|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
9.2.2009 12:18:09   
tatly
monchy nevem tu pri nas so.ti posljem zdaj takoj 

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.2.2009 12:21:27   
tatly
midvi sma pa fruteka jedli pa se mi zdi da je blo vec po njej in okrog nje kot v njejuser posted image user posted image pa se v belem je bla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.2.2009 12:33:37   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

midvi sma pa fruteka jedli pa se mi zdi da je blo vec po njej in okrog nje kot v njejuser posted image user posted image pa se v belem je bla

user posted image user posted image user posted image  Stella, mamica pa bo že oprala

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.2.2009 12:45:32   
suncicica
tak ...g. me je narocil cez en teden in mi rekel naj se eno vecer prej napijem ricinusa ker spodbuja poroduser posted image user posted image user posted image .
vmes mi je svetoval velikoo sexa,ki je razveselilo erika, ne pa tudi mene- ker enostavno nevem kak se polek spravit, vsak polozaj me ubija.

sicer je ctg zaznal neke popadke ampak so neredni in lahko pomenijo samo prilagajanje materniceuser posted image user posted image .

skratka nic mi ni jasno....

Stella in Pia

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.2.2009 12:55:10   
tatly
sun kaj je ricinus?a pol pa bosta pupici pomalem doma

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.2.2009 13:05:30   
donna22
monchy, zs maš user posted image

Tudi moj je včeraj začutil brciko od najinega sončka - prvič - in je bil ves navdušen user posted image user posted image Mislim, da imam notri malega nogometaša/co, noseča sem skoraj 19 tednov, pa je res ful aktiven user posted image Pa saj mi paše, brcike je res fajn čutit (včasih pa tudi kolcanjeuser posted image ) ... user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 13:18:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.2.2009 13:26:22   
petra *k
mi smo nazaj. ni blo problema, sem mela par vprašanj za njega, pa mi je brez problema odgovora. ni se mi še zameril, strah pa mam pred njimuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.2.2009 13:39:15   
suncicica
ricinusovo olje baje spodbuja porod...in baje je nagnusnega okusauser posted image

Stella in Pia

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.2.2009 14:07:36   
donna22
morrak, študiram na obali! kak pa veš?

Neposredna povezava do sporočila: 3060
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 14:09:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3061
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 14:11:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 14:13:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.2.2009 14:19:32   
donna22
Aja, sem že mislila, da slučajno veš, kera sem user posted image Hja, jaz tudi čvekam na obeh koncih, drugače pa bom kar tu ostala, na Štajerskem user posted image user posted image

Kak pa to, da si ti šla tja dol? No, saj prav, da še vedno tu klepetaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.2.2009 15:00:54   
*monchy*
Petra user posted image da je vse ok z lepotičko user posted image

donna22 pa seveda vem kera si, če sma na sociologijo skup hodli user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.2.2009 15:04:03   
donna22
Saj se mi je zdelo, da si bla ti na sociologiji user posted image No, pa le vem, kera si - pred dobrim letom dni je blo neko srečanje z osnovne šole, pa so mi rekli, da je ena iz b razreda user posted image , samo nisem vedla, katera si po opisu ... Včeraj pa si napisala, da si neke slike dodala, sem šla malo poškilit, pa si mi takoj bla znana! user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.2.2009 15:08:51   
*monchy*
hehe meni se pa sanjalo ni kera bi naj ti bla, ampak sem po sliki takoj vedla user posted image jaa pa danijela ma tudi user posted image .. ona je pa bla na psihologiji user posted image
jaaa lepo da še bomo eno user posted image dobli. kdaj maš rok?
aja saj sem te dodala na netlogu user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.2.2009 15:14:13   
donna22
Res, Danijela ma tudi? Saj ona je bla tudi na soc - vsaj eno leto!! Kaj pa ima in od kdaj? Ano sem še srečala tu in tam, pa nič kaj ne ve o njej - sta se nonstop družile takrat, zdaj pa več nič.

Drugače pa mam 8. julija rok, ampak mislim, da bo moj user posted image kar junijski user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.2.2009 15:18:21   
*monchy*
jaa danijela je rodila se mi zdi da enkrat novembra al decembra? saj nisem ziher.. se taaaak golgo že odpravlamo k njej pa še zdaj nismo prišli do tja user posted image ampak v bližnji prihodnosti bomo šli pocartat user posted image
fanteka ma user posted image
veš da nisem ane vidla od srednje šole.. pojma nimam kje je..
ooo lepooo no user posted image hehe jaz sem tudi 1 teden prej rodila user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.2.2009 15:49:17   
donna22
No, potem sporoči, kak je kaj z njo, ko jo boš vidla! Veš vsaj, če ima user posted image aliuser posted image ?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.2.2009 15:58:58   
katka37
donna, user posted image user posted image , se je moral tvoj res razveseliti, ker je to nekaj res lepega

morrak, ja, cela bo v stilu puja, bom pa letos probala narediti ravno s to tičino maso, jo grem jutri kupit, so mi danes zaprli pred nosom, bi vidva z alexom tudi lahko poskusila delati srčke, je podobno plastelinu (če si je lani okrasil, bo letos še bolj, user posted image user posted image user posted image  ) Imaš kako slikico lanske torte? Hčerka je Lana?

Petra, user posted image user posted image  za pregled

Suncicica, potem pa bo res drugi tedenuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katka37 -- 9.2.2009 16:00:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.2.2009 16:23:24   
suncicica
vse kaze tako al kajuser posted image user posted image .
zdaj pa nisem vec cisto prepricana da ju ze hocem spustit ven,ceprav mi povzrocata prave vragolije.

Stella in Pia

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.2.2009 16:54:12   
katjakokol
ja mihi78 tocno tako

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.2.2009 16:55:02   
donna22
Hvala, katka, je res blo nekaj posebnega user posted image Sploh ker do zdaj nikoli ni hotel brcnit, ko je imel on roko goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.2.2009 17:27:11   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

kako kaj?
mi smo od tašče s kosila. anej aja, ati je šibno na pijačo, mami pa na rruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Halo. Pozdravček pa pe eno vprašanje - morem it po 3 mesecih spet na socialno za podaljšanje porodniške???

zakaj? saj porodniška je eno letouser posted image
ne vem če je kaj novega?user posted image

podaljsati mores...ker prvo mas porodniske samo 105 dni potem pa se lahko odlocis kako koristis ti al partner je blo meni receno

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.