvaj se!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy jaz Žane nisem dojila ker nisem imela mleka in upam da bo tokrat drugače!Rada bi izkusila tudi dojenje.Kar pa mene skrbi (mogoče se bo malo čudno slišalo)je pa čiščenje popka.Pri Žani mi ni ravno šlo najbolje.Bala sem se potegniti za vrvico da ne bom preveč potegnila.Nikoli nisem vedela koliko lahko potegnem.Tega me je tudi zdaj strah in upam da bo tudi pri drugem tako hitro odpadlo kot pri Žani!
Baja res je da si otroci vse hitro zapomnijo.Jaz včasih pravim da imajo pravi računalnik v glavi.Vsaka jim čast koliko informacij si zapomnijo.
Jaz sem danes bolj slabo.Glava me že cel dan boli in nekaj me grlo peče.Upam da ne bom zbolela.Žana pa je polna energije.Dopoldne sva jo dala spat in je spala samo eno uro.Ponavadi spi 2 uri.Bo pa ponoči toliko bolje spala.Mogoče bo zjutraj kaj podaljšala in ne bo spala samo do 7.
No lepo se imejte!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.2.2009 20:03:00   
baja*
ajvy ne vem, kaj točno ti ni jasno pri tistem stavku... Rožico82, ki je tud septembrka, sem vprašala, če gre na nuhalno... meni je G dala napotnico za genetiko, ker sta dva strica po mamini strani nema. A sem zaj bolj jasna?user posted image
Ja, res zna dojenje bolet ko sto hudičev, meni je tud kri tekla pa kr neko sranje sn mela, dokler se nisma z malim ulaufala. Ampak je šlo pol celih 12m. Si pa nikol prej nisem mislila, da zna bit dojenje taka umetnost. sem mislila, da pač samo otroka pripopaš in je to to. No saj, pol ko se stvari uredijo je res tak... Pa ne rabiš se opravičevat, da kao težiš, ker ne! Meni je tud ful pomagalo, da sem vam pojamrala in vas kaj vprašala, ker so mi vaši odgovori fuuul pomagali! Saj za to smo konec koncev tu...user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image  da ne boš zbolela!

grem gledat, če je kak pametn film...

Lep večer vam želim!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.2.2009 20:51:09   
Ajvy
oj...princeski spita....upam, da čimdlje user posted image user posted image

Danes je bil tak čuden dan....uf....ne vem zakaj...ne me vprašat.....

Bačko....sej pravim..po eni strani je kar fino , če si brez....brez vse sekirancije...tkolele ti pa ne preostane druzga kot da setrudiš...veš kaj , otroci zrastejo v vsakem primeru.....sej pravim, danes je bil en tak čuden dan.,....manj sekiranja pa bo šlo...
Jst mislim, da če ti bo namenjeno ti pač bo, če ne pa ne....HB smo v taki dobi ko imaš dodatek na vsakem vogalu..pa še izbiraš lahko.....
Držim pesti, da bo po tvojih željah....
Glede popka...jst si skoz ponavljam besede....to njih ne boli, če se vname..bo pa fejst bolelo...in tako brez problemov spucam....čeprav se naježm...ampak raje preventiva kot kurativa....upam, da sem ti kaj pomagala...meni je ta kstavek zelo pomagal,....

Baja....nisem razumela glede stričkov.....ni mi bilo jasno...sem tak čuden prebrala....sedaj vem..hvala...v glavnem, ni ti treba plačat...ker imase nemost v familiji....jst sem pa prebrala, da imaš napotnico, ker se dva strička ne morta med seboj zment...ne vem...čudno mi jo zagode disleksija včasih....tak da hvalaa....

Sej to..dojenje...teorija in praksa...čist različno...pa še vsak otroček je samosvoj...ko že misliš, da nekaj veš...ugotoviš, da si isto  nemočen.....

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.2.2009 22:18:26   
kapica
Haj punce!
Men je zelo zal da sem vas tak zanemarila, ampak trenutno ne utegnem. Saj bojo spet drugacni casiuser posted image . V glavnem smo v redu, Dino je malo prehlajen, se upira vsaki tehniki ciscenja noska, tako da nimam vec idej. Ampak ni tako hudo no, saj gre. Nias je tud pridkan, lahko bi malo boljse spal, drugace se ne pritozujemuser posted image . Jaz pa tud se se naprej trudim z hujsanjem, pocasi, ampak vztrajno.
Ajvy, sem zasledila da si imela oz. imas se malo tezave z dojenjem. Pri men je tud slo tezko na zacetku pri obeh. Pa sem se tud jezila in si mislila, kdo govori da je dojenje enostavno, ko pa nic ne stece kr tako samo od sebe. Pac moremo bit vztajne, pogoltnit en kup bolecine. Vsaj mene so jsoke tako bolele, no, saj , zdaj je v redu. malo se, ko se vse umiri in res dobro stece, bo pa lusno dojituser posted image .
Glede trmarjenja ste se pogovarjae. Sem tud pri nas videla da imam vcasih tezko. Ampak sem ga nekajkrat pustila, da se je zjokal oz. krical kolikor je zelel. In zadnjikrat ej bilo to obdobje kricanja samo nekaj minut. In je prisel sam do mene, nasmejan, dobre volje. Od takrat naprej pa je dobro oz. cakam na naslednji izpaduser posted image .

Kaj vec pa nisem uspela prebrat, res se opravicujem, mi je prav zal da zamujam kaj se dogaja vam in vasim malckom. Bom poskusla bit spet bolje pridnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.2.2009 22:20:52   
kapica
Ajvy in Ulla, sem pogledala slikici vajinih sonckov, sta oba taaak luskana. Sploh en morem verjet da je Nias ze toliko vecji. Grozno, kako hitro cas mine.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 364
7.2.2009 22:49:25   
kapica
Joj, mi gre na zivce da je vse tak zmrdano tule, da komaj kaj preberes.
Ulla, super da Neo tak lepo spanckauser posted image . Je Nias tud taksen, pri Dinotu se sploh en spomnim da bi toliko spal in bi jaz imela velik casa za sebe.
Ajvy, sedaj sem prebrala kaj se je dogajalo z mlekom in vsem tem. Jaz sem si kr pumpala nekaj dni zaporedoma, ker nisem mogla zdrzat, pa se strah me je bilo da ne bi cesa fasala. Poleg tega je bil tud Nias bolj zaspancek, pa je tak pocasi in malo vlekel, da nisem imela druge izbire. Se je pa po nekaj dneh normalisiralo.
Sanek, mi nismo vsi stirje v sobi. sedaj Nias spi v spalnici in mi cisto nci ne paseuser posted image . pri Dinotu ej tak da rabi svoj mir, se vidi da je navajen. Saj to me tud najbolj skrbi, ce bi slo v slov. in bi vsi spali v eni sobi, da bi bili vec budni kot ne. Ampak ce imate od zacetka tak, da ste skupaj, se otroci verjetno navadijo in jih en zbudi vec vsaka malenkost.
Siskamiska, s cim pa bi privezala svoja dva za radjator, bi mojga moza tud zanimalo, bi mogoce kdaj rabliuser posted image . Mal za hec...
Rumba, vidim da ste dobro in ste zdravi. Sem zeloo vesela.
Freycha, vam pa vsem zelim cimlazje in hitro okrevanje, pa da boste kmalu spet zdruzeni. Se cist strinjam glede tega,da se morete navadit tud po kak teden bit narazen. Se mi zdi super, da bo lahko Dita sla z babico in dedkom na pocitnice, mislim da skoraj ni lepsega za otroka...Pri nas bo to bolj tezko, ne vem no, glede na to kako malo se vidimo...

Tak, sem hotela se nekaj komentriat, pa ne vem vec.
Aja, glede tega dretja na otroke in te zadeve. Pri Dinotu to absolutno cisto nic ne pomaga. Pa se lahko derem kolk se lahko, me ignorira in se mu zdi smesno, tako da je potem se mani smesno. Njega morem takticnouser posted image .
Tak, zdaj pa menda morem it malo spat, ce mi bo dano...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.2.2009 11:58:21   
Freycha
no, mi smo spet združeni user posted image  pa zaenkrat še vsi zdravi user posted image  Je pa Dita danes nenormalno dolgo spala. Včeraj je šla ob 19h zvečer spat, pa je spala brez bujenja danes do 9.20 user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej je imela pa že ene par takih izpadov, da sva se samo spogledala..... thja, očitno so zdele tile naši škržati v taki fazi, ker tamala tudi tako zatrmari, da je joj. Ampak ni panike user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.2.2009 12:20:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no, mi smo spet združeni user posted image  pa zaenkrat še vsi zdravi user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.2.2009 12:21:26   
Ajvy
no,st mam spet vročino in bulo....pa gremo spet v nov boj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.2.2009 14:40:17   
Freycha
ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.2.2009 19:03:30   
bačko
Dober večer!
Imam eno vprašanje.Kje se da kupiti dežne plašče za naše malčke?V H&M imajo samo eno vrsto in mi ni všeč.
Zdravje je bolje!
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image !Upam da bo čim prej bolje!
Mirno noč vsem skupaj!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.2.2009 19:08:16   
madejka
Ajvy zdrži, saj bo kmalu boljše!user posted image user posted image user posted image

Bačko jaz sem ful lepe v Pikapolonici vidla, ampak cene pa ne vem.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.2.2009 19:25:48   
anja7
kako ste? mi smo zdej mal bolš. Smo se zgleda čez vikend mal pozdravl vsi skup. Upam, da ne bo čez tedn spet isto (smkanje, kašljanje,...)Je pa Tilen dons že cel dan ful navihan in ga je prou luštn gledat, k ma že take fore.
Kar se pa tiče namišljenega neprijatelja, ste pa ene tole vzele čist preveč zares. Men je tud mami govorila k sem bla majhna, da me pride piko mal okregat, če ne bom pridna, pa zato nisem ratala nek čudak al pa boječka,..Sej ne gre tuki za strašenje v smislu bo prišel, te bo vzel, te bo natepu,.. To je čist ena fraza k pomoje res ne pušča posledic. Jaz sem bl razmišljala o posledicah mrzlega tuša,...ampak verjetn jih tud tam ni, če gre vse v mejah normale. Je pa tko, da verjetn tuki ne mormo bit pametne. Vsak najde nekaj in tist izvaja.Pol si pa uspešen al pa ne. Pa verjetn ni sam odvisn od tega, ampak od otroka samega,...tko da punce vsem nam ful velik potrpljenja, pa tud kakšen ukrep ne škodi, a ne?
Ajvy; s tem dojenjem pa prou nič ne težiš. Se sama prou dobr spomnim, kok so to tečne situacije, no pa predvsem boleče.In kako ste drugač vi? se mi zdi, da sem par dni po tvojem porodu brala, da kar prekipevaš od energije. Fajn. In kako kej Tarja sprejema Tiso?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.2.2009 19:37:07   
siskamiska
Freycha lepo da ste spet skupaj in predvsem zdravi user posted image user posted image .
Ajvy dojenje je definitivno na začetku prava mora. Men je kri tekla ven ko sem si pumpala še v porodnišnici, potem pa nov šok ko je Domen vsakič znova navalil na joško ko svina v buče in sem kar otrpnila od bolečine. nimam ti kaj drugega svetovat kot zdrži in bo kmalu bolje. Pa bradavice namaži al s svojim mlekom al pa z Bepantenom. Meni je pomagalo. Držim pesti da se hitr zrihta.
Bačko jaz sem lušne vidla sicer lani v Iani (Hala A) ampak pomoje jih majo tud letos. Je bilo pa tudi za zraven eanki škorenčki za dež (gumijasti) in dežniček.
Kapica z gurtnami bi jih privezala. Zaziher se nebi slišal ko bi ropotala pa še močne so dost user posted image user posted image
Anja7 lepo te je brat. Ostanite zdravi še naprej.

Upam da nisem kej velik pozabila komentirat, vsem bolančkom in nosečkam pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.2.2009 19:45:15   
anja7
Siskamiska tud jaz vas pogrešam. Sem se res odločla, da zdele, če vsaj par dni ostanemo zdravi, te pa pokličem in upam,da se bova lohk uskladile in se zmenle za kofi. Al pr vas, al pr nas, al pa kjerkol drugje. Bi vas že res prou rada vidla. 
Aja, pa tale z gurtnami je originalnauser posted image user posted image .
Sem pa dons mal nervozna, k mam jutr spet pregled na polikliniki za ščitnico. Ah bo že.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.2.2009 6:16:22   
Kristina_1
Jutro user posted image !

Punce hvala za skrb. Evo pijem user posted image , da se mal zbudim.

Sem malo bolje, če ne počivam dovolj me začne bolet trebuh in me takoj vodoravno položi, tko da kr bl počivam.

Češnca si pa res dobila hitro datum, HB za veze user posted image .

Ajvy ja jes sem si že odkar smo prvega mel želela tri, najprej sem misnla da bi bla 2 skupi, pol pa še enga mal kasnej, pol pa se mi je zdel, da je boljš da vsi skupaj rastejo. Sta pa Žak in Tara.

Možek je mel RD. Je pa dedi lepo poskrbel za malo jo je tud previl in prštimu za spat, pa pol k sem pospravla od kosila sem šla takoj ležat, k ob 5h smo dobil pa še prjatle na obisk, je pa možek stregu, jaz sem pa sam mal pomagala in nakonc pospravla. Včerej pa sem cel dan bl poležavala.

Ajvy ti kr pojamri, nč ne težiš, ti bo mal lažje! Upam da ti čimprej steče dojenje user posted image .

Ajvy ko si pumpaš si sam tolk spumpi, da ni več bule in da prsa niso več trda, da napetost popusti, da ti ne bo še več mleka nastajalo. Vsakič ko Tisa poje si sam mal vn stisn, če čutiš napetost, sam tol da popusti, pa pomaga, če njen nosek usemriš proti buli - pol ti iz tam prazni - upam, da si zastopla, k sm mal čudno napisala.
Še mal pa bo Tisa več pojedla in ne bo več bul.
Kapica user posted image za hujšanje, kolk je že šlo dol?

Freycha super da je Dita doma ne, ste se crtal in crtal in crtal .... user posted image .

Bačko palerince majo pr nas tud v Cicibanu, cene?

Zdej pa grem moja pikca zbudit, pa ju mal pocrtat, pol pa v službo in vrtec.

Lep dan vsem skupaj!!!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......