Vilma
|
Dober dan punce Najprej čestitke naši Naji za prinesko Niko. Tudi mene je R1ta je tako presenetilo njeno rojstvo, da sem mogla it preverit med njenimi marčevkami, kaj dogaja. No potem se mi je tudi Najaa oglasila in napisala, da se je ponovila zgodba od lani, da pa je tokrat zakrvavela in da so punčko rešili s carskim rezom. Pa prebrala sem na njenem forumu, da bo par dni v inkubatorju, da ji čisto malo pomagajo z dihanjem. Tako da držmo pesti, da bo mala NIka čim prej fit in pripravljena za prihod k mamici v topel objem. Kar se tiče dude, je Dominik nima cca tri mesece. Prej jo je imel samo za spat, pa še to sem zjutraj dostikrat vidla, da je brez. V vrtcu jo ni imel že cca pol leta. Tako da smo ga hitro odvadili, sploh nismo imeli nobenih problemov. Jo je pa cca 1 mesec nazaj našel v enem predalu, sem se že ustrašila, da jo bo dal v usta. Pa sploh ni bil problem, jo je pregledal z vseh strani in pospravil. Spanje: ponoči spi med tednom od 20.00 do 6.15, čez vikend od 20.00 do 8.00-8.30 V vrtcu čez dan spi še cca uro in pol, doma med vikendom ne več. Sicer ga dam opoldne še vedno v njegovo posteljo, ampak spi ne. Ga pustim cca urco, če ne drugo, se malo spočijo. Skratka spi vse skupaj cca 12 ur. Barbk ful lepa fotka tvojih dveh pikic. Meni je tako lepo gledat te fotke Če boš uspela še s kakšnega UZ dat, bom zelo vesela. Pri nas je novi hit DVD "Otroška aerobika Juvi". Punce priporočam vsem!!! Pa še naši si so zmislili tega Juvija, je tko fin, midva z Dominikom vsako jutro telovadiva s tem črnčkom. Drugače pa mali kr obvlada, je kr gibčen in vidi se mu, da veliko hodi, ima prav mišičaste noge. Mene pa zanima, če še uporabljate vozičke? Naš se že od oktobra ne vozi v njem. Pa kr hitro hodi, ni tako kot še poleti, ko smo z vrtca hodili tudi po eno uro. Pride pa se drugače v manj kot 10 minutah. Moj Dominik pa je tipičen moški. Ne mara kupovat oblek, čevljev, sploh zase. Sicer v trgovino je fajn it, se da tam zlagat čevljev s police na polico, a veste... Sam ko je treba kaj probat....To ni moje, to ni moje se dere. Al pa ni dobel, ni dobel (ni dober, ni dober), tako da mu stvari najraje na blef kupujem. Sicer poblačila še gre, sam kaj naj s čevlji?! To imamo take probleme... MOram ene parkrat jaz poskusit stvari, da se navadi, da vsi dobimo kaj novega, da to ni noben bav bav, sam bo težka naloga. Kaj pa ostale? Ne sprašujem tistih, ki imate punce, ker sem prepričana, da se vse gledajo v ogledalih. Bolj me zanima Frufru, Ema, Moj_moj kako opravljate nakupe čevljev s svojimi fanti?
< Sporočilo je popravil Vilma -- 9.2.2009 7:19:20 >
|