|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
9.2.2009 6:32:32   
zvesta
Jutro!

Tako, jaz sem že spet čisto v študijskih vodah. Zdaj že počasi voda v grlo teče, izpit je drug teden. Sploh, ker smo imeli prejšnji teden družinsko bolovanje in učenja sploh ni bilo. :(

Ja, res se nam je zgrnilo vse na kup. Izaku so v tednu dni prodrle ven celotne spodnje štirke. Revček je krvavel, jokal, driskal, kuhal. Me kar zmrazi, ker čakamo še vse trojke, petke in pa spodnje dvojke, zgornje štirke pa še tudi niso cele zunaj, ampak samo po zunanjih robovih. Upam, da ne bo do naslednje srede nič problemov.

Ampak to še niti ni tako hudo. Bolj me je pretreslo in me še skrbi, ker so v torek zjutraj mojega iz službe peljali na urgenco, kjer so ugotovili mnogo, mnogo previsok pritisk. In tako sedaj hodimo s preiskave na preiskavo, da bi ugotovili od kod to. Trenutno je na dieti (suh je pa, da se bo prelomil), na zdravilih za uravnavanje tlaka. Na očesnem ozadju ni videt sprememb, tako da je visok tlak krajšega veka. Meni se še najbolj dozdeva, da se mu to dogaja zaradi stresa (Izak je bil veliko bolan, moj splav, v službi so odpuščali, finančno stanje, nespanje Izaka v zadnjem času). Ampak moj moški trdi, da se on nič ne živcira. Kakorkoli, skrbi me zanj, ker še ni star toliko, da bi si smel privoščiti visok pritisk.

No, pol so nama zagodle še finance. En avto 2x v mesecu na popravilu, pa registracija le tega, potem sem prejšnji teden nabavila primeren aparat za merjenje pritiska, kar sploh ni poceni. Izaku je bilo potrebno zamenjat celotno garderobo, ker je vse prerasel. Potem mi je Izak polomil očala in sem bila prisiljena naročiti nova. In ko prištejem še kredit in položnice, smo porabili že naslednji plači. Ampak to je še najmanj od vsega...

V službi stanje ni prijetno.

In vse zgoraj našteto me je spodkopalo, tako da sem sama podlegla še gripi.

Zdaj pa lahko gre še vse samo navzgor. Zdravje, finance, pa upam, da učenje in izpit na koncu tudi.

Komentirala vas nisem, ker nisem redno brala. Pohvaliti moram samo lepotičko Tiso in lepotca Neota. user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
9.2.2009 8:18:08   
bačko
Jutro!
Ja bogi Izak!To pa ge je zelo bolelo!Ja ti revček!user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvesta upam da bo vse uredu s tvojim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!Zgleda da tole ni tvoje leto oziroma mesec.Upam da  bo kaj kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image
Freycha lepo da ste zopet vsi trije skupaj!Lepo!user posted image user posted image user posted image
Ajvy hvala za tvoje besede.Sem se malo pomirila.Upam da bodo tvoje težave kaj kmalu tudi izginile.
No lepo se imejte in hvala za odgovore.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.2.2009 8:21:16   
Češnca
Jutro!

Ja, zvesta, vam se je pa res nabralo in se povsem strinjam, da je visok pritisk posledica stresa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje in več sreče na vseh področjih! Izpit boš pa tud nardila! user posted image

Ajvy ti samo jamrej, da ne bom mela pol jst slabe vesti še 3x tolk! user posted image  Mal se hecam, ampak resno mislim, da nas nič ne obremenjuješ, dober nasvet vedno koristi, ti se pa tud bolš počutiš! Kar se pa mene tiče - me je prav strah dojenja oz. še bolj ne-dojenja... Ful si želim, da bi se naše drugo dete vsaj malo dlje dojilo in ne z ogromnimi mukami in dodajanjem tiste boge 3 mesece!
Upam, da si že bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kristina ti pa le počivaj. Te čisto razumem - mene pa krč ful zagrabi, čim me prime, da bi pospravljala.
Pa lepo, da ti doma tako fino priskočijo na pomoč. user posted image  Vse naj naj tvojemu možeku!!! user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image  da ste spet skupaj in to zdravi - tako naj tudi ostane!!! user posted image

bačko jst sm Anžeju pelerino kupila v Pikapolonici, cene se pa zdejle ne morem spomnit... user posted image user posted image

siskamiska a kar z gurtnami?! Hja, sej je res najbolj pametno! user posted image  

anja meni je ravno prejšnji teden rekla tašča, da ma naš ta mali kosmata ušesa... Trmica je, kot so očitno trenutno kar vsi. Pa se zaenkrat še da. Sem pa pripravljena tudi na kozarec vode ali tuš, če bi do tja pripeljalo. Nekaj pač morš nardit, ko se pikec ne zna/zmore ustavit. S(m)o si pa različni in res se je treba prilagajat situaciji - torej vsak po svoje. Je pa tud tko, da pri nas ga niti ne bi mogla kam zapret, ker bi sam odprl vrata, ko bi to hotel.

kapica tud pri nas dretje ne pomaga. Ma pač res kosmata ušesa! user posted image  Mormo bit dosledni, se držat pravil, ko je akcija, ga pa zamotit. Je pa tkoooo hecen, ko na tenko pogleda in veš, da bo lumparijo naredu. Ko mu prva ne uspe (mu jo preprečimo), že teče drugam. user posted image  Lump! Pri babici in dediju tko kar naprej leta v kopalnico in poteguje vodo pri wc-ju. Je pa babi sama kriva, ker ga je naučila!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.2.2009 10:40:36   
tejči77
Pozdravljene!
Sej ne vem kje naj začnem komentirat toliko se vem dogaja.
Freycha, me veseli, da ste spet skupaj in zdravi user posted image
Kapica, tebe je tudi elpo brat.Po dolgem času. Super, da ste se tako lepo ujeli, da Nias lepo spi.
Ajvy, pokukaj glede dojenja še na med.over.net, ali pa pokliči še na kakšno tel. št. za pomoč dojenja ali pa patronažno, ki pride tamalo pogledat.
Kristina, berem, da imaš tudi tako pridnega možeka kot jaz. Lepo, da ti pomaga, ker tole, kar si napisala, pa res ne more biti luštno. Kar počivaj čimveč.
Zvesta, vam pa res ni v začetku leta nič prišparano. Bogi Izak, da ima take probleme z izraščanjem zobkov. Jaz še vedla nisem kdaj so bili vsi zunaj, samo slinila se je bolj. In tale pritisk pri možeku, saj se spomnim, kakšen suhec je, sem bila prav šokirana ko sem prebrala - bo verjetno res kakšen stres. In moški nikoli ne priznajo. Upam, da bo kamlu vse v redu.

Finance so pa tudi pri nas posebna zgodba. Po eni strani sem vesela, da nisva kreditno sposobna, se vsaj nisva zapufala, po drugi strani mi je pa hudo, ker še vedno nimamo svojega lastnega stanovanja. Ravno v petek sva se po dolgem dolgem času z mamo skregale, tako hudo, da sem se zjokala od vseh hudih besed. Zaradi tega, ker sem avto postavila na parkirišče samo za 5 minut in šla poklicat dragega, da mi ga postavi v garažo. Takrat je prišel moj brat in naredil celo sranje, da sem parkirala na njegovem mestu in se odpeljal, nič jedel, ni se mi oglasil na telefon in od takrat še nisva govorila, tako mi je zameriluser posted image  Potem me je prišla mama nazijat in so prilezle ven še vse stare stvari, da sva bratu zasedla sobo, da se moram lepše do njega obnašat (kot, da sem mu kdaj kaj naredila)......Sem rekla, sori, nama je dovolu in vložila sva v najin štuk nekaj miljončkov takrat še tolarčkov, zdej bi pa vsi najraje vidli da se po hitrem postopku spokamo. Sej bi šla takoj, če bi imela kam in če bi mi finance to dovoljevale. Ponoči me že nekaj let to preganja, kaj naj naredim, ker sem se res zaštrikala, da sem vložla ves denar doma. Brat recimo ni prip bajti vložil niti evra in tudi nič ne naredi pri hiši, pa je pač sin.
Tako da bit na svojem je božansko, ne glede na to kako težko prilezeš iz mesca v mesec.
Zvesta sem vesela, da si nakoncu še vedno optimist.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.2.2009 10:40:49   
Češnca
No pa sem končala s pripravo vaj za moje mulčke. Mam že kar kvadratne oči od buljenja v ekran. user posted image  

Pa še nekaj: sooooooončeeeeeeek je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.2.2009 10:44:45   
Češnca
tejči danes je res ful težko prit na svoje... Mi mamo res srečo s stanovanjem - je bilo od moje babice. Drugače verjetno sploh ne bi šlo!
user posted image user posted image user posted image  Pa ne se preveč sekirat: malo slabe volje in nesporazum, pa privre vse na dan...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.2.2009 11:04:51   
kapica
Kristina, saj pravim da gre pocasi, ampak vztrajno, zaenkrat -2kguser posted image . Se 8user posted image .
Cesnca, jooj, pri nas je isto tak. Ne vem zakaj je to taksno veselje, spustit vodov straniscuuser posted image . Pa mu nihce ni pokazal, pac vidi, da midva tako narediva in seveda je treba posnemat. Res so navihani, da se lahko sam smejis.
Tejci, vam nic ne zavidam situacije. Ampak takrat si vlozila denar, ker se ti je v tistem trenutku to zdelo dobra ideja in da bo vse v redu, nima smisla se sedaj z tem obremenjevat, kaj si zamustrala. Raje studiraj kako bos naprej, spremenit tako ne mores nicesar. je pa res, da se pogosto v kregu stare stvari na dan prikazejo. Brez veze, zelim ti dovolj moci, da bojo dnevi normalni in brez krega, v prihodnosti pa kaksno svoje gnezdece. Drzim pesti. Se mi pa zdi, po tem kar si napisala kr otrocje obnasanje tvojga brata.
Zvesta, vam je pa tud zagodlo. Se mi zdi da vas kr spremlja nekaj, kr naprej imate kaksno zagodo. Se spomnim najolj lanske nesrece na hisi, letosnje leto se je pa tud ze cudno zacelo. Ampak imas prav, nimas drugega kot to, da gre sedaj lahko samo se navzgor. Saj bo, treba je mislit pozitivno. Drzim pesti, da bos uspesno naredila izpit, to ti bo dalo ze novega zagona za druge stvari. In upam da je pri mozu res samo stres, da ni kaj hujsega.
Siskamiska, ti si hecna, sem se prav nasmejalauser posted image . Mas ideje, ni kajuser posted image .
Ajvy, kako gre tebi, je kaj boljse?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.2.2009 11:08:03   
kapica
Pri nas je vse okej, danes se je tud Nias zbudil z polnim noskom. Ampak ni hudega, par dni, pa bo pri obeh boljse.
Me pa zanima, ce tud pri vas malcki kr vse kose z kroznika naenkrat v usta tlacijo? To sem sedaj opazila pri Dinu. Mu narezem kaksno sadje, pa naenkrat pol manjka. Seveda pogledam kam je nesel, in ima vse stlaceno v ustih, da mu kr tece ob strani ven. Danes pri zajtrku ista zgodba z kruhom. ne vem od kod mu ta ideja...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.2.2009 18:37:10   
Ajvy
Hvala vsem za lepe želje in pikepoke....zares mi to veliko pomeni....
Hvala za vse nasvete....poizkušam se čimbolj po njih ravnat,...da se izognem temu mastitisu...zares hvala.....se mi zdi, da ste mi čisto vse priskočile na pomoč...hvala za skrb....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KApica....super ,da si se uspela malo javit....sej je čist razumljivo, da ni toliko časa kot poprej....me veseli ,da se lepo rihtate.....
to je tako vzpodbudno brat....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hujšanje.....da ti čimprje uspe pridit na željeno težo....
Hvala za lepe besede in za opisane izkušnje...mi vse prav pride....sem se že ogormno naučila od vas.....upam, da res---željo imam...dojit....bomo vidli koliko časa mi bo uspelo zdržat tokrat.....

Bačko....palerine sem vidla v skoraj vsaki otrški trgovini...kaj pa v Kik-u..si pogledla??

Anja7...res sem dobro....hvala za skrb...in enkratno sem se počutila po porodu...mau so me te zize zafrknle, ko so me res bolele...no, me še vedno...samo se mi zdi ,da vsak dan malo manj....al se pa samo tolažim s tem user posted image user posted image
Tarja je kar lepo sprejela sestrico..prvi dan je bilo hudo...zdej pa je z vsakim dnem bolje.....le, če začne Tisa jokat in jo ima Tarja v naročju, potem kar obe potegneta v duet.....drgač ji pa hodiva dudko dajat, pa jo gledat kako aja...pa našteva kaj vse ima...pa boža jo...kar v redu....seveda, jo še vrže..ampak to se meni zdi čist normalno....
Probam jo čim več objemčkat in ljubčkat in se na sploh z njo ukvarjat...in MM je isto krasen z njo...tak da ji po mojem list nič ne fali....

Me veseli, da ste spet na zdravo stran prestopili....
Si me prebrala zadnjič ko sem te vprašala, zakaj ne greš na bioresonanco??

Dobr opravi jutri na pregledu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..in seveda takoj poročaj

Siskamiska...to se pa spomnim...da je DOmen full navalil...uf me je kar zabolelo....hvala za lepe besede user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj je to gurtna??

Kristina...ti kar počivaj.....
Hvala za info glede imen....mislim, da sploh nisem vedla da je fantek Žak...no za Taro se pa spomnim, ker je meni to ime zelo všečno....in sem imela name dat svoji punčki tak ime....no, pol sme pa za Tarjo slišala...pa me je premamla.....
Super za tako mini razliko...se kar strinjam s teboj...mau bo težko na začetku...ampak se vse da.....po mojem....ne vem....Boš poročala.....upam.....

Super, da ti tak vsi lepo pomagajo...se mi zdi ,da je to full vredno user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvet ...bom poštevala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.2.2009 18:51:34   
Ajvy
Zvesta....žal mi je da se je takolo vse zgrnilo nad vas.....kar se tiče financ vas čisto razumem....midva sva revna kot cerkvena miš..če ne še bolj....se mi zdi, da komaj lezeva iz meca v mesec...ampak sej bo...
Glede tvojega možka....tile dedci vedno vse v  sebi zadržujejo ...moj je bil isti.....20 let ni bil bolan..pol pa je bil 14 dni doma , ker je fasal angino in gripo v enem.....pa sem ga postavla na realna tla.....in mu povedla da se mora čimveč pogovarjat z menoj o tem kaj ga teži....in da sam ne more ničesar spremenit....in če se sekira v sebi, da nikomur s tem nič ne pomaga...še najmanj pa sebi...no, od takrat se veliko več pogovarjava tudi o njegovih strahovih...in skrbiva za njegovo zdravje user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.....

Držim pesti za izpit.....

Češnca.
...moja prva zgodba o dojenju je prav podobna tvoji...s tem da sem v teh treh mesecih prebolela gnojno angino in dva mastitisa.....mah...sploh se ne sekiram več...kar bo pa bo...trudim se...če bo šlo...bo šlo..če ne mam pa doma dodatek.....user posted image user posted image

Super za prirpave.....hihi....kako moraš biti smešna s kvadratnimi očmi....

Kristina...vse najboljše možeku za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejči...ma ste mi ve tukaj že tolk pomagale..da ne bom nikamor klicala.....tkolele med prijatelji je lažje...pa vse ste bile že tam.....
user posted image user posted image user posted image user posted image
Tale tvoj brat se pa bere razvajeno---sicer pa vem kako ti je ...pri nas je tudi brat boljši samo zato, ker je dec.....sicer pa ne bom o tem....samo pravim, da te razumem....najbolje je potrpet dokler se kaka druga možnost ne odpre......
GLede vlaganja pa...kar je je..in nič ne moremo spremeniti glede tega....ne splača se sekirat.....doči če maca na vrataca ( vse se vrne) al kolkr je moja mati pravilno govorila...vsaka stvar je za nekaj dobra.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se čimmanj takih neumnosti dogajalo.....oz. da bi ti uspela ohranit čustvano distanco do takih kozlarij.....

Kapica...gre...gre....počasi....pa s stisnjenimi zobmi....vročine ni več....samo ne bom preveč hvalila, ker potem takoj novo bulo fašem user posted image
Tarja ponavadi smokije tako stlači v usta....zato ji pa ne pustimi vzet več kot enega naenkrat....pri hranjenju pa nima te navade.....ma pa druge user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.2.2009 18:52:20   
Ajvy
vav..prav vesela sem ,da je bilo tolk materiala za prebrat......mi je tak lepo čvekat z vami...

Ulla..kako gre???Ste v redu???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 386
9.2.2009 20:42:24   
Anonimen
čeruser posted image

ajvy gre greuser posted image ula spi, neo tud....men v naročjuuser posted image tkole zvečer izkoristim, da ga malo cartam, ker čez dan je revček pretežno sam sebi prepuščen...kar je ula tak mali okupatoruser posted image dobr da je tak, da sam spi, pa da ga nč kej ekstra ne matra, drgač pa ne vem kak bi blouser posted image

dons smo šli na sprehod, k je blo tak lepo vreme...prov fajn je blouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
9.2.2009 20:52:55   
Anonimen
zvestauser posted image user posted image user posted image

se je pa res vse živo nad vas spravilo zdejuser posted image .......da čimprej mine...

Potem mi je Izak polomil očala in sem bila prisiljena naročiti nova.

men jh je ula tud.....pa mam zdej zlepljene, k res nimam zdejle gnarja za to, pa itak morm it, da mi na novo zmeri dioptrijo, pa je bojda dobr počakat 6m po porodu....tko da bom takrat...upam da mi zdržijo te do takratuser posted image

tejči vi maste tud pestrouser posted image povsod je zgleda nekaj....eh...

kapica jst sploh vage nimam, tko da nimam pojma kak so kilogramiuser posted image user posted image se pa zdim sama seb ful suhauser posted image čeprov sm dauč od tegauser posted image sam ko sem šla rodit, sem bla res ko kit, polna vode, zabuhla....in ta voda je res  kar šla...spet mam gležnjeuser posted image ....se pa morm res zvagat enkrat ob priliki...

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
9.2.2009 22:07:21   
kapica
Ajvy, kjot si rekla, pocasi bo slo na boljeuser posted image .
Ulla, tak je bilo pri nas isto, zvecer sem najbolj Niasa cartala, ko ej Dino spal, ker je bil bolj zahteven. Zdaj se je pa vse obrnilo, sploh en vem kdaj. Cez dan morem tud ze Niasa fajn zaposlit, se z njim igrat in pogovarjat, tako da zvecer gresta oba ob enakem casu spat in imam jaz mir. Da malo zadihamuser posted image . No, hotla sem samo rect, da poznam tvojo situacijo, pa sem tud rekla, nimam pojma kako bi bilo, ce bi Niasa kaj muclo, bi se verjetno vtopila...

Punce, a katera ve, kdaj se pri dojenckih zacne vrocina in kdaj ej treba ukrepat? Toliko da vem za vsak slucaj, ker ima Nias 38stopinj. In se mi zdi da je pri novorojenckih ze pri 37,5 vrocina, pri 3 mesecih pa okrog 38 al kako? Sem vprasala v lekarni, pa je rekla da komaj od 38,8? A pri tako majhnih dojenckih tud?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.2.2009 22:59:34   
Ajvy
Kapica....za starost ne vem...mislim pa da se šteje vročina od 38.5...oz da se vročina višja od te..šele zbija.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.2.2009 7:58:06   
zvesta
Jutro...

Hvala vsem za spodbudne besede. Zlate ste.

Zdaj pa nazaj za knjige...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.2.2009 8:15:43   
tejči77
Jutro!
Ajvy, upam, da se tole z dojenjem kmalu uredi. Čez kakšnih dobrih 6 mesecev vas bom pa jaz spraševala o dojenju.
Jaz se moram pa malo pohvalit. Včeraj sva namreč kupila(po treh letih kupovanja) pomivalni stroj in danes ga bova poskusla priklopit. O blažena jaz, mi ne bo treba kar naprej posode prat, ker pri nas je res ogromno posode. Sploh ne vem kaj delamo.

Včeraj me je Larisa dvojno presenetila. Prvič negativno ker se je ves popoldan drla, k babici sploh ni hotla it. Katastrofa. Verjetno je spet premalo spala, ker ji v vrtcu prej kot po kosilu ne pustijo spat.user posted image  Ne glede na moje pripombe. Revici manjka spanje, ker ponoči ne spi več kot od 8-10ur. In normalno, da mora manjko še podnevi nadoknadit. Ampak se je tako prebedela, da je potem ob petih nikakor nisem mogla spravit spat.

Potem je pa svoj puloverček nosila okoli, sem ji rekla, naj ga pospravi v kopalnico med umazano perilo. In ga je nesla naravnost v pralni stroj, dala zraven še šatuljico od praška, naštimala temperaturo in vklopila stroj. Dobro, da še ne zna zapreti vrata, ker bi potem dejansko dala prat.user posted image user posted image
Se pogovarjava in jo tako kot že ničkolikokrat vprašam kaj so delali v vrtcu - do zdaj še nisem dobila kakšnega konkretnega odgovora - pa reče "igrala". Jo debelo pogledam, ker še nisem slišala te besede iz njenih ust in jo vprašam s kom se je igrala in reče "Pia". Pa imajo res dve Piji v vrtcu. Sem bila čist paf, da sem končno dobila konkretne odgovore. In ime vzgojiteljice zna lepo izgovoriti.

No, dovolj o nas, zdaj pa še ve kaj napište o vaših otročkih, kakšne lumparije zganjajo.

Slikice naše Larise

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.2.2009 9:01:38   
baja*
jutro...

kafe šlukam, ful mi pašeuser posted image
drugače sem ok, malo me psiha baše, ker sem na bolniškiuser posted image mam filing krivde...
tejči super za nakup pomivalcauser posted image  meni ga je tašča kupla pa sem si takrat sama pri sebi mislila, kaj bom s tem vragomuser posted image , zdaj mi pa še kako prav prideuser posted image user posted image
to pa res ni fajn glede spanja v vrtcu, naši grejo spat med 10.30 in 11 in ga vrže ko klado, tak kot doma. Če pa zamudimo to uro, smo pa pečeni... No vidiš, še malo pa ti bo kar Larisa devala cote pratuser posted image user posted image  sam ne se jezit, če bo kak rdeč štumf zraven belih majčkuser posted image
Renejeva najnovejša lumparija je, da si hodi v kopalnico nos brisat z wc papirjem in pol cel koš s tem papirjem zabašeuser posted image user posted image
pa to sn že tak pisala, da ful rad pleše, po novem pa si da še moje sončne špegle gor, frajeruser posted image

zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj se je te tak spravlo na vas?user posted image  Tudi jaz stiskam pesti, da bo šlo od zdaj samo še na bolje...user posted image

kapica jaz sem vedno zbijala od 38,5 naprej, včasih sem celo še malo počakala, do 38,7 ali 38,8 - seveda, če se je dobro počutil. Kako pa je danes z njim?
freycha lepo, da ste spet združeniuser posted image  Ste zdaj zdravi?

saj ne vem, kaj sn še mislila... upam da ste vse ok!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.2.2009 11:31:00   
kapica
Danes je zgleda malo boljse, ne vem. Zjutraj je imel samo 37.3. Mi je ena kolegica rekla, da je pri tako malih dojenckih treba prej ukrepat... Ampak okej, zgleda da ne bo nic kaj potrebno.
Tejci, hecni so nasi lumpi, ko takrat presenetijo, ko najmanj pricakujemouser posted image . Super za pomivalni stroj. Jaz sem ga imela doma ze eni 2 leti, preden sem ga zacela uporabljat, ker se mi je zdelo skodauser posted image . Zdaj pa menda sploh en bi vec mogla brez njega. Dino pa vedno vodo v straniscku spusca, nosi umazane plenicke v smeti, vse si na glavo obesi kar se dauser posted image .
Baja, cimprej pozabi na obcutek krivdeuser posted image . Bomo tak se predolgo v sluzbo mogle hodituser posted image .

Pri nas je zunaj taki veter, da bomo kr noter. Cel dan smo sami, ampak nic hudega, od jutri naprej ima moz dopust 1 teden. Sem fuul vesela.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.2.2009 14:24:48   
tejči77
olalala, sem rekla, grem preverit, kaj je novega preden grem domov in kje nas najdem - na drugi strani!

Baja - ti kar lepo počivaj, te niso dali za brezveze v bolniško. Pa saj vem, je lažje reči kot pa potem to dejansko storiti. Čez nekaj dni boš že pozabila na šiht. Glavno, da je z bebiko vse OK.

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.2.2009 21:20:49   
anja7
Ajvy; ja, sem prebrala tisto k si napisala za bioresonanco. Mogoče omo pa res probal. Ja na pregledu ni blo nič posebnega. Nazadnja ko sem bla (novembra) se je stanje čist umirilo, zdej pa čakam na izvide krvi, da vidmo, če je ščitnica še zmer umirjena. Joj kok upam, da je.

Zvestauser posted image user posted image user posted image user posted image  joj ste bogi. Pr nas so se težave dogajale lani poleti (kr se zdravstvenih tiče). Finančne mamo pa še zmer. Mislm s tem dnarjem je res križ. Sem šla glih dons plačat položnico za vrtec 380 EUR. Sem čist spraznla oba računa. Zdej pa sam še diham za plačo. Pa že ta je čist splanirana. Mah pa sej je tko itak vsak mesec. Upam, da se vam stvari čimprej postavjo na svoje mesto. Sploh kar se zdravja tiče. Je pa verjetn res vse povezano s psiho.

Nč zdej pa šibam spat, dokler Tilen še spi. Verjetn bo spet slaba noč, k ma spet težave zarad vrtca. Je blo spet en kup joka včer in dons v vrtcuuser posted image .Lahko noč

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.2.2009 6:04:53   
zvesta
Dobro jutro!

Danes sme pa spala kot ubita, Izak pa tudi. Upam, da bo učenje zato lažje in produktivnejše.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.2.2009 7:18:49   
Češnca
Jutro!

Včeraj sem imela tisti pregled in na srečo ni peska/kamna, vzrok za krče je drug. Otročku pa sploh ni blo všeč, da mi gospod doktor pritiska na trebuh. user posted image  Se je branil z vsemi štirimi - pa se sparšujem, kako je šele, ko se Anžej vrže name? user posted image

Vas grem mal prebrat, da vidim, kaj vse sem zamudila...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 398
11.2.2009 7:43:21   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pri nas je vse okej, danes se je tud Nias zbudil z polnim noskom. Ampak ni hudega, par dni, pa bo pri obeh boljse.
Me pa zanima, ce tud pri vas malcki kr vse kose z kroznika naenkrat v usta tlacijo? To sem sedaj opazila pri Dinu. Mu narezem kaksno sadje, pa naenkrat pol manjka. Seveda pogledam kam je nesel, in ima vse stlaceno v ustih, da mu kr tece ob strani ven. Danes pri zajtrku ista zgodba z kruhom. ne vem od kod mu ta ideja...

Najprej user posted image user posted image user posted image  da preženejo prehlad!
Anžej tud včasih tako je, da si kar baše en košček za drugim - sploh kadar gre za sadje, pa sir tud tko močno obožuje, ostalo je lepo. Ne vem, a mu je tko dobro, pa se boji, da bo še kdo drug vzel? user posted image user posted image

Ajvy kolk je lepo prebrat, kako sta se Tarja in Tisa ujeli! user posted image
gurtna je pa tak trak oz. pas, ki ga zategneš... Ne znam ravn najbolš razložit. Recimo tole: user posted image
Kar se pa dojenja tiče, se pa 100% strinjam s tabo - se potrudiš, vse daš od sebe, ampak če ne gre, ne gre... Škoda, ampak se nima smisla grizt, se da tud z dodatkom lepo preživet, pa vsaj otroček je sit in zadovoljen!

ulla krasno vam gre! Pa da je Neo tko priden... user posted image  Le kaj še nas čaka? user posted image user posted image
Super, da ste sonček izkoristli, le kdaj nas spet mal pogreje... user posted image  Prov vleče se že tole sranje od vremena!

tejči user posted image  za pomivalni stroj, jst si ne predstavljam več življenja brez njega! user posted image
O, kako lepo, Larisa je že prava mojstrica - še malo pa bo sama dala prat! In kako lepo ti je vse razložila, kako je v vrtcu! user posted image  user posted image  Anžej je pa res mojster sesanja, še tepih dvigne in spodaj posesa. Posnemalček! user posted image  Pa kar naprej bi v spalnico "ajat" hodu, kar pomeni, da se uleže in pokrije ravno za 2 sekundi, potem pa radio prižge, pa luči na obeh omaricah... user posted image  Pa predale vse zapre, morš prov prste pazit, ko kaj ven jemlješ, da jih ne fašeš... Lump v glavnem!

baja ne govori o občutku krivde zarad bolniške, se čist isto počutim, čeprov me na srečo počasi mineva! Najprej naši user posted image  in zdravje, pol pa vse ostalo!

anja upam, da si se uspela kaj naspati. Pa user posted image user posted image user posted image  da bo imel Tilen čim manj težav z vrtcem.

zvesta super za nočko - tudi pri nas je bila superca! Zdaj naj ti pa informcije kar tečejo v možgančke! user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.2.2009 7:55:55   
bačko
Jutro!
Tejči ti nič na zavidam.Vem kako je ko se enkrta začnejo prepiri in potem vse leti na dan.Ne se sekirati.Jih bo že minilo!user posted image user posted image user posted image Imaš pa pridno Lariso.Samo pazi da ne bo kaj kmalu ugotovila kako se zaprejo vrata.
Češnca me vseli da si dobro opravila pregled.
Jaz sem to noč tako slabo spala.Kar naprej sem se prebujala.Enkrat mi je bilo vorče enkrat me je zeblo.Vročine nima.Samo slabo se pa zelo počutim.Kot cunja sem.Nič se mi ne da in najpraje bi šla kar malo na bolniško da k sebi pridem.Pa še trebuh me je včeraj bolel.Imam občutek da se nekja kuha.Dobro da imam pregled v petek.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......