|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
9.2.2009 20:56:07   
donna22
Bo velik prostor ja, ampak že komaj čakama, da ga začnema rihtat user posted image Možno, da si še boma uredla kaki mansardni prostor (ali pa naredla vsaj temelje) ... Rada bi namreč, da bi nas enkrat blo 5 user posted image

Bi blo fajn, da bi se kaj doble user posted image Keri letnik pa si, če ni skrivnost? Pa v Ankaranu si? Tudi moj sorodniki so se pred leti preselili tja, na tisti hrib, ki je že skoraj v Hrvatinih. Ko bom v KP, ti bom sporočla, sicer grem že ju3, ampak ne bo cajta ta teden, ker mam 2 izpita user posted image Tak da računaj potem drug teden ...

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.2.2009 20:57:44   
Barbara111
danes sem imela za tilena govorilno uro ,moj pa je šel z obema k zobozdravniku.Drugače pa je vse napeto v službi malo in drugod okoli nas.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.2.2009 20:59:10   
Barbara111
morrak pa pri tebi kaj novega

Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.2.2009 21:11:37   
suncicica
vidva donna tudi zelita veliko druzino?  user posted image user posted image se še rodili niso ,midva pa se ze menima kak boma imela naslednjegauser posted image .
samo naslednjic bo ga nosil erikuser posted image user posted image .

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.2.2009 21:16:25   
Barbara111
mi smi imeli tudi veliko družino v planu pa je šlo vse skupaj po gobe pa še recesija jeuser posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.2.2009 21:20:44   
donna22

Ja, 3 bi blo nekje idealno Tudi Erik, se mi zdi, da je lani v Beogradu rekel, da bi mel 3 Mi2 razmišljama, da bi mela 2 leti razlike med ... Ampak najprej itak morama videt, kak bo s prvim

Tebi bi sploh blo fajn, če bi še Erik kaj prevzel, sploh ker nosiš 2, ne? Jaz pa sem Daniju rekla, da jaz lahko nosim tudi 10 mesecev, če treba, samo rodit pa naj gre on

Barbara, tudi recesija bo minla pa bosta lahko spet stopla v akcijo user posted image

Pa ena čisto mimo: kako označiš besedilo? Jaz vem samo za tisto, ki je zadnje, kako pa kerega zgoraj?

Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 21:21:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 21:22:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3108
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 21:23:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.2.2009 21:24:41   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Pa ena čisto mimo: kako označiš besedilo? Jaz vem samo za tisto, ki je zadnje, kako pa kerega zgoraj?

Nad tistim, ki bi ga rada označila, narediš citiraj

Joj sem neumna, pa tak preprosto je user posted image user posted image Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.2.2009 21:25:01   
suncicica
mene pa poroda nekak nic ni strah. kak pac bo -bo.
je pa se erik ze ponudil da mi bo v vsem brezkompromisno pomagal. pa saj sem itak vedela da mi bo,ker je tak srcek.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 21:27:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.2.2009 21:30:34   
donna22
Meni pa ravno porod dela težave ... Tak da iščem lažje variante (do epiduralne mi nekako sicer ni, zaradi hrbtenice, zdaj razmišljam o ultivi; sicer pa še je čas). Je pa res različno: ene mi pravijo, da sploh ni tak hudo, druge pa, da je grozno. Nekih vmesnih ni user posted image Strah mam pred bolečinami, ker mam tak nizki prag bolečine, da joj user posted image

Sicer pa bo tudi meni Dani pomagal, se tudi ful veseli. Zdaj je še bolj navdušen, ker je včeraj prvo brciko čutil user posted image Jaz pa jih že celo popoldan in zdaj večer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.2.2009 21:41:04   
suncicica
od zacetka sem brcike cutla samo jaz. ko so vsi drugi probali sta oba nehala brcat.
danes pa je erik imel glavo naslojeno na trebuh,se je cartal s soncki, in sta ga oba tak nabrcala  da bo jutri imel pretres mozganovuser posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.2.2009 21:46:01   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

od zacetka sem brcike cutla samo jaz. ko so vsi drugi probali sta oba nehala brcat.
danes pa je erik imel glavo naslojeno na trebuh,se je cartal s soncki, in sta ga oba tak nabrcala  da bo jutri imel pretres mozganovuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem jih od začetka edina čutla, je Dani večkrat dajal roko gor in probaval, pa sta vedno nehala. Zgleda, da vejo, kaj delajo user posted image Včeraj pa je tudi najprej nehal, ko je dal roko gor, te pa je malo vztrajal, potem pa se je user posted image le potrudil, so ble 3 brcike, s tem da je Dani čutil samo tisto najmočnejšo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.2.2009 21:48:21   
suncicica
nic babike ...grem spat ker sem ubita od nespanja. se tipkamo zjutraj

lepo in mirno noc vsem skupaj

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.2.2009 21:53:49   
Barbara111
donna tebi še nisem izrekla dobrodošlice user posted image user posted image user posted image ali sem pozabla ,da sem jouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.2.2009 22:23:43   
katka37
Deco sem končno spravila spat, še malo prečekiram, pa grem lepo ajat.

Morrak, tu si malo preberi, pa slikice poglej, je res super masa , pa ko otroci res radi kaj delajo iz plastelina, je podobno. Jaz sem delala Puja iz doma narejene mase, jutri pa grem kupit pravo, je baje še boljša.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7711&besede=ticino%20masa&offset=10

http://www.youtube.com/watch?v=hNRWk8yBZh8&feature=related

< Sporočilo je popravil katka37 -- 9.2.2009 22:29:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.2.2009 22:36:53   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Bi blo fajn, da bi se kaj doble user posted image Keri letnik pa si, če ni skrivnost? Pa v Ankaranu si? Tudi moj sorodniki so se pred leti preselili tja, na tisti hrib, ki je že skoraj v Hrvatinih. Ko bom v KP, ti bom sporočla, sicer grem že ju3, ampak ne bo cajta ta teden, ker mam 2 izpita user posted image Tak da računaj potem drug teden ...

ok, ni problema samo javi. Sem pa med "mlajšimi" pri tem čvekanju. 3 od zadnje strni, ali pa tam nekjeuser posted image . Letnik 74.

SEm pa v centru Ankarana ja

Morrak, jaz sem pa prva menda, ne? Pa ne vem, če naj bom vesela ali žalostna.user posted image user posted image

Lepo tebi, da živiš v Ankaranu, meni je še vedno žal, da smo šli iz Kopra, me tu skoraj vedno zebe.

Donna, super, da si bosta zrihtala, bosta imela res lep prostor.

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.2.2009 23:01:25   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

donna tebi še nisem izrekla dobrodošlice user posted image user posted image user posted image ali sem pozabla ,da sem jouser posted image

Niti se ne spomnim točno, kdo vse jo je user posted image Hvala ti (tudi če je drugič) user posted image

Katka, kaj ti si drugače z obale al si bla tam nekaj časa? Prav v Kopru?

Tudi od mene lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 7:51:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 7:51:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 7:52:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.2.2009 8:24:06   
*monchy*
dobro jutro babike user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.2.2009 8:25:17   
*monchy*

No, potem sporoči, kak je kaj z njo, ko jo boš vidla! Veš vsaj, če ima user posted image aliuser posted image ?

fajn sta user posted image bom ti poročala. aam user posted image ma danijela user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.