Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 16:01:19
|
|
|
|
twixy
|
Hello Jaz sem ravnokar prisla iz sopinga. Smo vse kupili za nasega clana in zdaj samo cakam,da pride dragi iz sluzbe in,da jo gre zvecer se iskat Kupila sem ji hrano za zacetek konzervo, stranisce(po nasvetu tassike z vratci ) pa se ful stvari zraven tako,da sem 200€ zapravila v trenutku Ja ju3 imam jaz rojstni dan.. Praznovala ne bom nekaj na veliko. Mogoce prideta dve sosedi k meni pa kaksna sodelavka to pa je tudi vse. Itak jih ne poznam kaj dosti tukaj,da bi lahko naredli nevem kaksno zabavo rizkoo ti samo pozitivno naprej.. In bo za tebe se samo soncek sijal,kaksne grde oblake pa bomo ze vstran pregnali In ves,da ti me tukaj na RR stojimo ob strani ceprav samo po tipkanju.. Jaz dosti mislim na vas nosecke in vam res iz srca zelim,da bo vse potekalo brez tezav tinuska vidim,da si boga v sluzbi Sefi pa so tako ali tako vseposod isti.. Tukaj pri nas so mogoce se celo hujsi-nekateri seveda! Jaz imam sefico in se mi zdi,da imava super odnos! Drugace pa NE sekiraj se... Ce ti ni vsec kaj pojdi vstran!! Ti bos itak takoj dobila sluzbo,sef pa se bo zajebaval z tem ker bo tezko nasel taksno delavko kot si ti Glede imen za naso muciko pa... Ste mi dale kar nekaj predlogov Ampak se moram se z dragim posvetovat ker se tukaj malo drugace vse skupaj izgovarja.. In tudi moj,ko je Anglez ima vcasih prave tezave z izgovorjavo slovenskih besed
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 16:29:20
|
|
|
|
*manca*
|
pilotina, tassika, hvala sej si tudi jaz skrivaj želim +, vendar kar ne upam, upat, da ne bom preveč razočarana. imam pa skoz občutek kot da se bo zdaj zdaj ulila M, letim na wc gledat in nič... nič drugega mi ne ostane kot še nekaj dni pčakat... Rižkoo, ti pa samo pozitvno misli, itak je vse ok.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 16:39:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina *manca*...jaz pa raje pomislim najprej na najbolj pozitivno možno varianto...vgnezditevna krvavitev ...in upam, da je to ...možno je, saj je ravno tapravi cajt...jaz držim pestke, da boš čez par dni sporočila pluseka se podpišem pri meni je bilo 4 dni pred M
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 16:42:49
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:slabe misli stran ,saj bo vse kot mora bit.Če nimaš krčev in imaš samo tope bolečine se ne sekiraj in dokler ni krvav izcedek ali roza TUDI NIMAŠ KAJ SKRBET ,TAKO JE MENI POVEDALA MOJA g.To je ker se vse pripravlja na bebija in se širi in veča da bo potem za bebija dovolj prostora ZAKAJ PA NE BOŠ ŠLA NA PREgled ,pojdi saj te nič ne stane.jaz sem bila na začetku kr v bolnici 2x pa je bilo ,samo da sem bila pomirjena,da je z našo malo pikico bilo takrat vse ok in ji je bil srček.Ti kar pojdi in bo vse kot mora bit boš videla. OH joj ta služba če res ne dobiš fraj ko bi potreboval,Zato sem pa šla v B in počivam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 17:19:08
|
|
|
|
pilotina
|
punce, sem šla laufat...dobro dene ob tej polni luni...grem pod tuš
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 17:29:33
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina ima pa novo slikco . Tudi jaz bi šla tečt, ampak je pri nas še malo prehladno jaz pa še vedno nekje vmes z dobrim zdravjem in si ne upam kaj preveč. Manca kaj pa če bi test naredila, stane nič, no ja razen par evrčkov. Twixy super, kakšna pa bo muca, mešanka?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 17:45:02
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojla, punce moje! Ravno danes, ko že ves dan debatiramo o mucah, moram jaz zdaj priti s slabo novico, da sem popoldne našo Metko peljala uspavat, ker jo je zgleda spet kap. Sem ful jokala in jo cartala, medtem ko sem čakala, da zaspi. Naša cartljivka je bila, prava babika. Stara je bila pa 14 let. Ampak je boljše tako, ker bi se sicer samo še matrala. Drugače pa je pri meni podobno kot pri *manci*, danes je 29. dan, M pa sem zdaj po abraziji dobivala nekje na 28-32 dni. Tudi mene vsake toliko zvije po trebuhu, tako da samo čakam, kdaj se bo ulilo, po drugi strani pa močno, močno upam, da je ne bi bilo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 17:53:50
|
|
|
|
tassika
|
nogavica vem kako ti je samo jaz nisem imela toliko moči, da bi našo peljala jo je moral ati, jaz pa sem šla v službo, samo moja je bil še mala, je imela mačjo levkemijo, veste kako hudo zgleda ko tvoj maček je steno, ker mu manjka železa, sem ji kupovala najboljša jetrca samo je bil onažalost prepozno. Evo nekaj zate.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 18:17:46
|
|
|
|
tassika
|
ma naj gre nekam imam tako lepo slikco pa je noče prilepit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 19:02:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika ma naj gre nekam imam tako lepo slikco pa je noče prilepit pomanjšaj jo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 19:02:15
|
|
|
|
sonček85
|
Nogavica:joj boga mucika .Je pa dočakala lepo starost in bolje tako kot pa da bi se matrala ,revca boga
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 19:09:43
|
|
|
|
*manca*
|
nogavica, samo je pa res bolje tako kot da bi se prav matrala!! je pa res dočakala lepo starost! koliko je to že človeških let??? 14x7 ali kako že?....98let...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 19:13:38
|
|
|
|
tassika
|
evo ni enaka je pa ravno tako lepa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 19:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogavica Ja, sej je starčkana šla... pa sigurno se je tko lepo mela z vami... Ne bodi žalostna... Jst nism nikol mela domaže živalce, pa ne poznam čist občutka, sm pa moje punce gledala, pa bla z njimi, ko so zgubljale svoje ljubljenčke, tko da razumem... Bote mel kako malo muco mejčkan kasnej, a nee? Twixy, prv razvadla boš to mucooo. Vse si ji nabavla..., pridna. Kako bo šele, ko boš za bebo nabavljala..., boš brez dnarja ostala.. Kako pa kej počutje...? Ej, oprosti ampak... mi je blo tko smešno, ko si rekla, da je tvoj anglež in težko izgovarja slovenske besede..., sm se pa spomnila takoj na ime John. Pa naj bo muca John. To bo izgovoru takooj... sonček85 Ne, ne grem. Sm se tko odločila. Mogoče pa sam paničarim, ker me vsak špik spomne na ss. Ne ne smem bit taka.... , bom počakala. Ko bo, upam, da ne... tok hudo, da me bo zvil, pol pa ne razmišljam več. Sestra pri najini G se mi zdi pa res zlo fajn, sva mal govorile in je zlo taka prijetna... Kam so te pa pošiljale na te ta večje preglede, ns, pa.. te ostale?? *manca* uuu tebe pa že dolgo nič. Pozdravljena...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:06:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo sonček85 Ne, ne grem. Sm se tko odločila. Mogoče pa sam paničarim, ker me vsak špik spomne na ss. Ne ne smem bit taka.... , bom počakala. Ko bo, upam, da ne... tok hudo, da me bo zvil, pol pa ne razmišljam več. Sestra pri najini G se mi zdi pa res zlo fajn, sva mal govorile in je zlo taka prijetna... Kam so te pa pošiljale na te ta večje preglede, ns, pa.. te ostale?? odločitev je tvoja in sama najoblj veš kaj je dobro in kako se počutiš,e smo s tabo in te podpiramo ter mislimo nate Ja sestra je pa res prijazna ,k je bil čas mi je dala list A4 kjer so bili napisani vsi ki imajo da delajo NS,šla sem pa v ROG.SLATINO ,kjer je bila tudi moja sodelavka ,ki je bila zelo zadovoljna z njim jaz pa tudi.(saj je napisan na listu)s seboj pa lahko neseš dvd cd kjer ti posname malo pikico,(jaz tepka sem imela cd navaden kewr nisem vedela da mora biti dvd)sam pa ni imel dvd-ja-dala sem pa 60e Drugam nisem šla ker sva se z dragim tako odločila ,pa čeprav sem želela na 4d na Ptuj,kjer je bila tudi ta sodelavka in bila tudi zelloooo zadovoljna z njim. Na MF sem pa tako pri njej bila ker to dela sama,kot večina G JOJ sem se razpisala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:10:28
|
|
|
|
sonček85
|
MAŠKA :našla nekaj zate
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček85 Aaa, fino. Hvala, da si vzameš čas in obrazložiš. Ti se kr razpiši.., mene ne moti. No, fajn.. me veseli. Jst bom šla na n.s najbrž kr k temu mojmu ta drugemu G, ma to čez. In na te ta večje preglede..., ki jih najina G nima. No sej ne vem še nič o tem... počasi . Glede pregleda.., ma ne bom panike delala. Nč me ni bolel popoldan..., tud zdej ne. Izcedek je bil ampak temno rjav... Nč, bom čičala in čakal... da bom pol lahko kej knkretnega povedala. Ne pa da vas strašim s to paniko in pregledi... Sm še prezgodi nosečka. Si slikco dobila vsakič? A ma tud dvd posnetke iz pregledov naša G?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:37:24
|
|
|
|
sonček85
|
jaz sem za pregled do sedaj za vsako imela UZ in dobila slikce za dvd pa ne vem ,jaz še nisem imela psraševala pa tudi nisem no pa vmes kak vaginalni pregled v tistih tednih k mora bit,pa moj dragi k gre poleg se mu vedno tko posveti najprej vse njemu razloži potem pa meni,no tako je bilo na MF ,ki je bolj obsežen pregled
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:38:02
|
|
|
|
sonček85
|
Časa imam pa na pretek moj dela pop joj k me mali brca direkt pod zizo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:47:13
|
|
|
|
pilotina
|
joj Nogavica, žal mi je za vašo muco , bom pa tudi zate držala pesti in da nam čez par dni sporočiš plusek ja tassika, sem si pripopala novo ...pri nas je uredu zrak...ti kar počaki, da se ogreje tudi pri vas...ni se z hecati twixy se verjetno stiskaš z malo mucko...iiiii kako lepo...jaz bi tudi Rižko...sem vesela, da te ne boli grem se stistnit...saj veste kam nočko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet pod zizo... Mali že ve. Nč, jst grem mal pred Tv, pol pa se mal poslončkat.. pa v aje... Nočko lepo vsem. Ta mi je všeč zato..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:49:54
|
|
|
|
tinuška
|
Oj punčke! Spet jaz!!! Twixy: Ja seveda imaš prav! Ampak se mi šef kr malo smili, ker res ne bo nihče hotel delat za tako podlasico kot je on! In verjamem, da so skoraj vsi (poudarek na SKORAJ) enaki.... A je mucek že doma? Nogavica: Ne bo nič z !! Ha, ha! In to zato, ker bo ta mesec namesto k tebi prišla kar k meni, ki jo že težko pričakujem... (upam, da bo res tako) In žal mi je za tvojo mucko. Je pa dočakala res lepo starost... Tassika: Veš kakšna je razlika. Pri redni odpovedi imam poleg nadležnega dvomesečnega odpovednega roka odvzeto še nadomestilo na zavodu. Tko je to. pri izredni odpovedi pa mi pripada še odpravnina in še na zavod grem z največjo lahkoto. Potem bom pa kar NON STOP tukaj gor čakala in ploskala ter navijala za vse in ne . Kaj praviš da je bolj ugodno? Rižko!!!! Mačka moja kaj novega od popoldneva? Je mali Rižko o.k.? Pa Rižko očka je doma? Se cartate? Pilotina: Romantično... laufat v tem mrazu?! Punca moja ne ga srat! Si boš rito prehladila! Ha, ha... Jaz bom raje še kakšen mesec notr na romantičnih in prijetnih 24 (stopinjah seveda). Kje pa tečeš? Danes smo imeli res prekrasen sončen dan. Upam, da ste se naužile sončka, ker ga jutri ne bo več (razen tukaj na RR seveda ). Moja zdravnica pravi, da sem si priigrala krasen uroinfekt in za spremljavo mi je dala še malo Primotrena, da mi ne bo dolgčas... Kaj čmo? Takole imamo... Ampak, če ne bo hujšega... Komaj že čakam jutrišnji dan in službo (itak, da NE), ker se od slabosti, ki me spremljajo ob pogledu na določene ljudi zopet počutim kot srečka !
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:53:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Spet pod zizo... Mali že ve. Nč, jst grem mal pred Tv, pol pa se mal poslončkat.. pa v aje... Nočko lepo vsem. Ta mi je všeč zato.. ja mali že ve kam ,pa vedsno sam pod eno ,se vidi da smo že obrnjeni na glavico tudi tebi sweet dreams in se čujemo jutriiiiiiiiiii
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 20:54:06
|
|
|
|
twixy
|
Imam joo Je cisto crna.. Majckena.. Tako drobna,da je ne upam prav prijet. Prisla je pred dobre pol ure in sem jo zdaj cartala,da se je malo pomirila zdaj pa raziskuje stanovanje.. Punce jaz sem takoo vesela,da bi lahko kar kricalaaa nogavica zal mi je za tvojo mucko twixy ej pomoje bom mogla kredit vzet za .... hihih! Bom trgovino oropala Meni je tako fajn,ko vem da bom nekoga osrecila z tem,ko mu bom kaj kupila Ma mojega moras slisat,ko poskusa govorit slovensko.. Ga ucim ampak jaz lahko umrem od smeha zraven.. Ko hoce cisto prav rect c( c z kljukico ) in mu ne uspeva Grem dalje naso zivalco obcudovat,da je ne bo strah..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 21:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tinuška, mačka moja... Evo mene.. sm te ujela še preden grem. Veš, Rižkoo ta velik se stiska s svojim rač., jaz pa s svojim... To morava pred spanjem. Ej, predstavljaj si kako je meni... Ti se počutiš kot srečka nosečka, no jst sm pa z Rižkotom v bušiju in ob pogledu na njih.. že skor bruhica. Joj, sorry sam res. Sicer sva se pa dons razumele. Moja slabost je prekomerna..., ko pomislim na jutri. Ma sej pride najin dan... tako ali drugače. Če ne bova pa pač bruhice.. Bejbi, lahko noč. Kolegico sm vprašala.. , jutr kej sporočim, če kej zvem. Noč, noč, noč...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?