|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
11.2.2009 7:11:52   
Anonimen
Dobro jutro!

Pa je že nov dan. Upam, da manj zaspan kot včeraj user posted image . Upam, da ste dobro spale in da ste se zbudile spočite...

Za jutro pa še malo

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
11.2.2009 8:00:18   
Anonimen
dobro jutro

Gantar: no upam da danes ne boš preveč zaspana, ker bo očitno isto kot včerajuser posted image aja tvojga ZS nisem dobilauser posted image

jaz sem pa spala kot angelček user posted image nas je samo enkrat zbudilo ponoči WC, pol sem pa spala naprej do jutra ko je mali hotu it v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
11.2.2009 8:04:46   
Anonimen
Že vem kaj je šlo narobe pri ZS-ju. Se mi je že to enkrat naredilo. Računalnik neki zablokira, pol pa sploh ne pošle. user posted image  Ga bom pa še enkrat poslala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
11.2.2009 8:08:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Že vem kaj je šlo narobe pri ZS-ju. Se mi je že to enkrat naredilo. Računalnik neki zablokira, pol pa sploh ne pošle. user posted image  Ga bom pa še enkrat poslala user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
11.2.2009 8:12:15   
Anonimen
Cveka... tale user posted image  je pa prav zame user posted image  user posted image  user posted image . tako jst zgledam zvečer pred TV-jem user posted image  user posted image  user posted image  s škatlo čokolatinov user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
11.2.2009 8:18:31   
Anonimen

Cveka... tale user posted image  je pa prav zame user posted image  user posted image  user posted image . tako jst zgledam zvečer pred TV-jem user posted image  user posted image  user posted image  s škatlo čokolatinov user posted image  user posted image  user posted image

men pa ne paše, preden sem zanosila sem hodila po hiši kot en zambi da sem našla kakšno čokolado, zadaj ko pa sem noseča pa lahko okol mene jedo čokolado ko norci, pa bom mogoče samo en košček pojedlauser posted image v prvi nosečnosti mi je mož vedno rekel da bo bankroteral zaradi čokoladeuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa pa ni hrane ki mi bi bila ful dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
11.2.2009 8:20:12   
Dudica1
user posted image

ja ste že začele z čokoladam,še dobr da sm glih iz trgovine da sm si kupila zalogouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.2.2009 8:28:18   
Anonimen
ja zaloga čokolad kar jejta jo še namesto mene, men bi zdajle bolj pasalo user posted image nekaj tazga, njami

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
11.2.2009 8:30:02   
Dudica1
to sm mela pa jaz včeraj za večerno sladicouser posted image sladoleduser posted image
danes je na sporedu pa čokolada

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.2.2009 8:32:45   
Anonimen
jaz ga bom zdaj čez poletje bolj jedla ko bo bolj pasalo, zdaj pa mi ful zapaše sam, se spolnim da je zunaj mrzlo pa mi odpašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
11.2.2009 8:37:59   
Anonimen
Dekleta... ma ne mi s takimi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tistle tak fino zgleda, sam jst kr ne upam jest, da ne bom pol kako angino fasala user posted image  je pa zanimivo to, da men sladoled v 1 user posted image  ni pasal (pa sem bila čez poletje user posted image ), in tud ta prve tri mesece mi ni pasala čokolada niti ne drugo domače pecivo. sedaj pa mimo ne morem it user posted image

Pa da vam še jst pokažem, kaj bi jedla:

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče da bi bil malo drugačen, a pa velik (ga že dolgo nisem jedla, pol pa kr sanjam včasih od njega user posted image   user posted image   user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
11.2.2009 8:39:34   
Anonimen
Sicer pa za vse, ki bi jedle sladoled:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
11.2.2009 8:44:30   
Anonimen
jaz bi tud kakšen cheesburger, njami, sam pol bom pa imela 100kg, že tako sem preveč blisuser posted image user posted image user posted image no sladoleda pa ne bom ker je premrzeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
11.2.2009 8:45:06   
Dudica1
joj joj joj pojejte raje  user posted image

jaz se bašem zdaj z njo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.2.2009 8:47:59   
Anonimen
nič ne bom, sem ravnokar pojedla kos kruha z margarino in marmelado, njamiuser posted image
čez kakšno uro bom pa tako in tako se lotla kosilo kuhatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
11.2.2009 9:14:14   
Anonimen
no kaj počnete, jaz ležim in sem na netuuser posted image user posted image user posted image pol mal kasneje bom pa kosilo kuhalauser posted image pri nas bo danes makaroni in omaka iz mletega mesa, ter solata, njami

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
11.2.2009 9:16:40   
Anonimen
Cveka, jst bi tud jedla makarone z mletim mesom pa skledo solate. Njami! Kdaj lahko pridem na kosilo? user posted image  user posted image  user posted image
Tud banana bi pasala tak za malico, pred kosilom, pa jo nimam. Imam samo en liter navadne vode. Ker mi je G. rekel, da moram velik pit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
11.2.2009 9:18:46   
Dudica1
pr nas je pa ful lep  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.2.2009 9:29:44   
Anonimen

Cveka, jst bi tud jedla makarone z mletim mesom pa skledo solate. Njami! Kdaj lahko pridem na kosilo? user posted image  user posted image  user posted image
Tud banana bi pasala tak za malico, pred kosilom, pa jo nimam. Imam samo en liter navadne vode. Ker mi je G. rekel, da moram velik pit.

ob 12:00h pridi, ker imamo takrat kosilo, ker gre pol možek v službouser posted image popoldne bo pa za malico malo sadjauser posted image lahko tudi prideš, pa kavico ti lahko skuham, ti kar prit mi vsaj dolgčas ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
11.2.2009 9:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kakšen sončekuser posted image pri nas ga pa niuser posted image user posted image še!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
11.2.2009 9:31:20   
buksi
Dobro jutro so user posted image . Vidim, da ste že vse jedle. Jaz sem pa kar čokolešnik.user posted image
No jaz sem tudi vceraj imela pregled in je bilo vse ok. je rekla, da najnajmanj še en teden počakamuser posted image . Sicer pa mi je dala še datum za zadnji pregled: 3.3.. Kot sem videla isti datum kot janjauser posted image . Seveda, č e ne bo kaj hitreje.
Drgač pa je ugotovla, da se PDP ne ujema s tednom. Ce bi bilo tako,  kot je na začetku pisala potem bi bila do konca noseča več kot 40. tednov.user posted image POl mij e pa v materinsko zapisala kar, kao da sem en teden manj noseča kot sem. Mi sploh ni jasno več v katerem tednu sploh sem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.2.2009 9:32:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Tukaj v Idriji ga tud ni user posted image  user posted image  user posted image , daj ga mal pošli dol.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
11.2.2009 9:34:45   
Dudica1
evo  user posted image za vse ki ga nimate

BUKSI super da je vse vredu pa saj ni važno kdaj bo samo da bo hitro minilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.2.2009 9:35:29   
Anonimen
Buksi, ko bo čas prišel, boš že vedela, da si v tapravem tednu. user posted image
Sicer pa jst čakam na novice iz Zagorja, kjer ena moja prijateljica zamuja že za en teden. Je imela PDP 3.2., pa do včeraj zvečer še ni bilo nič user posted image  Zgleda da se ima njen user posted image  tolk fajn v trebuhu, da sploh ven noče user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
11.2.2009 9:36:03   
Anonimen
ja buksi kakšno G. pa imaš, je očitno bolj zmedena kot ti, saj bi mogla vedit, po UZ, koliko tednov si noseča, jaz ti svetujem da si sama izračunaš koliko tednov si noseča, pa bo bolj točnouser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?