tejči77
|
Pozdravljene! Sej ne vem kje naj začnem komentirat toliko se vem dogaja. Freycha, me veseli, da ste spet skupaj in zdravi Kapica, tebe je tudi elpo brat.Po dolgem času. Super, da ste se tako lepo ujeli, da Nias lepo spi. Ajvy, pokukaj glede dojenja še na med.over.net, ali pa pokliči še na kakšno tel. št. za pomoč dojenja ali pa patronažno, ki pride tamalo pogledat. Kristina, berem, da imaš tudi tako pridnega možeka kot jaz. Lepo, da ti pomaga, ker tole, kar si napisala, pa res ne more biti luštno. Kar počivaj čimveč. Zvesta, vam pa res ni v začetku leta nič prišparano. Bogi Izak, da ima take probleme z izraščanjem zobkov. Jaz še vedla nisem kdaj so bili vsi zunaj, samo slinila se je bolj. In tale pritisk pri možeku, saj se spomnim, kakšen suhec je, sem bila prav šokirana ko sem prebrala - bo verjetno res kakšen stres. In moški nikoli ne priznajo. Upam, da bo kamlu vse v redu. Finance so pa tudi pri nas posebna zgodba. Po eni strani sem vesela, da nisva kreditno sposobna, se vsaj nisva zapufala, po drugi strani mi je pa hudo, ker še vedno nimamo svojega lastnega stanovanja. Ravno v petek sva se po dolgem dolgem času z mamo skregale, tako hudo, da sem se zjokala od vseh hudih besed. Zaradi tega, ker sem avto postavila na parkirišče samo za 5 minut in šla poklicat dragega, da mi ga postavi v garažo. Takrat je prišel moj brat in naredil celo sranje, da sem parkirala na njegovem mestu in se odpeljal, nič jedel, ni se mi oglasil na telefon in od takrat še nisva govorila, tako mi je zameril Potem me je prišla mama nazijat in so prilezle ven še vse stare stvari, da sva bratu zasedla sobo, da se moram lepše do njega obnašat (kot, da sem mu kdaj kaj naredila)......Sem rekla, sori, nama je dovolu in vložila sva v najin štuk nekaj miljončkov takrat še tolarčkov, zdej bi pa vsi najraje vidli da se po hitrem postopku spokamo. Sej bi šla takoj, če bi imela kam in če bi mi finance to dovoljevale. Ponoči me že nekaj let to preganja, kaj naj naredim, ker sem se res zaštrikala, da sem vložla ves denar doma. Brat recimo ni prip bajti vložil niti evra in tudi nič ne naredi pri hiši, pa je pač sin. Tako da bit na svojem je božansko, ne glede na to kako težko prilezeš iz mesca v mesec. Zvesta sem vesela, da si nakoncu še vedno optimist.