![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:56:07
|
|
|
|
donna22
|
Bo velik prostor ja, ampak že komaj čakama, da ga začnema rihtat Možno, da si še boma uredla kaki mansardni prostor (ali pa naredla vsaj temelje) ... Rada bi namreč, da bi nas enkrat blo 5 Bi blo fajn, da bi se kaj doble Keri letnik pa si, če ni skrivnost? Pa v Ankaranu si? Tudi moj sorodniki so se pred leti preselili tja, na tisti hrib, ki je že skoraj v Hrvatinih. Ko bom v KP, ti bom sporočla, sicer grem že ju3, ampak ne bo cajta ta teden, ker mam 2 izpita Tak da računaj potem drug teden ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:57:44
|
|
|
|
Barbara111
|
danes sem imela za tilena govorilno uro ,moj pa je šel z obema k zobozdravniku.Drugače pa je vse napeto v službi malo in drugod okoli nas.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 20:59:10
|
|
|
|
Barbara111
|
morrak pa pri tebi kaj novega
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:11:37
|
|
|
|
suncicica
|
vidva donna tudi zelita veliko druzino? se še rodili niso ,midva pa se ze menima kak boma imela naslednjega . samo naslednjic bo ga nosil erik .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:16:25
|
|
|
|
Barbara111
|
mi smi imeli tudi veliko družino v planu pa je šlo vse skupaj po gobe pa še recesija je
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:20:44
|
|
|
|
donna22
|
Ja, 3 bi blo nekje idealno Tudi Erik, se mi zdi, da je lani v Beogradu rekel, da bi mel 3 Mi2 razmišljama, da bi mela 2 leti razlike med ... Ampak najprej itak morama videt, kak bo s prvim Tebi bi sploh blo fajn, če bi še Erik kaj prevzel, sploh ker nosiš 2, ne? Jaz pa sem Daniju rekla, da jaz lahko nosim tudi 10 mesecev, če treba, samo rodit pa naj gre on Barbara, tudi recesija bo minla pa bosta lahko spet stopla v akcijo Pa ena čisto mimo: kako označiš besedilo? Jaz vem samo za tisto, ki je zadnje, kako pa kerega zgoraj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 21:21:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 21:22:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 21:23:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:24:41
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Pa ena čisto mimo: kako označiš besedilo? Jaz vem samo za tisto, ki je zadnje, kako pa kerega zgoraj? Nad tistim, ki bi ga rada označila, narediš citiraj Joj sem neumna, pa tak preprosto je Hvala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:25:01
|
|
|
|
suncicica
|
mene pa poroda nekak nic ni strah. kak pac bo -bo. je pa se erik ze ponudil da mi bo v vsem brezkompromisno pomagal. pa saj sem itak vedela da mi bo,ker je tak srcek.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2009 21:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:30:34
|
|
|
|
donna22
|
Meni pa ravno porod dela težave ... Tak da iščem lažje variante (do epiduralne mi nekako sicer ni, zaradi hrbtenice, zdaj razmišljam o ultivi; sicer pa še je čas). Je pa res različno: ene mi pravijo, da sploh ni tak hudo, druge pa, da je grozno. Nekih vmesnih ni Strah mam pred bolečinami, ker mam tak nizki prag bolečine, da joj Sicer pa bo tudi meni Dani pomagal, se tudi ful veseli. Zdaj je še bolj navdušen, ker je včeraj prvo brciko čutil Jaz pa jih že celo popoldan in zdaj večer
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:41:04
|
|
|
|
suncicica
|
od zacetka sem brcike cutla samo jaz. ko so vsi drugi probali sta oba nehala brcat. danes pa je erik imel glavo naslojeno na trebuh,se je cartal s soncki, in sta ga oba tak nabrcala da bo jutri imel pretres mozganov .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:46:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica od zacetka sem brcike cutla samo jaz. ko so vsi drugi probali sta oba nehala brcat. danes pa je erik imel glavo naslojeno na trebuh,se je cartal s soncki, in sta ga oba tak nabrcala da bo jutri imel pretres mozganov . Tudi jaz sem jih od začetka edina čutla, je Dani večkrat dajal roko gor in probaval, pa sta vedno nehala. Zgleda, da vejo, kaj delajo Včeraj pa je tudi najprej nehal, ko je dal roko gor, te pa je malo vztrajal, potem pa se je le potrudil, so ble 3 brcike, s tem da je Dani čutil samo tisto najmočnejšo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:48:21
|
|
|
|
suncicica
|
nic babike ...grem spat ker sem ubita od nespanja. se tipkamo zjutraj lepo in mirno noc vsem skupaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 21:53:49
|
|
|
|
Barbara111
|
donna tebi še nisem izrekla dobrodošlice ali sem pozabla ,da sem jo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 22:36:53
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Bi blo fajn, da bi se kaj doble Keri letnik pa si, če ni skrivnost? Pa v Ankaranu si? Tudi moj sorodniki so se pred leti preselili tja, na tisti hrib, ki je že skoraj v Hrvatinih. Ko bom v KP, ti bom sporočla, sicer grem že ju3, ampak ne bo cajta ta teden, ker mam 2 izpita Tak da računaj potem drug teden ... ok, ni problema samo javi. Sem pa med "mlajšimi" pri tem čvekanju. 3 od zadnje strni, ali pa tam nekje . Letnik 74. SEm pa v centru Ankarana ja Morrak, jaz sem pa prva menda, ne? Pa ne vem, če naj bom vesela ali žalostna. Lepo tebi, da živiš v Ankaranu, meni je še vedno žal, da smo šli iz Kopra, me tu skoraj vedno zebe. Donna, super, da si bosta zrihtala, bosta imela res lep prostor. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 9.2.2009 23:01:25
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 donna tebi še nisem izrekla dobrodošlice ali sem pozabla ,da sem jo Niti se ne spomnim točno, kdo vse jo je Hvala ti (tudi če je drugič) Katka, kaj ti si drugače z obale al si bla tam nekaj časa? Prav v Kopru? Tudi od mene lahko noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 7:51:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 7:51:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2009 7:52:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 8:24:06
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro babike
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 10.2.2009 8:25:17
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 No, potem sporoči, kak je kaj z njo, ko jo boš vidla! Veš vsaj, če ima ali ? fajn sta bom ti poročala. aam ma danijela
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.