klepetkaa
|
Jutro, ena kavica al pa kapučino najprej za vas da vas pozdravim, imam malo časa, ker Lana spi, Domen Kekca gleda, M. in sta šla v trgovino. SEm totalno neprespana, ker sva šla včeraj z na eno praznovanje in kakor me ni imelo zadnje dni nič za it, je bilo super. Je bilo vsega, smeha solz, .. .Sva prišla domov ob hudo spodobni uri .Pa sva šla ena izmed taprvih domov. Mami je rekla, da je Lana bila super pridna, zaspala zvečer brez problemov in ponoči isto, tako da bomo očitno mogli to večkrat prakticirat.In očitno punca res izkoristi prililo takrat ko lahko. lusa, ne, nič nam niso razredov pokazali. V bistvu je bilo bolj na hitrco vse skupaj. Enih 15 min. Ga je spraševala, v kateri skupini je v vrtcu, pa v katerih kotičkih se rad igra, pa nekaj je risal, pa o prijateljčkih, ipd.....Do konca avgusta ne bomo vedeli, katera učiteljica jih bo imela.NIti kdo bo s kom v razredu. DAša je pa super na sliki, res zanimiva slika katee, super da je Žan Luka boljše Lunca, kako je LUka? Upam da je že v polni formi ljubljana, ZS. BOšček Jakob . Upam da teli zobki hitro ven prikukajo, da bodo težave izzvenele .Zate pa , da uspešno prenašaš tečnobo kaatrinas, ampak tale vaša Lara se mi zdi, da je pa že kar fenomen v spanju, no. Super, da tako rada spi kahla, mi se tud še ne ukvarjamo nič z njo bolniške atkov; naš bi po moje živčnega fasal, da bi moral bit cele dni noter po možnosti z vsemi tremi. SE kar malo čudim, da ga nisem tud jaz, ker je bila sitnost par dni na vrhuncu.Z mano vred . Ampak je minilo, smo že bolje Triš, kako sem se pa zdaj nasmejala temule o tempu, da ti ne bi zmogla trma, se mi zdi da je bilo še kakšnih 14 dni nazaj najhujše. Zdaj se je pa malo unesla. Al sem se pa privadila na trmo mala pikica, če boste kaj hodili po naših koncih, veš da da se morate ustavit.Dobrodošli limma, 100x hvala še tukaj grem kuhat dalje....
|