|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
10.2.2009 18:36:14   
beyba
sam moraš priznat AS da je izbral pravi odtenek barve, kaj če bi kako rdečo, ki sploh ne paše na roza stenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kar smej, steno boste prepleskali, če že ne takoj, v spalnico obiskov prav ne sprejemata...morata pa priznat da je izviren....glavno da se mate radi

Oila še ostale ...berem vas redno sam zmanjka za komentirat....

Pri nas bo kmal četrti zobek pogledal na plano, spanje je katastrofalno, danes smo meli žur od pol enih do šestih zjutri, me je tko zjezla da sem šla ob pol štirih četrto stranico pritrjevat na postelco in je zdaj med nama ponoči ograja. Sem sicer mela namen to narest, ker je košek premajhen, na posteljo brez varstva je pa ne upam več dat spat in pustit, ker takoj ko se zbudi piči in se bojim da bi dol padla. Pa sem tko odlašala, ker se je blo ponoči čist fino stiskat, sam zadnje dni je pa začela ponoči po meni plezat, pa joško izpod odeje kopat, pa za lase vlečt, pa po meni skakat....Uglavnem noro, sva se pregovarjale potem je pa dosegla zadnji živc tam zadaj čisto na koncu levo, pa je dobla ograjo. Na začetku ji je blo še smešno, ker me je probala čez ograjo doseči, pa ni šlo, pa skozi ograjo za lase vlečt-samo sem se ji umaknila da me ni mogla več doseči ...je blo pa konec veselja......Bomo vidli kaj bo danes ko jo bom dala v posteljo z ograjo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
10.2.2009 18:36:25   
babysolza
Pa še user posted image user posted image user posted image  za Meri, Žigata, Lovra in vse ostale. user posted image user posted image

Jaz grem pa danes prvič user posted image user posted image user posted image  na telovadbo. Držte pesti, da me ne bo kak kapič zadel, ker sem totalno brez kondicije. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
10.2.2009 18:50:39   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Pa še user posted image user posted image user posted image  za Meri, Žigata, Lovra in vse ostale. user posted image user posted image

Jaz grem pa danes prvič user posted image user posted image user posted image  na telovadbo. Držte pesti, da me ne bo kak kapič zadel, ker sem totalno brez kondicije. user posted image user posted image

le oglasi se kaj na rr po telovadbi, da ne bomo v skrbeh user posted image  user posted image  user posted image ;
jaz kondicijo vzdržujem na minimumu  - s hojo po stopnicah v 4.nadstropje, po možnosti z bremenom 10kg user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3978
10.2.2009 19:16:15   
Tina 28
ojla..na hitrco že drugič, ker mi je zablokiralo...berem vas potem

danes je Anja začela z babababa...je tko luštna...končno ji je potegniluser posted image user posted image .

In še druga stvar....dala mi je vedeti, da bo vrnitev v službo stresna. Danes sem mogla k zobarju na Bled in je šla sestra z mano, da jo bo tačas vozičkala. Po 20 min je začela z vreščanjem ki je trajal več kot pol ure, dokler nisem prišla....potem pa vsa happy.
popoldan pa sva imela z mojmu en nujen opravek...je poklical moj stric, ki je arhitekt, da sam pogleda lokacijo...vse skup bi nas vzel 15 min. In sva nas prigovarjanje sestrične pustila tamaladva tam. Za poskus, če se bo tud jokala, čeprav je Nejc zraven. Ista pesem kot dopoldam...vreščanje. ko sem prišla pa je postala zadovoljna...vse jo je zanimal in tudi drugim se je smejala...a le z mojega naročja. Hudo.
Moram priznat, da odkar se je rodila se je vsega skupaj pomerkala 3-5 urc...res nujmih stvari. In zdaj zgleda, da je preveč navezana nameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3979
10.2.2009 19:42:23   
Tina 28
no še komentiram

AS. Kleo, Didlina....pozdravte svoje otročke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleo
...naša se je v zadnjem tednu navadla ptr nama spat...jo bi on tud kar pr seb mel..je hitro pogruntala. Pazitauser posted image

didlina: Ne delaj luštov

As
...prisrčno opravičilo in lepo, da si razumela in ga nisi nahrulila. V takih primerih se mi zdi, da je čist dovolj le povedat, da to ni prav...opravičilo pa pohvališ. Meni je tudi Nejc na steno narisal bika, ko je bil star dve leti....sem mu oblubla, da mu bom ob posteljo narisala bika in je to čez par dni kar sam naredil in prišel ves vesel oznanit, kako me je razbremeiluser posted image

Beyba....upam da se naspite

Babysolza...to telovadba...a veš kako se biš boljš počutla...no jutri mogoče malenkost slabšuser posted image ...ampk po nekaj urah vadbe pa vedno bolje.

Lunca...nam ga Nejc tud mal na cajte biksa. Postal je mal ljubosimen in se skoz neki čudno vede in grdo glede...dva dni recimo...pol je pa dobro en teden. Najbolj me pa jezi, ko kam gremo, ko se neki frajerčka špila in kar neki nama ukazuje...jao,jao...saj pol je pa spet OK, ko se odpeljemo. totalno prosi za pozornost...pa ne zna na lep način..saj veste ...moškiuser posted image user posted image user posted image . ampak kaj bo...še zmeraj je moj mali princ in bodobil najbolše darilo za Rd, ki mi bo padlo v oko in bo cenovno primernouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
10.2.2009 20:13:01   
*anamor*
No mi smo še kar bolni. Že 3 dni ima vročino in vneto grlo. Noče več jesti, ker ga boli. Zraven pa se še full slini in nevem, če še ne gredo ven zobki. Ker vse spet nese v usta.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
10.2.2009 20:22:00   
Anonimen
Cer

Mi smo iz pregleda..ce se mene vprasa je bogica zaradi izrascanja zob,ce P ima virus gripe...kaj pa dohtarji vejouser posted image .Ne resno,pravi da vrocina nad 38´5 nakazuje,da niso samo zobki.Je pa res,da jih bo kmal dobila,potrjeno.Mora veliko piti,ce ima vrocino nad 39 pa svecko.
Sem se pa sevedauser posted image user posted image skoraj z sestro mal pocla...je na vsak nacin hotla,da greva cakat v cakalnico kjer je kup otrok.Pa to niso samo predsolski,tudi solarji,ker so trije zdravniki,imam tudi Tali tam.Seveda nisva sli.
Se je pa Meri spet tko jokala,samo da je zagledala P...prav res ne vem zakaj jo je tolk strah.

Tina,moja je bla kaksen dan nazaj tudi na baba ba ba...ali papa pa...vendar zdaj spet ne vec.Jaz ne vem...je ze tolk govorila,ampak to po par dni potem pa tisina.Pa spet kaj novega par dni ali dan...in spet tisina.

BS,daj se zame mal pomigajuser posted image .Pridne ste ve telovadkeuser posted image .
Beyba,kter zivec pravis da ti je sel...user posted image po moje da mene ponoci isti matra...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
10.2.2009 20:52:38   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo--veš, bolni otroki pač veliko spijo. Meni je danes tudi Lovro spal od 8-ih do 12-ih. S tem, da je bil buden od 6-ih in do 8-ih zjutraj. Okreva po teh spuščajih.
Upam, da bo s tvojo malo hitro vse o.k. 

Punce. Meni gre od jeze in kaj vem česa še na user posted image
a vam povem, kako se je Jernej opravičil, ker je ušel ven?

V spalnico je na steno nad posteljo narisal sebe, češ, da bo vedno pri nas in ne bo več ušeluser posted image .

O, AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, komu ti ploskaš? Meni ali Jerneju?
Jernej sedaj spi, Lovro tudi-spet. Jaz sem pa čist adijo.
Nič, očitno bomo imeli sinovo fresko....user posted image

Jerneju, ker sedaj ne bo več ušel user posted image
Se spomnim enega starejšega strica, ki je rekel, na vprašanje, kaj bi spremenil za nazaj, da se ne bi jezil, ko bi otroci risali po stenah user posted image Od vseh stvari...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3983
10.2.2009 21:26:20   
lunca14
aleksandra.............user posted image user posted image user posted image se smejem tvojim prigodam,vem,pa nekaj,če bi se meni to zgodilo,se ne bi smejala,ampak bi rjovelauser posted image ,vćasih res opažam,da mi primanjkuje potrpežljivosti...............no vglavnem lepo se ti je odkupiluser posted image
tina..........tud našga daje ljubosumje,pa seveda hoče bit odrasel,se tako tudi vesti,pa frajerčka tud mi špilamo,pol se pa malo udari,se pa joka,ko da mu bbo cela roka stran padla,bog ne daj ,da mu kri teče...........je čisti hipohonder.....ampak saj veš,kaj rečejo,je treba zdržatuser posted image user posted image
kleo..........no lepo,da ni kaj hujega,ja verjetno je res samo kaka viroza,pa še zobki ven hodijo,pa je vsa boga in bubana,za vajuuser posted image user posted image user posted image
bs...........user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si začela s telovadbo,jaz čakam,na otoplitev in da ne bo v hosti več blata,pa začnem teči
beyba............da čim prej pride zobek in spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
mtinca...........ja včeraj je bil res moj zunaj z enejem,ker sem šla jaz po maja,pa na govorilne ure,no fino,da z lano uživata v topličkah,jaz bi tud,pa saj bom enkrat

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
10.2.2009 22:01:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

le oglasi se kaj na rr po telovadbi, da ne bomo v skrbeh user posted image  user posted image  user posted image ;
jaz kondicijo vzdržujem na minimumu  - s hojo po stopnicah v 4.nadstropje, po možnosti z bremenom 10kg user posted image .

user posted image user posted image kaj pa imas to zaene utezi?user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
10.2.2009 22:39:45   
Anonimen
No, čestitke še enemu ustvarjalcu za barvo stene.user posted image user posted image

Kleo, sam da ni hujšega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
10.2.2009 23:01:14   
Tina 28
kleo....upam, da si se pomirla...sicer maš verjetno še velik sitnosti in mala je boga...sam ti veš, da ni hude panike....danes se pa le naspita

user posted image user posted image user posted image

Anamor...tudi vamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
10.2.2009 23:15:56   
Anonimen
No,moja bejba ne spi...danes ima se drisko.Je okol 9h zaspala,pa pred kako uro jok in stok,sem jo nesla v dnevno,se je pokakala,celo preoblekla...pol je se mal pila...zdaj sem jo dala v postlo.Samo kaj ko se ne strinjauser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.2.2009 23:16:17 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
10.2.2009 23:51:04   
Tina 28
Moja ima take težave že par mesecev...prvi mesec je blo veš čas tolaženje, jok in igra...potem sva pa vedno bolj izpilila sistem...
Npr...ko začne jokat ji dam dudo in jo mal božam...če še joka...prižgem fen na nižjo stopnjo in to jo pomiri in pol tud božanje pomaga. Ga pustim mal pržganga da nazaj zaspi. Če ne...jo pa dvignem in zavijem v dekco (kar fejst na tesno) in jo mam pri sebi...zaspi in jo pol čist nežno in počasi dam nazaj v posteljico

tko, da smo dva meseca nazaj meli cel večer probleme...zdaj pa sirena in takoj uredimo. kleo...upam da ti uspe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
11.2.2009 0:07:40   
Anonimen
Tina,trenutno spi,samo kako dolgo,me je prav strah it v postlo.
Bom pa sprobala tvoj nasvet z dekco,ker drugac se res prevec razzivi in tezko nazaj zaspi.
Duda in bozanje zadnje dni nic ne pomagajo,ker se tko dere,da se sama sebe prestrasi.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
11.2.2009 1:08:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image tole moram se napisat pol grem pa res spat...user posted image

Sem vidla,da je pri Tali v sobi luc...je sla rav na wc,luc pustila prizgano.Grem k njej in jo vidim pred odprto omaro vso zalimano.Vprasam,ja kaj pa je s tabo...a te zebe...ona,nc,ne.... kaj isces...ona,za oblect a ne...jest,ja kaj ti je,pejt nazaj spat,glej kolk je ura.Pogleda na uro,ji sploh ni blo jasno...je hotla kar v solouser posted image .Je rekla,nc cudnga,da mi je tolk slabo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj ce ne bi sla k njej...bi se oblekla in kar slauser posted image user posted image .

No,lahko noc..al dobro jutrouser posted image ,Meri ti pa prosim spi naprej,ko se vlezem,ker ce bo toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi bo spet un Beybin zivc zacel delatuser posted image ,al bom pa se jazuser posted image ,da vidi kako je touser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
11.2.2009 8:02:32   
aleksandra silvija
Dobro jutr.

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

jutro!

Nejc ma še kar vročino, pa noge ga bolijo, iz nisa mu ful teče, pa čist je bogi, tko da greva potem do zdravnika. Sumim da ma gripo.

Žiga je osvojil ploskanje-je čist srečen, samo da lahko ploska, pa čakamo zgornjo dvojko da ven pokuka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za ploskanje in seveda za dopolnjenih 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
11.2.2009 8:05:50   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

sam moraš priznat AS da je izbral pravi odtenek barve, kaj če bi kako rdečo, ki sploh ne paše na roza stenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno je šel namenoma iskat roza flomasteruser posted image

Ti se kar smej, steno boste prepleskali, če že ne takoj, v spalnico obiskov prav ne sprejemata...morata pa priznat da je izviren....glavno da se mate radi

Oila še ostale ...berem vas redno sam zmanjka za komentirat....

Pri nas bo kmal četrti zobek pogledal na plano, spanje je katastrofalno, danes smo meli žur od pol enih do šestih zjutri, me je tko zjezla da sem šla ob pol štirih četrto stranico pritrjevat na postelco in je zdaj med nama ponoči ograja. Sem sicer mela namen to narest, ker je košek premajhen, na posteljo brez varstva je pa ne upam več dat spat in pustit, ker takoj ko se zbudi piči in se bojim da bi dol padla. Pa sem tko odlašala, ker se je blo ponoči čist fino stiskat, sam zadnje dni je pa začela ponoči po meni plezat, pa joško izpod odeje kopat, pa za lase vlečt, pa po meni skakat....Uglavnem noro, sva se pregovarjale potem je pa dosegla zadnji živc tam zadaj čisto na koncu levo, pa je dobla ograjo. Na začetku ji je blo še smešno, ker me je probala čez ograjo doseči, pa ni šlo, pa skozi ograjo za lase vlečt-samo sem se ji umaknila da me ni mogla več doseči ...je blo pa konec veselja......Bomo vidli kaj bo danes ko jo bom dala v posteljo z ograjo spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste spali?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
11.2.2009 8:21:15   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla..na hitrco že drugič, ker mi je zablokiralo...berem vas potem

danes je Anja začela z babababa...je tko luštna...končno ji je potegniluser posted image user posted image .Super, a ni to tako neverjetno luštno poslušat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še druga stvar....dala mi je vedeti, da bo vrnitev v službo stresna. Danes sem mogla k zobarju na Bled in je šla sestra z mano, da jo bo tačas vozičkala. Po 20 min je začela z vreščanjem ki je trajal več kot pol ure, dokler nisem prišla....potem pa vsa happy.
popoldan pa sva imela z mojmu en nujen opravek...je poklical moj stric, ki je arhitekt, da sam pogleda lokacijo...vse skup bi nas vzel 15 min. In sva nas prigovarjanje sestrične pustila tamaladva tam. Za poskus, če se bo tud jokala, čeprav je Nejc zraven. Ista pesem kot dopoldam...vreščanje. ko sem prišla pa je postala zadovoljna...vse jo je zanimal in tudi drugim se je smejala...a le z mojega naročja. Hudo.
Moram priznat, da odkar se je rodila se je vsega skupaj pomerkala 3-5 urc...res nujmih stvari. In zdaj zgleda, da je preveč navezana nameuser posted image Okoli 8. meseca se začne strah pred tujci. Ni nujno, da bo to trajalo vse do vrtca. Naš Lovlo tudi doma tuli kot ...., če me ni (grem npr. hitro v trgovino, na govorilne). Ampak upam, da se do poletja to malce umiri.
Poskusi s tem, da Anji poveš, da greš in se vrneš. te najprej ni 10, 15 minut in jo takrat pazi očka.
Saj otročki nato ugotovijo, da se mamica vedno vrne.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
11.2.2009 8:22:31   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

No mi smo še kar bolni. Že 3 dni ima vročino in vneto grlo. Noče več jesti, ker ga boli. Zraven pa se še full slini in nevem, če še ne gredo ven zobki. Ker vse spet nese v usta.user posted image user posted image user posted image
Pri vas res potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je kaj bolje danes?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
11.2.2009 8:26:50   
aleksandra silvija
Kleo--ja dobro, da ponoči malo nadziraš svoje otrokeuser posted image user posted image user posted image . Ti bi še kateri ušel..in to v šolouser posted image user posted image user posted image .

Sta se naspali z Meri?

Lunca--Po eni strani je za otroka celo bolje, da si več upa. Res je včasih težko držati mejo med normalno razigranostjo in pretirano. Držim pesti, da hitro uspe.

Naš Jernej se je naspal in zbudil dobre volje. Lovro je šel nazaj spat. Je navajen, da gre zvečer spat zeloooooo pozno. Bo treba špartance uvest, ker to ni ničemur podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 3996
11.2.2009 8:30:36   
aleksandra silvija

Kleo--veš, bolni otroki pač veliko spijo. Meni je danes tudi Lovro spal od 8-ih do 12-ih. S tem, da je bil buden od 6-ih in do 8-ih zjutraj. Okreva po teh spuščajih.
Upam, da bo s tvojo malo hitro vse o.k. 

Punce. Meni gre od jeze in kaj vem česa še na user posted image
a vam povem, kako se je Jernej opravičil, ker je ušel ven?

V spalnico je na steno nad posteljo narisal sebe, češ, da bo vedno pri nas in ne bo več ušeluser posted image .

O, AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, komu ti ploskaš? Meni ali Jerneju?
Jernej sedaj spi, Lovro tudi-spet. Jaz sem pa čist adijo.
Nič, očitno bomo imeli sinovo fresko....user posted image

Jerneju, ker sedaj ne bo več ušel user posted image
Se spomnim enega starejšega strica, ki je rekel, na vprašanje, kaj bi spremenil za nazaj, da se ne bi jezil, ko bi otroci risali po stenah user posted image Od vseh stvari...

Ja, verjamem. Od vseh stvari.
Tako vidiš, kaj je res pomembno.

Moji sodelavki je sin v spalnico na steno narisal konja. takrat so se jezili. Ampak pravi, da ji danes tisti konj na steni po 15-ih letih pomeni neverjetno veliko. Ga je risal z voščenkami in rdečim kemičnim in se obrisi kljub pleskanju še poznajo.user posted image
Je rekla, da se tudi niso posebej trudili, da ga v celoti odstranijo.

No, mene pri Jerenejevi sliki najbolj boli to, da je sebe narisal z zelo žalostnim obrazom.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
11.2.2009 8:31:42   
aleksandra silvija
Tko, nekaj sem pokomentirala in šibam, da ne bom imela še daljšega monologa.

Neposredna povezava do sporočila: 3998
11.2.2009 8:42:26   
polly80
jutro

anamoruser posted image user posted image user posted image

AS user posted image

tale mail sem dobila zjutraj,je dobro vedeti...

lepo bodite,šibam user posted image

Pozdravljene/i.

V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL
oddelek Bolnice Šempeter.

Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s
cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila.

Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno
zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z
otrokom do 5. leta strasosti.

Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj),
so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali
zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi
obvestili o spremembi.

Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.

Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam
pošiljam tudi na povezavo na spremembe:

GLEJ 23. člen

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1<http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-1&showdoc=1&st=a&unid=UPB%7CCCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1>

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 3999
11.2.2009 9:13:54   
lonapo
jutrčka!!

As-user posted image user posted image user posted image user posted image  jst te res občudujem, vsaka čast za tvoje živčke, potrpežljivost in kako to vse premaguješ.user posted image user posted image user posted image  Za Jernejevo slikco se pa ne sekiraj, a ni lepo, da ti jo je narisal, pa čeprav na steno.user posted image

No zobka še ni, siten tud ni.
Mi smo imel včerej cel dan letanje, sem peljala nejca v ZD, Žiga pustila pr dediju, sem bla že skoraj v Lj (15 km vožnje) se spomnim da se pozabila zdravstveno izkaznico, šibala nazaj, Nejc že čist fertik od bolezni, pridem v Zd , preden so ga pregledal pa da smo dobil izvide, je minilo 2 uri. Vmes me še dedi kliče da se tamali ful joka, pa da noče jest. No direkt iz Zd pa v vrtec na roditeljski sestanek, itak da sem zamudila.

Nejc ma angino, pogruntal smo da digitalni termometer ne kaže pravilno. Je bil čist hin in mu je kazal 37,5 pol smo mu pa z navadnim zmerl je bilo pa 38,8.user posted image  No po Voltaren svečki je ponoči temperatura padla, zjutraj je jo je imel spet 38, zdej je pa popustila-zgleda da je antibiotiik zagrabil.

Kleo- od samega izraščanja zob otorci ne morejo imeti temperature, če ima vročino kaže to na kakšno okužbo ali pa jim je odpornost padla in so staknili kakšno virozico.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?