Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 10:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 tuki je spet Cveka, če bi ti vedela, kolk sem jst šele v resnici . Tako da ni nič čudnega, če je na RR-ju bolj tako tako. Že ko sem zjutraj ustala, sem možu rekla, kolk bi jst še spala dons, sem tolk zaspana. Pa se je kar smejal. Ampak na šihtu imam ful dela, sam vseeno zeham
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 10:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar saj bo bolje, boš videla , danes je tud vreme bolj dolgočasen, jutr bo pa baje že bolje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 10:59:00
|
|
|
|
Dudica1
|
no upam da se ti bo nehal spat drugač pa pejt kam zadaj eno odspat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 11:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk bi se jst rada skrila in zaspala. Pa se ne morem. Je pa res, da direktoraj ta teden ni in se mi ni treba delat da delam, ker se mi ne da (dons namreč, ker sem tolk zaspana).
< Sporočilo je popravil gantar -- 10.2.2009 11:14:30 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 11:17:48
|
|
|
|
Dudica1
|
en zate,pa bo bolje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 11:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
HVALA!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 11:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Kolk bi se jst rada skrila in zaspala. Pa se ne morem. Je pa res, da direktoraj ta teden ni in se mi ni treba delat da delam, ker se mi ne da (dons namreč, ker sem tolk zaspana). gantar saj bo bolje, a veš do kdaj moraš delat? kdaj imaš rok PDP?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 12:02:33
|
|
|
|
copka
|
jaz sem pa danes tako slabo spala Sploh ne vem, koliko sem spala Potem sem pa zjutraj zaspala in komaj vstala iz postelje, ker sem morala na telovadbo Zdej pa pojem, pa grem se v solo za starse
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 12:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
copka: ti si pa zaposlena
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 12:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam PDP 24.6., kar pomeni, da moram delat do 24.5., imam pa še nekaj dopusta, tako da ... sej, kadar je vse ok, da nisem zaspana itd. j e čist kul delat, sam dons je pa tale vreme res too much.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 12:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pol maš kar cel mesec za mano PDP, ker jaz ga imam 23.5. no ja saj bo hitro tukaj čas
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 13:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje pa ste?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 13:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka... tukaj smo Nismo nikamor šle . Čeprav jst mal spim Sicer pa samo še eno urooooooo, pol pa domov spat Kako pa si kaj???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 13:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dopoldne sem vse naredila, zdaj pa ležim na kavču, moj miškolin, se pa zraven igra in gleda risanke na dvd nudija sploh ne vem kaj vidi na teh risankah
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 14:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
a delaš do treh gantar in pol še skoraj uro do doma, a si ti iz gornega logatca, kje pa živiš???????????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 14:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jst delam do treh, pol rabim pa še do doma nekaj minut . Sicer pa pomarm počakat kake pol ure tudi možeka, k dela mal dlje. In pol greva skup domov. Živim pa v gornem, ja. Zakaj? A že veš katera sem???? Se hecam. Mene pa res v Logatcu ljudje skor ne morejo poznat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 14:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
če ne hodiš v trgovino v tuš, te še ne poznam upam pa da se bo to kmalu spremenilo kje v gornem pa živiš? saj vem firbčna sem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 15:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
copka: kako je bilo v MŠ?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 16:20:45
|
|
|
|
janja*
|
Gantar te slike so pa krasne.Točno tam bi bila na plaži in jedla tole sadno kupo(njami).Oh bilo je dobro vsaj v mislih(ha,ha). No so tako zmatrana sem prišla s pregleda ,da se nisem uspela javit.Saj veste potem sem kuhala,potem pa sem šla malo počivat.Ginekolog mi je rekel,da je sicer vse ok,ampak,da moram vsaj še tri tedne počivat.Nobenih obremenitev,nobenega ....Bomo že potrpeli,bomo pa potem vse nadoknadli.Naslednji pregled pa imam 03.03.2009.Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 16:58:14
|
|
|
|
Dudica1
|
janja super da je vse vredu pa le počivaj zdaj je pa samo še malo treba potrpet.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 17:35:04
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ja bomo počivali kolikor se bo dalo.Še dobro,da so otroci pridni in mi pomagajo.No pa tudi moj je priden in mi poleg vsega še kdaj kosilo skuha.Juhu! Ginekolog mi je rekel,da se je danes ponoči rodil en fantek mislim ,da v 36 tednu in,da je tako jamral.Taki ,ki so prej rojeni jim pravijo tudi jamravčki.Za mojega ,ki se je rodil v 37 tednu so mi naročili,da ga moram celo noč opazovati,da nebi preveč jamral.Če bi se rodil en dan prej bi bil nedonošenček.No hočem povedati,da so fantki bolj delikatni od punčk.Punčke so manj občutljive in pa prave borke.Sej smo ane? Kaj vse lahko prenesemo?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 19:15:59
|
|
|
|
Dudica1
|
ja to maš pa prav jaz sem se pa zdaj namakala v zdaj pa na kavč pol pa kmal spat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 19:33:35
|
|
|
|
copka
|
Evo mene nazaj iz sole. Smo imeli dve predavanji (hvalabogu, da se mi ni treba dvakrat vozit v LJ ). Eno je bilo na temo prehrana- niso povedali nic novega, drugo pa o telesnih vajah (to pa ze delamo na telovadbi v GRC). BTW tudi v ZD Bezigrad imajo organizirano telovadbo in je cena ista kot v GRC. Samo ta LJ je pa cist.... ne vem, kako naj opisem. Da sem prisla ob 16h iz centra LJ sem rabila najmanj 30 min Groza!! Potem smo sli se v trgovino in sedaj lenarim na kavcu. Sem tako utrujena , ker ponoci nisem spala, da me bo zmanjkalo ze ob 20.30
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 20:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer! Cveka... žal res ne grem velikokrat v Tuša, tako da se sigurno še nisva srečali. Upam, pa tudi jst, da se bo to kmalu spremenilo. Sicer pa sem ti poslala tudi ZS. Janja... točno tako kot si napisala. Jst bi bila glih tam. In da o jagodah raje ne govorim. Zato pa sem vam jih malo privoščila Sicer sem pa tud jst iemal danes polno dela, saj sva z možem peljala mačko k veterinarju in tam srečala eno , ki je tudi s svojim prišla po mačke. Kje se ne srečamo me . Upam, da bomo našo mačko pozdravili, sva bila tam kar 1h in pol. Saj je kar hitro minilo, sam po denarju je pa šlo. Samo, ni kaj. Je pač treba, ker je pa naš . utri pa na šiht, upam, da ne bo tako zaspano kot danes. Sem se na koncu kar sama sebi smilila . Ampak sploh ni bitno, sam da je z vse ok, saj se je neki pretegoval glih pri veterinarju. Lepe sanje vsem!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 20:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
aja dudica... tale kopel bi pa kr pasala. Jo včasih kar pogrešam, sam kaj ko imava premajhno kopalnico, da bi lahko imela not banjo. Bom morala kar počakati na kakšen dopust v kakšnih toplicah, da bom šla v jacuzzi. Zraven bi pa pasal še kakšen Zdaj pa grem res jst
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Jurij ali ?amaliaKatero ime vam je bolj všeč: Jurij aliJURIJ (
17%)
MATEVŽ (
24%)
LOVRO (
25%)
JERNEJ (
34%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!