|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
11.2.2009 13:00:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No sedaj pa imam user posted image . Sem se pred par dnevi hvalila kako mi dela tik tak pralni in sušilni stroj in kaj je ?Pralni stroj ne dela oz. dela že, samo bobna ne vrti. Glede na to, da se boben vrti v prazno, mislim, da je šel jermen. Bo Matej pogledal po šihtu, če ne pa servisuser posted image

Gorenje?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.2.2009 13:00:14   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, kaj so pravzaprav za vas visoki dohodki?

Zanima me čisto vaše osebno, subjektivno mnjenje, ne statistično podkrepljeni podatki.

Zame je visok dohodek, če mesečni budget familije  presega 3000 eu

Ja, s temle se tudi jaz kar strinjam user posted image  

Odličen dohodek je pa zame že, če vsak od staršev zasluži 1000 EUR. No, s tem denarjem bi mi živeli popolnoma brezskrbno.

Se podpišem. Če bi midva vsak imela po 1000 eurov se jaz ne bi toliko sekirala zaradi denarja in .... Dostikrat sem pa user posted image . Živimo s tem kar imamo in nam čisto nič ne manjka. Sem nekako tako kot Špelin@. Zapravimo kolikor imamo. Saj je pšovsod tako da več kot je več potrošiš.

Kaj pa vem, tudi potem zna bit denar problem. Mi2 zasluživa vsak čez 1000 eu, pa ravno tako škriplje kdaj pa kdajuser posted image

Zapravli bi ga glih tako, ampak bi lažje dihala in bi si manj privoščila in naredila hišo do konca brez večje sekirancije. Zdaj pa ne vem kje naj stisnem.

Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.2.2009 13:00:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Videk spi svojo prvo rundo. Sem mojega atija peljala v Rutar, ker je kupil eno komodo. V petek mu je sestra pripeljala napačno in sma šla nazaj. In danes nam pripeljejo ponovno napačno, je ata ponorel, če se delajo norca,.... ker ni hotel več čakat 6 tednov, so mu dali tisto, ki je bila v trgovini. Samo ta Rutar je poden od podna.user posted image user posted image user posted image

Žalostno user posted image

Lepo čvekajte, drage čvekice, jaz za danes zaključujem. Moram še malo pljuniti v roke, čez dobro uro pa peljem veliko piko in princa v varstvo k moji mami. Midve z malo piko greva na vlak do LJ, ker imam "zmenek" s homeopatom user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.2.2009 13:00:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pozdravljene punce:

Jaz se opravicujem ker ne utegnem slediti, prosim ce je bilo v teh dneh kaj direkt zame me pocukajte za rokav...

sedaj bom mela morda mal vec casa te dni, ker sta mami in Samia sle spet k tasci...

vsem vse naj naj user posted image user posted image user posted image

user posted image
Samo da si ok, pa otroci tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.2.2009 13:03:54   
Estrella*

No sedaj pa imam user posted image . Sem se pred par dnevi hvalila kako mi dela tik tak pralni in sušilni stroj in kaj je ?Pralni stroj ne dela oz. dela že, samo bobna ne vrti. Glede na to, da se boben vrti v prazno, mislim, da je šel jermen. Bo Matej pogledal po šihtu, če ne pa servisuser posted image

Gorenje?

Ne, indesituser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.2.2009 13:04:08   
barbaw

Videk spi svojo prvo rundo. Sem mojega atija peljala v Rutar, ker je kupil eno komodo. V petek mu je sestra pripeljala napačno in sma šla nazaj. In danes nam pripeljejo ponovno napačno, je ata ponorel, če se delajo norca,.... ker ni hotel več čakat 6 tednov, so mu dali tisto, ki je bila v trgovini. Samo ta Rutar je poden od podna.user posted image user posted image user posted image

Žalostno user posted image

Lepo čvekajte, drage čvekice, jaz za danes zaključujem. Moram še malo pljuniti v roke, čez dobro uro pa peljem veliko piko in princa v varstvo k moji mami. Midve z malo piko greva na vlak do LJ, ker imam "zmenek" s homeopatom user posted image

Dobro opravita.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.2.2009 13:04:42   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Zanima me čisto vaše osebno, subjektivno mnjenje, ne statistično podkrepljeni podatki.

meni je že 1000 eur veliko, seveda fajn če imaš tako plačo in si brez otrok, ker če imaš otroke si pa na istem s tistimi z nižjimi plačami.
Samo je pa res, da kolikor imaš, toliko zapraviš. Jaz sem tudi bolj skromna in ne zapravljam za ne nujno potrebne materialne stvari.
Sva pa že z Estrello imele debato visokih in nizkih dohodkov, otroških doklad .... tako da na koncu koncev smo si tisti, ki imamo kaj manj denarja skoraj na istem s tistimi z malo višjimi dohodki, saj imamo višje otroške, manj plačamo vrtec...

Z odebeljenim pa se strinjam, če dobiš 500 EUR nekak zvoziš, ali pa dobiš 1500 EUR pa tudi nič ne prišparaš ampak pač živiš na veliki nogi.

Ni nujno. Smo pa bili tudi mi mladi in neumni. No, z zdajšnjimi izkušnjami in načinom življenja ter pogledom na vse skupaj se pretiranega "instant" potrošništva pri sebi ne bojim več. Tudi če bi zadela na lotu user posted image

Ne gre se za mladost, ampak se mi zdi da taki ljudje (v večini, ne vsi) smo in se včasih sploh ne zavedamo. Pa zdaj ne govorim o ekstremni revščini ali bogastvu, ampak o povprečnem človeku. Na primer če bi zaslužila 600 eurov, pa naslednji mesec 800-900 eurov, mislim da ne bi tisti presežek prišparala, ampak bi verjetno lažje prišla skozi mesec oz bi kakšno stvar več kupila. Razumeš kaj hočem povedat?user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.2.2009 13:04:48   
Estrella*
eno vprašanje. Dopust; ali dobiš na vsake 5 let delovne dobe 1 dan dopusta???

Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.2.2009 13:06:14   
nia5

Halo halo!

Z branjem sem ostala na 146 strani, tako da nimam pojma o čem teče debata. Nekaj sem zasledila, da se pogovarjate o plačah. Jaz sem imela za mene dokaj solidno plačo, pa kar nekaj manj kot 1000 €, pa sem vredu furala, tudi sedaj s to piz...davo porodniško zvozim. Ima pa drugače moj user posted image zelo dobro plačo, ampak kaj, ko sma skupaj le za vikend. Pa itak njegovega denarja jaz ne vidim, jaz ga samo zvlečem v trgovino, nabašem voz, in tisti ki je zadnji plačauser posted image , jaz že nardim tak, da je on zadnji user posted image user posted image . Ko pa bom mogla plačevat varstvo ali pa vrtec, pa bom težko zvozla.

Pa še zasoljene cene ima!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.2.2009 13:10:04   
špelin@

meni je že 1000 eur veliko, seveda fajn če imaš tako plačo in si brez otrok, ker če imaš otroke si pa na istem s tistimi z nižjimi plačami.
Samo je pa res, da kolikor imaš, toliko zapraviš. Jaz sem tudi bolj skromna in ne zapravljam za ne nujno potrebne materialne stvari.
Sva pa že z Estrello imele debato visokih in nizkih dohodkov, otroških doklad .... tako da na koncu koncev smo si tisti, ki imamo kaj manj denarja skoraj na istem s tistimi z malo višjimi dohodki, saj imamo višje otroške, manj plačamo vrtec...

Z odebeljenim pa se strinjam, če dobiš 500 EUR nekak zvoziš, ali pa dobiš 1500 EUR pa tudi nič ne prišparaš ampak pač živiš na veliki nogi.

Ni nujno. Smo pa bili tudi mi mladi in neumni. No, z zdajšnjimi izkušnjami in načinom življenja ter pogledom na vse skupaj se pretiranega "instant" potrošništva pri sebi ne bojim več. Tudi če bi zadela na lotu user posted image

Ne gre se za mladost, ampak se mi zdi da taki ljudje (v večini, ne vsi) smo in se včasih sploh ne zavedamo. Pa zdaj ne govorim o ekstremni revščini ali bogastvu, ampak o povprečnem človeku. Na primer če bi zaslužila 600 eurov, pa naslednji mesec 800-900 eurov, mislim da ne bi tisti presežek prišparala, ampak bi verjetno lažje prišla skozi mesec oz bi kakšno stvar več kupila. Razumeš kaj hočem povedat?user posted image

To pa še moram skomentirat: prej smo govorili o 1000 EUR razlike (beri odebeljeno modro v svojem postu) user posted image  Zdaj govoriš o 200-300 EUR. Bistvena razlika zame. Jaz bi pri 200-300 EUR "plusa" res bolj malo prihranila, pri 1000 EUR razlike pa krepko!

Tisto o "mladih in neumnih" je fraza, ker sem takšna bila pred 10. leti - je bilo vseeno, koliko zaslužim, vse je šlo frrrrrrrrrr user posted image
Ooooooo, ****, WB user posted image user posted image user posted image

Mala pika mi briše po tleh z ta pravim brisalom, je toliko težila, da sem ji ga kar dala v roke - mati počivajo, otrok pa dela user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.2.2009 13:19:26   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

katy, kaj pa tebe daje? zdravstveno mislim? ne vem ali si kdaj pisala o tem pa sem jaz spregledala. če nočeš govorit o tem, me daj enostavno na IGNORE

Nč te ne bom dala na ignore,sam trenutno nimam volje,da bi na dolgo opisovala.V glavnem imam probleme s hormoni,že pred 18.letom sem zgubila menstruacijo in dobesedno imela menopavzo-vse znake.No potem sem morala jemati tablete in se je stanje popravilo,ko smo se začeli pogovarjati o nosečnosti so mi vsi zdravniki govorili da je šansa da se stanje ful popravi.No zdej po nosečnosti je pa stanje katastrofalno,menze imam kljub tabletkom minimalno oz.1 dan krvavim na polno.Zdej pa ne vejo kaj bi zarad endometrioze naredil ker če bom imela normalne krvavitve mi bo spet zatekalo v trebuh in posledično bodo spet vnetjauser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.2.2009 13:28:51   
tilči

Mislim,da ja

Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.2.2009 13:34:06   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Čau mačkice moje

Evo mala mi panča že prvo rundo jst sem pa hitr pršla pokukat kaj dogaja

Hvala vsem za lepe želje ob Larini obmesečnici

Žan in Varja vama pa tudi vse naj naj ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image

Včer nisem zvedla nč dobrga,spet bom imela tablete in to je to.Redno moram hodit nazaj na testiranja količine hormonov pa avgusta najbrž dobim še ene tablete za zraven.Ah sej bo sam tolk sem brezvoljna da vam ne morem povedat,še posebi boli me ko so mi vsi dohtarji govoril da bo po nosečnosti bolše,zdej je pa katastrofalnouser posted image user posted image user posted image

katy, kaj pa tebe daje? zdravstveno mislim? ne vem ali si kdaj pisala o tem pa sem jaz spregledala. če nočeš govorit o tem, me daj enostavno na IGNORE

Nč te ne bom dala na ignore,sam trenutno nimam volje,da bi na dolgo opisovala.V glavnem imam probleme s hormoni,že pred 18.letom sem zgubila menstruacijo in dobesedno imela menopavzo-vse znake.No potem sem morala jemati tablete in se je stanje popravilo,ko smo se začeli pogovarjati o nosečnosti so mi vsi zdravniki govorili da je šansa da se stanje ful popravi.No zdej po nosečnosti je pa stanje katastrofalno,menze imam kljub tabletkom minimalno oz.1 dan krvavim na polno.Zdej pa ne vejo kaj bi zarad endometrioze naredil ker če bom imela normalne krvavitve mi bo spet zatekalo v trebuh in posledično bodo spet vnetjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.2.2009 13:34:09   
barbaw

Mala pika mi briše po tleh z ta pravim brisalom, je toliko težila, da sem ji ga kar dala v roke - mati počivajo, otrok pa dela user posted image

tebe bo treba na CSD prijavit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.2.2009 13:38:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mislim,da ja

meni se tudi zdi, pa za vsakega otroka dobiš pri nas 1 dan

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.2.2009 13:42:46   
Srčekgirll
Verjetn ste to že vidle, pa vse eno.
Velika družina, jst bi tud mela:
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.2.2009 13:43:55   
Srčekgirll

Mislim,da ja

Jp, vsakih 5 let en dan, kok je če maš pa otroka pa ne vem.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.2.2009 13:47:59   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Anitka--- gal še kr tak dolgo rabi da mrkne...user posted image  user posted image

mene tud piga, tako da grem tud jaz...

Nočko!

Jaz sem pri obeh imela srečo, da ju dam v poosteljo in grem.user posted image Sem ju pa od prvega dne navajala na tak režim. Prvvi mesec ni šlo tako gladko, ampak mama estrella je bila trmasta in sem uspela. Andraž je imel dudo in je bilo lažje, Alja pa je ni hotela in sem po 6m obupala in ji ne turim večuser posted image  

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.
Tako, da jaz kakega pametnega nasveta ti žal ne znam dat.

Vse najboljše tvoji mami za okroglih 60. user posted image

Če ne bi pokukala na forum, se ne bi niti spomnila, da ima danes Varja 9 mesecevuser posted image . Sem jo pa poslala v varstvo, tako da ne bove nič kaj posebej praznovale.

Vse naj naj pa malemu Žanu, pa močno držim pesti, da bosta z mamico na P vse odlično prestala in opravila, da boš potem lahko papcal vse po vrstiuser posted image

O mami pozabla na 9-tko! Ti ti...user posted image  prav maš, se jjaz tud sama sebi pravim, bom se že mučli kdaj kasneje...pa naučili spat...tak vedno nekja pride, da nama gre red po vodi user posted image  najbolj od vsega mi je edino kriza, ker se dviguje napol v snu la pa tik pred spanjem...in moram itak bit zkoz zraven...po novem...da se mi ne vdari..to mi je naboj  v mislih user posted image  pol ko jo pa odložim pa me drži ko cek za  roko in moram čakat  uf časa da trdno zaspi, da si lahko iz primeža  prst nazaj vzamem  user posted image user posted image user posted image

pa hvala za čestitke moji mami!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.2.2009 13:48:11   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

user posted image

za Žana, res res samo za njega...pa da prideta iz bolnice z super novičkami!

Hvalaaaa user posted image user posted image !!!

Ni za kaj, si zaslužita vse najblojše ...oba! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.2.2009 13:48:12   
Čmrlika

evo zdaj si me spomnila...vedno pozabim...dajte mi kak nasvet, naša mačka si je zgleda vzela zgled po Janinen Nejcu  user posted image  user posted image  user posted image in je začela vstajat v posteljici...ok ponoči še ne nekaj velikookrat,ampak je ne morem spravit spat po  najinem redu... ker ni varjante da bi ležala in zaspala..zdaj jo moram na rokah na tričetr uspavat...ker pol nima več energije plezat...drugače pa fil jokca, pol je cela znrvirano, ko ji ne pustim im posledično spet nikak da zaspimo

kak nasvet, ideja? Al jo naj malo pustim, pa da skapira da ne bo nič iz tega, da je treba ajat...user posted image

Varja drugo polovico noči oz. po bujenju spi pri meni v postelji. Zvečer pa spije mleko v dnevni in mi zaspi na rokah, ko gledave tv. Enkrat se bo že navadila spat po regulcah, ker če sta se prva dva, se bo tudi ona.

Enako Gregi. In tudi jaz nimam nobenega pametnega nasveta user posted image

aha, sem pozabla že kasso napisat tole...saj jaz jo ko več ne gre v svoji postlci, tud k nama vzamem..tam vsaj nekak pregura do konca noči...Hb je to redko...ne vem...ampak danes je pa blo noro...kr nebi spala...pa skoz noge tišči direkt meni v moj ljubi išijas...mešalo se mi je že...ma je minlo...upam ,da bo danes bolje user posted image  ,mogoče pa prihaja nova runda zbujanja in z njo zobki...slinike je že ekaj več user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.2.2009 13:48:19   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Vse naj naj pa malemu Žanu, pa močno držim pesti, da bosta z mamico na P vse odlično prestala in opravila, da boš potem lahko papcal vse po vrstiuser posted image

Žan tud drugo polovico noči spi pri meni. Kar se tiče pa vstajanja v postlci, je pa pri nas že kr dolg tko in prakticiram edino možno varianto... napol uspavanje. Kaj čem druzga... js tud mislim tko kot kasso... vsi se bojo navadili.

Hvala za čestitke user posted image !

zgleda vse isto počnemo...user posted image  no vidva na pol...midve na tričetrt ...user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.2.2009 13:48:22   
Čmrlika

Dobro jutro user posted image

Zdaj se bom pa čisto zares pohvalila: Gregor je spal do 4h!!! user posted image user posted image user posted image  Brez zbujanja!!! user posted image

aaaaaaaaaa...bravo Gregi!!! user posted image  user posted image  user posted image , Mami si torej prenaspana? user posted image
Ja user posted image user posted image user posted image

papa... a valda da je prva beseda...pa še vsaj tri pomene, ki se jih  vsekundi spomnim ma...ma Gregi je car! user posted image

Hvala za lepe želje za prazovanje...zdaj ravno prihaja mami  k meni, da bo čuvala miško, jaz pa šibam v laboratorij... upam, da čimprej opravim...koja lubika pa tak pridno in zavzeto gleda risanko..user posted image user posted image user posted image
Upam, da boš hitro na vrsti in čimprej nazaj ter da bodo izvidi ok user posted image user posted image

sem bla brzinska...mi je dober nasvet dala včeraj tista teta v laboratoriju...prišla ob 20 do deset ob 10 pa 2 min sem že kavico treskala....user posted image   za izvide pa tud jaz upam, da bo vse ok...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.2.2009 13:49:27   
jana81
Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.2.2009 13:50:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Mislim,da ja

Jp, vsakih 5 let en dan, kok je če maš pa otroka pa ne vem.

Ja za otroka ti pripada 1 dan, jaz sem že poslala RL od Alje na kadrovsko, da mi dopišejo en dan dopusta. Tiste, ki še niste, naredite to čim prej, predno izdajo odločbe o letošnjem dopustu

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.2.2009 13:53:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Punce a se spomnete ko sem pisala da sem klicala na uno srečno linijo na kanalu A...no dans je prišu račun az mobitel, pa dober da sem sedela, ker bi me drgač s celega vrglo po tleh...moj račun 74 €, račun od mojega 92€...NIKOLI VEČ niti ne pogledam te oddaje.user posted image

user posted image  oprosti, ampak moj je bil tudi tak, pa nisem nikamor klicala na kako oddajouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?