Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 7:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Pa je že nov dan. Upam, da manj zaspan kot včeraj . Upam, da ste dobro spale in da ste se zbudile spočite... Za jutro pa še malo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro Gantar: no upam da danes ne boš preveč zaspana, ker bo očitno isto kot včeraj aja tvojga ZS nisem dobila jaz sem pa spala kot angelček nas je samo enkrat zbudilo ponoči WC, pol sem pa spala naprej do jutra ko je mali hotu it v vrtec l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Že vem kaj je šlo narobe pri ZS-ju. Se mi je že to enkrat naredilo. Računalnik neki zablokira, pol pa sploh ne pošle. Ga bom pa še enkrat poslala .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Že vem kaj je šlo narobe pri ZS-ju. Se mi je že to enkrat naredilo. Računalnik neki zablokira, pol pa sploh ne pošle. Ga bom pa še enkrat poslala .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka... tale je pa prav zame . tako jst zgledam zvečer pred TV-jem s škatlo čokolatinov
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Cveka... tale je pa prav zame . tako jst zgledam zvečer pred TV-jem s škatlo čokolatinov men pa ne paše, preden sem zanosila sem hodila po hiši kot en zambi da sem našla kakšno čokolado, zadaj ko pa sem noseča pa lahko okol mene jedo čokolado ko norci, pa bom mogoče samo en košček pojedla v prvi nosečnosti mi je mož vedno rekel da bo bankroteral zaradi čokolade , zdaj pa pa ni hrane ki mi bi bila ful dobra
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:20:12
|
|
|
|
Dudica1
|
ja ste že začele z čokoladam,še dobr da sm glih iz trgovine da sm si kupila zalogo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja zaloga čokolad kar jejta jo še namesto mene, men bi zdajle bolj pasalo nekaj tazga, njami
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:30:02
|
|
|
|
Dudica1
|
to sm mela pa jaz včeraj za večerno sladico sladoled danes je na sporedu pa čokolada
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ga bom zdaj čez poletje bolj jedla ko bo bolj pasalo, zdaj pa mi ful zapaše sam, se spolnim da je zunaj mrzlo pa mi odpaše
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta... ma ne mi s takimi Tistle tak fino zgleda, sam jst kr ne upam jest, da ne bom pol kako angino fasala je pa zanimivo to, da men sladoled v 1 ni pasal (pa sem bila čez poletje ), in tud ta prve tri mesece mi ni pasala čokolada niti ne drugo domače pecivo. sedaj pa mimo ne morem it Pa da vam še jst pokažem, kaj bi jedla: Mogoče da bi bil malo drugačen, a pa velik (ga že dolgo nisem jedla, pol pa kr sanjam včasih od njega )
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa za vse, ki bi jedle sladoled:
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi tud kakšen cheesburger, njami, sam pol bom pa imela 100kg, že tako sem preveč blis no sladoleda pa ne bom ker je premrzel
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:45:06
|
|
|
|
Dudica1
|
joj joj joj pojejte raje jaz se bašem zdaj z njo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 8:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
nič ne bom, sem ravnokar pojedla kos kruha z margarino in marmelado, njami čez kakšno uro bom pa tako in tako se lotla kosilo kuhat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
no kaj počnete, jaz ležim in sem na netu pol mal kasneje bom pa kosilo kuhala pri nas bo danes makaroni in omaka iz mletega mesa, ter solata, njami
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:16:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, jst bi tud jedla makarone z mletim mesom pa skledo solate. Njami! Kdaj lahko pridem na kosilo? Tud banana bi pasala tak za malico, pred kosilom, pa jo nimam. Imam samo en liter navadne vode. Ker mi je G. rekel, da moram velik pit.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:18:46
|
|
|
|
Dudica1
|
pr nas je pa ful lep
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:29:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Cveka, jst bi tud jedla makarone z mletim mesom pa skledo solate. Njami! Kdaj lahko pridem na kosilo? Tud banana bi pasala tak za malico, pred kosilom, pa jo nimam. Imam samo en liter navadne vode. Ker mi je G. rekel, da moram velik pit. ob 12:00h pridi, ker imamo takrat kosilo, ker gre pol možek v službo popoldne bo pa za malico malo sadja lahko tudi prideš, pa kavico ti lahko skuham, ti kar prit mi vsaj dolgčas ne bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pr nas je pa ful lep kakšen sonček pri nas ga pa ni še!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:31:20
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro so . Vidim, da ste že vse jedle. Jaz sem pa kar čokolešnik. No jaz sem tudi vceraj imela pregled in je bilo vse ok. je rekla, da najnajmanj še en teden počakam . Sicer pa mi je dala še datum za zadnji pregled: 3.3.. Kot sem videla isti datum kot janja . Seveda, č e ne bo kaj hitreje. Drgač pa je ugotovla, da se PDP ne ujema s tednom. Ce bi bilo tako, kot je na začetku pisala potem bi bila do konca noseča več kot 40. tednov. POl mij e pa v materinsko zapisala kar, kao da sem en teden manj noseča kot sem. Mi sploh ni jasno več v katerem tednu sploh sem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:32:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pr nas je pa ful lep Tukaj v Idriji ga tud ni , daj ga mal pošli dol.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:34:45
|
|
|
|
Dudica1
|
evo za vse ki ga nimate BUKSI super da je vse vredu pa saj ni važno kdaj bo samo da bo hitro minilo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Buksi, ko bo čas prišel, boš že vedela, da si v tapravem tednu. Sicer pa jst čakam na novice iz Zagorja, kjer ena moja prijateljica zamuja že za en teden. Je imela PDP 3.2., pa do včeraj zvečer še ni bilo nič Zgleda da se ima njen tolk fajn v trebuhu, da sploh ven noče
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.2.2009 9:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja buksi kakšno G. pa imaš, je očitno bolj zmedena kot ti, saj bi mogla vedit, po UZ, koliko tednov si noseča, jaz ti svetujem da si sama izračunaš koliko tednov si noseča, pa bo bolj točno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?