|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 9:11:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Še od naju z Galomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
11.2.2009 9:11:13   
špelin@
Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene."
Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.2.2009 9:12:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene."
Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.2.2009 9:13:26   
jana81

Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! user posted image user posted image user posted image  Brez zbujanja!!! user posted image

superički...končno !!!!!  naj tako ostane  a ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.2.2009 9:13:29   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

Žan z novo frizurco user posted image :
user posted image

In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkovuser posted image :
user posted image

SWEETuser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.2.2009 9:14:06   
Anitka
Dobro jutro še z moje straniuser posted image

Danes smo vstali malce bolj zgodaj, a še ni panikeuser posted image user posted image

Spali smo kar dobro. Ob pol štirih se je zbudil za dudko in potem ob šestih, da sva jedla in ob osmih vstala.

Zunaj je sonček, tako da čakam, da gre Gal prvo rundo spat potem pa venuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa dobro jutro!

Spali smo kar vredu, z dvemi prebujanji-večjimi, drugače pa spet nekoliko več jamranja in stokanja kot prejšnjo noč, ampak še vseeno veliko bolje kot cel prejšnji teden

user posted image user posted image user posted image user posted image Za boljše spanje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.2.2009 9:14:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

če je prej sama zaspala, bi mogla vztrajat pri tem, Nejc od 5 meseca ne zaspi več sam v postli, zato tud zdej brezveze da ga pustim dret, ker itak kr vstaja, bom pa temu naredila konec ampak postopoma.Zdej še nimam srca.
Če je pa fejst hudo, pa drugo polovico noči ali proti jutru spi pri naju, sam pol sem jst user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.2.2009 9:15:09   
Anitka

no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. user posted image user posted image user posted image  malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat!

Za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. user posted image  nisma ble nič pozne.

Za dober planuser posted image user posted image user posted image user posted image
Naty user posted image user posted image user posted image  za izvide in user posted image user posted image user posted image  da bo tudi sprožanje ok. kako pa to sploh zgleda?

estrella si že pospravla žagono? user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
11.2.2009 9:16:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

Ostala sem na 140 stran z branjem, pa bom prej kej napisala pa pol brala za nazaj.
SPanje ok...Nejc je zaspal pri babici ob 19.30 ker sva šla midva v trgovino, in sem ga samo prestavila v postlo, zbudil se je ob 20.30 zarad polnega noska in bedel do 22.20, pol pa zaspal in spal do 7h, no ob 1h je maznu še 180 mleka. Zdej pa že razgraja po dnevni.user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje

IZuser posted image VIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81, a imaš vnetje ušes? user posted image user posted image

upam da ne, še nisem šla k dohtarju.. me tudi boli še isto kot včeraj, verjetno posledica kihanja in smrkanja.

Jaz bi se šla pokazat malo k zdravniku, če ni nič bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tally luškano stanovanje..kolk m2 pa imata? Kje pa boš kuhinjo naročila

hijenca super mere, je pa kr konkreten dedc a ne? Samo da je zdrav.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.2.2009 9:17:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Dobro jutro še z moje straniuser posted image

Danes smo vstali malce bolj zgodaj, a še ni panikeuser posted image user posted image

Spali smo kar dobro. Ob pol štirih se je zbudil za dudko in potem ob šestih, da sva jedla in ob osmih vstala.

Zunaj je sonček, tako da čakam, da gre Gal prvo rundo spat potem pa venuser posted image user posted image

user posted image  za Galovo spanje. Uživajta v sončku, pri nas ga namreč ni user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.2.2009 9:18:24   
jana81

Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

user posted image

user posted image

dobr ste ga uštimal, ej da ne gre Žan kako punco lovit ??

Nekak tak ko spodnja slikca pa midva zgledava te dni.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.2.2009 9:19:27   
Anitka

Jutroooo!!!

Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani user posted image ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji user posted image . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro opravita na pregledu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamau mi pa rastur po dnevni delauser posted image . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo user posted image . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor user posted image . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa vseee najboljšeeee Žan moj največji srček za deveto obmesečnico user posted image , z očijem te mava najrajš na svetu in upam, da boš za darilo dobil možnost, da boš poskusu vso hrano user posted image user posted image user posted image !!!

To vam želiva tudi midva z Galom.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.2.2009 9:20:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naš noč je vila ok,še celo en obrok je spustil ponoči.user posted image Je pa zadnje čase tak,da samo,da vidi hrano,kar ploskati začne.Misli,da je vse zanj.Sploh ne moreš več jesti v njegovi bližini,ne da bi še njemu kaj daluser posted image

Super, da bolje spiteuser posted image user posted image user posted image . Ja mami, če je pa lačenuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.2.2009 9:20:17   
jana81
user posted image user posted image user posted image  Nejc je zaspal prvo rundo, sicer ni čudno če je že ob 7h divjal po dnevni....jst pa morem posesat, ker mi je celo dneno nadrobil s kruhom in keksi...user posted image   pa cote morem obesit, pol pa šibava na sonček, ki se je ravno prikazal, če bo še ostal do takrat.

Špelin@ ti ga pošiljam en vagon..

Joj Nejc že kašlja, zdej se bo ziher zbudil...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.2.2009 9:21:32   
Anitka

Dobro jutro!
pa hval, ne vem kateri za tole virtualno kavico...user posted image jaz jo res rabim...pa ne smem pit..grem potem v laboratorij in moram bit tešča...pa tak ne funkcioniram prav brez user posted image

Evo, mi smo pa dans po dolgem času meli čikiranje s strani Taje....jaz itak že ne vem katero noč povrsti nisem spala...Mala pa kr nekaj jokcala...pa smo uspeli nazaj zaspat pa 10 minut pa jovo nanovo ene dve ure pa pol je trajalo..in tako sem jaz končno zaspala...okrog treh celo do pol petih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si boš čez dan lahko kaj odpočila. Dobro opravi v laboratoriju potem pa hitro na krof in kavico.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.2.2009 9:23:30   
Anitka

In seveda moji zlati mamici za dopolnjenih 60 let!

user posted image

Še od naju z Galom vse najboljše tvoji mamici in veliko zdravja ji želiva.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.2.2009 9:25:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kasso si dobila zadnjič moj odgovor glede friteze?

oj, ja hvala...sem v gužvi in sem kasneje pozabila odgovorit..sorči. Nisem pa našla nikjer na internetu, tako da se najbrž v slo sploh ne prodaja user posted image
Sem pa pisala na uredništvo Jane in so mi točno povedali za kateri model gre, ki so ga pred leti promovirali..super souser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in prihajajoče zobke

pa še za Asjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

Kasso en namig, če še nisi nabavila - se jo splača naročit iz tujine (e-bay ali amazon), ker te pride dosti ceneje.

Špelin@ Kasso je spraševala o fritezi, ki filtrira olje in se lahko da posoda v pomivalni stroj.

ja hvala, samo ni zame, je za taščo, da ji kupi mož za 60 let, ker si točno ta model oz. s takimi funkcijami želi imet....
Kako pa je z garancijo, če kupiš iz tujine?

Račun dobiš in garancija je kot vsepovsod.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.2.2009 9:26:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

Mi svo že v polnem teku, samo še kavico spijem in bouser posted image

Anitka: ja ne vem kje je ****.Ona se javlja v intervalih, pride kot orkan in gre ter se ponovno vrne čez časuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Orkan, ta je pa dobra. No upam, da kmalu privihra in kakšno reče.

ss:user posted image  za malo boljšo noč. Mogoče bo sedaj bolje, ker je luna popustila

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.2.2009 9:28:48   
Anitka

Dobro jutro user posted image

Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! user posted image user posted image user posted image  Brez zbujanja!!! user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, tudi naš je začel s takimi foramo, ko vidi, da se je user posted image  Včeraj je v glasbeni en učitelj dal mali piki čokoladen bonbon in jo je Gregi tako gledal, ko ga je odvijala. Potem je pa rekel "PAPA" in cmokal z ustki user posted image user posted image  Ker ni nič dobil, je še 1x rekel "PAPA" in še bolj cmokal, potem pa sem mu dala eno mrvico z bonbona user posted image  Zvečer smo jedli hrenovke in je bilo spet "PAPA" user posted image
A lahko to štejem za prvo besedo? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iiiiiiiii kak fajn. Lahko bi bila prva beseda ja.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.2.2009 9:30:10   
Anitka

Ko boš urejala spisek, te lepo prosim, če popraviš datum naslednjega pregleda. Sem dobila domov pošto, da je 9-mesečni sistematski prestavljen na 24.2.

Tudi mi ga imamo na pustauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.2.2009 9:31:05   
Anitka

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

user posted image

user posted image

Jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.2.2009 9:31:10   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
11.2.2009 9:32:07   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.2.2009 9:32:48   
suzy85

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.
Tako, da jaz kakega pametnega nasveta ti žal ne znam dat.

Vse naj naj pa malemu Žanu, pa močno držim pesti, da bosta z mamico na P vse odlično prestala in opravila, da boš potem lahko papcal vse po vrstiuser posted image

Žan tud drugo polovico noči spi pri meni. Kar se tiče pa vstajanja v postlci, je pa pri nas že kr dolg tko in prakticiram edino možno varianto... napol uspavanje. Kaj čem druzga... js tud mislim tko kot kasso... vsi se bojo navadili.
Hvala za čestitke user posted image !

jst evo zvečer uspavam na najini postelji. položim jo in se zraven nje uležem, pa zaspi. ko grema pa midva spat, jo pa prestavim v svojo posteljco. proti jutru pa tudi pride k nama - ponavadi, ko je.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.2.2009 9:37:14   
mafi

ŽAN (Naty) in
VARJA (kasso)
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Še od naju z Galomuser posted image user posted image user posted image user posted image

in od naju tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?