Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 21:27:13
|
|
|
|
tassika
|
Pa ne da ste šle že vse spat . Rižko,vse bo Ok boš videla, ti samo počivaj pa bo. Twixy ti kar primi, saj ne boš polomila , joj te kar vidim s tvojo muco, a je samička? Pilotina, brez skrbi, me že tako dajejo pljuča ker sem enkrat virusno pljučnico v stoje prebolela, ampak to je druga zgodba in zdaj malo bolj pazim. Tinuška, če ti uspe dokazat vse za izredno odpoved, potem kar, 3 odpravnine so boljše kot nič. Kar se pa tiče računovodstva pa tudi ne bo problem dobiti službe, samo ne iti v računovodski servis, sem se jaz že enkrat tko zasrala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 21:30:16
|
|
|
|
*manca*
|
punce, grem tud počas spat. ta teden sem spet sama. moj se vrne šele v petek sej bo kmalu vikend.... upam.... sem nekam čudne volje....ne vem zakaj.... nič, jutri je nov dan. upam, da bo kaj sončka!! lahko noč!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 21:36:55
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Imam joo Je cisto crna.. Majckena.. Tako drobna,da je ne upam prav prijet. Prisla je pred dobre pol ure in sem jo zdaj cartala,da se je malo pomirila zdaj pa raziskuje stanovanje.. Punce jaz sem takoo vesela,da bi lahko kar kricalaaa nogavica zal mi je za tvojo mucko rizkoo ej pomoje bom mogla kredit vzet za .... hihih! Bom trgovino oropala Meni je tako fajn,ko vem da bom nekoga osrecila z tem,ko mu bom kaj kupila Ma mojega moras slisat,ko poskusa govorit slovensko.. Ga ucim ampak jaz lahko umrem od smeha zraven.. Ko hoce cisto prav rect c( c z kljukico ) in mu ne uspeva Grem dalje naso zivalco obcudovat,da je ne bo strah.. Pa sm prejle narobe nick napisala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 21:58:08
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ojla babuške! Naj se pohvalim... danes sva si z vzela dopust in šla na Roglo smučat. Vam povem, prava idila. Ker je še včeraj snežilo, so bile vse smreke zasnežene... pa sonček je sijal ful! Ampak ne toliko, da bi se sneg topil. Ne bi moglo biti lepše! Pa nobene gužve... prava zimska pravljica! Twixy čestitke za mačkico - a že ima ime? Boš dala kakšno fotko gor? Sem zasledila, da je nosečkam slabo... kar potrpite bodoče mamice, to pomeni, da vaše sončki rastejo in je to le dober znak za vas in za vaše pikice! Saj bo minilo, pri meni je v prvi nosečnosti po prvem tromesečju. Rižkoo držim pesti za tvojega rižka! Le čuvaj ga! Sonček faca je tale Garfield, hvala... sem si ga shranla, bo prišel na vrsto... če zadanem na lotu, si ga takoj naštimam. Al pa takrat, ko bom nosečka in ko mi bodo povedali, da je vse OK. Še rajši takrat. Trenutno še za takšnega veseljaka nisem razpoložena, zato mora priti pravi trenutek... ko ga boste zagledale na mojem avatarju, bo pomenilo, da sem resnično vesela . Punce, fajn spančkajte, nočko...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 7:32:12
|
|
|
|
tassika
|
Jutro koke, kaj še vse spite, jaz moram pa v LJ zunaj je pa tako čudno nekaj sivo, zakaj ni sonček kot je bil včeraj. No ja jaz počasi šibam, se javim popoldne, ker bom bolj pozno nazaj, imam š egoro opravkov. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 7:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Juuutrrrrrrrrrroooo, jst koka že delam.. Tassi.. dons ti držim pesti. Full močno. Pa le sporoči nam kaj je blo na pregledu. Nč ne bodi živčna samo pogumna.... Ne skrbi, prv. Vidiš, nism pozabila... Twixy... a veš kaj je dons..? Sigrno si pozabila, ker si čist navdušena nad muciko malo... No, naj te spomnim... Naj spremlja te nasmeh in toplina v srčku. Seveda pa naj izpolni se želja... po kateri tako močno hrepeniš... A tortica bo??!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 7:56:44
|
|
|
|
zvesta
|
jutro... Twixy, vse najboljše!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
zvesta, ojj.. Kako si kaj? Že naučena? Te koledarček služi? Pri meni več ni uporaben , razen za opomnike kdaj mam kakšen pregled in obveznost...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:42:19
|
|
|
|
pilotina
|
twixy vse naj naj naj najnaj najnaj najnaj najnaj naj boljšeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:44:32
|
|
|
|
tinuška
|
TWIXY: VSE NAJBOLJŠE ZA TE; VSE NAJBOLJŠE ZA TE; VSE NAJBOLJŠE DRAGA TWIXY; VSE NAJBOLJŠE ZA TE!!!! (škoda, ker me ne slišiš... posluh imam kot gluha svinja ) Skratka Twixyca - želim ti veliko sreče na vseh področjih in čim prej enega ali dva . A nas boš s kakšno spletno častila?! Tassika: Držim pesti za pregled!!! In javi nam! Rižko, moj Rižko... Kaj je novega? Veš, da sem imela danes en malček problema spat! Tale polna luna mi pa res ne prizanaša. Od 1 do 4 sem hodila naokoli kot mesečnik. Na RR sem prebrala cel del od SS od leta ne vem koliko.... Uffff! Sem kar malo zmatrana. Je blo pa fino, ker mojmu dragemu dogaja, ko je luna in ima nočne govore!! Pa tvoj mali Rižko? Je že kaj bolj mirem? Jaz zopet sedim v pisarni in razmišljam o teh minutah... Zakaj imajo 60 namesto 10 sekund?! Obeta se nam kar zanimiv dan... se mi zdi... Vam pa poročam o novičkah. Je pa fajn, da zunaj NE pada DEŽ!!!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:47:03
|
|
|
|
*manca*
|
Twixy vse, vse najboljše za tvoj rojstni dan! Naj se ti izpolnijo vse želje! Lepo praznuj! Punce, dobro jutro! Kako ste?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:48:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo zvesta, ojj.. Kako si kaj? Že naučena? Te koledarček služi? Pri meni več ni uporaben , razen za opomnike kdaj mam kakšen pregled in obveznost... rižko.. nič naučena... nekaj se matram, pa ne gre najbolj :( koledarček mi pa ni všeč :( Zato ker mi miljonkrat na dan javi, da moram pazit, da ne zanosim.... ker imam nastavljeno, da se izogibam zanositvi :) šala mala... koledar je super... upam, da lahko kmalu novega not vnesem...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:54:50
|
|
|
|
maj2009
|
dobro jutro! sm dons prej ustala, ker ma naša twixy rojstni dan! vse najboljše mene tud dons čaka gora dela, najprej diplomska, pol srajčke speglat, pol za službo ene načrte nardit, da bo tista, ki me nadomešča vedla kaj delat z otroki,.... me čaka naporen dan, ampak bomo vse uredil. maška!zdej bi pa jst tud šla smučat ah, sej bova šla marca na velko, ko majo v njegovi firmi kočo tko da bom še mal snegca vidla. jst ga mam tko rada rižko, tassika,maška, zvesta dobro jutro in lep dan vam želi srečka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:58:49
|
|
|
|
maj2009
|
tinuška! tud jst sm dons za en k.... spala od 3 do 6 sm bla budna in v luno gledala ko kakšn ps sam še lajat bi mogla začet pol pa komi zaspim, so se pa mački pod mojim oknom g... pa cvill, da sm ustala pa jih tko nazjala, da sm vse u bajti zbudla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 8:59:35
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...ma ne no...ni tko hudo tu na obali...je blo sončkasto včeri, pa pihalo ni...lepo je bilo laufat twixy...daj kako slikico od tvoje lepe mucike pripopaj Maška...lepo...prava romantika je bla a ...včasih je to čisto zadosti, da si nafilamo baterije za en lep cajt tassika...držim pesti, da zveš same dobre stvari danes ojla Zvesta...kdaj pa maš izpit Rižkica mala...upam, da ti je bolje danes
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:02:21
|
|
|
|
zvesta
|
pilotina, v sredo 18.2. ga imam... prehitro...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:03:29
|
|
|
|
pilotina
|
tebi tudi pozdravčke maj2009
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:05:08
|
|
|
|
pilotina
|
evo zdej lahko držim pestke kako si ti z izpiti...mislim kolko ti še manjka za zaključiti šolanje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:17:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
nisem vas sedaj nic prebrala, zato ne morem nic komentirat. Najprej pa seveda TWIXY, cmok, cmok, cmok und ALLES GUT pa vse naj naj naj in naj ta boljse. Jaz bom pa danes verjetno naso pikico videla, sedaj iscem st. zdravnika na netu, ker je nimam nikjer napisane. Danes je bilo pestro pri meni. Zjutraj sem sla odgrnit zavese in pred ocmi je bilo vse crno, sem se ze lovila, ker je trajalo tako dolgo. Potem sem pa sla v kopalnico, da si umijem lase in se stusiram ter spedenam. Sla sem pod tus in vse manj sem videla, sem bila ze mokra in sem razmisljala to ne bo dobro, moram it nekaj popit, pa pol ne, bo do kuhinje vse mokro za menoj. no ne vem kaj je bilo vmes, zbudila sem se izven tus kabine na tleh. hvala bogu, ker je imel prste zraven, sem se udarila samo v roko, drugo ok in oba tepiha sta se znasla tam kjer sem padla, to sem pol vidla. Bila sem tako svoh, da sem samo mojega poklicala ce lahko pride in bil je res v 20 sek. pri meni. Spravil me je v posteljo, dal cokolado in sok. Sedaj pa poklicem zdravnika in mu povem da sem noseca in kaj je bilo. Po moje me po dal na pregled in mogla bi dobiti tudi infuzijo. Da se pa moj dojencek ni prevec prestrasil, sem mu potem v postelji povedala, da ima eno smotano mamico in da pac sportava ze tako zgodaj Vidve sonosecki tudi pazita kaj delata, pa prosim drzite mi pesti, da bo vse v redu z mojim dojenckom.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:18:35
|
|
|
|
pilotina
|
ojla *manca*...oprosti, nisem te brala dobro jutro tudi tebi ...jaz sem fajn...pa ti...še nič novega verjetno, a
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:21:35
|
|
|
|
Nogavica
|
twixy,
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:21:55
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...samo, da se nisi huje poškodovala...moje prijateljice so tudi padale skupaj med nosečnostjo...kar pride zdravnika le pokliči in pojdi na pregled
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:24:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina evo zdej lahko držim pestke kako si ti z izpiti...mislim kolko ti še manjka za zaključiti šolanje jaz sem šolanje zaključila... zaenkrat... drug teden imam strokovni izpit... 7 predmetov + 2 jezika.... zato panika... malaMravljica... upam, da bo vse dobro... verjetno si imela samo prenizek pritisk.... poročaj...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo Mravljica nooooo Ne me strašit, prosim te. Srčka prv slišim kolk mi bije. Pa kaj bi to lahko blo......... Mogoče ne ješ zadosti? Joj, sam da bo vse ok. Skrbi me full. Prosim, da se javiš TAKOJ.. al pa sms stisni, ga maš na zs. Dej res noo...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 10.2.2009 9:26:07
|
|
|
|
Nogavica
|
tassika, dobro opravi danes na pregledu. Jaz tudi grem danes malo do zdravnika, ker mi gre ta kašelj že rahlo na živce, ko se tako dolgo vleče. Pa prosila ga bom za napotnico za dermatologa, da mi malo pregleda moja pigmentna znamenja, imam par sumljivih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?