|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
8.2.2009 20:14:26   
katka37
sem že šla past radovednost-lepe fotke od Maia in seveda naših zaljubljenjcev

Še valentinovo morata praznovati.user posted image

Jih je res lepo videti škratke majhne.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.2.2009 20:15:21   
katka37
monchy, jaz ponavadi namažem z niveino kremo za ritko v tubi

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.2.2009 20:20:53   
*monchy*
donna na ptuj v ekonomsko gimnazijo

katjakokol a ne da sta? user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.2.2009 20:22:11   
*monchy*
katka čist valentinova sta ja user posted image  user posted image
jaz sem krem uporabla že tisoč in eno, ampak se mi zdi da en čas je vredu pol pa spet user posted image ampak zdaj je pa nenormalno... tak pa še revček ni mel user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.2.2009 20:41:46   
*monchy*
nič babike grem jaz k mojima dvema mucekoma v postlo. ona dva namreč ajata že od 19.15 user posted image
lepo bodite pa se ččujemo ju3 user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.2.2009 20:53:18   
donna22
monchy, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

uživaj, nočko user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.2.2009 21:12:35   
katjakokol
ka zaj kaj ze vse spite

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.2.2009 21:24:49   
katka37
Grem pod tuš pa tudi spat.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.2.2009 21:43:25   
ada2
monchy pri nas je praška pasta vedno pomagala, sicer adam je imel samo 1x vneto, ko je imel neko virozo in je imel drisko, nuša je imela pa več teh problemov.... nič čudnega, saj takrat so bile plenice take kot polivinil vrečke - katka, barbara, se spomnita?

pa pri praški pasti mu na tanko namaži, ko pa izpuščaji minejo pa mu ne več mazat z njo, takrat uporabi raje navadno hladilno mazilo.

jaz sem tudi slike pogledala, pa so vsi taki cukri za pojestuser posted image user posted image user posted image

katja tam na eni od tvojih slik je mogoče tjaž od barbare?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.2.2009 21:55:41   
ada2
trezika in suncicica marčevke rojevajo kot po tekočem trakuuser posted image user posted image user posted image   bomo res kmalu še me 3 na vrstiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.2.2009 22:26:01   
suncicica
niti ne govori ada... me ze malo panika grabi. pri dvojckih gre jutri ena rodit......
jaz mam spet zjutraj ctg user posted image user posted image user posted image mam se kar krce.
mam obcutek da boma res skupaj v bolniciuser posted image

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
9.2.2009 7:29:50   
ada2
dobro jutro!

jaz sem pa danes kar dobro spala, adam je 1x moral lulat ponoči, pa sem še jaz šla, drugače pa sem spalauser posted image

kave še ne kuham, moram najprej enega otroka v šolo, drugega pa v službo poslat, potem pa lepo v miruuser posted image  adam pa ima dovoljenje biti še domauser posted image

še 3 tedne imam do rokauser posted image , po zadnji napovedi G torej še 1 teden... no, jutri imam CTG, bomo videli....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 7:54:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
9.2.2009 8:03:02   
petra *k
dobro jutro!

bom pa jaz skuhala kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image .
grem počasi tio skopam, ker mamo danes uz kolkov. pa mi je glih nazaj zaspala, drugače je bla že od 6 budna.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
9.2.2009 8:20:25   
ada2
no, končno mir pri hišiuser posted image

petra hvala za kavo, zdaj pa meni ne bo trebauser posted image

sicer je pa moj včeraj rekel, da sem skrajno nevljudna, ker morrak nisem kave skuhala, potem pa se je še adam kar med obiskom odstranil v spalnico in gledal tam risanko, namesto, da bi zabaval alexa in lano.... v glavnem, sem se zasekirala, da smo res kak slab vtis pustili.
morrak še 1x hvala za vseuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
9.2.2009 8:23:19   
*monchy*
dobro jutro! no mi smo pa danes spali od 19.15 pa do 7.30 user posted image to še se ni zgodilo user posted image ampak normalno je vsako uro papcal user posted image

donna res? v a si hodla? te te morem poznat user posted image

ada2 super! hvala. bom letela takoj v lekarno user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
9.2.2009 8:31:50   
mihi78
Jutro! Katja, je ta tvoja prijateljica slučajno Patricija? To je najina soseda oz. mama in brat stanujeta eno hišo naprej od nas. Zgodba se ujema - rok je mela 3.3. pa jo je ponoči polila voda pa so šli.user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
9.2.2009 8:32:21   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz sem že aneja v vrtec odpelala pa pri suzi kavo spila, zaj pa nekaj delat.
se pa lep sonček kaže zunaj upam, da bo fajn za kaki sprehod popoldan.

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
9.2.2009 8:41:39   
tatly
oj dobro jutro
nasa puza spala vceraj od 20.20 pa do zdajuser posted image
joj kak sta moja soncka lepa
pa mai je pravi cukercek a tak mickeniuser posted image
monchy-jaz mam prasko ce jo rabis-nam ni cisto nic pomagala.stella je mela fulll rdeco ritko pa celo luliko in nam je rekel doktor da nesmema uporabljat vlazilnih robckov jaz pa jih mam 8 paketovuser posted image pomagale so samo kamilice in da jo samo z vodo umivam brez kake kreme sploh za nic ne uporabljam kremice edino po umivanju jo z oljom namazem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
9.2.2009 8:42:23   
tatly
jaz zdaj glih studiram kaj bi stella kupla timonu za valentinovo-hmmm nima idej je rekla stellauser posted image ce ji hoce katera pomagat?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
9.2.2009 8:52:41   
tatly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLŠE LARISI ZA 4 MINI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
9.2.2009 9:01:49   
petra *k
ja vse naj naj larisi za 4 mini roj dan tudi z naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
9.2.2009 9:33:01   
tatly
ja ki pa ste?polnovas je tukaj pa nobena nic ne poveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
9.2.2009 9:42:36   
*monchy*
tatly tudi timon se ubada z valentinovim user posted image  user posted image to še bodo problemi ti rečem user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
9.2.2009 9:44:18   
*monchy*
tatly nama pa vlažilni robčki nič ne nardijo... nama je reko da ma očitno tak slano vodo da se mu to naredi.. ne vem user posted image in je danes že celi dan v gatikah user posted image  user posted image pravi moški je že user posted image

v glavnem boma s to pasto probala pa res nobenih robčkov pa šamponov pol bomo pa vidli user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.