|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 13:59:00   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

Žan z novo frizurco user posted image :
user posted image

In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkovuser posted image :
user posted image

SWEETuser posted image user posted image user posted image

jap je lušen...midve tud velikokrat med carklanjem tak zaspiva user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.2.2009 13:59:01   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

In seveda moji zlati mamici za dopolnjenih 60 let!

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Še od naju z Galom vse najboljše tvoji mamici in veliko zdravja ji želiva.

ful lep o dtebe...hvala, zdravja pa res rabi user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.2.2009 13:59:02   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa še nekaj vam povem, kar me je predvčerajšnjim skoraj na rit ruknilo: pridem v vrtec po malo piko in en fantek (dobra 3 leta)reče: "O, pras.ica, zdej bo pa moja mami pršla po mene."
Jaz se pa tako zadržujem, da ne kolnem vpričo otrok... Oz. da so kletvice nežne.

ojojoj.......user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.2.2009 13:59:42   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

če je prej sama zaspala, bi mogla vztrajat pri tem, Nejc od 5 meseca ne zaspi več sam v postli, zato tud zdej brezveze da ga pustim dret, ker itak kr vstaja, bom pa temu naredila konec ampak postopoma.Zdej še nimam srca.
Če je pa fejst hudo, pa drugo polovico noči ali proti jutru spi pri naju, sam pol sem jst user posted image

isto kt ostale...ampak veš  sama je težko vstrajat...v bistvu niti ne morem...kerkr gre gor, se lahko butne in pol sem zdaj avtomatično zvezana k njej...no saj napol  v snu jo zdaj odlagam...ampak...sej jo bo mogoče to veselje do dvigovanja tud minlo...bomo že...ne? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.2.2009 13:59:43   
Čmrlika

Dobro jutro!
pa hval, ne vem kateri za tole virtualno kavico...user posted image jaz jo res rabim...pa ne smem pit..grem potem v laboratorij in moram bit tešča...pa tak ne funkcioniram prav brez user posted image

Evo, mi smo pa dans po dolgem času meli čikiranje s strani Taje....jaz itak že ne vem katero noč povrsti nisem spala...Mala pa kr nekaj jokcala...pa smo uspeli nazaj zaspat pa 10 minut pa jovo nanovo ene dve ure pa pol je trajalo..in tako sem jaz končno zaspala...okrog treh celo do pol petih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si boš čez dan lahko kaj odpočila. Dobro opravi v laboratoriju potem pa hitro na krof in kavico.

hvala, nič s počitkom..no tole zdaj e... sva ble dolgo zunaj se je miša trudla zaspat pa nikakor..tud mami dopoldne ni nič spala...no zdaj sem jo kr brez kosila spakiral ajat...ker sploh ni bla več prisebna user posted image  upam, da bo. nekaj časa pančala.....evo jaz pa počivam..pa pol k mamici praznovat...jeee...papica bo tam tako da ne rabim kuhat! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
11.2.2009 14:17:33   
kasso

Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje.user posted image

haloooooooo, ma kolikokrat sta pa klicala user posted image 166 euruser posted image ...

katyuser posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje in da bi ti še uspelo zanosit in seveda rodit otročka

čmrlika, lepo praznujte in pridno papcajuser posted image

estrella, indesit user posted image . Ali je smučišče Javorniki blizu vas?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
11.2.2009 14:20:01   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Punce, kaj so pravzaprav za vas visoki dohodki?

Zanima me čisto vaše osebno, subjektivno mnjenje, ne statistično podkrepljeni podatki.

meni je že 1000 eur veliko, seveda fajn če imaš tako plačo in si brez otrok, ker če imaš otroke si pa na istem s tistimi z nižjimi plačami.
Samo je pa res, da kolikor imaš, toliko zapraviš. Jaz sem tudi bolj skromna in ne zapravljam za ne nujno potrebne materialne stvari.
Sva pa že z Estrello imele debato visokih in nizkih dohodkov, otroških doklad .... tako da na koncu koncev smo si tisti, ki imamo kaj manj denarja skoraj na istem s tistimi z malo višjimi dohodki, saj imamo višje otroške, manj plačamo vrtec...

Z odebeljenim pa se strinjam, če dobiš 500 EUR nekak zvoziš, ali pa dobiš 1500 EUR pa tudi nič ne prišparaš ampak pač živiš na veliki nogi.

Ni nujno. Smo pa bili tudi mi mladi in neumni. No, z zdajšnjimi izkušnjami in načinom življenja ter pogledom na vse skupaj se pretiranega "instant" potrošništva pri sebi ne bojim več. Tudi če bi zadela na lotu user posted image

Ne gre se za mladost, ampak se mi zdi da taki ljudje (v večini, ne vsi) smo in se včasih sploh ne zavedamo. Pa zdaj ne govorim o ekstremni revščini ali bogastvu, ampak o povprečnem človeku. Na primer če bi zaslužila 600 eurov, pa naslednji mesec 800-900 eurov, mislim da ne bi tisti presežek prišparala, ampak bi verjetno lažje prišla skozi mesec oz bi kakšno stvar več kupila. Razumeš kaj hočem povedat?user posted image

To pa še moram skomentirat: prej smo govorili o 1000 EUR razlike (beri odebeljeno modro v svojem postu) user posted image  Zdaj govoriš o 200-300 EUR. Bistvena razlika zame. Jaz bi pri 200-300 EUR "plusa" res bolj malo prihranila, pri 1000 EUR razlike pa krepko!

Tisto o "mladih in neumnih" je fraza, ker sem takšna bila pred 10. leti - je bilo vseeno, koliko zaslužim, vse je šlo frrrrrrrrrr user posted image
Ooooooo, ****, WB user posted image user posted image user posted image

Mala pika mi briše po tleh z ta pravim brisalom, je toliko težila, da sem ji ga kar dala v roke - mati počivajo, otrok pa dela user posted image

Seveda je razlika, jaz bi s 1500 euri živela kot sem napisala na veliki nogi (nisem zahtevna user posted image ), če bi pa dobila 200 eurov več od plače ki jo ponavadi dobim pa ne bi bilo neke jake razlike, bi si kakšno stvarco privoščila ali pa bi kaj moji pikici kupila, ki ji drugače ne bi mogla. Človek se kaj hitro navadi, če dobi več denarja, če pa je za njega prikrajšan pa je druga zgodba. To je bilo moje bistvo, sicer pa vseeno, vsak vozi drugače tako kot ve in zna in da gre skozi, saj mora it ne user posted image

Si pa že malo piko zdaj lepo navadla da ti pomaga pucat user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
11.2.2009 14:20:43   
Anitka
Danuser posted image

Gal panča svojo drugo rundouser posted image . S sprehodom ni bilo ničuser posted image , ker veter piha in ga ne upam zaradi očk nesti ven. Bova pa zato šla kasneje kam na čvek (k babici ali h komu drugemuuser posted image user posted image ).

Hijenca, Suzy, Edina in Katy - bila sem na pošti in vam poslala paketke.user posted image

Čmrlika lepo praznujte.user posted image user posted image user posted image

Špelin@ dobro opravi pri homeopatuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca o takih neprijetnih stvareh pri Rutarju sem slišala že ogromno zgodbicuser posted image user posted image

**** pogrešale smo teuser posted image user posted image user posted image

Estrella jaz sem dobila en dan zraven, ko sem imela 3 leta delovne dobe, nato dobim naslednjega za 7 let se mi zdiuser posted image user posted image Nisem pa ziher. Za otroka pa jaz dobim dva dni zraven se mi zdi da do 7.leta, med 7. in 15. letom pa se mi zdi da je en dan.

Jana81user posted image user posted image user posted image user posted image za nategovanje s srečno linijo. Mene bi tudi na rit vrglo.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

S tem se strinjam. Potem kupuješ pač dražje izdelke in si malo več privoščiš priboljškov, greš na kak koncert, kino itd, pa gre ves denar. Redki so tisti, ki kljub povečani količini denarja živijo enako skromno in višek šparajo.

Se strinjam z napisanim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
11.2.2009 14:25:45   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala za  Zs...maš prav, saj jaz vso zadevo glih tako jemljem in razmišljam in tud glavnima akterjema sem to povedala...dovolj sta satra, jz mam svoje življenje...user posted image  ni mi vseeno, ampak ...povoda pa ne poznam, ,,,zakaj se je začelo...malo si gresta že na živce po vseh teh letih zgleda...user posted image  

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
11.2.2009 14:25:52   
Čmrlika
Čmrlika, upam da se ti križ izboljša user posted image , tudi mene fajn seka, vendar ni tako hudo kot pri tebi.

Hvala, naj tebe tud mine čimprej...veš kaj me še bolj boli...? Predstava o tem, da imajo išijas starejši ljudje user posted image  jaz pa pri mojih 28...se mam za mlado in zdaj imam išijas...user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
11.2.2009 14:25:56   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

samo toliko se oglašam, da se malo izkašljam

ostali smo še brez ene gospe za čuvanje - je sedaj, malo pred tem, ko naj bi prišla k nam na razgovor, poklicala in še enkrat vprašala za plačilo - potem pa rekla, da pričakuje vsaj 4eur/h
no, lahko si preračunate, koliko je to na mesec za 8 ur na dan
pa kdo bo čuval Brino????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajoj veliko je to samo se mi zdi normalno, da pričakuje toliko, če bo čuvala Brino na domu. A bi ti prevzela odgovornost za 8ur na dan otroka in plačilo za 600-700eu? Jaz definitivno ne. Boš mogla najti tako, ki čuva po par otrok, da boš cenovno zvozila.

Jaz definitivno bi! Toliko nikoli v nobeni službi nisem zaslužila.

no, mogoče vam manjka pomemben podatek
to so vse ali upokojenke (imajo še pokojnino) ali pa bejbe, ki so sicer na zavodu in bodo dobivale nadomestilo za brezposelnost, pa še keš od nas

jap  tako je zj+najdi se..tud jaz sem to počela...veš kak je to...ni fajn zadeva...pa ne me vprašat kolk sem kasirala user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
11.2.2009 14:26:00   
nia5

Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje.user posted image

Ta oddaja je po moje ena velika nateg..., saj če noben ne odgovori pravilno (kaj je za njihove pojme pravilno user posted image ) ali ne pokliče (beri ga ne spustijo not), sploh ne povedo pravilnega odgovora, minute tečejo (folku na liniji ja user posted image ), mislim eh, zapret bi jih trebalo, sicer pa se še najdejo taki kot Jana ki kličejo user posted image (sorry-hec)

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
11.2.2009 14:26:02   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Dan dan!

Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz....  Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. user posted image  Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč.

Drugič pa ji daj homeopatske kroglice tudi ponoči, mogoče bo tudi takrat pomagalo user posted image user posted image user posted image
Kaj je pa delal sredi noči na računalniku?? Ej, naj ima on takole Majo, če itak ne spi user posted image

joj kak mi je poznano tole..moj je špilu igrce do 2h zjutri na rač. , pol sem pa pop.izdila in zdej se on vstane in ga nazaj uspava, ne glede na to da sem jst že v spalnici poleg njegove posteljice al pa mu nardi flaško.

no, mojmu je tudi zdaj odklenkalo. zdej ko je bil doma, je hodu spat okrog polnoči, ker sta zjutraj z evo potegnala. zdej bo pa mogu zjutraj vstat! je pa velikrat on vstajal namesto mene. se je zgodilo, da eve sploh slišala nisem, pa jo je user posted image  porihtal. user posted image user posted image user posted image

joj bogice, jaz pa z mojim Hb nimam takih težavv...je ful zlat..dane ponoči jo je odnesel sta se šla prav igrat v sobico za 15 minut, ker je nisva mogla umirit, jaz pa sem tulila od bolečin v križu...ona pa samo k meni rinla...user posted image

user posted image  za mojga lubija!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
11.2.2009 14:26:08   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Gal spi že svojo prvo rundo (ponavadi ob tej uri vstajauser posted image user posted image ), jaz grem pa malo v delovno akcijo, da bova šla potem na sončka.

Meni je pa kar Gregi "pomagal" pospraviti perilo in obesiti novo rundo, kdo bo spal user posted image

Priden Gregi! Ga je treba kmalu navadit na delovne navadeuser posted image

Je priden, ja, zdajle mi po tleh briše user posted image  Malo po kolenih rikverc, potem pa še hrbtno, da ne bi kakšna smet kje ostala user posted image user posted image user posted image

Midve sva danes tud tako čistile...samo pod komodo pa ji ni ratalo vsega ven dobit...pa meni  skaraj nje ne....ej se je zavlekla rit mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
11.2.2009 14:26:14   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Lep pozdravček od nas.
Mi smo dobro. Anže je prebolel virozo in 6.otroško bolezen. Mislim vsaj. Sem včeraj bila pri pediatru. Vam bom napisala kako je zgledalo, ker mi ne gre iz glave kak lahko tak delajo.
Brezveze sploh besed. Bom vseeno napisala, da vidite, kak folk dela in kaj se grejo.
Kot sem že napisala, je preboleval Anže 6.otroško bolezen in ker zelo nerad in ga dviguje ob vsakem mini koščku sem se odločila da greva vseeno na pregled in da izločima vnetje grla oz. škrlatinko.
Po pol ure v izolirani sobi pride sestra in pravi, da bo na našo pediatrinjo treba čakat še vsaj 2 uri in če hočema lahko grva k eni drugi. In sem se strinjala. Saj to, da pogleda grlo in pike ne more biti tak zakomplicirano, da izkušena pediatrinja (ki je sicer že v penziji) ne bi znala.
Nato pride ta pediatrinja in ga začne pregledovati in pravi, da ima škrlatinko. Ji sestra reče, da so znaki čisto očitni za 6o.b. ona pa še kar vstraja. Nato pogleda grlo in pravi, da bo imela sestra kar prav, ker v ustih pa ni to, kar je pričakovala za škrlatinko. Tudi grla nima vnetega in se mu zaleti verjetno od sluzi, ki jo ima od prehlada. Pediatrinja še ne kaj razglablja in se nekako ven vleč, da je sestra imela prav, potem pa začne, da mi bo pa vseeno napisala recept za hikoncil. seveda sem jo noro pogledala, zakaj antibiotik, če je praktično zdrav. In mi reče: "gospa sami se odločite, če mu boste dali ali ne, da ne boste več sem hodili" . Me je skoraj kap in nisem najdla niti ene besede, kaj bi ji nazaj rekla. Tako sem bla šokirana, da se niti spomnila nisem, da bi zahtevala svojo pediatrinjo za njeno mnenje.
Ko je sestra prišla z receptom nazaj do naju, se mi je opravičila in povedala, da ima tipične znake 6.o.b in da so pike pri škrlatinki čisto druge, kar sem že tako sama sklepala. Tudi njej se je zdelo nepotrebno dajati ab, če se stanje ne bo poslabšalo.
Danes je skoraj brez pikic in se dobro počuti. Res ne morem verjeti kaj se dogaja v zdravstvu. Še najbolj pa sem jezna sama nase, da v tistem trenutku nisem naredla nič drugega kot nemo stala in se čudila.
No sem pa zdaj še vam malo zatežila

Kako ste drugi. Vidim, da vas je kr nekaj bolanih, tako mamic kot micenih. VSem želim, da se čimprej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pri 9 mesecih na sistemetskem je tudi denverjev test?

Sem na facebooku videla, da imajo julijke svojo skupino imamo majčice tudi? Sem gledala, pa nisem nič najdla.

Lepo se imejte, mi2 grema ven po dolgem času. Morava izkoristit sonce.

lp

ah joj,...ostajam brez besed...ja zdravstvo naše...smo meli pred časom podoben primer... jesestra tud pametovala...ampak čisto v pravo smer... včasih zgleda vejo več user posted image  

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
11.2.2009 14:26:21   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.
Tako, da jaz kakega pametnega nasveta ti žal ne znam dat.

Enako Gregi. In tudi jaz nimam nobenega pametnega nasveta user posted image

No tudi naša Manca je v vašem klubu user posted image
Zvečer ni šans, da jo dam v posteljico, ker se bo obrnila na trebuh, se dvignila in vstala ter skakala po postelji. Tako da sedaj zvečer v dnevni spijeva flašo mleka. POtem jo še ene 5 minut imam pri sebi v naročju, da postane malce zaspana, nato pa jo dam v posteljico. SEveda bi ona potem takoj vstala, ampak se postavim zraven njene posteljice in dam roko čez njen kovterček, tako da ne more se obrniti in vstati. Sicer malce protestira, ampak potem se vdal in zaspi v roku 10ih minut.
So mi pa vsi, od tašče naprej, govorili, da naj jo pustim v postelji in naj skače in se dere, ter da ko bo zaspana, da bo že zaspala, da je to potrata časa, da sem 10 minut pri njej zvečer. No meni to pač ni potrata časa

Pa tudi Manca potem ko se zbudi okrog 2h -3h ponoči spije flašo čaja in spi naprej pri nama, ne pa vedno

zelo podobno, le da jaz no way da jo zadržim v ležečem položaju, pa tud če se je prej že ful umirla...po flaški, carklanju... skoraj tilt mora bit...in ni potrata časa...jaz tud mislim da ne...jaz pa držim prst taji,..kot sem že prej gori pisala...me noče spustit...user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
11.2.2009 14:30:27   
suzy85
Žalostno user posted image

Lepo čvekajte, drage čvekice, jaz za danes zaključujem. Moram še malo pljuniti v roke, čez dobro uro pa peljem veliko piko in princa v varstvo k moji mami. Midve z malo piko greva na vlak do LJ, ker imam "zmenek" s homeopatom user posted image

fajn zrihtajta! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
11.2.2009 14:32:21   
Estrella*

Čmrlika, upam da se ti križ izboljša user posted image , tudi mene fajn seka, vendar ni tako hudo kot pri tebi.

Hvala, naj tebe tud mine čimprej...veš kaj me še bolj boli...? Predstava o tem, da imajo išijas starejši ljudje user posted image  jaz pa pri mojih 28...se mam za mlado in zdaj imam išijas...user posted image

Čmrlika, to je res napačna predstava o išiasu. Meni so diagnozo postavili pri 23 letihuser posted image Bila 2x hospitalizirana, da so me porihtali, ker si nisem mogla več štumf obut, niti na WC  sama ituser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
11.2.2009 14:34:12   
suzy85

user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
11.2.2009 14:35:31   
jana81

user posted image  oprosti, ampak moj je bil tudi tak, pa nisem nikamor klicala na kako oddajouser posted image

O ti čveka , čvekasta user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
11.2.2009 14:35:33   
jana81

haloooooooo, ma kolikokrat sta pa klicala user posted image 166 euruser posted image ...

katyuser posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje in da bi ti še uspelo zanosit in seveda rodit otročka

kasso od komercialnih linij je mojih 30€ brez DDV, od mojga pa 39€, ja sva tm ene 70 poklicala, ker majo nek faking sistem, ki te na.jebe sto na uro.

nia5 zdej sem prvič klicala in vidim da je res nateg...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
11.2.2009 14:36:22   
Čmrlika
Mi bo ratalo celo vse prebrat in komentirat...user posted image user posted image user posted image  je uspešen počitek, ha Anitka! user posted image
Taj spi žeeno uro brez da bi mignila...Hb...da bo ready za babino čago...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
11.2.2009 14:36:25   
Čmrlika

joj, a nsi prebrala sodaj, kaj piše...midva sva nekrat tud ..no ne tolko...ampak sva vidla ceno pa na internetu prebrala pogoje pa naju je kr vleklo..pa pridem noter enkrat  narobe odgovor...pa drugič narobe... zdaj samo šaltam...user posted image  veš, pol pa sem mela enkrat pravilnega pa nisem vletela..user posted image  samo me pa jetzi, ker nikoli ne povejo kako pridejo do rezultatov...ker mi včasih ni nič jasno in to se mi ne zdi fer...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
11.2.2009 14:36:32   
Čmrlika

Hvala bomo...papcala pa bom.jap...se šparam že od laboratorija...user posted image user posted image user posted image

Hvala tud anitki!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
11.2.2009 14:37:56   
kasso

Ta oddaja je po moje ena velika nateg..., saj če noben ne odgovori pravilno (kaj je za njihove pojme pravilno user posted image ) ali ne pokliče (beri ga ne spustijo not), sploh ne povedo pravilnega odgovora, minute tečejo (folku na liniji ja user posted image ), mislim eh, zapret bi jih trebalo, sicer pa se še najdejo taki kot Jana ki kličejo user posted image (sorry-hec)

Vsakemu, ki pokliče (oni se ne javijo, ampak dobiš znak zasedeno oz. prekine) evrčki letijo. Ko se pri njih nabere denarja za nagrado, se javijo in tisti edini srečnež dobi tisti denar od klicajočih oz. le en del tistega. Fajn oblika služenja na naivnih ljudeh...žalostno.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?