Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:04:57
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya in Petra kaj to hodita na prekvalifikacijo? Ne, jaz se kot mlada nisem hotela učit, pa šele sedaj fax delam .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:06:33
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf A ve greste kam za prvomajske? ja, v kirhovce na kravje dirke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:07:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna kolk starejša? prejšnji teden je bla 4 mesece? sej slika res dostkrat otroke naredi starejše. pol jih pa u živo vodoš so pa tko miceni zgleda,zgleda,jaz bi ji 6 mesecev dala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:07:45
|
|
|
|
Olivija*
|
lana luna, tudi meni se zdi tvoja punca ful simpatična in tako razvita. še mojemu sem kazala, kakšne frizurce imajo tile septembrčki, naša je pa ob rojstvu še imela nekaj laskov, zdaj je pa skoraj vse že izgubila... jah, zame bi bilo tudi bolje, če bi kakšno seminarsko napisala, ne pa muffine pekla...zaradi izpitov in zaradi kil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:08:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 jaz nisem pri ampak pri pečici...pečem muffine pa se ti da pa ti nonstop nekaj pečeš......kaj si kje blizu mene doma.....pridem malo naokrog....aja, ne bo šlo....nimam avta...taxi ...predrag
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:09:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ne, jaz se kot mlada nisem hotela učit, pa šele sedaj fax delam . jaz tud lezem počasi..... ,v mladosti ni bilo časa za šolo ampak za gostilne.... ma meni je full fajn,nevem imam šolo za hobi...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:09:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...naš sedaj dva dni na previjalni začenja tiste gibe na obrat iz hrbta na bok....saj če ga malo porineš ...gre.....drugače ništa naša je pa tole obračanje na bok začela prakticirat tisti dan, ko je bila prvič cepljena. vedno se je med previjanjem obrnila na bok. zgleda jo je revčko bolelo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:09:44
|
|
|
|
lana luna
|
daj grem pa spat, jutri me čakajo ovodi in integrali sej k jih enkrat znaš so pa ful zanimivi res. sem bla zmer luzr za matematko, in prvič sem jih pisala 20%, pol sem se jih pa naučila in jih pisala 5. to je blo še v srednji. pomojme da zadnja kontrolna v 4. letniku jest pa pogrešam šolo. čist res. ampak po drug stran pa ne vem če bi zdj mela še enrgijo se ukvarjat s tem. ker rajš vso energijo dam Sariki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:09:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa mam 16. izpit-nemščina grem jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:10:34
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 jaz nisem pri ampak pri pečici...pečem muffine njami njami. bova s Saro prišli probat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:10:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Danes sem večerjala ....... sem ti nekaj pisala na zs...pa mi še nisi odgovorila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:11:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 vedno se je med previjanjem obrnila na bok. zgleda jo je revčko bolelo. bogica...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:11:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna kolk starejša? prejšnji teden je bla 4 mesece? sej slika res dostkrat otroke naredi starejše. pol jih pa u živo vodoš so pa tko miceni .....lasje naredijo starejše....naši pubeci.....ko so bolj svetli, pa goli...so taki bejbiji še....one so pa že orng babnce..... jaz bi ji dala tam enih 6-7...glede na čupo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:12:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya in Petra kaj to hodita na prekvalifikacijo? Ne, jaz se kot mlada nisem hotela učit, pa šele sedaj fax delam . a si v mb
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:12:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa mam 16. izpit-nemščina grem jaz obvladaš fiši u nulo??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:14:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa mam 16. izpit-nemščina grem jaz fiška,a ti greš na izšit iz nemščine namest saraye,js pa na matematiko namest petre?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:14:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa mam 16. izpit-nemščina grem jaz obvladaš fiši u nulo?? v nulo ne, samo mi je fajn....... saj vidiš, da petri se pa nisem ponudila da grem namest nje odvode in integrale pisat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:15:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 TSH (ref. vred: 0,27-4,20): nad 100 T4 (ref. vred: 12-22): 1,67 T3 (ref. vred:3,95-6,80) :0,993 .... ....a to pomeni pol da dela preveč al premalo Če jaz prav razumem hipofiza začne proizvajat TSH, ko je premalo ščitničnih hormonov T4 in T3. Torej je TSH nabilo do neba, ščitnica se pa sploh ni zganila...nekak tko...po domače . Torej premalo, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:15:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa mam 16. izpit-nemščina grem jaz fiška,a ti greš na izšit iz nemščine namest saraye,js pa na matematiko namest petre? može ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:15:26
|
|
|
|
Olivija*
|
katera pride na pa muffine?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:17:22
|
|
|
|
arabela*
|
babnce,jaz pa grem zdaj na čaj in na rolado,se nažerem,po domače povedano,po pa v postlo...........se po novem zgodaj vstajamo,ker je drugače dan prekratek...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:17:47
|
|
|
|
gloria
|
....dober večer in lahko noč ....danes sem bolj tko ..... a ti bereš maile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:19:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Danes sem večerjala herbalife šejk in je bil ok. Mislim finega okusa mi je ta vanilijev. Ma si nabavla vse? Tudi vitamine, minerale in vlaknine? Pa beljakovinski dodatek tudi?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:20:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria a ti bereš maile še vedno ni nič......samo od račkepk .. si ziher, da si meni poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 10.2.2009 22:22:47
|
|
|
|
meta21
|
Punce hvala za vzpodbudo in objemčke... Ma itak, da bo ok. Jest zmerej rabim mal cajta da premelem pa enim trem povem (no al pa celmu svetu na RR ) pol je pa ok. Saraya, dobra si, da sfolgaš s tolk mal spanja-jest sem nazadnje zmogla to v srednji šoli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?