crci06
|
Shorty, kaj se pritozujes, da nismo zgovorne, takoj, ko mene kaksen dan ni, da bi pol strani naklofala Danes sem imela tak lep razlog za odsotnost: imela sem možnost na hitrco obiskat Najoo in potem sva se kar zaklepetali... Videla sem filmčke od Nike, ki sploh ni tako majhna. Zdaj je nekaj dni imela neke cevke, bo Najaa potem vse razložila, danes pa jih ne rabi več in se je spet videlo, da punca lepo sama diha. Jaz vam povem, da bo ta taprava!!! Luštna je! Najaa pravi, da je čista pomanjšana Tija. Potem vemo, da bo punca, kot se šika. Najaa pa tudi... pravi da je zelo utrujena in neprespana in da jo skrbi zaradi tednov, torej nedonošenosti... ampak zgleda pa super, da veste. pravi, da jo šivi bolijo, ampak res, tako dobro se drži! Še kakšno vzpodbudno besedo ji bomo poslale, kajne, da bo vedela, da vse mislimo nanjo, pa da smo vesele, da se je do zdaj tako dobro izšlo in verjamemo, da bo tudi v naprej šlo tako lepo. Pa da ne bo imela slučajno preveč časa za počivat Tako sem vesela za njih, res!!!!!!!!!! Rita - take poškodbe bolijo starše najmanj tolkiko, kot otroke. Ampak pri Ani bo hitro minilo, ker se to koj zaceli. Prejšnji teden smo šli skoraj šivat čelo, danes skoraj ni sledu... Saj bo! Se pa ustrašiš, to pa! naš že dolgo pije samo iz kozarca ali 0,5l flaške (vode, fruc). Ponoči pa HB nimamo navade, da bi karkoli pil. pochahontas, dobrodošla! barbk, čuvaj se in pusti se razvajat! Vsem ostalim pa en pozdravček, pa si bom jutri vzela kaj več časa za pokomentirat vse skup. Danes se mi mudi, grem malo športat, po dolgem času bo prav pasalo.
|