Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 16:03:00
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Pri tretjem dojenčku se pa poštelaj malo prej, ne? No, a zdaj slišiš? Da boš vedela za tretjega, če zdaj ne dobš košare. Tale "POŠTELAJ" mi je blazno smešen Drgače pa, jaz je nimam, mogoče jo ima ša katera druga za posodit, pa da ni treba z letalom ponjo.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 16:26:37
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta po tem dojenčku zapiramo proizvodnjo! Ma sej nisem misla za posodit, samo tako če katera ve, da kdo prodaja malo ceneje kot je v trgovini. Ne ne, bomo že drugače splanirali.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 3.2.2009 16:51:54
|
|
|
|
Shorty_
|
Najaa nisem sploh imela košare tako da ti žal ne morem pomagat Drugače smo se včeraj non stop borili z vročino od 39-40C nič ni pomagalo razen ohlah+janje s kisovimmi obkladki, na koncu je bila tok zaspana da je med ohlajanjem spala. Groza res čist sem brez moči, neprespana... no pozitivno je to da je danes vročina zaenkrat med 37-38, in samo upam da bo noč bolj mirna. To da je dete še vedno na trenutke sitno za znort pa ne rabim omenjat a ne?? Joj komaj čakam vikend da bo moj spet mal doma ker sva cel teden čez dan same in sem že po dnevu in pol koma no zdej ma spet neko foro: "Mamiiii kuhka (kruhka)" "A ti grem iskat kruhka v kuhinjo" "Ne ne ne bom kuhka" živce mi bo pojedla stem kuhkom
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 8:59:07
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Ste spet malo zanemarile naš forum... Jaz sem še kar... da ne spim dobro ponoči sem se navadla. Moj dragi ima pa angino tak da že kuham čajčka. Sej veste, kok so moški bogi, ko so bolani!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 9:16:53
|
|
|
|
r1ta
|
Shorty pa je pri Niki samo temperatura ali gre za kakšno vnetje (angina, ušesek)? To, da si utrujena te pa popolnoma razumem! Najaa ja, ja, ko smo punce bolne je v okvirjih še vse porihtano, skuhano... in si vzamemo le kak dan bolniške, ko pa so fantje bolni pa vse počaka. Konec sveta. In ga moreš pedenat od spredaj navzad! O ja, vem kak je to! Ekola, jaz sem sinoči v grobem zašila oblekico za nečakinjo in namesto da bi izpadla ultra enostavna (za pikanogavičko) že skoraj meji na fensi. Zdaj pa ne vem če bo vredu al ne. Dodam še žepek in zarobim, pa da vidimo kakšen bo končen izdelek... Potem pa še za Ančko. Bežim.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 9:19:30
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Shorty pa je pri Niki samo temperatura ali gre za kakšno vnetje (angina, ušesek)? To, da si utrujena te pa popolnoma razumem! očitno so petke 4 na enkrat ji ven lezejo dve sta že skoraj prebili dlesen no sej bo, zdej smo za malenkost bolje
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 9:52:37
|
|
|
|
crci06
|
najaa, ne govor o koncu proizvodnje! jaz tudi sumim nove zobke in še naš fw stavek - isti, kot že 10 dni: "mami magi iša!" Še vedno lego kocke
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 13:53:35
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta kdaj odrineš proti deželici? moj_moj, še tega nisem dala ven, ne morem razmišljat o še kakšnem!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 14:07:02
|
|
|
|
r1ta
|
Najaa naslednji teden v nedeljo, takoj za valentinovim potujeva. Upam, da ne bo kakšnih snežnih zametov madonca! Me pa še čaka šopingiranje (mimogrede zadnje čase sem ultra pridna in ne zapravljam), pucarija, pakiranje, še nekaj imam namen zašit... Polna kapa! Evo, nečakinjina oblekica je fertik, zdaj pa še za Ančko... Dam dete spat, pa začnem... Čeprav se mi zdi, da dama ne bo spala. V bloku nam rihtajo vhod, razbijajo stene z nekimi ultra glasnimi mašinami, tako da je hrup za popi.zdit. Vse vibrira, kozarci v omari mi žvenketajo, če pa hočem slišati tv, jo moram dat pa do fula. Ne, mislim da ni variante, da bi moje dete spalo, zato se niti ne bom trudila uspavat jo.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 14:09:33
|
|
|
|
Shorty_
|
jupi jaja midve bgreva pa z avtobusom po neskidanih poteh k P ker nas ušesa bolijo
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 14:16:02
|
|
|
|
Barbk
|
Sem vam dolžna: najina dva škratka na 3D Škratek A in škratek B Shorty in en kup , da se hitro pozdravite.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 14:56:10
|
|
|
|
r1ta
|
O Shorty, tole bo pa odgovor na vročino. In zobke... Lepo se pozdravita, pa srečno pot! Jupi Barbk! No, Ano od utrujenosti meče. Pa tako nerodna je naenkrat postala, da je to neverjetno. Včeraj je padla s stola direkt na glavo. Buška. Prejle je šla pod mizo in je skočila in seveda je bil buc. Mislim, pa kak ji ni jasno da ne more pod mizo skakat... Ej... Evo takšna je oblekca. Kak se vam zdi za Pika Nogavičko (žep je zašit postrani, ga moram še popravit!)?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 14:59:25
|
|
|
|
Najaa
|
shorty, Barbk, zelo lepe slikce! r1ta, tale obleka je pa res fensi! Ful huda Pika bo tole!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 16:14:13
|
|
|
|
LILIKK
|
Pozdravljene! jaz sem pa nova na vašem čveku. Sicer včasih prebiram malo forume, nisem pa redna dopisovalka. No torej tudi moja ta najmlajša je rojena decembra 2006, pravzaprav 27.12.2006! Fanta sta pa sedaj stara 7,5 in 5,5, let. V glavnem se mi vedno kaj dogaja. Lep pozdravček vsem mamam!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 17:44:23
|
|
|
|
r1ta
|
Najaa nekaj takega sem imela v mislih , prišlo je pa to kar je prišlo... Kar velika razlika. LILIKK pozdravljena! Ti kar veselo začni pisat. Boš vidla kako boš padla v čvek, pa še za kak kofetek se da tu zmenit!
< Sporočilo je popravil r1ta -- 4.2.2009 17:45:41 >
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 18:17:50
|
|
|
|
Najaa
|
LILIKK, dobrodošla. r1ta, o ja, tvoja kreacija je veliko bolj fensi šmensi! Za koga to delaš? Za bratovo tamalo?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 4.2.2009 18:31:03
|
|
|
|
r1ta
|
Ja, za bratovo devetletno bejbo. Glih sem študirala, da če bi oblekica bila drugih barvnih kombinacij (npr. črno-bela, roza-siva) niti ne bi bila tak švoh za vsak dan, kaj?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 9:13:10
|
|
|
|
r1ta
|
Ja kje pa ste?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 9:46:15
|
|
|
|
Barbk
|
Tukej Jaz sem danes bolj hin. Sem samo Manco peljala v vrtec pa sem že dihala ko slon. Pa spet so špikovci. No saj, samo da pridno rasteta v zdrava otročička. Jutri imam pa pregled pri svoji G-krvni izvidi, tehtanje, ne vem pa a me bo kaj ginekološko še pogledala, pa upam, da naslednji datum dobim tudi za UZ, da spet vidim najina dva škratka. Joj komaj čakam brcike. Madonca sem že nestrpna. Aja Manca tudi v vrtcu noče imeti več plenice in jutri mora obleči gatke. Pa da vidimo kako bo to laufalo. R1ta ti si majstrica. Lilikk dobrodošla, zdaj pa le pridno čvekaj. Naja kje siiiiiii? Shorty kako je pri vas? Pa ostale?
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 11:14:12
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta O Shorty, tole bo pa odgovor na vročino. In zobke... Lepo se pozdravita, pa srečno pot! Žal ne, niso ušeska, kri je uredu, edino zamašena ima ušeska z maslom, tko da jih sedaj čistiva s parafinskim oljem. Vročina je še vedno od 38-39.8C, s svečko jo težko zbijem zato jo tud ponoči ohlajam. Čez dan še nekak gre ampak sem že čisto zmatrana. komaj čakam da preide vikend ko bo mož doma da se malo spočijem. Možno da so zobki ali viroza kdo bi vedel Barbk lepo je videt dva mala , r1ta super oblekica res je fancy Nč mala spi grem skuhat kosilo
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 11:15:11
|
|
|
|
Shorty_
|
lilikk dobrodošla, daj nam napiši kaj več o tvojih sončkih, kako jim je ime? smo firbčne babnice veš
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 14:28:47
|
|
|
|
emaa
|
Lillik dobrodošla. Luka je bolje, David je v redu, mož okreva, jaz sicer nimam vročine, ampak obolenje iz prejšnjega tedna se kar vleče in sem doma, kašljam kot pri norcih, iz nosa mi tolk teče, da je za znoret, bo treba nehat kadit al kaj
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 15:04:38
|
|
|
|
r1ta
|
Emamair jaz sem v Sloveniji našla čudežno zdravilo/pršilo zoper prehlad. Reče se mu Olynth. Za odrasle je 10mg, za otročke od 2 leta naprej pa 5mg. Po vpihu v nos, se ti nos odpre in si lahko fino vse sčistiš, pa še prehlad se pozdravi, ker bakterije redno čistiš ven. Pa dihaš lahko čez nos!
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 18:59:05
|
|
|
|
Najaa
|
r1ta ti to resno, da je Olynth tako dobra zadeva? Barbk tukaj sem... Ne se bat, ko se bo začelo kaj dogajat, boste ziher zvedle pravi čas. Sam midva z sva zmenjena, da počaka na pomlad na toplem. Tija je dosti bolje, je že pravi mali . Danes je bila prvič po dolgem času vzunaj in je prav uživala. Ma, res je blesavo, ko je otrok bolan in še ven ne smeš.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 5.2.2009 19:21:41
|
|
|
|
r1ta
|
Res Najaa. Enkrat sem bila grozno prehlajena na dopustu v Sloveniji in sem šla v lekarno po nekaj, karkoli, samo da mi vsaj malo nos odpre, ker jaz ne morem dihati skozi usta (mi gre prah v usta ) in mi je lekarnarca to priporočala, da je še boljše kot kapljice. In je res. Toplo priporočam!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
trgovinePaštetkaKje najpogosteje nakupujete oz. pustite povprečno na mesec največ denarja.
HvalaŠpar (
43%)
Mercator (
25%)
Tuš (
8%)
Hofer (
11%)
Lidl (
8%)
Leclerc (
4%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!