Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 11:38:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, tudi jaz sem bila prepričana, da se je vrnil nekdo iz ignore liste... a je ali ni????????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:04:47
|
|
|
|
Virtualna
|
Midve z Leylo sva ravnokar prisle s pregleda...bili sva cepljeni...dve pikici je dobila...ko jo je stric doktor prvic spiknil...ga je ful grdo pogledala...ko je pa drugo pikico dobila...je pa malo jokala ... miska moja mala ...baje nimajo kombiniranih cepiv, zato so ji mogli dati dve cepivi na enkrat...eno v levo, drugo v desno nogico ...no skratka, jo je pohvalil, da je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna ... ... Bili sva tudi izmerjeni...tehta natanko 8500g...velika je pa 68 cm...obseg glavice ima pa 42cm ....tak da, Me to you lahko dodas v seznamcek.... Naslednji pregled oz. naslednje cepljenje imave cez 4 tedne ... Grem ji flasko pripravit...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:11:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nič.... se je umirilo... sem pazla, da mi ni šla hrana gor.... s slano vodo sem sprirala pa z grenčico... mene tud še zmeraj.Bilokaj jem,me boli ...ma...bo že...baje pa da se z dlesnimi ni za špilat..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:12:13
|
|
|
|
arabela*
|
naša babika pa je bila danes v laboratoriju,so ji kri iz prstka vzeli. Pa je bila tako pridna,da se je zraven smejala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike,malo vas bom ta teden zanemarjala,ker imam ogromno učenja in ne sfolgam.... lepo bodite,se beremo kaj..........
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:46:22
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ker imam ogromno učenja in ne sfolgam.... Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ... ...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:55:32
|
|
|
|
lana luna
|
ojla... sam na hitrco vas pozdravim, pol grem pa mesit testo za pizzo... njami aja pa na hitrco morm stanovanje pospravt. ker pride moja mami, pol me pa krega, kasn mam včerej sva bili s Saro od 11h do pol petih zunaj. tak vreme loh sam sanjaš k je bil včer. jest upam da kmalu pride pomlad in vsak dan sonček včer sva se še dojili zunaj na soncu, ker mi je blo škoda sonca, da bi not hodili sem se tko obnašala kot da je prvi in zadnji dan sonce popoldne sva bli pa tko utrujeni, da sva mogli mal jt spat skupej. pa zvečer so me od girotov tko noge bolele, očitno je moja kondicija na nuli. bo treba spomlad začet u hribe lezt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:59:16
|
|
|
|
lana luna
|
aja še ene par stvari sem hotla napisat, pa ne vem katera je kej spraševala. midve s Sari nosiva cunce od 56 do 74 H&M ma tko velke bodije da kr rastejo z njo in so ji 56 še prou. ma še ene tri kompletke 62, k ji bodo počas na knap (ker smo jo s tišlarskim metrom merli pa ma že 62 cm ), pol mava pa še 68 in 74. pa niti ene cunje ji ni mami kupla. to kr nosjo te roza kompletke pa majčke aja še neki. jest tut dojim, pa zdj jem že čist vse. včasih tut že zelje. ampak ne prekislega pa ne preveč, ker mal jo šraufa po njem. jem pa tut svinjino občasno. pa vse oreščke. sam dojela da manj ko kompiciram boljš je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 12:59:47
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič babike,malo vas bom ta teden zanemarjala,ker imam ogromno učenja in ne sfolgam.... lepo bodite,se beremo kaj.......... ti se kar pridno uči RR počaka, šola pa ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:00:12
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, tudi jaz sem bila prepričana, da se je vrnil nekdo iz ignore liste... a je ali ni???????????? mal je sumljivo vse skup
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:03:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ... ... hvala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:04:24
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, tudi jaz sem bila prepričana, da se je vrnil nekdo iz ignore liste... a je ali ni???????????? mal je sumljivo vse skup ma kje se najde tak folk, no... prou podozivlja in dozivlja in zivi neko svoje namisljeno zivljenje...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:05:39
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ... ... hvala zakaj hvala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:15:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna zakaj hvala ja,hvala za vzpodbudo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:17:20
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,hvala za vzpodbudo... A dej no, bejz bejz...mal heca pa mora bit Ne zameri mi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:37:53
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 meta, tudi jaz sem bila prepričana, da se je vrnil nekdo iz ignore liste... a je ali ni???????????? mal je sumljivo vse skup jah,men se tut zdi bibica in kokica zlo podobno. če ima 5-mesečnega otroka, je najbolj, da še par tednov počakamo, ker naslednji mesec bo sigurno spet rodila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:40:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ker imam ogromno učenja in ne sfolgam.... Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ... ... jah...hm...js sem bla vedno pridna učenka...vse ob pravem času...zdej ko imamo pa , mi je pa čist dol padlo...me čaka še 5 izpitov oziroma 4 in pol, pa se kr ne vsedem zravem...jao. Saraya, upam, da se bom kaj od tebe nalezla. Ti še kr večkrat napiši, kako pridno študiraš, da mene malo dregneš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:43:11
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna ... ... Ma saj takega otroka ne moreš lačnega pustit, to bi blo zjanje! Ko ima pa dost, pa itak sam otrok neha jest. Se mi zdi, da prvo leto starši ne moremo kaj dosti vplivat na to kolk pojejo. Drugače je pa potem, ko jih začnejo sladkarije mikat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:54:43
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ker imam ogromno učenja in ne sfolgam.... Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ... ... jah...hm...js sem bla vedno pridna učenka...vse ob pravem času...zdej ko imamo pa , mi je pa čist dol padlo...me čaka še 5 izpitov oziroma 4 in pol, pa se kr ne vsedem zravem...jao. Saraya, upam, da se bom kaj od tebe nalezla. Ti še kr večkrat napiši, kako pridno študiraš, da mene malo dregneš ja, se strinjam... jst se tut ne morm spravt k pisanju diplome... mam vse izpite že narejene, samo še diploma mi manjka pa se mi kr ne da pa ne da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:56:00
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Midve z Leylo sva ravnokar prisle s pregleda...bili sva cepljeni...dve pikici je dobila...ko jo je stric doktor prvic spiknil...ga je ful grdo pogledala...ko je pa drugo pikico dobila...je pa malo jokala ... miska moja mala ...baje nimajo kombiniranih cepiv, zato so ji mogli dati dve cepivi na enkrat...eno v levo, drugo v desno nogico ...no skratka, jo je pohvalil, da je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna ... ... Bili sva tudi izmerjeni...tehta natanko 8500g...velika je pa 68 cm...obseg glavice ima pa 42cm ....tak da, Me to you lahko dodas v seznamcek.... Naslednji pregled oz. naslednje cepljenje imave cez 4 tedne ... Grem ji flasko pripravit... ooooo, super mere je mamica res lahko zelo ponosna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 13:59:52
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna aja še neki. jest tut dojim, pa zdj jem že čist vse. včasih tut že zelje. ampak ne prekislega pa ne preveč, ker mal jo šraufa po njem. jem pa tut svinjino občasno. pa vse oreščke. sam dojela da manj ko kompiciram boljš je. ma, sej jst tut tko mislm... ma ta patronažna... jst bom od zdej naprej tut vse po vrsti jedla, pa se mi mogoče Matej tut kej bolj zredi Aja, kaj pa kej pijete drgač- no, k tut glede pijače je men patronažna rekla, samo čaje- za dojenje in otroški čaj pa kompot; bog ne daj pa kakšne sokove- sploh npr. pomarančne in kar ima veliko vitamina C
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 14:34:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tiste, ki dojite- ali jeste vso hrano? Ker men je patronažna rekla, da NE smem jesti naslednjih stvari: Meni je rekla, da moram do Larinega prvega meseca jesti vse... čokolado sem pa itak jedla že v porodnišnici... sicer samo na biškotih, ampak, čokolada je bila.... In jaz jem vse...sem takoj tudi gobe jedla... hahaha pa ne samo zato, ker je ona tko rekla... potem pa spet deževje par dni. Sej je super... za tiste, ki ne marajo sprememb... hahaha Lara Croft: ne, to res ne bi bilo fajn. Ampak to bi lahko itak prej preverila, če bo katera tam. Drugače pa jaz tolk blizu živim, da lohk pa do mene prideš, al pa jaz tja prišiban user posted image user posted image Itak... Hvala. bo treba spomlad začet u hribe leztuser posted image user posted image user posted image Ja, jaz že iščem nahrbtnik.... Pa kaj pr streli teži s tem posted image user- jem...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 15:31:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kakšno vato? neko tako, posebne vrste........CLIO gor piše
< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.2.2009 15:33:52 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 15:31:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..sem dala včeraj oglas za vato gor, pa mi telefon zvoni kot da mam hotline .. že vato prodajaš???????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 15:35:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you že vato prodajaš??????????? ja, je že sila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?