Muca83
|
go_ta, ful sem vesela, da je vse ok! zima07, vse najboljše za rojstni dan! Jaz ga imam pa točno čez 4 tedne, na dan naslednjega pregleda Jaz sem danes komaj zbrala pogum in povedala v službi. Pomoje sem imela pritiska 200/400 Pa srčni utrip tud 200 Res me je bilo groza. Sem povedala s tresočim glasom, pa pomoje sem tko izgledala, kot da bom skupi padla. Povedala sem pa glavni šefici, ker ima ona kadrovanje čez (mož in žena sta lastnika podjetja, on je direktor, ona pa neka šefica, pač takoj za njim). In sem bila ful presenečena nad odzivom. Nobene slabe volje, samo razumevanje, niti me ni vprašala, če sem načrtovala ali če sem vedela ob podpisu pogodbe. Nič. Samo rekla mi je, naj uredim s svojim vodjem oddelka, da se bodo glavni projekti lepo zaključili in da upa, da mi ne bo treba v bolniško. Res, jaz sem samo debelo gledala. Ker ona je drugače precej stroga in kar malo strah in trepet v firmi Potem sem mogla pa še mojemu vodji povedat, pač moj šef, vodja oddelka. Zdaj sva z njim edina v oddelku, ker je šel en z novim letom stran, tako da je zanj to kar težko. Sploh ko me je kaki dve leti nagovarjal, naj se redno zaposlim, potem ko pa končno se pa takole. Ampak njemu povedat mi ni tak problem. Sem mu rekla, če ima dve minutke in sem pač ustrelila. In je bilo nekaj sekund tišine in tak začuden izraz na obrazu. Potem je pa reku "Ja čestitam". Saj, kaj pa naj. Mislim, da ne bo dolgo trajalo, da bodo vsi v firmi vedeli. Pri meni je še fora, ker oba delava v isti firmi (tukaj sva se spoznala) in sva jim že tako zelo zanimiva, čeprav sva že več kot 3 leta skupaj. To naju bodo vlekli po zobeh, hehehe Glavno, da sem dala to čez, se mi je kamen odvalil od srca, pa tudi porodniška očitno bo (čeprav precej nižja od plače, ker pač ne bom dovolj dolgo zaposlena), tako da bomo lepše živeli.
|