|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
9.2.2009 10:19:38   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning začnem ob 12.00.Bom prav vesela da te vidimuser posted image .

Potem se pa vidiva v petek. Že komaj čakam, da vidim kako super zgledaš. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sam tole sporočim, ker sem na šihtu:
Sunny (ali Sunny v službiuser posted image )  sem ti naročila just, verjetno dobim že danes.

Super...HVALA. Potem pa pade obisk, ker sva glih z mojim debatirala, da je to že skoraj sramota.

martinca držim pesti za službo, pa vse najboljše za mesečnico poroke.

Alfabeta user posted image user posted image user posted image , upam le ne boš rabila tekat na WC.

Ajda naj zobki čimprej pokukajo na plano. Mi čakamo še trojke.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Novega ni nič....Aja edino to, da bom v nekaj dneh postala zastopnica za Just, tako da če bo katera kaj potrebovala.....Lahko pove.

Ti pa imaš časa...svaka čast. Naslednje naročilo je tvoje, če boš pa imela kakšno fajn stvar pa lahko tudi sama poveš.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.2.2009 10:21:17   
Sunny v službi
mamica karatina
user posted image

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.2.2009 10:26:49   
koala
Punce hvala!!! Kaj bi jaz brez vas???

Alfabeta se še dojiva, HB! Drugače res ne vem kaj bi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4478
9.2.2009 10:40:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce hvala!!! Kaj bi jaz brez vas???

Alfabeta se še dojiva, HB! Drugače res ne vem kaj bi.

No, super.user posted image user posted image user posted image Zato me je zanimalo...kot sem rekla, to nas rešuje, da sploh kaj je.... HB za to, a ne?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
9.2.2009 10:46:51   
martinca
klaja, hvala da boš držal pesti, samo jaz si želim da bi dobila eno drugo službo. ta bi bila samo za rezervo za tri mesece.user posted image

sani, tudi tebi hvala da boš držala pesti.

sunny
, tudi tebi hvala za pestke.

alfabeta, čimprej se pozdravi. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:05:42 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.2.2009 11:07:05   
koala
Alfabeta, res HB za dojenje, čeprav moram priznati da me nočno dojenje že kar izčrpava...

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 21:54:12 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.2.2009 11:17:06   
ljubljana

Drugače sem pa na bolniški ker je Jakob na 40,5 zakuhal, je že 3 dni nič razen pol jogurta na dan in HB doji se nonstop. Štirje zobki ven rinejo, vnete oči pa še močno kašlja, vse v kompletu, ni da ni.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:04:00 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.2.2009 11:20:06   
Lunca1
Katarinas a lahko še meni prosim pošlješ navodila za uporabo kreme materine dušice.

Vaney si me nasmejala s kozarčkom in piškotom. Ja ni kaj, jih je treba mal na finte metat.user posted image

Ej pri nas ista pesem glede tega kozarčka...samo da jaz včasih dam v lonček od fruchtzwerge...ja to je zato ker ve, da je tisto noter sigurno dobro....al so namazani!!user posted image

samo njihov problem je, da so tudi starši iznajdljivi user posted image

Mala pikica tulipani so se že usuli. Moram po nove.user posted image

Luka pa zaenkrat še kašlja, drugače pa sta moja oba čmrla vedno bolj navihana, kar pomeni da sta vedno bolj zdrava.user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.2.2009 11:21:32   
nana35
Kratka bom,ni časa.

sonček balonček,upam,da si našla varstvo.

Mi pridno vadimo hojo,Klemen je končno pokazal interes za hojo,čeprav je še malo skeptičen.Včeraj je bil pri Patriku in ga je videl,kako veselo hodi in zgleda da se je odločil,da bo tudi on počasi začrl.Nekaj korakov že spravi skupaj,če pa ima cilj pa se kar vrže vanj na koncu.

limma,user posted image za Nežo!!

karatinauser posted image za prve korake.In vse najboljše za rojstni dan!!

martinca,veliko uspeha danes!!

Me čas preganja,moram it,papa.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.2.2009 12:53:18   
Lunca1
Neža, Alfabeta in ostali bolančki. user posted image

Koala. user posted image

Karatina a ti si že v 28. tednu. Saj ne morem verjet, kako gre hitro čas.

Pa vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Intruder ne se sekirat, saj bo spet začel jesti.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:00:11 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.2.2009 13:36:03   
vaney
Mi smo nazaj od P, stanje je precej boljše, ampak ima uho še pikico rdeče, zato bova doma še do četrtka. Sva pa dobila dovoljenje, da greva lahko ven, na sončka. Sva že bila 20minut, joj, kako je pasalouser posted image

user posted image  za tiste, katerim otroci že hodijo
Kako so vaši otroci reagirali na hojo zunaj? Anže nam notri gre kot raketa, zunaj pa je začel takoj jokat, ko sem ga postavila na tla. Koliko časa traja to prilagajanje? In kaj jim obujete? Mi imamo kar gležnarje ali teniske, ampak so mu gležnarji že skoraj premajhni, bo treba nekaj drugega kupit, pa se mi sploh ne dopadejo več čevlji, je veliko bolj komot v teniskah (kot mami in atiuser posted image )....torej, kaj mu kupiti za hojo po pesku okrog hiše?

ljubljana, čimprej se pozdraviteuser posted image

alfabeta, je tvoje počutje že kaj boljše?

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:05:12 >

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.2.2009 14:24:33   
Lunca1
Vaney naš tamal v glavnem hodi še v copatih. Če mu obujemo škorenjčke je ves nespomagan. Zato smo mu včeraj prvič obuli cicibanove copatke s trdim podplatom, da se bo malo navadil. Je šlo, čeprav je bil malo bolj štorast.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.2.2009 14:29:08   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Mi smo nazaj od P, stanje je precej boljše, ampak ima uho še pikico rdeče, zato bova doma še do četrtka. Sva pa dobila dovoljenje, da greva lahko ven, na sončka. Sva že bila 20minut, joj, kako je pasalouser posted image

alfabeta, je tvoje počutje že kaj boljše?

Super, da je Anže boljšeuser posted image

Počutje je še vedno user posted image .

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 21:56:53 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.2.2009 14:32:11   
katarinas
Vaney tebi sem poslala navodila za mater. dušico.
Lunca od tebe pa nimam mejla, mi ga lahko napišeš na ZS in dobiš navodila še tiuser posted image

Vaney ko dam Laro ven, se kar na tla kolena vrže, sploh ni zainteresirana, da bi kaj veliko hodila...a notri hoče samo hodit

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.2.2009 14:38:00   
vaney
katarinas, sem dobila, hvalauser posted image  zdaj sem pa v dvomih, ali naj vzamem olje ali kremo? Se mi zdi krema nekako bolj primerna za vsakdanjo uporabo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.2.2009 14:41:57   
ljubljana
user posted image

tako sem se razveselila sončka da ga pošiljam še vam.

Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.2.2009 15:37:05   
Golobček
Se na hitro še jaz javim, ker mi zmankuje časa že za vsakdanje stvari, kaj šele za RR.user posted image

Klepetka nič zato če je zmanjkalo knjigice, baje da jih ne delajo več, zato jih ne morem nikjer dobit.Sama sem kriva zakaj sem se pa obirala tako dolgo.Saj imam eno drugo pa ni tako fajna.
Vseeno hvala za trud, če pa jo slučajno dobijo mi pa le sporoči.

Karatina tebi pa vsenajboljše za rojstni dan.

Martinca čestitke za obletnico.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 21:57:39 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.2.2009 16:23:17   
martinca
vaney, Patrik še zdaj dosti manj prehodi zunaj kot pa noter. ker mu je vse bolj zanimivo. pa zdaj mu je še zoperno ker mora bit tak fejst gor oblečen da se niti gibat ne more dovolj. spomladi bo že boljše. user posted image tak da večino še greva kar z vozičkom na sprehod. prej ga dam da malo hodi po dvorišču potem pa ga dam v voziček pa greva. po moje je čist v redu če  ima teniske tudi. če pa je bolj mrzlo pa mu daš kake škornje gor, mislim tiste ki imajo mucko noter. upam, da veš katere mislim.

katarinas, bi še te jaz prosila za navodila o uporabi materine dušice.
hvala vsem za čestitke za obletnico.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:03:10 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.2.2009 17:32:27   
katarinas
Sunny evo sem dobila tvojo dušico, imam doma in zdaj lahko prideš na obiskuser posted image

Vaney jaz ti težko rečem kaj je boljše, ker meni se zdi oboje dobro- kopel je dobra za kopanje, kremico pa tud kar redno uporabljamo... lahko naročiš nekaj zdaj, pa mogoče kasneje še npr. kremico, če ti bo v redu.. res ne vem...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katarinas, bi še te jaz prosila za navodila o uporabi materine dušice.

Sem ti poslala. Zgleda, da se nam obeta še eno skupinsko naročilouser posted image

Moram se pa zdajle popravit...sem prej napisala, da Lara zunaj ne hodi rada. Evo danes me je pa presenetila - je šla iz vrtca čist sama skoz do avta, pa sploh ni pustila, da bi jo za roke držala!user posted image

Jutri pa imajo v našem vrtcu dan odprtih vrat za babice in dedke! So obe babice obljubile, da pridejo pogledat našo Laro....mislim, da bo kar zanimivo (zdaj moram pa vsaj eno od njih naučit kako se slika in snema na fotoaparatuser posted image )user posted image

člrlkklkkkrlrlkjhhjkćdoisnbgsfmlg,čghmmndnlara mlara lara LARA  K KLH  I NUNNKD  FK,H  JK N   = LARA VAS POZDRAVLJA user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 21:59:27 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.2.2009 19:02:57   
klaja

Martinca no potem pa držim  pesti za tisto ta drugo službo. Jaz tudi pošiljam prošnje kot nora, pa nič iz tega, se pa pozna da nimam nič delovnih izkušenj iz mojega področja, ampak iz čisto drugega. Eh brez veze študirat o tem.

Vaney pri nas zunaj ni bilo težav, mogoče je še malo nestabilna na travi, pa po moje bi bilo boljše, če bi mu obula čevlje, ker teniske so ful lahke in nima prav opore.

Grem zdaj čistit, ker je moj končal z barvanjem otroške sobice, tako da jutri selimo pohištvo tja in obe pupi. Danes sta že popoldan spali skupaj, pa ni bilo večjih težav, Julija je sicer jokala, ampak je Hana vseeno spala. Bom videla kako bo ponoči, ker nocoj spimo vse tri skupaj, ati pa bo kar v dnevni sobi na žakljih.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 21:58:32 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
   Sončki januarčic 08 - 5. del
9.2.2009 19:21:38   
karatina
HVALA VSEM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE

Karin panča, jaz pa čakam, da pride user posted image iz službe.

Po stanovanju hodi Karin z zokenčki, podloženimi z usnjem - eni jim rečejo zokni, drugi hišni copati in še kaj bi se našlo. Je najbolj srečna, če je tako rekoč bosa. Copatke vzamem, ko gre k babici ali varuški ali za na obisk, pa tudi kar lepo stopica v njih. Gležnarjev, ki jih ima za zunaj pa nima preveč rada za hojo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.2.2009 20:11:45   
Intruder24
Mi smo od alergologa...testiranje čez 1 mesec. Dobili kremico in navodila za prehrano in prostor...Problem je samo v tem, da ne delamo drugače...zasrala sem le s sadnimi jogurti in Fruchtzwerge in podobno..pa sej ne moreš vedet...v glavnem upam, da bo kmalu mimo.user posted image

Danes je še moj ata padel iz lojtre in si HB ni nič zlomil, ga pa vse boli..padel je na samo kamenje iz 3m...sem mislila, da me pobere od skrbi, da bo kaj hujšega user posted image

Nisem nič prebrala in se vam vsem opravičujem!

karatina tebi pa vse lepo za rojstni dan user posted image

Vsem ubogim bolančkom user posted image

Želim vam pa karseda lep večer in mirno noč user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.2.2009 20:12:26   
mala pikica
Na hitro...

vaney Gašper ni imel zunaj problemov s hojo. Ga je treba kar pošteno loviti, da ga ulovim, pa še problemi so, ko je treba nazaj v hišo. Obute pa ima gležnarje ali pa nižje čeveljke zdaj ko je vse suho.

koala user posted image user posted image user posted image

ljubljana
Jakobu pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ne bo limma jezna name, če vam povem, da je še ona zakuhala na 40 stopinj in je doma, pri Neži v bolnici pa je ati. Neža še vedno nič ne pije, zato je ves čas na infuziji. Limmi pa je strašno hudo, ker ne more biti z Nežo. Je popolnoma brez moči in doma počiva, zato se tudi verjetno ne oglasi.  Obema pošiljam velik user posted image in polno user posted image da čimprej ozdravita!

alfabeta tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image

karatina vse najlepše ob rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.2.2009 20:39:36   
katee
Čer!

Midva z Žan Luko sva cel dan uživala v Portorožu z mojo mamo in user posted image . Tako je bilo lepo, da bi kar dol ostala, ampak itak za jutri napovedujejo spet slabo vreme.

Kako so vaši otroci reagirali na hojo zunaj? Anže nam notri gre kot raketa, zunaj pa je začel takoj jokat, ko sem ga postavila na tla. Koliko časa traja to prilagajanje? In kaj jim obujete? Mi imamo kar gležnarje ali teniske, ampak so mu gležnarji že skoraj premajhni, bo treba nekaj drugega kupit, pa se mi sploh ne dopadejo več čevlji, je veliko bolj komot v teniskah (kot mami in atiuser posted image )....torej, kaj mu kupiti za hojo po pesku okrog hiše?

Jaz skušam na sprehodu Žan Luko čim dlje pustiti v vozičku, ker enkrat ko ga dam na noge, potem bi skoz hodil. On tako rad in z veseljem hodi, da ga je lepo gledat. Obute ima pa ali škorenjčke ali goretex škornje, ker je še hladno. Čim bo pa malo topleje, ga bom pa obula v čeveljčke ali superge.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 9.2.2009 22:02:16 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.2.2009 20:41:17   
Sunny Morning

Neja je čisto navdušena, ko jo dam zunaj na tla. Takoj da rokico in se nič ne otepa, prav lepo hodi vsa ponosna. Jaz jo imam v Elefanten čeveljčkih. Ji pa ne pustim tacat po lužah.

Sunny evo sem dobila tvojo dušico, imam doma in zdaj lahko prideš na obiskuser posted image

katarinas še enkrat hvala, si se res potrudila. Na ZS mi pošlji koliko sem ti dolžna. Za obisk se bi pa najraje zmenila med vikendom, da bosta tudi najina očita zraven. Se mi zdi, da mi je tvoj user posted image danes zjutraj, ko je Laro peljal v vrtec mahal. Če je bil on, sem ga vidla.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
ati pa bo kar v dnevni sobi na žakljih.

Saj je že ulaufan, tako da mu ne bo hudega. user posted image

Vsi mali in veliki bolančki, še posebaj NEŽA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?