Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:30:36
|
|
|
|
buksi
|
ja prvi.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:31:01
|
|
|
|
Dudica1
|
COPKA star je dve leti tako da bo tiho BUKSI se strinjam tudi jaz grem v postojno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:31:44
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ful maš lepga bušija.Mislim,da bo tole kar še en fantek(ha,ha).Samo ugibam.Res bi se lohk kej vidle.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:32:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 ful maš lepga bušija.Mislim,da bo tole kar še en fantek(ha,ha).Samo ugibam.Res bi se lohk kej vidle. lahko ti na z.s. pošljem številko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:35:39
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 kar pošlji.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 10:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas se je sonce čist skril
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 11:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
no kaj ste šle vse kuhat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 12:10:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kaj ste šle vse kuhat NE GREJEMO SE NA SONČKU
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 12:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons ste pa zgovorne. Bi človek mislil, ker zunaj sije sonček, da boste zunaj, ne pa doma . Saj je prav tako, da imam pol kaj za brat. Ena je nekaj spraševala o tem, če vemo kaj bomo imeli. Pri nas se še nič ne ve. Čeprav sem jst ful firbčna. Sem v četrtek svojega G. vprašala, pa je rekel, zakaj me to tolk zanima, da res ni bitno ali je fant ali ne. Sam se ni vidlo, ker je noge skup tišal. Tako da je zaenkrat še presenečenje. Pa mislim, da bo tako tud ostalo. Če ne bo naslednič G. kar povedal spol, glede na to, da sem bila tolk firbčna v četrtek. Se vam še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 13:44:43
|
|
|
|
Dudica1
|
gantar Sej zdaj popoldne ne bo nobene gor k mormo otroke mal ven pelat preluftat Za spol pa verjemem da si firbčna,prvič me sploh ni nč matral da bi izvedla,zdaj drugič pa nisem mogla da ne bi vprašala tako da vemo kaj pride maja ali že aprila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 15:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sem se že preluftala, sem šla v lekarno in med potjo srečala 4 nosečke moj mali je ful priden iz dnevne je naredil katastrofo kot da bi bomba not padla zdaj pa ful lepo gleda risanke tako da jaz malo počivam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 16:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ste vse na sončku
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 17:49:59
|
|
|
|
Dudica1
|
no mi smo hodili malo več kot dve uri,mali je skoz hodil niti enkrat ni prosil za gor in se zdaj prav fajn počutim,res super dan je bil predvsem topel .Je blo treba izkoristit ker baje bo jutri že slabše . JANJA sm že vidla tvojga bušija (haha),lep je,no sej k te bom vidla bom primerjala...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 17:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa šla samo v lekarno po magnesol! ja jutri bo baje sneg samo pol bo pa spet sonce, upam, tako vremenarji napovedujejo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 18:02:28
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem slišala da bo sam dež vsaj do srede
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 18:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem slišala da bo sam dež vsaj do srede ja upam, ker imam snega že čez glavo , moram gledat vreme pa bomo videl kaj bodo napovedal, če že ne bo sonca, vsaj upam da ne bo nič več kot samo dež
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.2.2009 20:57:05
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 in ostale nehajte že govort o dežju,ker ratam kar slabe volje.Danes je bilo tako lepo in tudi počutila sem se super.Tale vreme naj se pa že stabilizira. Mejte se lepo in se slišimo jutri,ko pridem s pregleda.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 8:03:05
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro JANJA dobro opravi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 9:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro janja ne se sekirat saj je pol od srede spet lepo napovedano danes čim bolje opravi na pregledu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 9:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Kako smo kaj danes dekleta? Vem, da danes ni tako lepo zunaj kot včeraj, zato pa vam pošiljam tole Upam, da vam je všeč tale sonček. sicer se skriva, a vseeno. Potem pa še malo tegale, sa sanjat Sicer sem pa fajn, že pridno brca, čeprav ga še ne čutim pogosto in močno. Ampak vem, da je prisoten . Upam, da ste pa drugače lepo spale.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 9:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Janja... zate pa veliko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 9:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem danes super spala, sam me je mali tam nekje ob petih tako prcnu v mehur, da sem misenla da bom počla od polečin, se takoj letela na WC ja danes je bolj tako tako, bo pa jutri baje že bolje!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 10:17:08
|
|
|
|
Dudica1
|
GANTAR tiste slikce so pa res samo za sanjat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 10:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
tuki je spet janja kako je bilo na pregledu? je vse v najlepšem redu?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.2.2009 10:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ah dudica nič bit žalostna. Kmlau bo pprišel ta dan, ko bodo sanje postale resničnost. tele slike pa zato, ker so tako lepe in bi jih tako z užitkom pojedla. komaj čakam, da grem na malico, sam kaj ko ne bo ne vem kaj za jest. makaronovo meso (makaroni z goležem, po domače)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?