|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
9.2.2009 17:29:20   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Mihi, lahko pa tudi pokličeš prej pa preveriš, če želiš.

Punce, glede na to, da smo se preselili, zdaj nosim papirje na csd v Ormožu, prej sem na Ptuju?

pomoje ja, saj imate zdaj to novo stalno prebivališče.

meni je rekla ce sem zacela na en csd nosit papirje potem tam dokoncam...tak da vse dobivam z ormoza prijavljena pa sem tudi na ptuju

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.2.2009 17:35:43   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLŠE LARISI ZA 4 MINI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.2.2009 17:39:31   
TinaV*
hvala lepa vsem za lepe zelje

in seveda lep pozdravcek

smo danes laufali okoli pa sem komaj zdaj nasla cas....sli smo v MB pa zunaj smo bli ker je tak lepo vreme blo....pa pospravljalismo in prali....

vidim da je tisina tu...kaj pa delate danes? user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.2.2009 17:59:43   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Mihi, lahko pa tudi pokličeš prej pa preveriš, če želiš.

Punce, glede na to, da smo se preselili, zdaj nosim papirje na csd v Ormožu, prej sem na Ptuju?

pomoje ja, saj imate zdaj to novo stalno prebivališče.

meni je rekla ce sem zacela na en csd nosit papirje potem tam dokoncam...tak da vse dobivam z ormoza prijavljena pa sem tudi na ptuju

to je verjetno bilo mišljeno za porodniško, ampak potem naprej za otroški dodatek pa menda ne misliš vsako leto v ormož nosit, če si na ptujuuser posted image user posted image
ne vem no, ko smo se mi preselili je ati tudi potem te stvari tu urejal... kaj pa če se preseliš na drugi konec države?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 18:29:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.2.2009 19:02:50   
trezika
Čer!
Kako smo kaj?
Dans je pa bil en lep dan user posted image  jutri pa baje spet dež user posted image  No, sn se pa dans kr dost svežega zraka naužila...pa varuška sn bla... user posted image  Mali pa je dans ekstra živahen... joj, komaj se še premikam... prav lepo okorna sn ratala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.2.2009 19:07:02   
suncicica
ada se mi samo zdi al si ti jutri na ptuju?

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.2.2009 19:13:41   
donna22
Danes pa res ni kaj dosti aktivna ta RR ... user posted image Je pa zato moj user posted image toliko bolj, ta bo ziher nogometaš/ica user posted image

Sicer pa komaj čakam na petek, grema z mojim vse te večje stvari nakupit (voziček, lupinico, previjalno mizico, avtosedež itd.) ... Sem kar vznemirjena ... user posted image Oblačila pa itak že gledam, ampak bo user posted image poletni, pa še ni kaj dosti za tisti čas na izbiro ... Potem si pa začnema stanovanje urejat, tak da že gledam pohištvo ... Očitno sem cele dneve za katalogi user posted image

Bom vprašala še enkrat: kaj katera ve za kakega dobrega zobozdravnika na Ptuju? Malo mi dlesni krvavijo in ne bi rada težav, pa še neki modrostni zob raste pa ni niti malo prijetno user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.2.2009 19:19:31   
suncicica
 kje si bosta urejala stanovanje donna?

ze ves kje bos kupovala vse te stvari za dojencka? v kateri trgovini? meni ga je cisto metalo ko sem zacela z nakupovanjem.

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.2.2009 19:56:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

ada se mi samo zdi al si ti jutri na ptuju?

ja, sem, ob 10.30 imam pregled, gresta pa moj in adam zraven. z miro sva se nekaj na facebooku menike, da se dobima okoli 12, boš še ti priletela?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.2.2009 20:03:20   
suncicica
ki pa bota?

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.2.2009 20:14:10   
donna22
Hej, boma pri meni doma, je celi zgornji štuk fraj!! Placa je dovolj, pa vsaj za nekaj časa je to idealno, ker mi bojo lahko tudi moji pomagali, sploh prvo leto, ko bo Dani dosti v LJ in CE!!

Meni ga tudi meče, že zdaj ob misli na to user posted image Ne vem, kje vse, nekaj stvari sma danes vidla v novem katalogu leclerca, nekaj pa tudi v BC ... Petek bo naporen, ampak res fajn user posted image user posted image Komaj čakam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.2.2009 20:19:19   
ada2

ki pa bota?

to se pa še nisva zmenili, ti javim, ko bo tak daleč

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.2.2009 20:28:18   
ada2
ne vem, ali vam še otroci ne spijo, ali se stiskate k user posted image , ali pa sem spet zamudila kaj dobrega po TV, ampak ker očitno ni nobene za čvek grem spat, mi oke nekam skup vlečeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 20:34:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 20:36:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 20:38:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.2.2009 20:41:27   
donna22
Študiram slovenistiko, 3. letnik ... Tega mislim letos do junija zaključit, lahko tudi dam prošnjo za predhodno opravljanje izpitov, pa mislim, da bom izkoristla to možnost user posted image

Hja, fajn je, da je prostor, okrog 100 kvadratov je, tak da tudi ni tak malo ... Bo še za kerega user posted image več potem prostor user posted image user posted image user posted image Drugače pa so pri nas vsi navdušeni, to bo prvi user posted image , odkar se je pred 12 leti rodil bratranec, pa se vsi (mami, ati, babica, teta itd.) skorajda kregajo, kdo je prej v vrsti za čuvanje in cartanje user posted image user posted image user posted image Tako zaželjenega user posted image zlepa ne bo niti potem, hehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.2.2009 20:45:25   
suncicica
vidis to je prednost pri user posted image user posted image da se nikoli nebojo kregali kdo bo prvi cuval- ker bo za vse dovolj

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
9.2.2009 20:47:10   
donna22

vidis to je prednost pri user posted image user posted image da se nikoli nebojo kregali kdo bo prvi cuval- ker bo za vse dovolj

Hehe user posted image Meni je mama itak rekla, da najboljše, da si še hitro za sebe enega naredima, ker prvega si bojo ostali delili user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
9.2.2009 20:48:23   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Trezika ti pa pridno nabiraš kilometre varuštva, kaj?

to pa res ja...če pa je mali taki srček...pa ful je navezan na mene in mojega...upam, da ne bo preveč ljubosumen, ko bo dojenček prišel user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 20:50:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.2.2009 20:50:35   
Barbara111
ojla čvekice vidim ,da ni šla še nobena v rimuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 20:51:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 20:52:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.