Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 13:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca hvala,si me fajn prestrasla...zdejle ze vec kot 2h spi,bom vidla kaka je,ko se zbudi.Samo veke nima ravn modre,bolj rdece,pa ne fajn zatecene...tko jaz pac opazim,pa take zmatrane boge ucke zgledajo. Hvala ti Lunca,pocakam da se zbudi,potem pa poklicem P,po moje se bom kar za danes narocila....moj srce
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 13:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, otečene očke so lahko tudi zaradi tega, ker ste iz ritma spanja ven šli. Poskuste nazaj na uro spanja, ki ste jo imel do sedaj. Naša je danes kar lepo do 10 potegnila spanje. In je šla zdej spat po kosilu, upam na vsaj 1 uro spanja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 14:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ze kar klicala..ob pol sedmih greva na pregled....tamala pa se kar spi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 14:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem ze kar klicala..ob pol sedmih greva na pregled....tamala pa se kar spi. Fajn odpravte.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 14:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sem ze kar klicala..ob pol sedmih greva na pregled....tamala pa se kar spi. Fajn odpravte. ja,upam da ne bo drugih otrok,saj naju je dala tik pred koncem delavnika.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 14:21:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca hvala,si me fajn prestrasla...zdejle ze vec kot 2h spi,bom vidla kaka je,ko se zbudi.Samo veke nima ravn modre,bolj rdece,pa ne fajn zatecene...tko jaz pac opazim,pa take zmatrane boge ucke zgledajo. Hvala ti Lunca,pocakam da se zbudi,potem pa poklicem P,po moje se bom kar za danes narocila....moj srce Te nisem mela namena strašit,sam pri lunu je blo zadnjič tako,da je mel spodaj pod okicami otečeno rdeče,pa so potem zagnali vik in krik,pa je šel na antibiotik,pa je blo ok.Saj včasih je tud dorbro,da mal pretiravaš,ko pa da kaj spregledaš,pa je potem kaj narobe,Lepo zrihtajta.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 14:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, kak uživam. jem še preostanek ferero rošeja in pijem red bull.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 14:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Evo, kak uživam. jem še preostanek ferero rošeja in pijem red bull. ..te je kdo kaj vprasal ...ja Luca sem tut jaz mnenja,bolj malo "pretiravat"kot cakat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 15:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Si bom menda kar še enga odprla. Od dolgčasa.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 15:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,da ne bo dolgcajt....ko tole popijes pa prlet...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 15:18:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Si bom menda kar še enga odprla. Od dolgčasa. o,ti,ti,lumpa požrešna
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 15:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, glih ta plato mam. Kril pa še ni in ni. No, evo, tamala je spala skor 2 uri. Vsa zakuhana v lice.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 15:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, evo, tamala je spala skor 2 uri. Vsa zakuhana v lice. Ma tvoja kaj vrocine...moja je mela do zdaj tam okol 37´4,zdejle ima pa 38´1.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 16:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, evo, tamala je spala skor 2 uri. Vsa zakuhana v lice. Ma tvoja kaj vrocine...moja je mela do zdaj tam okol 37´4,zdejle ima pa 38´1. Je imela 37,4. Več ne. To je glih tolk, da ma učke zbrklane in je sitna.Kt jest.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 16:49:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo--da se Meri hitro pozdravi in da dobro opravita pri zdravniku Lunca--ja, otročkli odraščajo Hvala za nasvete zjutraj, naj grem lovra pokazat P. Sem res imela namen, ampak danes dela popoldan in je izpuščaj do popoldneva obledel. Tako sva kar doma. Pa še zunaj smo bili 3 ure. jernej je hotel ven, Lovro itak brez vročine. Upam, da ga nisem kaj pobiksala . Jernej me je danes razjezil ko . Pri nas je bila njegova vzgojiteljica, da se nauči ravnanja s črpalko, merit sladkor in on jo je poiphal ven. v žabah je letal zunaj po dežju! Ja, vmes nas je sonček zapustil. Res je imel sladkor nad 20 (zaželeno do 7), ampak vseeno. Tako da Kleo, daj mi pošli tist Red Bull, da ga spijem in poletim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 16:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kleo--da se Meri hitro pozdravi in da dobro opravita pri zdravniku Lunca--ja, otročkli odraščajo Hvala za nasvete zjutraj, naj grem lovra pokazat P. Sem res imela namen, ampak danes dela popoldan in je izpuščaj do popoldneva obledel. Tako sva kar doma. Pa še zunaj smo bili 3 ure. jernej je hotel ven, Lovro itak brez vročine. Upam, da ga nisem kaj pobiksala . Jernej me je danes razjezil ko . Pri nas je bila njegova vzgojiteljica, da se nauči ravnanja s črpalko, merit sladkor in on jo je poiphal ven. v žabah je letal zunaj po dežju! Ja, vmes nas je sonček zapustil. Res je imel sladkor nad 20 (zaželeno do 7), ampak vseeno. Tako da Kleo, daj mi pošli tist Red Bull, da ga spijem in poletim ...saj vem da tebi takrat ni bilo smesno,samo meni zdaj je,zelo .Red bull pa kar vzemi,bi tut jaz enga... moja bejba spet spi...prav nic energije nima.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.2.2009 16:55:37 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:34:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo--veš, bolni otroki pač veliko spijo. Meni je danes tudi Lovro spal od 8-ih do 12-ih. S tem, da je bil buden od 6-ih in do 8-ih zjutraj. Okreva po teh spuščajih. Upam, da bo s tvojo malo hitro vse o.k. Punce. Meni gre od jeze in kaj vem česa še na . a vam povem, kako se je Jernej opravičil, ker je ušel ven? V spalnico je na steno nad posteljo narisal sebe, češ, da bo vedno pri nas in ne bo več ušel .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:40:40
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kleo--veš, bolni otroki pač veliko spijo. Meni je danes tudi Lovro spal od 8-ih do 12-ih. S tem, da je bil buden od 6-ih in do 8-ih zjutraj. Okreva po teh spuščajih. Upam, da bo s tvojo malo hitro vse o.k. Punce. Meni gre od jeze in kaj vem česa še na . a vam povem, kako se je Jernej opravičil, ker je ušel ven? V spalnico je na steno nad posteljo narisal sebe, češ, da bo vedno pri nas in ne bo več ušel . O, AS
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:44:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Evo, narisal je sebe in mene: Sedaj pa jaz ne vem - se naj smejem ali jokam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,ne bit jezna no,meni se zdi njegova ideja z risanjem zelo prisrcna ,kaka faca res. Ste potem vseen uspeli uredit?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:46:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kleo--veš, bolni otroki pač veliko spijo. Meni je danes tudi Lovro spal od 8-ih do 12-ih. S tem, da je bil buden od 6-ih in do 8-ih zjutraj. Okreva po teh spuščajih. Upam, da bo s tvojo malo hitro vse o.k. Punce. Meni gre od jeze in kaj vem česa še na . a vam povem, kako se je Jernej opravičil, ker je ušel ven? V spalnico je na steno nad posteljo narisal sebe, češ, da bo vedno pri nas in ne bo več ušel . O, AS Slovenka, komu ti ploskaš? Meni ali Jerneju? Jernej sedaj spi, Lovro tudi-spet. Jaz sem pa čist adijo. Nič, očitno bomo imeli sinovo fresko....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:47:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 AS,ne bit jezna no,meni se zdi njegova ideja z risanjem zelo prisrcna ,kaka faca res. Ste potem vseen uspeli uredit? saj, zato pa več ne vem kaj bi--ali jokala ali se smejala. Preden je zaspal sem mu rekla, da ga imam rada in on meni. Pa lupčka sva si dala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 17:48:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sedaj pa vidite barve v naši spalnici
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 18:23:45
|
|
|
|
mtinca1
|
aleksandra silvija - ti-ti-ti Jernej - kakšna freska! mislim, da se je Jernej res ful potrudil, da bi se odkupil, ker mu je blo očitno žal, da je mal nagajal. ..... je pač tako, da še ne ve, da to ni najbolj sprejemljiv način za NAS ODRASLE. kljub vsemu je pa Jernej res zlat fantič, freska na steni je presežena z izvirnostjo, ... in super sta končala zadevo(z ).
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 10.2.2009 18:27:03
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM babysoza za prvo striženje Sabininih laskov. Mami,le glej da si jih shranila Seveda. So že v vrečki in v albumu.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?