tintara
|
Hojla! Madonca, sem vas komaj nasla (po prijavi me je kar nekam vrglo?), poleg tega da sem najprej izvedela, da ne obstajam (no, očitno sem se zatipkala v geslu ali kaj podobnega, ker drugic je uspelo. Najbrz se premalo oglasam. Barbk: super slikice, ful je fajn videt dva na kup not. Pa da ti povem, da je ta tden rodil ena moja kolegica dvojcka: oba sta imela 3300 in 53 cm. Dobra, kaj. Sledi ji, prav. Moj-moj: si si pa dobro zapomnila moje datume. Ze kar vem, da me boste res takoj pogruntale. No, bomo videl. Vceraj se je pojavil en roza? izcedek, ki se danes ni nadaljeval? Pa kava mi ze smrdi (mi itak), pa utrujena sem (ampak to ne steje, ker sem vsak vecer). No, nimam pojma. Vcasih se mi zdi, da je ziher ratal, vcasih pa, da ziher ni. Pa se niti ne obremenjujem. Prve dni cakanja me je ubijalo, zdaj gre pa hitro. Vikend bo itak takoj mimo, pol je pa ze D dan. Ceprav pred cetrtkom ne trzam na test, ce seveda zdrzim. Joj, zdaj si me pa shecala, da sem spet zacela premisljevat. No, saj v srcku ze nosim eno misel, uganete katero? Nic, sibam se mal v kompjuter pozjat (sluzbeno), pol pa proti vikenduuuu. Lp, T
|