![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 17:29:20
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Mihi, lahko pa tudi pokličeš prej pa preveriš, če želiš. Punce, glede na to, da smo se preselili, zdaj nosim papirje na csd v Ormožu, prej sem na Ptuju? pomoje ja, saj imate zdaj to novo stalno prebivališče. meni je rekla ce sem zacela na en csd nosit papirje potem tam dokoncam...tak da vse dobivam z ormoza prijavljena pa sem tudi na ptuju
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 17:35:43
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly VSE NAJBOLŠE LARISI ZA 4 MINI ROJSTNI DAN HVALA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 17:39:31
|
|
|
|
TinaV*
|
hvala lepa vsem za lepe zelje in seveda lep pozdravcek smo danes laufali okoli pa sem komaj zdaj nasla cas....sli smo v MB pa zunaj smo bli ker je tak lepo vreme blo....pa pospravljalismo in prali.... vidim da je tisina tu...kaj pa delate danes?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 17:59:43
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Mihi, lahko pa tudi pokličeš prej pa preveriš, če želiš. Punce, glede na to, da smo se preselili, zdaj nosim papirje na csd v Ormožu, prej sem na Ptuju? pomoje ja, saj imate zdaj to novo stalno prebivališče. meni je rekla ce sem zacela na en csd nosit papirje potem tam dokoncam...tak da vse dobivam z ormoza prijavljena pa sem tudi na ptuju to je verjetno bilo mišljeno za porodniško, ampak potem naprej za otroški dodatek pa menda ne misliš vsako leto v ormož nosit, če si na ptuju ne vem no, ko smo se mi preselili je ati tudi potem te stvari tu urejal... kaj pa če se preseliš na drugi konec države?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 18:29:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 19:02:50
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Kako smo kaj? Dans je pa bil en lep dan jutri pa baje spet dež No, sn se pa dans kr dost svežega zraka naužila...pa varuška sn bla... Mali pa je dans ekstra živahen... joj, komaj se še premikam... prav lepo okorna sn ratala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 19:07:02
|
|
|
|
suncicica
|
ada se mi samo zdi al si ti jutri na ptuju?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 19:13:41
|
|
|
|
donna22
|
Danes pa res ni kaj dosti aktivna ta RR ... Je pa zato moj toliko bolj, ta bo ziher nogometaš/ica Sicer pa komaj čakam na petek, grema z mojim vse te večje stvari nakupit (voziček, lupinico, previjalno mizico, avtosedež itd.) ... Sem kar vznemirjena ... Oblačila pa itak že gledam, ampak bo poletni, pa še ni kaj dosti za tisti čas na izbiro ... Potem si pa začnema stanovanje urejat, tak da že gledam pohištvo ... Očitno sem cele dneve za katalogi Bom vprašala še enkrat: kaj katera ve za kakega dobrega zobozdravnika na Ptuju? Malo mi dlesni krvavijo in ne bi rada težav, pa še neki modrostni zob raste pa ni niti malo prijetno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 19:19:31
|
|
|
|
suncicica
|
kje si bosta urejala stanovanje donna? ze ves kje bos kupovala vse te stvari za dojencka? v kateri trgovini? meni ga je cisto metalo ko sem zacela z nakupovanjem.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 19:56:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica ada se mi samo zdi al si ti jutri na ptuju? ja, sem, ob 10.30 imam pregled, gresta pa moj in adam zraven. z miro sva se nekaj na facebooku menike, da se dobima okoli 12, boš še ti priletela?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:03:20
|
|
|
|
suncicica
|
ki pa bota?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:14:10
|
|
|
|
donna22
|
Hej, boma pri meni doma, je celi zgornji štuk fraj!! Placa je dovolj, pa vsaj za nekaj časa je to idealno, ker mi bojo lahko tudi moji pomagali, sploh prvo leto, ko bo Dani dosti v LJ in CE!! Meni ga tudi meče, že zdaj ob misli na to Ne vem, kje vse, nekaj stvari sma danes vidla v novem katalogu leclerca, nekaj pa tudi v BC ... Petek bo naporen, ampak res fajn Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:19:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica ki pa bota? to se pa še nisva zmenili, ti javim, ko bo tak daleč
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:28:18
|
|
|
|
ada2
|
ne vem, ali vam še otroci ne spijo, ali se stiskate k , ali pa sem spet zamudila kaj dobrega po TV, ampak ker očitno ni nobene za čvek grem spat, mi oke nekam skup vleče
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 20:34:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 20:36:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 20:38:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:41:27
|
|
|
|
donna22
|
Študiram slovenistiko, 3. letnik ... Tega mislim letos do junija zaključit, lahko tudi dam prošnjo za predhodno opravljanje izpitov, pa mislim, da bom izkoristla to možnost Hja, fajn je, da je prostor, okrog 100 kvadratov je, tak da tudi ni tak malo ... Bo še za kerega več potem prostor Drugače pa so pri nas vsi navdušeni, to bo prvi , odkar se je pred 12 leti rodil bratranec, pa se vsi (mami, ati, babica, teta itd.) skorajda kregajo, kdo je prej v vrsti za čuvanje in cartanje Tako zaželjenega zlepa ne bo niti potem, hehe
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:45:25
|
|
|
|
suncicica
|
vidis to je prednost pri da se nikoli nebojo kregali kdo bo prvi cuval- ker bo za vse dovolj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:47:10
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica vidis to je prednost pri da se nikoli nebojo kregali kdo bo prvi cuval- ker bo za vse dovolj Hehe Meni je mama itak rekla, da najboljše, da si še hitro za sebe enega naredima, ker prvega si bojo ostali delili
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:48:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Trezika ti pa pridno nabiraš kilometre varuštva, kaj? to pa res ja...če pa je mali taki srček...pa ful je navezan na mene in mojega...upam, da ne bo preveč ljubosumen, ko bo dojenček prišel
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 20:50:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:50:35
|
|
|
|
Barbara111
|
ojla čvekice vidim ,da ni šla še nobena v rim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 20:51:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 20:52:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.