|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
3.2.2009 16:03:00   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
Pri tretjem dojenčku se pa poštelaj malo prej, ne?user posted image

No, a zdaj slišiš? Da boš vedela za tretjega, če zdaj ne dobš košare.
Tale "POŠTELAJ" mi je blazno smešen user posted image  
Drgače pa,
jaz je nimam, mogoče jo ima ša katera druga za posodit, pa da ni treba  z letalom ponjo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.2.2009 16:26:37   
Najaa
r1ta po tem dojenčku zapiramo proizvodnjo! user posted image

Ma sej nisem misla za posodit, samo tako če katera ve, da kdo prodaja malo ceneje kot je v trgovini. Ne ne, bomo že drugače splanirali.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.2.2009 16:51:54   
Shorty_
Najaa nisem sploh imela košare tako da ti žal ne morem pomagat

Drugače smo se včeraj non stop borili z vročino od 39-40C nič ni pomagalo razen ohlah+janje s kisovimmi obkladki, na koncu je bila tok zaspana da je med ohlajanjem spala.  Groza res čist sem brez moči, neprespana... no pozitivno je to da je danes vročina zaenkrat med 37-38, in samo upam da bo noč bolj mirna.

To da je dete še vedno na trenutke sitno za znort pa ne rabim omenjat a ne??
Joj komaj čakam vikend da bo moj spet mal doma ker sva cel teden čez dan same in sem že po dnevu in pol komauser posted image

no zdej ma spet neko foro:

"Mamiiii kuhka (kruhka)"
"A ti grem iskat kruhka v kuhinjo"
"Ne ne ne bom kuhka"user posted image user posted image user posted image user posted image živce mi bo pojedla stem kuhkomuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.2.2009 8:59:07   
Najaa
Dobro jutro.

Ste spet malo zanemarile naš forum... user posted image

Jaz sem še kar... da ne spim dobro ponoči sem se navadla. Moj dragi ima pa angino tak da že kuham čajčka. Sej veste, kok so moški bogi, ko so bolani! user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.2.2009 9:16:53   
r1ta
Shorty pa je pri Niki samo temperatura ali gre za kakšno vnetje (angina, ušesek)? To, da si utrujena te pa popolnoma razumem!

Najaa ja, ja, ko smo punce bolne je v okvirjih še vse porihtano, skuhano... in si vzamemo le kak dan bolniške, ko pa so fantje bolni pa vse počaka. Konec sveta. In ga moreš pedenat od spredaj navzad! O ja, vem kak je to!

Ekola, jaz sem sinoči v grobem zašila oblekico za nečakinjo in namesto da bi izpadla ultra enostavna (za pikanogavičko) že skoraj meji na fensi. Zdaj pa ne vem če bo vredu al ne. Dodam še žepek in zarobim, pa da vidimo kakšen bo končen izdelek... Potem pa še za Ančko. Bežim.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.2.2009 9:19:30   
Shorty_

Shorty pa je pri Niki samo temperatura ali gre za kakšno vnetje (angina, ušesek)? To, da si utrujena te pa popolnoma razumem!

očitno so petkeuser posted image user posted image 4 na enkrat ji ven lezejo dve sta že skoraj prebili dlesenuser posted image

no sej bo, zdej smo za malenkost boljeuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.2.2009 9:52:37   
crci06
najaa, ne govor o koncu proizvodnje!

jaz tudi sumim nove zobke

in še naš fw stavek - isti, kot že 10 dni: "mami magi iša!"

Še vedno lego kocke user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.2.2009 13:53:35   
Najaa
r1ta kdaj odrineš proti deželici?

moj_moj, še tega user posted image  nisem dala ven, ne morem razmišljat o še kakšnem! user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.2.2009 14:07:02   
r1ta
Najaa naslednji teden v nedeljo, takoj za valentinovim potujeva. Upam, da ne bo kakšnih snežnih zametov madonca! Me pa še čaka šopingiranje (mimogrede zadnje čase sem ultra pridna in ne zapravljam), pucarija, pakiranje, še nekaj imam namen zašit... Polna kapa!

Evo, nečakinjina oblekica je fertik, zdaj pa še za Ančko... Dam dete spat, pa začnem... Čeprav se mi zdi, da dama ne bo spala. V bloku nam rihtajo vhod, razbijajo stene z nekimi ultra glasnimi mašinami, tako da je hrup za popi.zdit. Vse vibrira, kozarci v omari mi žvenketajo, če pa hočem slišati tv, jo moram dat pa do fula. Ne, mislim da ni variante, da bi moje dete spalo, zato se niti ne bom trudila uspavat jo.

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.2.2009 14:09:33   
Shorty_
jupi jaja midve bgreva pa z avtobusom po neskidanih poteh k P ker nas ušesa bolijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.2.2009 14:16:02   
Barbk
Sem vam dolžna:

najina dva škratka na 3D
user posted image

Škratek A
user posted image

in škratek B
user posted image

Shorty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravite.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.2.2009 14:56:10   
r1ta
O Shorty, tole bo pa odgovor na vročino. In zobke... Lepo se pozdravita, pa srečno pot!

Jupi Barbk!user posted image

No, Ano od utrujenosti meče. Pa tako nerodna je naenkrat postala, da je to neverjetno. Včeraj je padla s stola direkt na glavo. Buška. Prejle je šla pod mizo in je skočila in seveda je bil buc. Mislim, pa kak ji ni jasno da ne more pod mizo skakat...

Ej... Evo takšna je oblekca. Kak se vam zdi za Pika Nogavičko (žep je zašit postrani, ga moram še popravit!)?
user posted image

user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.2.2009 14:59:25   
Najaa
shorty, user posted image

Barbk, zelo lepe slikce! user posted image

r1ta, tale obleka je pa res fensi! Ful huda Pika bo tole! user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.2.2009 16:14:13   
LILIKK
Pozdravljene!

jaz sem pa nova na vašem čveku. Sicer včasih prebiram malo forume, nisem pa redna dopisovalka.

No torej tudi moja ta najmlajša je rojena decembra 2006, pravzaprav 27.12.2006! Fanta sta pa sedaj stara 7,5 in 5,5, let. V glavnem se mi vedno kaj dogaja.

Lep pozdravček vsem mamam!

user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.2.2009 17:44:23   
r1ta
Najaa nekaj takega sem imela v mislih
user posted image ,

prišlo je pa to kar je prišlo...user posted image  Kar velika razlika.

LILIKK pozdravljena! Ti kar veselo začni pisat. Boš vidla kako boš padla v čvek, pa še za kak kofetek se da tu zmenit!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 4.2.2009 17:45:41 >

(A. Einstein)

(odgovor članu LILIKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.2.2009 18:17:50   
Najaa
LILIKK, dobrodošla. user posted image

r1ta, o ja, tvoja kreacija je veliko bolj fensi šmensi! user posted image  Za koga to delaš? Za bratovo tamalo?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.2.2009 18:31:03   
r1ta
Ja, za bratovo devetletno bejbo. Glih sem študirala, da če bi oblekica bila drugih barvnih kombinacij (npr. črno-bela, roza-siva) niti ne bi bila tak švoh za vsak dan, kaj?

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
5.2.2009 9:13:10   
r1ta
Ja kje pa ste?

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
5.2.2009 9:46:15   
Barbk
Tukej user posted image

Jaz sem danes bolj hin. Sem samo Manco peljala v vrtec pa sem že dihala ko slon. Pa spet so špikovci. No saj, samo da pridno rasteta v zdrava otročička. Jutri imam pa pregled pri svoji G-krvni izvidi, tehtanje, ne vem pa a me bo kaj ginekološko še pogledala, pa upam, da naslednji datum dobim tudi za UZ, da spet vidim najina dva škratka. Joj komaj čakam brcike. user posted image  Madonca sem že nestrpna. user posted image
Aja Manca tudi v vrtcu noče imeti več plenice in jutri mora obleči gatke. Pa da vidimo kako bo to laufalo.

R1ta ti si majstrica. user posted image
Lilikk dobrodošla, zdaj pa le pridno čvekaj.
Naja kje siiiiiii?
Shorty kako je pri vas?
Pa ostale?

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
5.2.2009 11:14:12   
Shorty_

O Shorty, tole bo pa odgovor na vročino. In zobke... Lepo se pozdravita, pa srečno pot!

Žal ne, niso ušeska, kri je uredu, edino zamašena ima ušeska z maslom, tko da jih sedaj čistiva s parafinskim oljem. Vročina je še vedno od 38-39.8C, s svečko jo težko zbijem zato jo tud ponoči ohlajam. Čez dan še nekak gre ampak sem že čisto zmatrana. komaj čakam da preide vikend ko bo mož doma da se malo spočijem.

Možno da so zobki ali viroza kdo bi vedeluser posted image

Barbk lepo je videt dva mala user posted image , r1ta super oblekica res je fancyuser posted image

Nč mala spi grem skuhat kosilouser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
5.2.2009 11:15:11   
Shorty_
lilikk dobrodošla, daj nam napiši kaj več o tvojih sončkih, kako jim je ime?
smo firbčne babnice vešuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.2.2009 14:28:47   
emaa
Lillik dobrodošla. Luka je bolje, David je v redu, mož okreva, jaz sicer nimam vročine, ampak obolenje iz prejšnjega tedna se kar vleče in sem doma, kašljam kot pri norcih, iz nosa mi tolk teče, da je za znoret, bo treba nehat kadit al kajuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.2.2009 15:04:38   
r1ta
Emamair jaz sem v Sloveniji našla čudežno zdravilo/pršilo zoper prehlad. Reče se mu Olynth. Za odrasle je 10mg, za otročke od 2 leta naprej pa 5mg. Po vpihu v nos, se ti nos odpre in si lahko fino vse sčistiš, pa še prehlad se pozdravi, ker bakterije redno čistiš ven. Pa dihaš lahko čez nos!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.2.2009 18:59:05   
Najaa
r1ta ti to resno, da je Olynth tako dobra zadeva?

Barbk tukaj sem... user posted image  Ne se bat, ko se bo začelo kaj dogajat, boste ziher zvedle pravi čas. user posted image  Sam midva z user posted image  sva zmenjena, da počaka na pomlad na toplem. user posted image

Tija je dosti bolje, je že pravi mali user posted image . user posted image  Danes je bila prvič po dolgem času vzunaj in je prav uživala. Ma, res je blesavo, ko je otrok bolan in še ven ne smeš.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.2.2009 19:21:41   
r1ta
Res Najaa. Enkrat sem bila grozno prehlajena na dopustu v Sloveniji in sem šla v lekarno po nekaj, karkoli, samo da mi vsaj malo nos odpre, ker jaz ne morem dihati skozi usta (mi gre prah v ustauser posted image ) in mi je lekarnarca to priporočala, da je še boljše kot kapljice. In je res. Toplo priporočam!

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

trgovine
Paštetka

Kje najpogosteje nakupujete oz. pustite povprečno na mesec največ denarja. Hvala

Špar (43%)

Mercator (25%)

Tuš (8%)

Hofer (11%)

Lidl (8%)

Leclerc (4%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!