|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
10.2.2009 21:08:30   
meta21
No danes je tudi mene že navsezgodaj zbudil telefon in sicer med. sestra iz ZD. Me je klicala, da so prišli izvidi za ščitnico in da mam napotnico za tirologa in sfotokopirane izvide že v recepciji ter da naj grem čim hitreje na poliklinikouser posted image . Zvenela je dovolj dramatično, da sem na hitro zbudila mojega user posted image , mu še vsemu zalimanemu razložila, da je danes on kapo di bebe in šibala po izvide. Zadeva je zgledala takole (no najbrž je še zmerej):

TSH (ref. vred: 0,27-4,20): nad 100
T4 (ref. vred: 12-22): 1,67
T3 (ref. vred:3,95-6,80) :0,993

Verjetno ni treba posebej razlagat, da me je kar odneslo v LJ. V sprejemni me je vprašala, če sem naročena pa sem rekla da ne ampak, da mi je zdravnik naročil, da naj grem takoj. Je samo pogledala izvid in kljub temu, da je blo tam enih 50 ljudi (BTW-tolk prijaznosti od osebja in usklajenega dela že dolgo nisem doživela, vsaj v zdravstvu ne), sem bla na vrsti pribl. 40 min kasneje, takoj nato so mi še enkrat vzeli kri in naredili ultrazvok in moram rečt, da tudi precej pomirili.

Zadeva je trenutno res kritična ampak je bila zdravnica zelo optimistična, da je verjetno prehodnega značaja, da nekaj odstotkov žensk to doleti po porodu, da je velika prednost to, da sem mlada (v primerjavi s 60-letnicouser posted image ), da me bo v naslednjih mesecih redno spremljala, da naj jem zdravila, ki mi jih je predpisala in počivam. Največ kar mi je dovolila, je lahek sprehodek z vozičkom.

In dobra stran vsega tega....nisem sama kriva, da sem se zredilauser posted image in ne smem telovadituser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
10.2.2009 21:09:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Midve z Leylo sva ravnokar prisle s pregleda...bili sva cepljeni...dve pikici je dobila...ko jo je stric doktor prvic spiknil...ga je ful grdo pogledala...ko je pa drugo pikico dobila...je pa malo jokala ... miska moja mala user posted image ...baje nimajo kombiniranih cepiv, zato so ji mogli dati dve cepivi na enkrat...eno v levo, drugo v desno nogico user posted image ...no skratka, jo je pohvalil, da je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna user posted image ...user posted image ...

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
10.2.2009 21:10:08   
lana luna
je hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image mami se je naučila slikce limatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
10.2.2009 21:10:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meni je najbolj padlo v oči 4,987g-ok je pač slučajno po vrsti ampak kdo pa je tolk natančenuser posted image . Vse mamo nulo na koncu, al ne?

jaz nimam.mam tud ponekod natančne podatke....user posted image

Sumljivouser posted image user posted image user posted image

Pa maš pri teži nulo na koncu

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
10.2.2009 21:12:27   
arabela*
lana luna,kak pa se že tvoja pikica dvigujeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3755
10.2.2009 21:13:27   
arabela*

Pa maš pri teži nulo na koncu

ja pri teži imamuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.2.2009 21:14:58   
meta21
lana luna, kak cuker!user posted image

Sem mislila, da je čevapčič na zadnji slikciuser posted image .

Pa res se ful dviguje-meni je tolk hudo, ker moram Lovru vedno preprečit, ko se obrne na trebuh in ga dat nazaj na hrbet, ker če bi ga dala tako kot je tvoja Sara na tleh, bi vse steklo z njega, ne glede na to kdaj je jedel. Vidim, da kar malo nazaduje pri gibanju oz. nič ne napreduje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.2.2009 21:19:29   
arabela*

samo res,kaj tisto jeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.2.2009 21:20:07   
Lara Croft
Fiši, fajn, da si prodala avto, čeprav vem, da zna bit kar težko. Jaz sem se za mojim golfom jokala ko dež, če se š

Jst se pa ne navežem tko na stvari.... smo tudi pred kratkim prodali cliota, ki smo ga imeli ful časa... no, pa ga je novi lastnik takoj razbil...user posted image

Lana luna.... Sara je krasna.... user posted image

Meta... samo, da bo vse dobro na koncu.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 10.2.2009 21:21:23 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.2.2009 21:23:10   
Lara Croft
nič ne napreduje.

Lara tudi ne.... sploh se ne zmiga nikamor.... če je na trebuščku ji še rata, da se obrne mal na levo, ma da bi se pa obrnila pa ni šans.... sploh ji ne potegne...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.2.2009 21:24:48   
onur
Lara, ti, ki si iz Sežane. Poteka tle kakšna vadba z dojenčki ali pa kje v okolici?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.2.2009 21:26:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst se pa ne navežem tko na stvari.... smo tudi pred kratkim prodali cliota, ki smo ga imeli ful časa... no, pa ga je novi lastnik takoj razbil...user posted image

jaz tud ne,nikoli....

Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.2.2009 21:27:12   
arabela*

nič ne napreduje.

Lara tudi ne.... sploh se ne zmiga nikamor.... če je na trebuščku ji še rata, da se obrne mal na levo, ma da bi se pa obrnila pa ni šans.... sploh ji ne potegne...

naša pa je pravi akrobat,edino dvigne se še pa ne tako visoko.se ji ne dauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.2.2009 21:33:49   
Virtualna
lana luna user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo lepo puncko imas...

Kaj pri njej je tudi se vedno vidno storkljino znamenje? Nama je danes stric dr rekel, da do Leylinega prvega roj.dneva ne bo imela vec vidnega znamenja...ma tudi ce bi ga imela, me sploh ne moti...prav navadila sem se nanj...zadaj za glavico ima pa kar orng rdece znamenje...tak, da...tudi ce ostane...ni taka stala, ker ga bodo itak laski skrili...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.2.2009 21:36:39   
gold fish

Fiši, fajn, da si prodala avto, čeprav vem, da zna bit kar težko. Jaz sem se za mojim golfom jokala ko dež, če se še spomnite (aprila)

..jaz se pa zdaj prvič nisemuser posted image ....za ostalimi pa vedno....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.2.2009 21:37:19   
Virtualna
Virtualna, user posted image user posted image user posted image  za pregled. Maš pa res "orng" babnco! Ji ni videt na sliki...

user posted image user posted image user posted image user posted image  Meta... ma ko bi ti naso Leyliko videla sleceno....tak oblecena res ne zgleda bajsa...ma ko je pa slecena...trebuh ful velik...ene trije slaufi okoli nogic...user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.2.2009 21:40:48   
lana luna

ne ne je ćevapčiča- u bistvu sploh nič ne je, babi ji je sam malo peciva dala za polizat, ker je tamala non stop spremljala vsak njej gib ko je babi nosila hrano v ustauser posted image user posted image user posted image kako se boš uprl tako poželjivemu pogledu, itak da ji morš dat za probatuser posted image user posted image user posted image

ja tkole se že dolgo dviguje. zdj že tut ful opazuje nogice, ampak v usta jih pa še ne more dat. pa prevali se tut še ne. razen včasih ji rata s trbuščka nekak na hrbet se dat. mislm da naši septemberčki vsi super napredujejo, sam eni neki delajo prej eni pa neki druzgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.2.2009 21:41:42   
gold fish

TSH (ref. vred: 0,27-4,20): nad 100
T4 (ref. vred: 12-22): 1,67
T3 (ref. vred:3,95-6,80) :0,993

user posted image ....user posted image

....a to pomeni pol da dela preveč al premalouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.2.2009 21:41:44   
lana luna
meta21  sam da ni kaj hujšega. kr ubogi zdravnico da se hitr pozdraviš. pol bo šla pa že teža dol...

Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.2.2009 21:42:01   
gold fish

In dobra stran vsega tega....nisem sama kriva, da sem se zredilauser posted image in ne smem telovadituser posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.2.2009 21:42:29   
lana luna
aja pa hvala za pohvale naši Sarikiuser posted image user posted image user posted image

zdj pa grem gledat Housa... med reklamam pa spet prletimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.2.2009 21:43:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

meta21  sam da ni kaj hujšega. kr ubogi zdravnico da se hitr pozdraviš. pol bo šla pa že teža dol...

se podpišemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.2.2009 21:43:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

samo res,kaj tisto jeuser posted image

... pa če je napisala, da cepivo...no pecivo...kaki biskvit čokoladni...sem si jaz predstavljalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.2.2009 21:44:05   
gold fish

Lana luna.... Sara je krasna.... user posted image

...se podpišem...user posted image

aja, pa men zgleda starejša...

Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.2.2009 21:45:24   
pf
Lana luna Sara je pa prava cartika.
Saraya kako ti gre učenje? A Marisa še kaj matra ponoči?
Našo babiko pa zobki matrajo. Spodnja dva sta prebila dlesen, zdaj pa ima že zgornjo dlesen ful občutljivo. Ko ji masiral jo zaboli in jokca zraven. Revček mali. Ima ful napeto in belo dlesen že na vrhu.  Zdaj sem malo čekirala hotel Sol Umag od 29.4. do 3.5 in poslala povpraševanje na hrvaška.net, zdaj bomo pa videli jutri, ko odgovorijo, če še je fraj, drugače grem na kako agencijo. Komaj že čakam, da gremo. A ve greste kam za prvomajske?

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?