Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:42:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 del Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 del ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:49:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: kako je z babico? Babica je doma, vstavili so ji srčni vzpodbujevalec. Demenca jo je začela matrat, drugače je pa vredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:50:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako je Taja zaslužila od babice za prvi zobek! pa zgleda da je blo premalo...po pogledu sodeč Tole smo pa na silvvestrovo pri nas doma... Pa še ena čupkasta po kopanju... luštne slikice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:51:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: kako je z babico? Babica je doma, vstavili so ji srčni vzpodbujevalec. Demenca jo je začela matrat, drugače je pa vredu. Samo, da je OK. Demenca je kar pogost spremljevalec starejših s katerim moramo računat in se sprijaznit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:52:01
|
|
|
|
Estrella*
|
o mafiozar je tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:53:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Meni je pa dolgčas, samo se mi nič ne da delat po bajti Andraž gleda TV, Alja spi, Gospod je še na šihtu......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:54:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo. Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:55:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* o mafiozar je tu ma dons tud jaz nisem bogve kako, mi je Filip že čist živce popil - nič ne je par žlic sadne kaše in 180ml AM . sem vse tri zaprla v otroško sobo da mam mal miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:56:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo. Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar joj zate pa držim pesti da boš dobila šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:56:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* o mafiozar je tu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:57:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je pa dolgčas, samo se mi nič ne da delat po bajti Andraž gleda TV, Alja spi, Gospod je še na šihtu...... naša je tudi spala sedaj dobri 2 uri, je bilo že kar malo dolgčas, ker je bial taka tišina v bajti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:58:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj zate pa držim pesti da boš dobila šiht hvala, tudi jaz upam, da čim prej kaj najdem ma če ne bo druge bom šla pa v mečkatorja police polnit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:58:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, zdej gremo pa mal dol k našim, da se bosta dedi in babi mal "igrala" z Manco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:58:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je pa dolgčas, samo se mi nič ne da delat po bajti Andraž gleda TV, Alja spi, Gospod je še na šihtu...... naša je tudi spala sedaj dobri 2 uri, je bilo že kar malo dolgčas, ker je bial taka tišina v bajti blagor vama, moj je pa danes kinknil 2 undi, ki pa nobena ni bila daljša od 30min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 17:59:49
|
|
|
|
mafi
|
jaz grem pa še enkrat dohodnino preračunat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:04:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem gledala mal forum otrok in vidim sončki januarčic 08 5 del Mi ni bilo jasno kako bi lahko v enem mesecu naklofale 5 delov. In kaj odkrijem; tu so zaključile 13.11.2008 na 199 strani 4 dela in se kar preselile na forum otrok in hop5 del ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja Ti kar jamri ja, ti bomo še me kaj pobrale. Saj smo napisali, da več kot imaš več porabiš. Jaz imam tudi plačo tako kot od SS brez prevoza in malice. Prava žalost. Kaj bi dala da bi bila moja plača tako visoko kot tvoja porodniška. Odgovora pa na nobeno prošnjo ni bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:04:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo. Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar Ti imaš pa nekam male doklade.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:09:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je. Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:10:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A veste da sem dobila mail z naslovom vabilo!!!! HB da to vem, da ga nisem odprla Še sreča, da imamo RR-jo, na kateri zvemo tudi koristne stvari
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:18:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem se zjukala ob tem članku... Deček rojen s srcem na trebuhu Sindrom, ki lahko prizadane dojenčkovo prepono, trebuh, osrčje, srce in prsni koš, se pojavi na enem od milijon rojenih otrok. Fantek, ki se je na Kitajskem rodil s srcem na trebuhu, je presunil zdravnike, saj je v takšnem stanju preživel več kot en mesec, medtem ko so mu ob rojstvu napovedovali le teden dni življenja, poroča The Sun. Deček že več kot mesec živi dni v varnem zavetju staršev, ki skušajo zbrati 35 tisoč evrov za operacijo, s katero bi mu srce presadili v prsni koš. Deček je eden izmed dvojčkov, vendar se je njegov brat rodil brez zapletov. 36-letni oče Lee Chen je povedal, da sta oba z ženo popolnoma zdrava in res ne razumeta, zakaj se je njun sin rodil takšen. "Pod kožo na trebuščku lahko slišiva bitje njegovega srca in nikakor ne pustiva, da bi zaspal v posteljici. Bojiva se, da se bo obrnil na trebuh in mu bo nehalo biti srce. Zato ga vedno drživa v naročju, kjer lahko varno spi," je še pojasnil. Gospod Chen je v solzah povedal, da njun sin nujno potrebuje operacijo, vendar si je ne morejo privoščiti. Zato lahko samo še upajo na pomoč dobrosrčnih ljudi. Enomesečni fantek lahko preživi le z operacijo. Res smo lahko srečni, da imamo kolikor toliko zdrave otroke. Žal se dogaja marsikaj in upam, da bodozbrali sredstva za operacijo. Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:21:16
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! Tilen je po večerji in gleda risanko,Nejc teži babi, je pred tv,jaz pa tukaj strašim. Popoldne smo se potepali,naredili prepis za stari avto in ker so nas evri žulili,smo šli kupit drugega. Tako sem jaz spet mobilna,doma pa imamo pa spet eno rdečo strelo. Smo pa naredili biznis:mojemu očetu smo vrnili malo posojila,malo smo šli v nabavo,pa še drug avto smo kupili Pa da se že počasi znebimo telih pufov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:22:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: Ma pa res nizko plačo tvoj Mr.I Jaz jamram ker imam 900 porodniške in se mi je vse sesulo, skoz sem v minusu. Zato čakam službo, ker bo plača višja Ja, na žalost je tako, vse te firme tu naokoli so čisto v P****, tako da je sploh vprašanje koliko časa sploh še boodo službe . Žalostno je to, da za svojo izobrazbo ne dobi službe (računalniški tehnik), jaz pa za svojo ne pripravniške, drugače pa itak iščem službo, samo sej najbrž sama veš kako je v teh časih dobiti službo. Me pa tudi mene malo skrbi kako bomo od začeta apšrila naprej, ko se meni izteče porodniška furali z njegovo plačo (če še bo; decemberske plače še sedaj niso dobili cele, ampak samo polovico) in 40€ otroških dokladov Ma, samo da bomo vsi zdravi pa že bomo nekako sfurali..... da ne govorim o tem, da bo treba še za ohcet nekje najti denar Ti imaš pa nekam male doklade. to pa res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:22:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem se zjukala ob tem članku... Deček rojen s srcem na trebuhu Sindrom, ki lahko prizadane dojenčkovo prepono, trebuh, osrčje, srce in prsni koš, se pojavi na enem od milijon rojenih otrok. Fantek, ki se je na Kitajskem rodil s srcem na trebuhu, je presunil zdravnike, saj je v takšnem stanju preživel več kot en mesec, medtem ko so mu ob rojstvu napovedovali le teden dni življenja, poroča The Sun. Deček že več kot mesec živi dni v varnem zavetju staršev, ki skušajo zbrati 35 tisoč evrov za operacijo, s katero bi mu srce presadili v prsni koš. Deček je eden izmed dvojčkov, vendar se je njegov brat rodil brez zapletov. 36-letni oče Lee Chen je povedal, da sta oba z ženo popolnoma zdrava in res ne razumeta, zakaj se je njun sin rodil takšen. "Pod kožo na trebuščku lahko slišiva bitje njegovega srca in nikakor ne pustiva, da bi zaspal v posteljici. Bojiva se, da se bo obrnil na trebuh in mu bo nehalo biti srce. Zato ga vedno drživa v naročju, kjer lahko varno spi," je še pojasnil. Gospod Chen je v solzah povedal, da njun sin nujno potrebuje operacijo, vendar si je ne morejo privoščiti. Zato lahko samo še upajo na pomoč dobrosrčnih ljudi. Enomesečni fantek lahko preživi le z operacijo. Res smo lahko srečni, da imamo kolikor toliko zdrave otroke. Žal se dogaja marsikaj in upam, da bodozbrali sredstva za operacijo. Sem pa ta teden brala v Slovenskih novicah kako sta dva psa ubila trimesečnega dojenčka v posteljici tole se strinjam
< Sporočilo je popravil tilči -- 11.2.2009 18:23:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:24:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz grem pa še enkrat dohodnino preračunat kje pa preračunavaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 11.2.2009 18:25:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Tilen je po večerji in gleda risanko,Nejc teži babi, je pred tv,jaz pa tukaj strašim. Popoldne smo se potepali,naredili prepis za stari avto in ker so nas evri žulili,smo šli kupit drugega. Tako sem jaz spet mobilna,doma pa imamo pa spet eno rdečo strelo. Smo pa naredili biznis:mojemu očetu smo vrnili malo posojila,malo smo šli v nabavo,pa še drug avto smo kupili Pa da se že počasi znebimo telih pufov za avto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?