|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 9:47:13   
Anitka
Gal spi že svojo prvo rundo (ponavadi ob tej uri vstajauser posted image user posted image ), jaz grem pa malo v delovno akcijo, da bova šla potem na sončka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.2.2009 9:47:56   
tilči
Me je ravno patronažna klicala,če lahko drug teden pride malo na pogovor o GH.Mislim,haloo!user posted image
Tilen bo star 9.mesecev,ona pa šele sedaj o tem!
Pa saj v bistvu mi je vseeno,sem ji rekla,da lahko pride,če glih kaj novega izvem.Je bila pa ena druga kot ponavadi,je delovala ful prijazno.user posted image

Včeraj zvečer mi je pa celo uspelo vržt barvo na lase.Drug teden grem pa k frizerju,ko frizerka dela popoldne,da bo user posted image  lahko pazil na otroka.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.2.2009 9:49:26   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Gal spi že svojo prvo rundo (ponavadi ob tej uri vstajauser posted image user posted image )
Naš bo tudi kmalu šel v pančevo

, jaz grem pa malo v delovno akcijo, da bova šla potem na sončka.
Spet imate vsi sončka,samo mi smo čisto zamegljeniuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.2.2009 9:51:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Me je ravno patronažna klicala,če lahko drug teden pride malo na pogovor o GH.Mislim,haloo!user posted image
Tule se lahko samo režim user posted image user posted image user posted image  No, pri nas pri nobenem otroku ni bilo patronažne blizu za kakšno GH, vsakič so naredile samo par obiskov na začetku, nekajkratno tehtanje, zadnji je bilo kopanje in konec.

Pa saj v bistvu mi je vseeno,sem ji rekla,da lahko pride,če glih kaj novega izvem.Je bila pa ena druga kot ponavadi,je delovala ful prijazno.user posted image

Včeraj zvečer mi je pa celo uspelo vržt barvo na lase.Drug teden grem pa k frizerju,ko frizerka dela popoldne,da bo user posted image  lahko pazil na otroka.
Joooj, jaz imam že ohoho tednov barvo v omari user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.2.2009 9:53:24   
špelin@
Gal spi že svojo prvo rundo (ponavadi ob tej uri vstajauser posted image user posted image ), jaz grem pa malo v delovno akcijo, da bova šla potem na sončka.

Meni je pa kar Gregi "pomagal" pospraviti perilo in obesiti novo rundo, kdo bo spal user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.2.2009 9:53:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tule se lahko samo režim user posted image user posted image user posted image  No, pri nas pri nobenem otroku ni bilo patronažne blizu za kakšno GH, vsakič so naredile samo par obiskov na začetku, nekajkratno tehtanje, zadnji je bilo kopanje in konec.

Enako je pri nas - kopanje in konec.

Joooj, jaz imam že ohoho tednov barvo v omari user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.2.2009 9:54:26   
Anitka

Meni je pa kar Gregi "pomagal" pospraviti perilo in obesiti novo rundo, kdo bo spal user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa upam, da eno uro ne bo glasu iz spalnice.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
11.2.2009 9:55:00   
tilči

Priden Gregi! Ga je treba kmalu navadit na delovne navadeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.2.2009 9:58:12   
špelin@

Je priden, ja, zdajle mi po tleh briše user posted image  Malo po kolenih rikverc, potem pa še hrbtno, da ne bi kakšna smet kje ostala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.2.2009 10:00:08   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobr, da sm šla pogledat, kdaj mava pregled... 9.45, js sm mela pa v glavi 11.15 user posted image user posted image user posted image ... šibam naju rihtat!!

Sam tole vam pokažem...

Žan prej:
user posted image

Žan z novo frizurco user posted image :
user posted image

In tkole midva spiva, js z virozo, on pa bogi zarad zobkovuser posted image :
user posted image

iiiiiii so luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.2.2009 10:01:23   
mafi

priden Galuser posted image user posted image user posted image , moj je pa prav tečen danes tako da kar skačem na rr in ne morem nič konkretno napisatuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.2.2009 10:02:16   
mafi

Je priden, ja, zdajle mi po tleh briše user posted image  Malo po kolenih rikverc, potem pa še hrbtno, da ne bi kakšna smet kje ostala user posted image user posted image user posted image

evo ga na pa si ti tud kmalu začela otroka navajat na red in čistočouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.2.2009 10:03:21   
mafi

ja ta patronažna pa tud zamuja kar nekaj mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.2.2009 10:04:54   
katy82
Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.2.2009 10:09:30   
suzy85

no, vidiš! pa tebi ne bo treba! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.2.2009 10:13:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ne bodi žalostna, veliko ljudi je na zdravilih, vem, da je hudo vse to jemat, ampak pomagalo ti bo user posted image user posted image  Moja bivša sodelavka je bila stara slabih 40 let in je že dobrih 10 let jemala celo kopico hormonskih pripravkov (imela je hude težave s ščitnico in še marsikaj), ampak ti povem, da je bila drugače ena zdrava, aktivna, zelo fit ženska user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.2.2009 10:18:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se prijateljica naša.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.2.2009 10:22:22   
Srčekgirll
To sm dns dobla na mejl.user posted image

Subject:
FW: Obvezno pošljite vsem v svojem adresarju
Prosimo, preberite NUJNO

Danes je bilo tudi že na radiu O3 - povedano ! Prosim da to obvestilo
pošljete naprej
Vašim prijateljem, družinskim članom
in drugih kontaktnih oseb! V prihodnjih dneh, ne odpirajte pošto
naslovljeno z: vabilo,
ne glede na to, kdo jih je poslal. Gre za virus;
olimpijsko baklo, ki odpira in
uniči PC trdi disk . Ta virus se lahko širi z razpošiljanjem pošte
vsem stikom ki jih imate shranjene v adresarju.

Gre za najbolj nevaren virus ki ga je kadarkoli napovedal CNN. Ta novi
virus je včerja odkril Mc Afee in Microsoft ga je označil kot
najnevarnejši virus vseh časov in trenutno še ni zaščite pred njim.
Pomeni preprosto uničiti Cona Zero (center) na disku, kjer se
bistveni podatki hranijo. Prosimo, pošljite to e-poštno sporočilo
vsem v vašem adresarju
Ne pozabite: če ste jih poslali, je to koristno za vse nas

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.2.2009 10:23:46   
bobika
Lep pozdravček od nas.
Mi smo dobro. Anže je prebolel virozo in 6.otroško bolezen. Mislim vsaj. Sem včeraj bila pri pediatru. Vam bom napisala kako je zgledalo, ker mi ne gre iz glave kak lahko tak delajo.
Brezveze sploh besed. Bom vseeno napisala, da vidite, kak folk dela in kaj se grejo.
Kot sem že napisala, je preboleval Anže 6.otroško bolezen in ker zelo nerad in ga dviguje ob vsakem mini koščku sem se odločila da greva vseeno na pregled in da izločima vnetje grla oz. škrlatinko.
Po pol ure v izolirani sobi pride sestra in pravi, da bo na našo pediatrinjo treba čakat še vsaj 2 uri in če hočema lahko grva k eni drugi. In sem se strinjala. Saj to, da pogleda grlo in pike ne more biti tak zakomplicirano, da izkušena pediatrinja (ki je sicer že v penziji) ne bi znala.
Nato pride ta pediatrinja in ga začne pregledovati in pravi, da ima škrlatinko. Ji sestra reče, da so znaki čisto očitni za 6o.b. ona pa še kar vstraja. Nato pogleda grlo in pravi, da bo imela sestra kar prav, ker v ustih pa ni to, kar je pričakovala za škrlatinko. Tudi grla nima vnetega in se mu zaleti verjetno od sluzi, ki jo ima od prehlada. Pediatrinja še ne kaj razglablja in se nekako ven vleč, da je sestra imela prav, potem pa začne, da mi bo pa vseeno napisala recept za hikoncil. seveda sem jo noro pogledala, zakaj antibiotik, če je praktično zdrav. In mi reče: "gospa sami se odločite, če mu boste dali ali ne, da ne boste več sem hodili" . Me je skoraj kap in nisem najdla niti ene besede, kaj bi ji nazaj rekla. Tako sem bla šokirana, da se niti spomnila nisem, da bi zahtevala svojo pediatrinjo za njeno mnenje.
Ko je sestra prišla z receptom nazaj do naju, se mi je opravičila in povedala, da ima tipične znake 6.o.b in da so pike pri škrlatinki čisto druge, kar sem že tako sama sklepala. Tudi njej se je zdelo nepotrebno dajati ab, če se stanje ne bo poslabšalo.
Danes je skoraj brez pikic in se dobro počuti. Res ne morem verjeti kaj se dogaja v zdravstvu. Še najbolj pa sem jezna sama nase, da v tistem trenutku nisem naredla nič drugega kot nemo stala in se čudila.
No sem pa zdaj še vam malo zatežila

Kako ste drugi. Vidim, da vas je kr nekaj bolanih, tako mamic kot micenih. VSem želim, da se čimprej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pri 9 mesecih na sistemetskem je tudi denverjev test?

Sem na facebooku videla, da imajo julijke svojo skupino imamo majčice tudi? Sem gledala, pa nisem nič najdla.

Lepo se imejte, mi2 grema ven po dolgem času. Morava izkoristit sonce.

lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.2.2009 10:24:32   
nia5
Uf komaj da sem uspela prebrat. Spanje je bilo še kar zadovoljivo, je prvo rundo spala celo4 ure v kosu tako da user posted image , drugače pa kot vedno malo jamranja, malo stokanja..., ne pusti pa mi dlesni pogledat, da bi videla, če je še kateri zobek ven pokukal.

SS kar se hladne hrane tiče je pri nas popolnoma isto, nič toplega od GH, razen mlekeca, obvezno iz hladilnika.

Čmrlika, upam da se ti križ izboljša user posted image , tudi mene fajn seka, vendar ni tako hudo kot pri tebi.

Žan, Varja vse naj naj za obmesečnice user posted image user posted image

Naty user posted image user posted image user posted image za spretne korake in ful sta srčkana na slikicah user posted image

Špelin super, super in še enkrat super za spanje user posted image

Anitka
tudi midve grema po spanju na sončeka, upam da bo zdržal in da ne bo takega grdega vetra kot je bil včeraj, no ampak moja fračika še ne spi user posted image

Estrella user posted image da se Asji čimprej lepo zaceli

Jana a je Operil pomagal?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.2.2009 10:25:25   
Srčekgirll
Tudi, ko imaš zelo, zelo slab dan.....
user posted image user posted image

Se bo vedno našel nekdo, ki te bo j.e.b.a.l.!!!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 11.2.2009 10:33:33 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.2.2009 10:26:27   
Srčekgirll
Vid spi 1. rundo, kmal bo 1h.user posted image Upam da bo kej več, da ne bo tečen poluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.2.2009 10:27:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Lep pozdravček od nas.
Mi smo dobro. Anže je prebolel virozo in 6.otroško bolezen. Mislim vsaj. Sem včeraj bila pri pediatru. Vam bom napisala kako je zgledalo, ker mi ne gre iz glave kak lahko tak delajo.
Brezveze sploh besed. Bom vseeno napisala, da vidite, kak folk dela in kaj se grejo.
Kot sem že napisala, je preboleval Anže 6.otroško bolezen in ker zelo nerad in ga dviguje ob vsakem mini koščku sem se odločila da greva vseeno na pregled in da izločima vnetje grla oz. škrlatinko.
Po pol ure v izolirani sobi pride sestra in pravi, da bo na našo pediatrinjo treba čakat še vsaj 2 uri in če hočema lahko grva k eni drugi. In sem se strinjala. Saj to, da pogleda grlo in pike ne more biti tak zakomplicirano, da izkušena pediatrinja (ki je sicer že v penziji) ne bi znala.
Nato pride ta pediatrinja in ga začne pregledovati in pravi, da ima škrlatinko. Ji sestra reče, da so znaki čisto očitni za 6o.b. ona pa še kar vstraja. Nato pogleda grlo in pravi, da bo imela sestra kar prav, ker v ustih pa ni to, kar je pričakovala za škrlatinko. Tudi grla nima vnetega in se mu zaleti verjetno od sluzi, ki jo ima od prehlada. Pediatrinja še ne kaj razglablja in se nekako ven vleč, da je sestra imela prav, potem pa začne, da mi bo pa vseeno napisala recept za hikoncil. seveda sem jo noro pogledala, zakaj antibiotik, če je praktično zdrav. In mi reče: "gospa sami se odločite, če mu boste dali ali ne, da ne boste več sem hodili" . Me je skoraj kap in nisem najdla niti ene besede, kaj bi ji nazaj rekla. Tako sem bla šokirana, da se niti spomnila nisem, da bi zahtevala svojo pediatrinjo za njeno mnenje.
Ko je sestra prišla z receptom nazaj do naju, se mi je opravičila in povedala, da ima tipične znake 6.o.b in da so pike pri škrlatinki čisto druge, kar sem že tako sama sklepala. Tudi njej se je zdelo nepotrebno dajati ab, če se stanje ne bo poslabšalo.
Danes je skoraj brez pikic in se dobro počuti. Res ne morem verjeti kaj se dogaja v zdravstvu. Še najbolj pa sem jezna sama nase, da v tistem trenutku nisem naredla nič drugega kot nemo stala in se čudila.

Pa ne moreš verjet... user posted image user posted image user posted image user posted image  AB za vsak slučaj???!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.2.2009 10:28:11   
barbaw
Dan dan!

Nimam pojma kje sem ostala. Sem bila crknjena ko ..... in sem ponoči dobila popiz....  Sem mojega nadrla sredi noči, ker je visel na rač., Maje pa ni mogel imet, tako da sem se jaz zbudila in vstala. Ko sem znorela jo je vzel jaz pa sem šla na sedežno. Zjutraj pa sem se zbudila kot da ni nič bilo. user posted image  Najraje bi se zjokala za tistimi časi, ko smo spali celo noč.

Nia nam kroglice pomagajo, samo sredi noči je učinek popustil, jaz pa sem bila tako utrujena, da se sploh nisem spomnila nanje.

Grem zdaj pogledat kje sem ostala, pa zajtrk si delam. Sem lačna kot pes.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.2.2009 10:28:30   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Lep pozdravček od nas.

Kako ste drugi. Vidim, da vas je kr nekaj bolanih, tako mamic kot micenih. VSem želim, da se čimprej pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pri 9 mesecih na sistemetskem je tudi denverjev test?

Sem na facebooku videla, da imajo julijke svojo skupino imamo majčice tudi? Sem gledala, pa nisem nič najdla.

Lepo se imejte, mi2 grema ven po dolgem času. Morava izkoristit sonce.

lp

user posted image babji!!!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?