|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 10:28:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Uf komaj da sem uspela prebrat. Spanje je bilo še kar zadovoljivo, je prvo rundo spala celo4 ure v kosu tako da user posted image , drugače pa kot vedno malo jamranja, malo stokanja..., ne pusti pa mi dlesni pogledat, da bi videla, če je še kateri zobek ven pokukal.

Glavno, da je bilo bolje user posted image  Saj bo šlo, tile zobki res marsikaterega user posted image  zelo mučijo user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
11.2.2009 10:33:17   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Vid spi 1. rundo, kmal bo 1h.user posted image Upam da bo kej več, da ne bo tečen poluser posted image

Eh, se je že zbudu, sm se prehitro pohvlila, šit.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
11.2.2009 10:33:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Dan dan!

Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz....  Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. user posted image  Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč.

user posted image user posted image user posted image
Drugič pa ji daj homeopatske kroglice tudi ponoči, mogoče bo tudi takrat pomagalo user posted image user posted image user posted image
Kaj je pa delal sredi noči na računalniku?? Ej, naj ima on takole Majo, če itak ne spi user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
11.2.2009 10:34:07   
jana81
ma koker sem oddala post , se je moj malček zbudu..

Greva zdej perilo obest, pol pa šibava na sonček, upam da ni premrzlo zunaj..

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Me je ravno patronažna klicala,če lahko drug teden pride malo na pogovor o GH.Mislim,haloo!user posted image
Tilen bo star 9.mesecev,ona pa šele sedaj o tem!
Tule se lahko samo režim user posted image user posted image user posted image  No, pri nas pri nobenem otroku ni bilo patronažne blizu za kakšno GH, vsakič so naredile samo par obiskov na začetku, nekajkratno tehtanje, zadnji je bilo kopanje in konec.

pri nas tudi, je rekla kao da imajo ful gužvo... pa kaj je s tem zdravstvom ?

Pa saj v bistvu mi je vseeno,sem ji rekla,da lahko pride,če glih kaj novega izvem.Je bila pa ena druga kot ponavadi,je delovala ful prijazno.user posted image

Včeraj zvečer mi je pa celo uspelo vržt barvo na lase.Drug teden grem pa k frizerju,ko frizerka dela popoldne,da bo user posted image  lahko pazil na otroka.
Joooj, jaz imam že ohoho tednov barvo v omari user posted image user posted image

jst sem do aprila voljno, sem dala pred 14 dnevi spet 45 €

nia5 operil še ni pomagal, še vedn je zabit nosek, greva zdej mal ven, da ga prepuca luft.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
11.2.2009 10:35:56   
jana81
aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
11.2.2009 10:37:20   
mafi

Dan dan!

Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz....  Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. user posted image  Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč.

Nia nam kroglice pomagajo, samo sredi noči je učinek popustil, jaz pa sem bila tako utrujena, da se sploh nisem spomnila nanje.

Grem zdaj pogledat kje sem ostala, pa zajtrk si delam. Sem lačna kot pes.

deciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
11.2.2009 10:37:29   
jana81

Dan dan!

Drugič pa ji daj homeopatske kroglice tudi ponoči, mogoče bo tudi takrat pomagalo user posted image user posted image user posted image
Kaj je pa delal sredi noči na računalniku?? Ej, naj ima on takole Majo, če itak ne spi user posted image

joj kak mi je poznano tole..moj je špilu igrce do 2h zjutri na rač. , pol sem pa pop.izdila in zdej se on vstane in ga nazaj uspava, ne glede na to da sem jst že v spalnici poleg njegove posteljice al pa mu nardi flaško.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
11.2.2009 10:47:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Lep pozdravček od nas.
Mi smo dobro. Anže je prebolel virozo in 6.otroško bolezen. Mislim vsaj. Sem včeraj bila pri pediatru. Vam bom napisala kako je zgledalo, ker mi ne gre iz glave kak lahko tak delajo.
Brezveze sploh besed. Bom vseeno napisala, da vidite, kak folk dela in kaj se grejo.
Kot sem že napisala, je preboleval Anže 6.otroško bolezen in ker zelo nerad in ga dviguje ob vsakem mini koščku sem se odločila da greva vseeno na pregled in da izločima vnetje grla oz. škrlatinko.
Po pol ure v izolirani sobi pride sestra in pravi, da bo na našo pediatrinjo treba čakat še vsaj 2 uri in če hočema lahko grva k eni drugi. In sem se strinjala. Saj to, da pogleda grlo in pike ne more biti tak zakomplicirano, da izkušena pediatrinja (ki je sicer že v penziji) ne bi znala.
Nato pride ta pediatrinja in ga začne pregledovati in pravi, da ima škrlatinko. Ji sestra reče, da so znaki čisto očitni za 6o.b. ona pa še kar vstraja. Nato pogleda grlo in pravi, da bo imela sestra kar prav, ker v ustih pa ni to, kar je pričakovala za škrlatinko. Tudi grla nima vnetega in se mu zaleti verjetno od sluzi, ki jo ima od prehlada. Pediatrinja še ne kaj razglablja in se nekako ven vleč, da je sestra imela prav, potem pa začne, da mi bo pa vseeno napisala recept za hikoncil. seveda sem jo noro pogledala, zakaj antibiotik, če je praktično zdrav. In mi reče: "gospa sami se odločite, če mu boste dali ali ne, da ne boste več sem hodili" . Me je skoraj kap in nisem najdla niti ene besede, kaj bi ji nazaj rekla. Tako sem bla šokirana, da se niti spomnila nisem, da bi zahtevala svojo pediatrinjo za njeno mnenje.
Ko je sestra prišla z receptom nazaj do naju, se mi je opravičila in povedala, da ima tipične znake 6.o.b in da so pike pri škrlatinki čisto druge, kar sem že tako sama sklepala. Tudi njej se je zdelo nepotrebno dajati ab, če se stanje ne bo poslabšalo.
Danes je skoraj brez pikic in se dobro počuti. Res ne morem verjeti kaj se dogaja v zdravstvu. Še najbolj pa sem jezna sama nase, da v tistem trenutku nisem naredla nič drugega kot nemo stala in se čudila.
No sem pa zdaj še vam malo zatežila

Kako ste drugi. Vidim, da vas je kr nekaj bolanih, tako mamic kot micenih. VSem želim, da se čimprej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pri 9 mesecih na sistemetskem je tudi denverjev test?

Sem na facebooku videla, da imajo julijke svojo skupino imamo majčice tudi? Sem gledala, pa nisem nič najdla.

Lepo se imejte, mi2 grema ven po dolgem času. Morava izkoristit sonce.

lp

Kaaaaaaaaaj? A to se dogaja v našem zdravstvu????!!!! Nimam besed in kar na bruhanje mi gre ob prebranem. Me veseli, da ste že zdravi in upam, da se kaj pdobnega ne pripeti več nikomur.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
11.2.2009 10:48:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka
tudi midve grema po spanju na sončeka, upam da bo zdržal in da ne bo takega grdega vetra kot je bil včeraj, no ampak moja fračika še ne spi user posted image

Pri nas že malo pihauser posted image user posted image user posted image , Gal pa še panča.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
11.2.2009 10:49:14   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dan dan!

joj kak mi je poznano tole..moj je špilu igrce do 2h zjutri na rač. , pol sem pa pop.izdila in zdej se on vstane in ga nazaj uspava, ne glede na to da sem jst že v spalnici poleg njegove posteljice al pa mu nardi flaško.

no, mojmu je tudi zdaj odklenkalo. zdej ko je bil doma, je hodu spat okrog polnoči, ker sta zjutraj z evo potegnala. zdej bo pa mogu zjutraj vstat! je pa velikrat on vstajal namesto mene. se je zgodilo, da eve sploh slišala nisem, pa jo je user posted image  porihtal. user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
11.2.2009 10:49:43   
Anitka

Dan dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nia nam kroglice pomagajo, samo sredi noči je učinek popustil, jaz pa sem bila tako utrujena, da se sploh nisem spomnila nanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image za učinek kroglic

Grem zdaj pogledat kje sem ostala, pa zajtrk si delam. Sem lačna kot pes.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
11.2.2009 10:52:54   
špelin@
aja še tole: a mislite da ima otrok dovolj eno mandarino srednje veliko za obrok ? al je to bolj kot vmesni prigrizek ?

Moje mnenje je, da je to premalo za obrok. Za prigrizek pa je ok, ja user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.2.2009 10:53:05   
Soncnica Sandra ***
Evo sem zdele na hitro uspela prebrati današnje poste, ker Manca že 20 minut spi prvo rundo. Pol grva pa ven na sončka ko se bo zbudila. Sicer ji še skozi teče iz noska, vendar bova šle vseeno ven na zrak, da se malo svežega zraka nadiha.

Jaz sem pa tudi čisto gin. Me nekaj prehlad šlata. Vse kosti me bolijo, glava me boli, .... mah bo že

SEm bila pa donc že mal pridna. Sem kruh spravila v skrinjo, ker sem ga včeraj zvečer pekla, pa se je moral čez noč še ohladiti, posesala sem, cunje dala prat, ene sem že pospravila, .... zdej pa še par postov napišem, pol grem pa k Manci na kavč

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.2.2009 10:53:31   
suzy85

men se zdi to bolj malo za cel obrok. jst bi ji/mu vmes ponudla kot prigrizek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.2.2009 10:53:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image user posted image user posted image  za smučanje in za rezervacijo gostilne. kdaj pa se poročita?

poročiva se 22.08, če bo vse tako kot mora biti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.2.2009 10:54:02   
Soncnica Sandra ***

no, tudi mi smo v primerjavi z včeraj spali odlično. user posted image user posted image user posted image  malo čez osem je zaspala in se zbudila okrog 2.30, ker je bila lačna. sma noseka spucale in je spala do 6ih, ko je blo treba vstat!

danes je blo prvič, da sem jo peljala v varstvo in sem si prav fino časovno splanirala. user posted image  nisma ble nič pozne.

user posted image user posted image user posted image  za spanje!!!

in fino, da sta si vse lepo splanirali, da zjutraj ni bilo panike user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.2.2009 10:54:35   
mafi

Moje mnenje je, da je to premalo za obrok. Za prigrizek pa je ok, ja user posted image

se podpišem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.2.2009 10:55:13   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo sem zdele na hitro uspela prebrati današnje poste, ker Manca že 20 minut spi prvo rundo. Pol grva pa ven na sončka ko se bo zbudila. Sicer ji še skozi teče iz noska, vendar bova šle vseeno ven na zrak, da se malo svežega zraka nadiha.

Jaz sem pa tudi čisto gin. Me nekaj prehlad šlata. Vse kosti me bolijo, glava me boli, .... mah bo že

SEm bila pa donc že mal pridna. Sem kruh spravila v skrinjo, ker sem ga včeraj zvečer pekla, pa se je moral čez noč še ohladiti, posesala sem, cunje dala prat, ene sem že pospravila, .... zdej pa še par postov napišem, pol grem pa k Manci na kavč
user posted image  si bla pa res pridna

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.2.2009 10:55:20   
mafi

user posted image user posted image user posted image  za smučanje in za rezervacijo gostilne. kdaj pa se poročita?

Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.2.2009 10:57:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutroooo!!!

Sm bla pridna in sm prebrala celih deset strani user posted image ... noči ne bom komentirala, ker je blo spet isto zbujanje, jok, zbujanje, jok. Ma se je dal preživet, ker sem skoz razmišljala sam o prerasli alergiji user posted image . Grem komentirat, pol mal pojest, mal pred enajsto morva it pa itak na pregled.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da v bolnici čim bolje opravita

Tamau mi pa rastur po dnevni delauser posted image . Zdej je tolk luštn... ob opori hodi mal ob omari, se skobaca do sedežne, gre do konca pol ob stajci do stola in men ni treba bit več skoz za ritjo user posted image . Zdej že hodi ful stabilno pa tud lepo se je naučil padat. Strogo na ritko, tko da je že pravi majstor user posted image . Pa včasih nos kako igračo za sabo in se kr spusti pa par sekund stoji brez opore... kolk gre hitr...

user posted image user posted image user posted image  priden Žan!!!

Upam, da bo šlo hitrej kot pri nasuser posted image user posted image user posted image . A veš, da ko sm tole prebrala, sm poštudirala, da se najina hrošča tolk podobno razvijata user posted image . Vse "vrline" osvojita v podobnem času, zdej pa še obema rastejo vsi štirje zgornji sekalci...zanimivo ane?user posted image Pri nas sta dvojkici zdej že iz tahujšga, enkica še zmer ni čist zuni, tadruga se pa nevarno bliža koncu poti user posted image ... kolk je to pri nas dolgotrajen postopek!!!!!
A veš, da jaz sem pa malce pozabila na to, kar si napisala, pa sem se sedaj tudi spomnila user posted image  Se spomnim kako si pri EStrelli na čveku pravila, da kako fajn Manca sedi in da Žan noče. Pa glej ga zlomka, ni bilo dober tedn dni je tudi Žan sedel user posted image
Ja tile zobki so pa pravi user posted image . Človek kar ne more verjeti, da je to lahko tako dolgotrajen proces user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.2.2009 11:00:45   
suzy85

takrat pa moja mami praznuje rojstni dan! user posted image  pa že zdaj so gostilne tolk zasedene?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.2.2009 11:01:55   
špelin@
A veste, kako je moj mali princ zdajle zaspal? V stolčku za hranjenje! Pojedel je sadje, potem sem pa šla sebi naredit sendvič, pridem nazaj v dnevno in on spi user posted image  Sem ga hotela prestavit v posteljico, ampak sem ga toliko premikala, da se je zbudil, zato ga je bilo treba še malo poujčkat.

Pazi na svoje zdravje user posted image user posted image , user posted image  za pridnost, uživajta na sončku user posted image  Tudi pri nas je pokukal na planu, zato bova šla z Gregcem, ko se zbudi, malo ven user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 11.2.2009 11:02:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.2.2009 11:03:32   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.
Tako, da jaz kakega pametnega nasveta ti žal ne znam dat.

Enako Gregi. In tudi jaz nimam nobenega pametnega nasveta user posted image

No tudi naša Manca je v vašem klubu user posted image
Zvečer ni šans, da jo dam v posteljico, ker se bo obrnila na trebuh, se dvignila in vstala ter skakala po postelji. Tako da sedaj zvečer v dnevni spijeva flašo mleka. POtem jo še ene 5 minut imam pri sebi v naročju, da postane malce zaspana, nato pa jo dam v posteljico. SEveda bi ona potem takoj vstala, ampak se postavim zraven njene posteljice in dam roko čez njen kovterček, tako da ne more se obrniti in vstati. Sicer malce protestira, ampak potem se vdal in zaspi v roku 10ih minut.
So mi pa vsi, od tašče naprej, govorili, da naj jo pustim v postelji in naj skače in se dere, ter da ko bo zaspana, da bo že zaspala, da je to potrata časa, da sem 10 minut pri njej zvečer. No meni to pač ni potrata časa

Pa tudi Manca potem ko se zbudi okrog 2h -3h ponoči spije flašo čaja in spi naprej pri nama, ne pa vedno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.2.2009 11:04:08   
jana81

ej mogoče mal butasto vprašanje, ampak sej sem blonduser posted image ... a ti daš Gregiju 3 velike obroke , zajtrk kosilo, večerja, vmes pa kao malica, manjše obroke ali daš vedno na 3 ure količinsko isto?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
11.2.2009 11:04:46   
Soncnica Sandra ***

A veste, kako je moj mali princ zdajle zaspal? V stolčku za hranjenje! Pojedel je sadje, potem sem pa šla sebi naredit sendvič, pridem nazaj v dnevno in on spi user posted image  Sem ga hotela prestavit v posteljico, ampak sem ga toliko premikala, da se je zbudil, zato ga je bilo treba še malo poujčkat.

user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj Gregi malce opponaša Manco. Tudi ona je to naredila že parkrat, pa mi sploh ni bilo jasno kako je to mogoče

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?