|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 18:25:44   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jaz grem pa še enkrat dohodnino preračunat

kje pa preračunavaš?user posted image

dohodnina.com

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.2.2009 18:29:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! user posted image  user posted image  user posted image  pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč user posted image

user posted image

Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma...

user posted image

Pa še ena čupkasta po kopanju...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.2.2009 18:33:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!user posted image

Tilen je po večerji in gleda risanko,Nejc teži babi,user posted image  je pred tv,jaz pa tukaj strašim.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Popoldne smo se potepali,naredili prepis za stari avto in ker so nas evri žulili,smo šli kupit drugega.user posted image Tako sem jaz spet mobilna,doma pa imamo pa spet eno rdečo strelo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Super

Smo pa naredili biznis:mojemu očetu smo vrnili malo posojila,malo smo šli v nabavo,pa še drug avto smo kupiliuser posted image
Pa da se že počasi znebimo telih pufovuser posted image

Še malo pa bouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
11.2.2009 18:38:47   
katy82
Čau  mačkice evo nas kod vasuser posted image user posted image user posted image

Mala mi raztur po dnevni dela,oči gleda en jugo vojni film jst sem si pa vzela malo časa zase in sem spet skočila za račuser posted image

Smo od P,da povem mere:

8850g
71,8 cm
OG je 46,5

Drugače nas je pohvalila,da smo končno v zlati sredini ker prve mesece je ful prehitevalauser posted image
Začudla se je da ne plazi,pa je še ona probala pa je vidla da ne gre,ampak vstane se pa takoj,je rekla da bo najverjetneje to fazo preskočila.Gledala kako hodi in je bla navdušena.Glede na to da samo brbla neki po svoje in ne spušča nobenih dvozložnih besed je rekla da ni panike,da ko bo hotla nekaj doseč,bo že rekla.Po eni strani prehiteva po drugi pa zaostaja pa se poklapauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
11.2.2009 19:10:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau  mačkice evo nas kod vasuser posted image user posted image user posted image

Mala mi raztur po dnevni dela,oči gleda en jugo vojni film jst sem si pa vzela malo časa zase in sem spet skočila za račuser posted image

Smo od P,da povem mere:

8850g
71,8 cm
OG je 46,5

Drugače nas je pohvalila,da smo končno v zlati sredini ker prve mesece je ful prehitevalauser posted image
Začudla se je da ne plazi,pa je še ona probala pa je vidla da ne gre,ampak vstane se pa takoj,je rekla da bo najverjetneje to fazo preskočila.Gledala kako hodi in je bla navdušena.Glede na to da samo brbla neki po svoje in ne spušča nobenih dvozložnih besed je rekla da ni panike,da ko bo hotla nekaj doseč,bo že rekla.Po eni strani prehiteva po drugi pa zaostaja pa se poklapauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za opavljeno posvetovalnico in mere.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
11.2.2009 19:14:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.Iuser posted image  Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višjauser posted image

o tem lahko jst samo sanjam.. še plače nimam tolkuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
11.2.2009 19:35:36   
Anitka
In potem vse tiho je bilo.......

user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
11.2.2009 19:41:40   
Naty*
Čer bejbike!!!

Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri.  Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata user posted image ...

No kratko poročilo s pregleda:
podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester user posted image , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkanuser posted image . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega.

Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
11.2.2009 19:43:19   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Čer bejbike!!!

Cel dan smo mel kr pester tko, da nisem nič brala pa tud preveč dela ste mi dale, da bi lahko zdele, ker morm mal pospravit pa se pripravit za jutri.  Tri dni mučenja v tisti bolniški sobici, kr slabo mi rata user posted image ...

podatki naj ostanejo kr tisti s pediatrične, ki sem jih nazadnje dala, ker je vse isto, spet merjenje teh naših sester user posted image , 10500g, 73,5cm, OG pa je 47. Mulček je čist navdušil obe sestri in je pokazal vse kar zna, sta se mu sam smejale pa govorile, kolk je luštkanuser posted image . Zdravnica je rekla, da krasno napreduje in obvlada vse, kar je treba in še več. Skratka nč pretresljivega.

Držite pesti za naju, da bo šla provokacija dobr skoz, js se bom pa kej javila vmes. Lepo se mejte, pa se beremo verjetno v nedeljo!!!

user posted image user posted image user posted image za mere in dobro opravita v bolniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.2.2009 19:52:38   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.Iuser posted image  Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višjauser posted image

Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe user posted image . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo.

Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov user posted image

Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar user posted image

Ti imaš pa nekam male doklade. user posted image

zakaj?

če ima moj 600€ plače mesečno, pa meni se je štelo (ko sem še delala) cca.530€ (bruto) mesečno.... ko sem tudi sama računala na netu, je prišla ista cifra kot sem jo dobila v odločbi, mislim da 45 al 46€, bom prav odločbo poiskala

zj se gremo pa kopat pa bomo pol še kakšno rekle

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.2.2009 19:54:40   
barbaw

Smo od P,da povem mere:

8850g
71,8 cm
OG je 46,5

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.2.2009 19:54:43   
barbaw

Čer bejbike!!!

user posted image user posted image user posted image  za pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jutri. Upam, da ti ne bo pehudo na pediatriji, drugače pa si komfort kar s seboj vleči kolikor se le da.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
11.2.2009 19:54:49   
barbaw

Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe user posted image . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo.

Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov user posted image

Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar user posted image

Ti imaš pa nekam male doklade. user posted image

zakaj?

če ima moj 600€ plače mesečno, pa meni se je štelo (ko sem še delala) cca.530€ (bruto) mesečno.... ko sem tudi sama računala na netu, je prišla ista cifra kot sem jo dobila v odločbi, mislim da 45 al 46€, bom prav odločbo poiskala

zj se gremo pa kopat pa bomo pol še kakšno rekle

Ful malo se mi zdi. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
11.2.2009 20:02:52   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Še od naju z Emilijouser posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
11.2.2009 20:08:56   
barbaw
Jaka je dobil v vrtcu eno knjigico, ki jo bo moral jutri pripovedat. Upam, da bo sploh znal "interpretirat", če lahko temu tako rečemo pri 3 letih. user posted image  Vzgojiteljice pomagajo in upam, da bo vsaj nekaj izustil.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
11.2.2009 20:11:04   
Estrella*

Čer bejbike!!!

Držim pestkeuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
11.2.2009 20:11:13   
Estrella*

Smo od P,da povem mere:

8850g
71,8 cm
OG je 46,5

user posted image user posted image  sem prav še enkrat pogledala, če so res LARINE mere oz, če je tvoj post. Razvoj otroka gre svojo pot, nekje je naprej, drugot malo nazaj, v v ečinio pa so vsi v povprečju. Ha, ko bo začela govort, se ne bo vstavila. Andraž ni govoril sakoraj do 3 leta, sedaj je pa kot toča, ga ne vstaviš ko zalavfa.

Za hormončke pa upam, da se ti kmalu uštimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
11.2.2009 20:11:24   
Estrella*

Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 deluser posted image Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 deluser posted image user posted image user posted image

Ti kar jamri ja, ti bomo še me kaj pobrale. Saj smo napisali, da več kot imaš več porabiš. Jaz imam tudi plačo tako kot od SS brez prevoza in malice. Prava žalost. user posted image  Kaj bi dala da bi bila moja plača tako visoko kot tvoja porodniška. Odgovora pa na nobeno prošnjo ni bilo. user posted image

Ne se sekirat, bo že enkrat. jaz sem poslala preko 100 prošenj od tega dobila mogoče 30 odgovorov, seveda negativnih, predno se mi je odprlo. Ko se je pa sem imela v igri 3 delovna mesta in sem se mogla odločituser posted image

Seveda je meni moja porodniška premalo, ker sem poprej imela višjo plačo. Nikakor ne rečem, da je nizka porodniška, ampak lahko bi bilo bolje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
11.2.2009 20:11:30   
Estrella*

Ja sranje in negotovi časi so. Če jaz zgubim službo, grem pa za šank, čeprav mi ne diši najbolj. Nekaj se bo že našlo.user posted image Tudi zate in tvojega, če bosta le pripravljena delat. Optimizem na viškuuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
11.2.2009 20:11:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

o mafiozar je tuuser posted image

ma dons tud jaz nisem bogve kako, mi je Filip že čist živce popiluser posted image - nič ne je par žlic sadne kaše in 180ml AMuser posted image .
sem vse tri zaprla v otroško sobo da mam mal miruuser posted image

Eh, saj bo. Naša tud nekaj štrajka, je malo in brez užitka, kar me najbolj raz.pi.z.iuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
11.2.2009 20:13:06   
Estrella*

Jaka je dobil v vrtcu eno knjigico, ki jo bo moral jutri pripovedat. Upam, da bo sploh znal "interpretirat", če lahko temu tako rečemo pri 3 letih. user posted image  Vzgojiteljice pomagajo in upam, da bo vsaj nekaj izustil.

To je bila Andraževa ahilova petauser posted image Jaka se bo že znašel, nič ne skrbi ima jezik krepko nabrušenuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
11.2.2009 20:16:43   
tally
čer

midve sva se danes spet potepale, sva bile v Lj celo popoldne. Šle sva z atijem v leclerca kupit avtosedež, do zdej ga nismo imeliuser posted image   lupinica ji je šla že na živce, potem je moj šel delat midve pa k moji sestrični, pa spet v šoping in končno domov. Emilija je zaspala kot ubita in upam da bo spala celo noč in zjutraj malo potegnila. zadnje dni spi samo do 6h user posted image
.

vidim da ste obdelale temo plače, glede na vaše pisanje spadava midva med tistez  višjimi prihodki cca 2000€, pa si ne privoščiva prav veliko. no res je da sva ful šparala zadnje dve leti za stanovanje sam se spet ni nabraleo ne vem kolk denarja. zdej pa ko se bova preselila bodo tudi stroški prevoza večji povrnjeno pa ne bova dobila ne vem kolk, pri mojem v službi plačajo do 30 km, pri men je do sedaj plačevala polni prevoz, zdej bom pa vidla kolk mi bodo dali. ampak bomo že nekam. se pa strinjam s tisto izjavo : več imaš več zapraviš.

Čmrlika lušne slikice user posted image user posted image

Naty in Žan močno stiskam pestke da dobro opravita na  provokaciji, pa lepe slikice user posted image .
user posted image user posted image user posted image za mere.

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za Gregijevo spanje.

Edina user posted image za uživanje.

**** WB user posted image .

SS stiskam pesti da dobiš službo. Tvoj ma pa res majhno plačo user posted image .

Katy vam tudi user posted image user posted image za mere, pa zate user posted image user posted image user posted image

toliko zaenkrat grem mal za nazaj še prebrat

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
11.2.2009 20:18:43   
barbaw

Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 deluser posted image Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 deluser posted image user posted image user posted image

Ti kar jamri ja, ti bomo še me kaj pobrale. Saj smo napisali, da več kot imaš več porabiš. Jaz imam tudi plačo tako kot od SS brez prevoza in malice. Prava žalost. user posted image  Kaj bi dala da bi bila moja plača tako visoko kot tvoja porodniška. Odgovora pa na nobeno prošnjo ni bilo. user posted image

Ne se sekirat, bo že enkrat. jaz sem poslala preko 100 prošenj od tega dobila mogoče 30 odgovorov, seveda negativnih, predno se mi je odprlo. Ko se je pa sem imela v igri 3 delovna mesta in sem se mogla odločituser posted image

Seveda je meni moja porodniška premalo, ker sem poprej imela višjo plačo. Nikakor ne rečem, da je nizka porodniška, ampak lahko bi bilo bolje.

Vem ja kako je s porodniško. Te kar zamori, ko imaš naenkrat manj denarja. Meni se sploh pozna, ker sem bila na bolniški, pa seveda ni prevoza in malice.

Glede službe sem malo zbirčna, ker jo že imam in si to lahko privoščim. Drugače bi jaz tudi za vsako delo poprijela tako kot sem takrat ko sem iskala to službo. Me je socialna delavka spravila v obup. Saj sem bila sama kriva, da sem imela brezposelna otroka in .... ampak vseeno me ne bi rabila jeb...čkat. Razkuri me, ker pri nas nekateri dobijo vse kar hočejo, ker so "socialno ogrožena manjšina" in grozijo tam po CSD.

Neposredna povezava do sporočila: 4098
11.2.2009 20:22:05   
tally
 Estrella a ti Aljo že od majhnega učiš da telovadi user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
11.2.2009 20:29:47   
barbaw

To je bila Andraževa ahilova petauser posted image Jaka se bo že znašel, nič ne skrbi ima jezik krepko nabrušenuser posted image

Jaka ima zelo rad pravljice in tudi rad pripoveduje tako da je to "spreten". Tudi pesmice si v šusu zapomne.

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?