|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
7.2.2009 13:35:49   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Povejte mi tiste, ki imate otroke skupaj v sobici, kako se kaj obnese? Imam strahove, da  bosta zbujali ena drugo in ne bosta spali, predvsem čez dan bo verjetno bolj kriza.

ponavadi spi drugi otrok brez problemov, šele po vztrajnem dolgotrajnem vreščanju prvega se lahko zgodi, da se drugi zbudi.

Lunca ja do 1.3. sem v Kranjski vojašnici potem me pa čaka premestitev v vojašnico stara Vrhnika.

Sunny iz kje si ti? Jaz poznam eno v Lj in eno v Boh. Beli ki trži Just jih je pa po celi slo veliko.

kahlica jaz ga pred 2 letom ne bom navajala. Izkušnje pač. Če bo sam hotel in prosil OK drugače pa ne.

Žan Luka user posted image user posted image user posted image user posted image

vaney mi kremo od materine dušice uporabljamo za zbijanje vročine in v začetni fazi če je temperatura do 39 pomaga če je pa višja pa ne ravno najbolje.

klepetka imaš ZS

nana ne se mu pustit, ker ti bo na glavo spelzal, meje morajo bit, tudi če protestira.

Pri nas je tako, da če začne iz stola plezat, ga odpnem in dam na tla. pa zahtevam, da se k meni obrne če hoče dobit žlico v usta, ne hodim jaz z žlico za njim.
Zna pa tudi jakob zelo Jasno pokazat če mu kaj ni všeč, meče stvari okoli sebe in jezno kriči.
Pa preden začne jest za glavo miga levo in desno, mu moram včasih prav na silo dat žlico v usta, da okusi hrano potem pa poje do konca.

Lusa ti samo na netu shranjeno slikico skopiraj in vstavi v post

Danes bi morali štartan v Opatijo na karneval z Martinovim vrtcem pa je Jakob dobil vnete oči in 4 štirice mu naenkrat ven rinejo in je čisto bogi. Sedaj spi.  user posted image  in Ch in M so pa ravnokar štartali, bojo v enem super hotelu **** z bazenom, jaz bom pa s Jakobom doma tečnobo preganjala.user posted image  Bo pa več časa za RRuser posted image

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
7.2.2009 14:04:06   
ljubljana
Jao moja slovnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
7.2.2009 18:18:33   
TRIŠ
Klaja pri nas oba spita skupaj,kmalu se jima bo pa kmalu pridružil še Žan,ko pa bo Matic izrazil željo za svojo sobo pa bomo razmišljali naprejuser posted image .Glede zbujanja pa naše otroke ne zbudi niti tank kadar spijouser posted image

Vaney za Anžeta in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nana pri nas je Žan ratal tudi pravi izsiljevalec.Sedaj ko je bil z atkom na bolniški je neznosen samo izsiljevanje aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,samo še to slišim.Vse je a,a,a,a,a,a,auser posted image

Lusa slikica na školjki pa je za v revijo.Veš kako....pošlji jouser posted image

Ja Žan se je pozdravil ,zdravnica je rekla da bi bilo fino da ga izpišemo iz vrtca.Škoda da ni bilo mene zraven,bi jo vprašala če bi ga ona čuvala.Sedaj je to baje logika zdravnikov da jim ni treba dajat toliko bolniškuser posted image Ati in Žan se kopata, ker ga Žan že cel teden prosi in sili v banjo, pa si ga nismo upali,ker je tako kašljel,Lana je šla spat k tašči,Matic je pri prijatelju na roj.dnevu jaz pa tukaj z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Četrtek in petek sem šla domov že ob enih in smo bili celo popoldne zunaj.Tako je bilo lepoooooo,drug teden pa popoldanuser posted image

Ljubljana glede kahljice samo kopiram tvoj post.Enakouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.2.2009 18:20:00 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
7.2.2009 19:48:45   
ljubljana
jaz pa danes sama z jakobom. Ostali spijo v opatijiuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
7.2.2009 20:35:32   
dašabina
Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lubljana, pa te menda ne bo strah.....saj imaš Jakoba
kahlica enako, počakamo....
trma - ja jo imamo velikoooooooo se kar vrže vznak kriči jokaaaaaaaa in tako naprejuser posted image user posted image user posted image
Nočko grem štumfe skup dajat.....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4430
7.2.2009 20:51:42   
mml
Čer,

samo tako na hitro, da ne boste mislile, da me ni user posted image .

Pri nas vse OK, otroka sta lumpka bumpka, sonca ni nikjer, tako da smo danes z dežniki pohajkovali po tržnici, Manci je bilo super, Matic je protestiral proti dežni prevleki na vozičku, zato smo jo hitro popihali domov. No popoldan smo dobili pa obisk, je prišla sostanovalka iz študentskih let s svojo družino in so otorci noreli in se zabavali, "ta stari" smo pa dokaj v miru klepetali, je prav pasalo za skrajšanje deževnega popoldneva.

kahlica: jaz Matica pač dajem na kahlico, da se je navadi in občasno prav lepo dela lužice, predvsem po opoldanskem spanjum, ko se zbudi s suho plenico. Ni pa to še nobeno navajanje oziroma odvajanje od plenic, s tem se bom začela ukvarjati poleti, ko so otročki samo v hlačkah in je dosti lažje. Sem podobno naredila tudi pri Manci in je bila čez dan brez plenic pri 20 mesecih, ponoči je pa brez plenice od 16. meseca. Tako da upam, da bo podobno tudi tokrat, čeprav me malo skrbi, kako bo, če bo šel Matic v vrtec...

ljubljana upam, da z Jakobom vseeno uživata, čeprav sta sama user posted image

katee super, da ni tako hudo kot je včeraj kazalo in je ostala ustnica samo malo otekla user posted image , se pa mimogrede zgodi kakšna takšna "katastrofa", pa si lahko še ne vem kako pazljiv...A po tem si v ponedeljek za eno skupno čofotanje? Mi2 bi bila v Atlantisu okrog 10...Pride še katera?

triš ja izpisovanje iz vrtca je pa nova moderna ideja naših pediatrov...Po priporočilih pediatričnih združenj, svetujejo vstop v vrtec po 3. letu...vse lepo in prav za države, kjer so ženske pretežno doma, oziroma so dohodki takšni, da si lahko privoščijo varuško na domu...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4431
7.2.2009 21:01:37   
katarinas
Hojla!

Sem čist uničena, me je tale služba danes total zdelala. Se nismo ustavili od sedmih zjutraj pa do sedmih zvečer....smo šibal ljudi kot po tekočem traku...mah samo, da sem enkrat domauser posted image

In sem komaj čakala, da pridem domov, da malo Laro pocartam in ona spi ko polh že od pol petih popoldneuser posted image  Hja miška sori, pol bo šla pa mami spatuser posted image

Limma mi je kolegica rekla, da na pamet glih ne ve za nobeno zastopnico s koroške za just, da pa ni problema, lahko pošlje po pošti (po povzetju). Tako, da če boš hotla kar povej.

Katee za Žan Luko user posted image , upam, da si je zdaj že opomogel. Pa zate tudi enega user posted image

Vaney materina dušica je lahko razkuževalec, deluje kot krepčilo ali osvežilec...dobra je za dihala, zdravi prehlad, gripo, vnetja prsnega koša, pomirja kašelj, pomirja tudi pike žuželk, pomaga pri krastah, glivičnih okužbah, garjah....
Lahko ti pošljem kakšna navodila za uporabo da si boš prebrala.... pa bi ti zdaj še kaj več napisala pa ne vem glih vse napamet, se mi ne da zdajle brskat...jutri bom imela več časa in ti najdem še ceno. Se pa kremica uporablja v malih količinah tako da jo imaš res za ful dolgo.

Klepetkaa materina dušica se lahko uporablja za otroke že od 3 mesecev naprej. Imam kar nekaj kolegic, ki to prakticirajo.

Nana naša mene tud kr velikrat namahauser posted image , še posebej se ji dopade s tistimi špičastimi nohti po obrazu grabit, sem že vsa spraskana. Ja in tud s flašo sem jih že dobilauser posted image  Jaz tud vpijem, da ne sme in tako naprej ampak...upam, da so res samo v taki fazi....pa se tolažim s tem, da ni tako hudo, ker zaenkrat še ni pripomb iz vrtca da je koga preteplauser posted image

Okej, men se zdajle že pošteno user posted image   in grem kar na user posted image , menda se bo Lara kaj zbudila....

vsem vam pa: user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
7.2.2009 21:13:00   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

A pol misliš običajen email? Sem enkrat zasledila, da še nekje čvekate, pa sem mislila, da je to to. Jaz na gmailu nisem prijavljena. Sem slučajno spet mimo pihnila user posted image ?

Ja običajen mail ti pošljem.user posted image

klaja,katerega ginekologa pa imaš zdaj v UKC?Jaz ga imam tudi tam.

Joj,mi je kar odleglo,ko berem,da so vaši otroci enaki kot Klemen,sem mislila,da sva osamljen primer...Torej je še upanje...user posted image

katee,super da je Ž.Lukova ustnica bolje.

Lusa,zelo posrečena slika na školjki...user posted image

martinca,jutri pridemo.

karatina,ali že veste kaj boste imeli,mislim drugega user posted image ,bo punčka ali fantek? Ali se boste pustili presenetiti?A dve punčki boste imeli?Sem prešvicala ?

ljubljana,vidim da imaš nov avatar.Glede Klemna-ne pustim se mu,ampak bolj malo zaleže moje govorjenje...upam,da bo bolje s časom.

Kar se tiče hranjenja,tudi jaz ne hodim za njim,on pride k meni in seveda najraje vidim,če sedi pri mizi na stolu.Če pa že,potem pa ne letam za njim,ker nočem vedno letati zadaj...poznam en tak primer...

Sem pa res vesela,da je letos Klemen še doma,da ne nosi bolezni s sabo domov iz vrtca in je lepo zdrav,kolikor toliko.Mislim,zdaj ko imam novo službo,bi mi bilo ful nadležno biti vsak drugi teden na bolniški.

kahla(kaka besedauser posted image ),mi tudi ne bomo navajali pred 2.letom.

Tako.Se poslavljam za danes,spet me čaka likanje.že 3 dni odlašam...
Klemen se še nekaj bori s spanjem v postelji ampak bo počasi...

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   Sončki januarčic 08 - 5. del
7.2.2009 21:35:10   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
karatina,ali že veste kaj boste imeli,mislim drugega user posted image ,bo punčka ali fantek? Ali se boste pustili presenetiti?A dve punčki boste imeli?Sem prešvicala ?

Ne, še ne vemo. Na morfologiji je bila lega otročka takšna, da ni bilo mogoče reči. Se pa nameravam ta teden naročiti na 3D UZ, pa bomo preverili user posted image . Sicer mi je pa čisto vseeno, samo da bo vse kot treba.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
7.2.2009 21:40:38   
muzika
Katarinas, hvala za pohvalo mojega avatarja. Sem ga kar dolgo delala, tako da bo sedaj celo večnost tam.user posted image
Tudi mene zanima ta materina dušica. Še nikoli nisem slišala za kremo za zbijanje vročine. Kje pa mu to namažeš?

Katee, hb, da ni kaj hujšega.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
7.2.2009 21:52:53   
vaney
katarinas, hvalauser posted image

kahlica; se še nič ne ukvarjamo z njo...bomo poleti začeli

trma; pri nas je noooooooorrrrroooo, ker Anže se kar vsede na tla, maha z rokami po zraku ali tolče po tleh in se zraven dere kot da ga iz kože dajemouser posted image ponavadi ga ignoriram, ampak včasih imam pa kričanja dovolj in ga drugače zamotim

hranjenje; skoraj vedno je v stolčku za hranjenje ali vsaj pri mizi v naročju, le kakšen piškot (ponavadi polnozrnati Leibniz) dobi tudi kje drugje, drugega pa ne več, ker smo imeli 1x obiske, ki so mu dali tisti piškot, ki je kot sendvič s čokolado v sredini in ga je lizal toliko časa, da se je ves raztopil, potem ga je dal na puzle, se vsedel na njega in telovadil, potem pa vstal in na pohod po bež usnjenih stolihuser posted image  jaz sem vse skupaj pa videla šele, ko je bil na stolih in me je skoraj kap, tako da se tega ne gremo večuser posted image

me je pa naš mali danes malo ob živce spravljal-nikakor noče jest sadja, sploh v kosih. No, in sem danes probala spasirat jabolko in kivi+piškot in mu probala dat...takoj je vse pljunil ven. Potem pa sem vzela kozarček od frutka, spasirano sadje dala noter, zaprla s pokrovčkom in dala na mizo. Pred njim sem ga odprla, zasvetile so se mu oči in pojedel je vseuser posted image mislim, ne vem....le kaj je na tem kozarčku takega? Pa je nekaj časa že zelo jedel sadje v kosihuser posted image  jah, no, bo že, bomo pa v kozarčke dajali, samo da bo vsaj nekaj sadja pojedel

triš, ah ti zdravniki...najboljše, da kar vse do 3. leta izpišemo iz vrtca, kaj bo pa potem razlog za bolezen? Jaz sem ji pa zadnjič rekla, da mi je vzg. v vrtcu rekla, da ima Anže ful vročine, hrope in je ves flekast in sem zato takoj šla k zdravniku, rekla, da "ah, v tem našem vrtcu si radi zmišljujejo in pretiravajouser posted image "  Sem ji kar rekla, da ne bo držalo, ker delam v njem in s težkim srcem kličem vsakega starša, da je njihov otrok zbolel....mah, nikoli jim ni prav.
Kako se pa ati znajde na bolniški? Mojemu se je kar mešalo 24ur notriuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.2.2009 5:45:19   
TRIŠ
Glede bolniške atkov moj uživa ker jaz zjutraj vstanem od petih vse pospravim skuham čaj,jima pripravim za oblečt,odpeljem večje dva v šolo in vrtec in grem v službo.Onadva spita do devetih(tega med porodniško moj sine ni poznaluser posted image )potem pa se cel dan igrata edino vmes poje kak jogurt,sadje,piškot ob 12.00 mu da kosilo ki je že kuhano pogret in to je vse njegovo delo.Ja tudi on pravi da mu ni hudegauser posted image user posted image user posted image ,samo jaz bi pa pregorela ob takem tempuuser posted image IN POSLEDICA TEGA JE :DA JE ŽAN POSTAL ZMAZANA DRISKA IN DA SE NE ZNA VEČ SAM IGRATuser posted image user posted image Joj ne vem kako bo v vrtcu v ponedeljekuser posted image .Sicer pa zato jih imamo da jih crkljemo.Mi je enkrat rekla od Matica vzgojiteljica,ko sem ji pojamrala,da je preveč razcrkljan.Čim dlje naj se stiskamo,crkljamo,ker kmalu pride obdobje ko se ne bodo več hoteli.In tega se res kar držim ,ker čas tako hitro bežiuser posted image

Vaney glede naših sester pa sem jaz hitro naredila red in sedaj je mir.Nikar se jim ne pusti,ker so resnično brezobrazne in je bilo že ogromno pritožbuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 8.2.2009 5:46:29 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.2.2009 5:53:44   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

jaz pa danes sama z jakobom. Ostali spijo v opatijiuser posted image

Upam da ti ni bilo prehudo in da je Jakob boljšeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.2.2009 7:29:33   
klaja
Nana ginekologinja se piše Mateja Marčec, predvidevam pa, da je ful mlada, pa ambulanto ima na vsake 14 dni, pa še čakalne dobe so ful dolge, ampak me to sploh ne moti, saj če je kaj nujnega te tako ali tako morajo vzet. 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.2.2009 7:58:26   
dašabina
materino dušico tud jaz skoz imam bolj za punce, Mihau še nisem tolk prakticirala......je u redu.....
bolniške oči varianta itak zakon

Katarinas, v naši skupini gredo ven, samo zdaj imajo dva novinčka, pa ta teden niso hodili, so pa šli ko je bil Miha tretji dan na uvajanju in po 10 minuta šli noter,user posted image  ja valjda kdo me bo pa nesuuser posted image

hranjenje tud stolček.....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.2.2009 8:48:35   
martinca
dobro jutro!

katarinas, kje pa delaš ti?no saj to vem da v bolnici, samo na katerem oddelku pa da ste imeli tako gužvo?

karatina, jaz se ti opravičujem sem prihajajočega user posted image kar za pupiko določla.user posted image

trma, pri nas je tudi prisotna, še posebaj če mu kaj ne pustiš delat, kakšnih norij. se vrže na tla ali se začne z rokami po glavi udarjat ali pa se v tla butka, samo takrat mu pozornost preusmerim drugam. včasih ga pa tudi pustim, da se malo zjoče oziroma bi jatz rekla da se zdere. ker res tako kriči da je joj. 

nana, vas pričakujemo? kdaj pa približno?

klaja, jaz imam tudi G v UKC-ju. pa mi ta Mateja MArčec ni poznana. je verjetno res mlada.

Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.2.2009 9:19:12   
katarinas
Dobro jutro!

No jaz sem se komaj malo naspala, HB da sem danes frej.
Včeraj sem rekla, da nisem dočakala Lare, ko sem prišla domov, je frajla kar spala - in to je bil zares maratonski spanec. user posted image
Spala je dopoldne 1 uro, potem pa od pol petih pa do...pol enajstih zvečer!!user posted image  Ko se je zbudila, se je malo igrala in šla spat ob pol polnoči in spala do sedmih zjutraj....zdaj je pa res dobre volje...user posted image
No jaz bi tudi takle spančekuser posted image

Mi imamo pa user posted image  v bolniški...je šel danes k zdravniku in ima angino+antibiotikuser posted image  Tako, da ne bo nič s tekom niti ne s pohodom na trdinov vrh. Pa kdaj drugič, itak bo dež.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
.....ki so mu dali tisti piškot, ki je kot sendvič s čokolado v sredini in ga je lizal toliko časa, da se je ves raztopil, potem ga je dal na puzle, se vsedel na njega in telovadil, potem pa vstal in na pohod po bež usnjenih stolihuser posted image  jaz sem vse skupaj pa videla šele, ko je bil na stolih in me je skoraj kap, tako da se tega ne gremo večuser posted image

user posted image user posted image  tukaj sem se pa mogla nasmejat, ker si kar predstavljam kako je to zgledalo

le kaj je na tem kozarčku takega? Pa je nekaj časa že zelo jedel sadje v kosihuser posted image  jah, no, bo že, bomo pa v kozarčke dajali, samo da bo vsaj nekaj sadja pojedel

Ej pri nas ista pesem glede tega kozarčka...samo da jaz včasih dam v lonček od fruchtzwerge...ja to je zato ker ve, da je tisto noter sigurno dobro....al so namazani!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
katarinas, kje pa delaš ti?no saj to vem da v bolnici, samo na katerem oddelku pa da ste imeli tako gužvo?

Ob vikendih in popoldne sem v urgentni amb. in včeraj je bilo totalno noro...

IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Tudi mene zanima ta materina dušica. Še nikoli nisem slišala za kremo za zbijanje vročine. Kje pa mu to namažeš?

Muzika  materino dušico jaz ponavadi namažem po prsih kadar je Lara prehlajena in tudi če ji malo hrope v prsih. Za zbijanje vročine se pa tudi jaz do sedaj sploh nisem spomnila, pa čeprav imam kremo doma user posted image  - no pri povišani temp. vmasiramo kremico na hrbet v predel pleč in na prednji del stopal in na blazinice prstov stopal, kjer so refleksne točke za pljuča in sinuse.

TRIŠ ampak ti si pa res pridna. men se ob petih zjutraj niti pod razno ne da pospravljat, pa še kaj kuhat, glih tolk da odprem oči in najdem v kopalnicouser posted image  Ampak saj če bi imela 3 user posted image  bi verjetno tud to počela. Vaš ati je lahko pa samo zadovoljen...samo pri moških je tako, lahko jim vse pripraviš pa še bodo rekli koliko dela so imeli z otroki - kaj če bi mogli še likat pa kuhat vmes?user posted image  

Zdej grem pa na kofe!user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.2.2009 9:19:52   
mala pikica
Jutro!

Moja dva sončka spita, pa sem vas prišla malo pozdravit user posted image

Pri nas danes dežuje, včeraj pa smo maksimalno izkoristili dan. Smo bili cel dan zunaj, Gašper je že bil zvečer tako utrujen, da je v trenutku zaspal. Smo šlo peš k šiviliji v vasi, pa smo 45 minut hodili. Je vsaka lužica na cesti tako zanimiva, pa vsak kamenček, da ne govorim, če gremo mimo kakšnega psa, bi kar na vsako dvorišče zavil. Doma po našem dvorišču pa ga je tudi povsod polno user posted image

lunca so mi bili tvoji tulipani tako všeč, da že imam pomlad doma user posted image Upam, da je Luka že kaj boljši user posted image user posted image user posted image

limma zdaj mi tale tvoja želja po fit ni nič jasna. Jaz sploh k tebi ne bom upala user posted image

klepetka v Ribnico pa nič ne pridem. Cele Slovenije pa vseeno ne bi delala. Sicer pa sem končala s tem čudnim terenom, od ponedeljka sem spet v svojih krajih user posted image Je pa bilo lepo spoznavati nove kraje. Če pa me slučajno kdaj privat zanese pot v Ribnico, pa se oglasim user posted image

katee Žan Luka je že bolje? Upam, da ga ne boli preveč user posted image user posted image user posted image Vidim, da je že bolje user posted image

ljubljana kako luškan avatar user posted image Fantje so že doma?

karatina lepo, da si se oglasila. Trebušček je že velik? user posted image

triš si me pa nasmejala s tvojim dragim in bolniško user posted image Imam pa jaz tudi zadnje čase občutek, da se Gašper več ne zna oziroma noče sam igrat. Posledično ne uspem popoldan čisto nič naredit in mi vse ostaja za zvečer user posted image Ne vem, če ga nista babi in dedi razvadila kar se tega tiče.

trma... uh, pri nas je tudi. Ali je v trenutku grozen jok, ali pa nenormalno maha z rokicami. Jo pa poskušam hladiti tako da takoj preusmerim pozornost v kaj drugega. Zaenkrat še nam nekako gre.

hranjenje... pri nas je izključno v stolčku. Če je kdaj res težko, potem ga dam na kuhinjski pult, ampak to je zelo redko.

Gašper se je vmes že zbudil, je spal samo 45 minut in bo katastrofa čez dan. Pa še k tastu gremo na kosilu, takrat pa je spanje tako ali tako čisto na glavo obrnjeno. Uh, bomo že nekako...

Lepo nedeljo, čeprav je deževna!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.2.2009 11:40:37   
klepetkaa
Jutro,

ena kavica al pa kapučino najprej za vas

user posted image
da vas pozdravim, imam malo časa, ker Lana spi, Domen Kekca gleda, M. in user posted image  sta šla v trgovino.

SEm totalno neprespana, ker sva šla včeraj z  user posted image  na eno praznovanje in kakor me ni imelo zadnje dni  nič za it, je bilo super. Je bilo vsega, smeha solz, .. .Sva prišla domov ob hudo spodobni uriuser posted image .Pa sva šla ena izmed taprvih domov. Mami je rekla, da je Lana  bila super pridna, zaspala zvečer  brez problemov in ponoči isto, tako da bomo očitno mogli to večkrat prakticirat.In očitno punca res izkoristi prililo takrat ko lahko.

lusa, ne,  nič nam niso razredov pokazali. V bistvu je bilo bolj na hitrco vse skupaj. Enih 15 min. Ga je spraševala, v kateri skupini je v vrtcu, pa v katerih  kotičkih se rad igra, pa nekaj je risal,  pa o prijateljčkih, ipd.....Do konca avgusta ne bomo vedeli, katera učiteljica jih bo imela.NIti kdo bo s kom v razredu.
DAša je pa super na sliki, res zanimiva slikauser posted image

katee, super da  je Žan Luka boljšeuser posted image

Lunca, kako je LUka? Upam da je že v polni formiuser posted image

ljubljana, ZS.  BOšček Jakobuser posted image . Upam da teli zobki hitro ven prikukajo, da bodo težave izzveneleuser posted image user posted image .Zate pa user posted image , da uspešno prenašaš tečnobouser posted image

kaatrinas, ampak tale vaša Lara se mi zdi, da je pa že kar fenomen v spanju, no. Super, da tako rada spiuser posted image

kahla, mi se tud še ne ukvarjamo nič z njo

bolniške atkov; naš bi po moje živčnega fasal, da bi moral bit cele dni noter  po možnosti z vsemi tremi. SE kar malo čudim, da ga nisem tud jaz, ker je bila sitnost par dni na vrhuncu.Z mano vreduser posted image . Ampak je minilo, smo že boljeuser posted image

Triš,user posted image  kako sem se pa zdaj nasmejala temule o tempu, da ti ne bi zmoglauser posted image user posted image
trma, se mi zdi da je bilo še kakšnih 14 dni nazaj najhujše. Zdaj se je pa malo  unesla. Al sem se pa privadila na trmouser posted image

mala pikica,  če boste kaj hodili po naših koncih, veš da da se morate ustavit.Dobrodošliuser posted image
limma, 100x hvala  še tukajuser posted image user posted image

grem kuhat dalje....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.2.2009 12:17:38   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Ne, še ne vemo. Na morfologiji je bila lega otročka takšna, da ni bilo mogoče reči. Se pa nameravam ta teden naročiti na 3D UZ, pa bomo preverili user posted image . Sicer mi je pa čisto vseeno, samo da bo vse kot treba.

Pa menda ja,samo da je user posted image zdrav in je čisto vseeno,kakega spola je.

vaney,tvoj mali je pa res falotuser posted image ,kako si me nasmejala s tem sadjem v steklenem lončku.Mislim,da bi bilo pri nas isto,ker še vedno obožuje kašice iz kozarčkov,ampak samo sadne,ampak k sreči sadje poje tudi brez kozarčka.

klaja,tudi moj gin.dela 1x na teden,ker je drugače tudi porodničar,pa meni je itak vseeno,samo ko sem naročena je fajn da je tamuser posted image ,pa ne čakam nikoli dolgo.

martinca,popoldan bomo prišli,mogoče tam okoli 16h,ne vem točno,ima še svakinja r.dan,pa bodo malo prišli,samo da ji damo rožico,potem pa pridemo.

Pri nas dežuje,dežuje...ni za nikamor,Klemen pa spi v garaži-da ne boste mislile,da je to prava garaža,samo mi jo tako imenujemo,ker je nekoč hotela biti garaža,potem pa je nastalo čisto nekaj drugega in je zdaj taka soba za goste,bolj poleti,pa kuha se lahko tam,včasih tam jemo,največ poleti,pa r.dneve tam praznujemo...in tam pridejo obiski,ki jih ne povabimo v hišouser posted image .

klepetka,hvala za kapučino,je res pasaluser posted image .

Grem kuhat naprej,samo riž še naredim,pipika se pa sama peče.

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.2.2009 13:55:55   
ljubljana
 ena za posladek

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.2.2009 14:38:35   
dašabina
Ljubljana, si me spomnilauser posted image
ajde mojstrice peke a la Ljubljana, Triš, Alfabeta in ostale mostrice, rabim preizkušen recept za cup cakesuser posted image  iščem po internetu pa mi ni čist jasno, kako naredit tisto da je v sredini tekoče
naš Miha je pa padel na nos in se mu je kri ulilauser posted image  zdaj pa spet nori okroguser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 8.2.2009 14:39:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.2.2009 14:51:20   
sonček balonček
Ojla,

Ne bom komentirala, ker nisem utegnila prebrati. 

Na hitro poročam, kako je pri nas. Sem v službi, Lara je cel teden zdržala v vrtcu, danes ima spet 39 vročine. Mala Maruška je, od kar sem v službi, v varstvu pri tašči. Se prav lepo ujameta, le tašča (69 let), je čisto fertik, sploh v petek... Jutri lahko gre "že" v vrtec na uvajanje. V četrtek je bila končno cepljena in tudi ta zadnji AB je prijel in ima po več kot mesecu dni, končno zdravo uho.

Meni v službi hitro mineva čas, res sem se pa prve dni težko navadila, da mi nihče ne hodi pod nogami. Pa da lahko grem na wc, ne da pride kdo za menoj in me gleda, da lahko v miru grem jest, pa mi ni potem treba cele kuhinje pomiti, ker nihče od sodelavcev ne meče hrane po tleh in ne poliva čaja...Skratka zaenkrat me 8,5 ur službe dnevno precej manj fizično utrudi, kot sta me dve nagajivki doma. Če pa bi lahko izbirala, pa itak veste kje bi bila raje!user posted image  Drugače je v službi tako tako. Ko smo samo Velenjčani je super, ko pa pridejo na kolegij še kolegi iz Lj. oddelka, pa je user posted image . Pa brez zamere Ljubljančanke.

No jutri imamo prvi problem, kam dati Laro, ki je bolana. Pa tudi Maruša gre le za eno uro na uvajanje. Tašča gre na pregled v bolnico, moja mami je v službi, moj oče čuva nečaka, ki je tudi zbolel. Jaz in user posted image  imava oba res nujne zadeve v službi, vsaj prvo polovico delovnika.user posted image

Imejte se lepo in čim manj bolezni!user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.2.2009 15:01:49   
Intruder24
Dan,

katarinas tvoja Lara pa spi user posted image . Sploh ne veš da jo maš user posted image

Žan Lukaa upam, da je bolje...user posted image

Anže tudi zate user posted image

klepetka včasih mi ni, včasih pa nimam časa in pol sem bolj poredko tukaj. No se pa vsake tolko javim, da naju ne pozabite user posted image - Pa hvala za kapučino!

nana Vid je tudi mali izsiljevalec, samo on je drugačen, ko je z mamo in atejemo, al pa ko je bilo kdo drug zravne user posted image . Tako, da pri babici je on priden!

klaja taki so ti mali lumpi in lumpike, jaz nimam več prta, pa vse lepe stvari sem selila  na višjo stopnjo user posted image

kahla poleti bomo dali doma luleka na off pa bo tudi kahla prišla v poštev user posted image . Ker zdaj se mu še sanja ne zakaj ima luleka, plus tega pa on meni nebi sedel na kahli niti pol minute. Luša Daši pa je očitno zanimivo, ko vidi starejšo sestrico pa tak user posted image . Pa super lepa slikica user posted image

hranjenje jemo v stolčku.Sem pa zdaj spoznala kako ste si mamice neješčih otrok boge. Je Vid postal eden izmed njih, po tem bruhanju in smo bolj tak tak pri hrani, kr zapre usta in konec, pa se lahko mečeš in če bi mi jedel na tleh, bi za njim laufala s hrano samo, da mi kaj pametnega poje....Ga pa ne silim, ponudim največ 3x če ne pa pač bolj pol poskusim!
vaney pa fajn si ga to nasrala, upam, da ti še večkrat rata user posted image
ideja P o izpisovanju iz vrtcev user posted image user posted image user posted image  sej so za na luno!

Bravo za Gašperja, da tako fajn raziskuje okolico user posted image

Pa vsem za prve korake user posted image
Mi smo še pomoje daleč od njih. Sem mu šla kupit trde cicibanove copatke in je šele v njih začel hodit tako naokoli z oporo seveda user posted image . V usnjenih je bil na riti po enem koraku!

sonček balonček upam, dauredite probleme z varstvom.
Tak zdaj pa grem tekmo gledat user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.2.2009 15:53:25   
Sunny Morning
Sploh nimam nič pametnega za povedat. Vreme je za user posted image , moja dva sta šla k "tašči", jaz pa bom malo pospravila in zlikala srajce za naslednji teden.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny menda se ni gumb iztaknil, sej si kej majstra pa ga boš že nazaj našraufala...(he he tole je bila čist pristna slovenščina)user posted image

user posted image  Se je kar sam nazaj zašraufau. Zgleda, da je bila reakcija od cepljenja, ker zdaj spet celo noč spi. Se pa zjutraj vstane ob 6.00 in je ni nikakor več za dobit nazaj spat...no, vsaj midva ne znava, ker pri babici se do 8.00 ali pa še malo poležava.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Od Justa bi pa tudi jaz eno kremo. A ti koga poznaš, ki to prodaja?

Ja imam kolegico, ki to prodaja. Če točno veš katero kremo lahko meni poveš in bom jaz zrihtala naprej, pa še navodila dobiš zraven za kaj se določena stvar uporabljauser posted image

katarinas jaz bi imela kremo in tisto za kopanje, oboje materina dušica.

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Sunny iz kje si ti? Jaz poznam eno v Lj in eno v Boh. Beli ki trži Just jih je pa po celi slo veliko.

Z Dolenjske, ampak mi bo katarinas zrihtala. Hvala vseeno. Mi je bližje, pa še razlog za obisk bo.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
drug teden pa popoldanuser posted image

Kdaj pa začneš, če si popoldne? Bom dala ene slikice razvit, pa jih bom prišla v petek po 12.00 iskat.

IZVIRNO SPOROČILO: mml
triš ja izpisovanje iz vrtca je pa nova moderna ideja naših pediatrov...Po priporočilih pediatričnih združenj, svetujejo vstop v vrtec po 3. letu...vse lepo in prav za države, kjer so ženske pretežno doma, oziroma so dohodki takšni, da si lahko privoščijo varuško na domu...

Se podpišem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?