|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 17:42:44   
Estrella*
Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 deluser posted image Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 deluser posted image user posted image user posted image

ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.Iuser posted image  Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višjauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
11.2.2009 17:49:02   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

hijenca: kako je z babico?

Babica je doma, vstavili so ji srčni vzpodbujevalec. Demenca jo je začela matrat, drugače je pa vredu.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
11.2.2009 17:50:45   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! user posted image  user posted image  user posted image  pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč user posted image

user posted image

Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma...

user posted image

Pa še ena čupkasta po kopanju...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
11.2.2009 17:51:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

hijenca: kako je z babico?

Babica je doma, vstavili so ji srčni vzpodbujevalec. Demenca jo je začela matrat, drugače je pa vredu.

Samo, da je OK. Demenca je kar pogost spremljevalec starejših s katerim moramo računat in se sprijaznit.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
11.2.2009 17:52:01   
Estrella*
o mafiozar je tuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4055
11.2.2009 17:53:27   
Estrella*
Meni je pa dolgčas, samo se mi nič ne da delat po bajtiuser posted image Andraž gleda TV, Alja spi, Gospod je še na šihtu......

Neposredna povezava do sporočila: 4056
11.2.2009 17:54:57   
Soncnica Sandra ***

ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.Iuser posted image  Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višjauser posted image

Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe user posted image . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo.

Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov user posted image

Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4057
11.2.2009 17:55:02   
mafi

ma dons tud jaz nisem bogve kako, mi je Filip že čist živce popiluser posted image - nič ne je par žlic sadne kaše in 180ml AMuser posted image .
sem vse tri zaprla v otroško sobo da mam mal miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4058
11.2.2009 17:56:11   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe user posted image . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo.

Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov user posted image

Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar user posted image

joj zate pa držim pesti da boš dobila šihtuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4059
11.2.2009 17:56:36   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4060
11.2.2009 17:57:25   
Soncnica Sandra ***

Meni je pa dolgčas, samo se mi nič ne da delat po bajtiuser posted image Andraž gleda TV, Alja spi, Gospod je še na šihtu......

naša je tudi spala sedaj dobri 2 uri, je bilo že kar malo dolgčas, ker je bial taka tišina v bajti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4061
11.2.2009 17:58:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

joj zate pa držim pesti da boš dobila šihtuser posted image user posted image user posted image

hvala, tudi jaz upam, da čim prej kaj najdem
ma če ne bo druge bom šla pa v mečkatorja police polnit user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
11.2.2009 17:58:48   
Soncnica Sandra ***
Nč, zdej gremo pa mal dol k našim, da se bosta dedi in babi mal "igrala" z Manco

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4063
11.2.2009 17:58:50   
mafi

naša je tudi spala sedaj dobri 2 uri, je bilo že kar malo dolgčas, ker je bial taka tišina v bajti user posted image

blagor vama, moj je pa danes kinknil 2 undi, ki pa nobena ni bila daljša od 30minuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
11.2.2009 17:59:49   
mafi
jaz grem pa še enkrat dohodnino preračunat

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
11.2.2009 18:04:36   
barbaw

Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 deluser posted image Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 deluser posted image user posted image user posted image

Ti kar jamri ja, ti bomo še me kaj pobrale. Saj smo napisali, da več kot imaš več porabiš. Jaz imam tudi plačo tako kot od SS brez prevoza in malice. Prava žalost. user posted image  Kaj bi dala da bi bila moja plača tako visoko kot tvoja porodniška. Odgovora pa na nobeno prošnjo ni bilo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4066
11.2.2009 18:04:37   
barbaw

Ti imaš pa nekam male doklade. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4067
11.2.2009 18:09:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je.

Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
11.2.2009 18:10:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

A veste da sem dobila mail z naslovom vabilo!!!! HB da to vem, da ga nisem odprla user posted image

Še sreča, da imamo RR-jo, na kateri zvemo tudi koristne stvariuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
11.2.2009 18:18:15   
Anitka

Sem se zjukala ob tem članku... user posted image user posted image user posted image

Deček rojen s srcem na trebuhu

user posted image
Sindrom, ki lahko prizadane dojenčkovo prepono, trebuh, osrčje, srce in prsni koš, se pojavi na enem od milijon rojenih otrok.

Fantek, ki se je na Kitajskem rodil s srcem na trebuhu, je presunil zdravnike, saj je v takšnem stanju preživel več kot en mesec, medtem ko so mu ob rojstvu napovedovali le teden dni življenja, poroča The Sun.

Deček že več kot mesec živi dni v varnem zavetju staršev, ki skušajo zbrati 35 tisoč evrov za operacijo, s katero bi mu srce presadili v prsni koš. Deček je eden izmed dvojčkov, vendar se je njegov brat rodil brez zapletov.

36-letni oče Lee Chen je povedal, da sta oba z ženo popolnoma zdrava in res ne razumeta, zakaj se je njun sin rodil takšen. "Pod kožo na trebuščku lahko slišiva bitje njegovega srca in nikakor ne pustiva, da bi zaspal v posteljici. Bojiva se, da se bo obrnil na trebuh in mu bo nehalo biti srce. Zato ga vedno drživa v naročju, kjer lahko varno spi," je še pojasnil.

Gospod Chen je v solzah povedal, da njun sin nujno potrebuje operacijo, vendar si je ne morejo privoščiti. Zato lahko samo še upajo na pomoč dobrosrčnih ljudi.

user posted image
Enomesečni fantek lahko preživi le z operacijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Res smo lahko srečni, da imamo kolikor toliko zdrave otroke. Žal se dogaja marsikaj in upam, da bodozbrali sredstva za operacijo.

Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljiciuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
11.2.2009 18:21:16   
tilči
Dober večer!user posted image

Tilen je po večerji in gleda risanko,Nejc teži babi,user posted image  je pred tv,jaz pa tukaj strašim.user posted image

Popoldne smo se potepali,naredili prepis za stari avto in ker so nas evri žulili,smo šli kupit drugega.user posted image Tako sem jaz spet mobilna,doma pa imamo pa spet eno rdečo strelo.

Smo pa naredili biznis:mojemu očetu smo vrnili malo posojila,malo smo šli v nabavo,pa še drug avto smo kupiliuser posted image
Pa da se že počasi znebimo telih pufovuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
11.2.2009 18:22:03   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Ti imaš pa nekam male doklade. user posted image

to pa resuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
11.2.2009 18:22:57   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Sem se zjukala ob tem članku... user posted image user posted image user posted image

Deček rojen s srcem na trebuhu

user posted image
Sindrom, ki lahko prizadane dojenčkovo prepono, trebuh, osrčje, srce in prsni koš, se pojavi na enem od milijon rojenih otrok.

Fantek, ki se je na Kitajskem rodil s srcem na trebuhu, je presunil zdravnike, saj je v takšnem stanju preživel več kot en mesec, medtem ko so mu ob rojstvu napovedovali le teden dni življenja, poroča The Sun.

Deček že več kot mesec živi dni v varnem zavetju staršev, ki skušajo zbrati 35 tisoč evrov za operacijo, s katero bi mu srce presadili v prsni koš. Deček je eden izmed dvojčkov, vendar se je njegov brat rodil brez zapletov.

36-letni oče Lee Chen je povedal, da sta oba z ženo popolnoma zdrava in res ne razumeta, zakaj se je njun sin rodil takšen. "Pod kožo na trebuščku lahko slišiva bitje njegovega srca in nikakor ne pustiva, da bi zaspal v posteljici. Bojiva se, da se bo obrnil na trebuh in mu bo nehalo biti srce. Zato ga vedno drživa v naročju, kjer lahko varno spi," je še pojasnil.

Gospod Chen je v solzah povedal, da njun sin nujno potrebuje operacijo, vendar si je ne morejo privoščiti. Zato lahko samo še upajo na pomoč dobrosrčnih ljudi.

user posted image
Enomesečni fantek lahko preživi le z operacijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Res smo lahko srečni, da imamo kolikor toliko zdrave otroke. Žal se dogaja marsikaj in upam, da bodozbrali sredstva za operacijo.

Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljiciuser posted image user posted image

tole se strinjam

< Sporočilo je popravil tilči -- 11.2.2009 18:23:14 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
11.2.2009 18:24:38   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jaz grem pa še enkrat dohodnino preračunat

kje pa preračunavaš?user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
11.2.2009 18:25:21   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!user posted image

Tilen je po večerji in gleda risanko,Nejc teži babi,user posted image  je pred tv,jaz pa tukaj strašim.user posted image

Popoldne smo se potepali,naredili prepis za stari avto in ker so nas evri žulili,smo šli kupit drugega.user posted image Tako sem jaz spet mobilna,doma pa imamo pa spet eno rdečo strelo.

Smo pa naredili biznis:mojemu očetu smo vrnili malo posojila,malo smo šli v nabavo,pa še drug avto smo kupiliuser posted image
Pa da se že počasi znebimo telih pufovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za avto

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?