Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 11:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotina Se po črkah čuti, da si cel veseučeeeek... To mora bit res hudo... bit narazen tolk časa. Jst že pri 7 dneh norim.. drobtinica29 hvala ta objemčka, je res topel pa paše.... Čuvam, čuvam bebico sam me neki ne uboga. Me booolli dol in nikakor ne prikličem G. Še mal potrpim, pa grem domov..., me ne zanima. Smučke so pa zakon... Jst grem rada na Roglo, na 5km progo.... in gor na vrh je razgled božanski.... uuu, kdaj bom spet šla.. tassi Ja, sej bo. Enkrat po 12t, če pridm do tja. Ma me je prijel nek strah zarad teh bolečin... sam bo čist zadost, če samo sebe obremenjujem s tem..., nič vas. Tečna, pa tečna... nič se ne bom silila bit drugačna. Maš tud ti brobleme s tem vidim..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 11:19:54
|
|
|
|
pilotina
|
Twixy...ti naštejem imena mojih muck, ki sem jih imela v otroštvu...Kaja, Pepsi, Cleopatra, Sui, Đoni, Piki, Sara, ...zdejšnji pa sta Piča in Fleki..naša mala dva razvajenčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 11:29:50
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...ni breme, če ti lahko pomagamo skozi zoprne bolečine...piši piši in piši, če se ti da...razumljiv strah je to...kako nebi po grdih izkušnjah...ampak zdej je drugo, buba ker se maternica rasteza...pa malo počivanja rabiš verjetno...kar domov pejdi, vleži se in počivaj ...pa mi smo tu...jaz mam res polno pozitivne eneregije za vas...pošiljam...bzzzzz bzzz bzzzz
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 13:18:53
|
|
|
|
tinuška
|
Rižko Držim pesti!!!! Samo SLABE MISLI PROČ!!!! Napiši še kaj, da ti kakšno lepo rečemo in bo lažje!! (v žep jih daj!!!)
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 13:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tukaj sem. Naročila me je jutr ob 10:30. Sam ne grem na pregled...na trenutke mam filing, da paniko zganjam in samo sebe kontroliram, si govorim.., da pač tko mora bit. In si bom to najbrž govorila do 9. 3. Sam se mi bo kr zmešal do takrat. Če bo kej narobe bo zdej al pa čez 1 mesec, rešit se ne da nič. Bom mal potrpela, pa tableto v rit pa bo... Sm tud G tko povedala pa se je nasmejala in rekla.. "vse bo ok"... Če želite pridite vseeno.. Hvala, pike poke... Bi si najraj kr vas v žep dala..., bi blo lažje...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 13:35:06
|
|
|
|
tinuška
|
To Rižko, tako se govori! Vidva z malim Rižkom se lepo pogovorita, malo več počivaj, naj te dragi še malo bolj razvaja in vse bo še o.k.!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 13:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Počivat meni pomeni, bit doma. A je tko, a ne?! No, jst pa deelam, se voozim.. Frej si ne morem vzet. Enostavno ne morem. Sej sploh ni za razlagat... Ja, odločla sm se... 9.3. mam prvi pregled.. če se vmes kaj pojavi, grem. Prej ne. Rižkoo ga sračka mamici... Kako si kej ti, tinuška? Na šihtu?!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 13:56:43
|
|
|
|
pilotina
|
jo Rižkoo...smiliš se mi zakaj pa si ne moreš vzeti fraj oz. bolniške te niti spraševala ne bom...očitno maš svoje razloge...ampak vseeno se mi smiliš...boli te, sekiraš se a ne moreš biti doma...smotano to vse skupi...najraje bi prišla k tebi, po riti vse tiste, ki ti ne dajo fraj in te za rokico peljala domov...a vem, da je današnji svet tako nastrojen, da si fraj oz. bolniške marsikdo ne more privoščiti...grrrrrrr
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pilotina Veš kaj..ti si pa tko ena nežna punca... Res si mi dala lep nasmeh na obraz. Hvala ti, pilotina. Tista z rokico, pa domov mi je najboljša. Pa po riti... Veš... dolga razlaga... Jst mam tremo že pred povedat šefu. Sam takrat bom vsaj vedla na čem sem. Ne povem prej kot po 12t. Takrat je pa itaq že jasno... in pri meni mali deklici.. bo že očitno. Veliko nerazumevanje je tukaj in.. sami moški veš. Sami taki, ki ne marajo žensk. Tko da.. prava borka sm, upam da bo moj Rižkoo tud. Hvala ti pikica Pilotina.... Lupčka ti in pridi jih našeškat...Čakam te.. Sončka mamo..., lepo je..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:04:46
|
|
|
|
Kliki
|
Rižkoo kako si kaj? Upam da je s tvojim vse vredu in da si srečna .
< Sporočilo je popravil U -- 9.2.2009 14:05:10 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
U.. Ejj, pozdravljena!! Ja, kje pa si? Sej se nič ne javiš!! Ma jst sm ok, pozitivna bla do predvčerajšnjem, zdej se pa neki maltretiram... sam premagujem.. . Sm pa srečka, sm ja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:18:52
|
|
|
|
tinuška
|
Rižko - jaz omedlevam na šihtu... Mi je tako slabo, kot, da bi bila tudi jaz ! Ja no,... za BRUHAT!!! Tile šefi pa - BREZ KOMENTARJA!!! Ampak jaz sem danes še bolj pozitivna kot običajno. Zgleda mi tale sonček neskončno pomaga! Prav lep dan je. Še kakšno urco bom tukaj - če bom zdržala, potem moram k zdravniku po bolniško in potem malo kuhat domov. JUPI!!! Samo, da grem domov... Danes sem naštudirala vse o izrednih odpovedih, tako, da če ima katera kakšno vprašanje s tega področja kar na plano z njim! Ja, JAZ res NE morem več tukaj TRPET in bom RES kar šla... Sem si pa zastavila cilj oz. rok 1,5 meseca! Ha, ha!!! Potem naj si pa on kar lepo v rit piše kar koli že! Punce moje - grem se še mal delat, da delam! (bom hitro nazaj s kakšnim komentarjem)
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:20:29
|
|
|
|
tinuška
|
Tassika: KU KU!!! Kje si pa ti danes?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej pa.. si faca!! Šiht že maš? Če boš kej rabila... no boš povedala kaj iščeš..., sam povej, pa če kej vem, povem . Sam na zs mi prtisni.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:23:14
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo U.. Ejj, pozdravljena!! Ja, kje pa si? Sej se nič ne javiš!! Ma jst sm ok, pozitivna bla do predvčerajšnjem, zdej se pa neki maltretiram... sam premagujem.. . Sm pa srečka, sm ja. Ja res se mal javljam na tej temi sem bl med februarkam in še vedno upam na to da čimprej postanem srečka . Kaj pa tvoja cista a miruje?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
U, hvala za skrb. Evo ti prilimam... poročilo s pregleda Ciste, ki je bila, ni več. Zdaj se je pojavila ena na levem jajčniku in je mala.... in upamo, da ne bo zrasla. PAP test mam C1. Baje nič tako hudega ampak po porodu bo treba na zdravljenje. Pikico malo je zelo težko videl, ampak jo jeeeeeee....., mejhno, mejhno... je moral 16x povečavo dat. Kako pa tebi kaj kaže??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:31:26
|
|
|
|
*manca*
|
kukuc! nekaj časa nisem imela dostopa do interneta in ko ga dobim vidim, da ste se v tem času reeesss načvekale pridne!!! samo res se mi ne lubi vse nazaj brat ker je tega ogromno.... sem pa zasledila, da iščete imena za muco od twixy. mi imamo tudi 2 muci, pika in kiti. super razvajene! ampak ful ljubeznive! drugače pri meni nič novega, danes je 28 dan od zadnje M (M običajno dobim 30-32 dan). in se mi je danes zjutraj pojavil roza madež na papirju, ko sem šla na wc. zdaj pa nič več. špikanje pa tudi že čutim. tako, da zgleda je moja tretje M na poti. samo čudni mi je ta roza izcedek, ki ga prej nikoli nisem imela pred M. in še to 2 dni prej. mogoče je pa povezan z vnetjem, ki sem ga spet staknila. ker v moji nosečnosti sem tudi dobila roza izcedek v 8 tednu, ker sem dobila vnetje.bomo vidla kaj je.... če bo prišla M, prav, če pa ne, pa pokličem g, da ni slučajno, kaj narobe.... Punce, lepo se imejte! pri nas je prav lep sončen dan! ga morem izkoristit in oditi malo ven!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:43:58
|
|
|
|
pilotina
|
prau zoprno no, če maš same take okoli...lumpi so, grdi...ti privoščim čimprej na porodniško in ta čas drugo službo najt...ne zaslužijo si te, niti malo ne si borka ja Rižkica naša...pa Rižko tvoj, naš tudi... tinuška...ti si ceu smeh...se kar smejem, ko te berem...maš take dobre U...bomo skupi čakale na spluska
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:47:58
|
|
|
|
pilotina
|
*manca*...jaz pa raje pomislim najprej na najbolj pozitivno možno varianto...vgnezditevna krvavitev ...in upam, da je to ...možno je, saj je ravno tapravi cajt...jaz držim pestke, da boš čez par dni sporočila pluseka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:48:13
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo U, hvala za skrb. Evo ti prilimam... poročilo s pregleda Ciste, ki je bila, ni več. Zdaj se je pojavila ena na levem jajčniku in je mala.... in upamo, da ne bo zrasla. PAP test mam C1. Baje nič tako hudega ampak po porodu bo treba na zdravljenje. Pikico malo je zelo težko videl, ampak jo jeeeeeee....., mejhno, mejhno... je moral 16x povečavo dat. Kako pa tebi kaj kaže?? Ja ne vem zdej me je med M spet ful bolel desni jajčnik tako da sem mela že neke fobije da se je mogoča panovilo pa so mi vsi rekli da se mi meša. Saj sem bila 7.1.2009 na pregledu in so rekli da je vse OK. Zdej pa čakam na in upam da bosta kmalu. to je pa fajn da je tisto izginlo. Pikica bo pa še zrasla in jo boš še dobro vidla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:48:15
|
|
|
|
tinuška
|
*manca*: mogoče pa ne bo ! Kaj pa veš... Verjetno bi blo fajn, če za ene par mesecev izgine al pa za eno leto, a ne? Pilotina: Resno razmišljam, da bi šla delat v cirkus! Če pa dobro pomislim pa tam že tako ali tako že sedaj delam... Mogoče pa v ZOO! Tam so sigurno bolj normalna živa bitja!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:49:23
|
|
|
|
Kliki
|
U...bomo skupi čakale na spluska [/quote] Ja in upam da bo že ta mesec. Držim pesti za obe.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 14:55:42
|
|
|
|
tassika
|
Evo me, a kdo pozna tole: knock knock. Who¨s there. Me i kill you To meni pravi sms, ja punce sonček je in jaz sem skuštrana. Pa twixy me pogreša, kako je to lepo. Tinuška zakaj pa študiraš izredne odpovedi, a imaš pogodbo za določen čas? Sem iz računovodske stroke če te kaj zanima. Rižko ti pa saj veš kaj sem ti rekla, briga te, ne sekiraj se ker res nidobro, ti naredi svoje delo in ti noben ne bo mogel očitat da kaj ni prav.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 15:16:14
|
|
|
|
tinuška
|
Ne ne tassika... Nimam pogodbe za določen čas. Saj ravno to je to! Jaz bom dala izredno odpoved! Ne uni meni... In tudi jaz sem iz računovodske stroke! Ha!!!! Pa imava še nekaj skupnega!! jaz! Vam kaj luštkanega še zvečer napišem... (to je pa takrat, ko se naše zlate utrudijo in ostanemo ne , ki sprašujemo KU Ku, je še kdo tukaj? ) Pa pa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 9.2.2009 15:18:08
|
|
|
|
tassika
|
Na kaj se boš pa sklicevala, a to boš zaradi odpovednega roka, ker lahko bi dala tudi redno, samo ne vem koliko imaš odpovednega roka. No pa saj ni važno redna ali izredna. Ko ti enkrat ornk do.... pol je res boljše it.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?