nana35
|
A lahko tudi jaz povem,da moj otrok hodi?No,včeraj se je zgleda res nalezel od Patrika... vaney,jaz imam za Klemna teniske in ene gojzarčke,da bo hodil zunaj,kako bo šlo,pa še ne vemo... Golobček,kakšno knjigico bi rada imela?Mogoče jo bomo me mariborčanke lahko kje staknile...no,če bom kaj hodila po EP,bom šla v knjigarno pogledat,nisem si pa zapomnila,katero že potrebuješ. martinca,midva z R.sva danes poklicala bratranca,pa bomo videli,če bo lahko kakšno besedo rekel za tebe.In hvala Patriku,da je Klemna naučil hodit , pa vsaj nekaj lahko 1x on njega nauči,kajne? klaja,zakaj pa ne pošiljaš prošenj za taka dela,za katera imaš izkušnje,dandanes ni važna samo šola ali poklic ampak je veliko tudi to,kake izkušnje imaš...Kaj pa si po poklicu,če smem vprašat? Alfabeta,upam,da je tvoje stanje že kaj boljše. intruder,upam,da je Vid vredu in da ne bo zdaj več pikic,da je bil jogurt in FZ. In ubogi A.HB,da si nič ni polomil,lepo ga pozdravi in naj počiva. limma,še 1x-želim vama z Nežko čimprejšnje okrevanje,saj ne bo dolgo,pa bosta obe spet skupaj in seveda doma. katee,kako lepe slikice Ž.Luka in kužka . Tako,pokomentirala sem kar sem uspela,lepo bodite do jutri.
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:00:56 >