|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 14:25:24   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čmrlika kaj je pa s tabo zadnje dni?Se mi zdi da si ful zamorjena a je kej narobe?

Zanimivo vprašane, res. user posted image  A maš drugače tudi dober občutek za ljudi...user posted image  Verjetno je vidno iz mojih postov, al kaj? Si mislim, po čem sklepaš... user posted image  
Eh, če mi odgovoriš bova nadaljevale drugače pa bo tako tudi vredu...me pa res malo ene zadeve mučijo,ampak si nisem mislila, da je to opazno. user posted image Daj mi prosim malo opiši kako si prišla do tega zaključka? user posted image

Čmrlika ne mi zamert ampak mal si se mi zdela zajedljiva,tvoj stil pisanja je čist kontra k ponavadi.Maš prav imam dober čut za ljudi,sploh ko jih nekaj moriuser posted image

No skašljaj se kaj te muči,bo boljše

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
9.2.2009 14:28:21   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program?

Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm

V petek štartam s programom. Imam mešane občutke od veselaj, do zaskrbljenosti. Sitnoba je od hujšanja, nespanje pa ne vem od česa bi bilo,ker spim že zelo dolgo slabo z vmesnimi bolšimi obdobji.

Kdaj pa ti štrtaš nov krog?

A že v petek štartaš,ja saj to je najbolš,da te vržejo na hitr v vodo in pol splavaš.Nespanje nimam pojma zakaj bi blo,najbrž te kaj tare pa raje mal potlačiš pol pa tkole ven butne.

Jst imam že nov krog o četrtka pa kr neki nimam volje,čeprav mislm dase bo to popravl k se je končn mal sončka pokazal in smo ble s tamalo skoz zunej,madonca je blo luštnuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
9.2.2009 14:30:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

nia5: A je tamala že omagalauser posted image

Ja pred 15 minutami, upam da še ne bo kaj hitro alarma user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
9.2.2009 14:33:20   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Uffff ste danes spet pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image

Midva z Galom sva bila pri P in sva dobila Tobrex kapljice za očke. Pa HB tisto blago hropenje, ki ga slišim ne prihaja od pljučuser posted image

Gal zdaj panča in upam, da bo potegnil tole rundo.

Super da so pljučka čista, to zna bit nevarno user posted image , pa upam da se mu očke pozdravijo boščeku malemu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
9.2.2009 14:34:40   
katy82

Uffff ste danes spet pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image

Midva z Galom sva bila pri P in sva dobila Tobrex kapljice za očke. Pa HB tisto blago hropenje, ki ga slišim ne prihaja od pljučuser posted image

A bogi bošček mali upam da se kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
9.2.2009 14:41:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Novo prevozno sredstvo našega Tilna:user posted image

user posted image

Iiiiiiiii kak fajnuser posted image user posted image

Suzy85 upam, da bo tvoj dragi dobil v vojski čim bližje domu.

Barbaw
bom še danes dragega dregnila pod rebra glede treh ujetih šopkov.user posted image user posted image Pa full lepe fotke - vse po vrsti.user posted image user posted image Glede zobkov pa - pri nas ta spodnja enkica že tudi prebija celo večnostuser posted image , pa se mi zdi, da se nakazuje že zgornja. Revček bogi pa si tako drgne dlesni, da je joj. Pa tudi Gal je sedaj začel full piti - prej je spil po 30-40 ml na dan, sedaj pa je sposoben zeksati po 170 ml. Jesti pa noče preveč.

Ojej Hijenca tole z vodo je pa cel hudič. Pri stari mami od dragega je bila zadnjič podzemna klet do vrha polna vode, ker je pumpa zatajila. Je šlo vino v nič.

O Čmrlika ti si pa že plesala z Lepo Brenouser posted image user posted image user posted image . Ja ženska je pa res ena Auser posted image user posted image Pa upam, da boš kmalu boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tana7 lepo, da ste uživali med vikendom. Inuser posted image user posted image user posted image , da že toliko veste. Zdravje naj vam še naprej služi. Pa držim pestke, da najdete fajn varstvo za Brino.

Nia5 koliko pa stanejo te kroglice? Jih grem jutri tudi jaz nabavit.

Estrella upam, da boš tudi ti kmalu bolje in da se bo željeni rezultat kmalu začel kazati. Drži se in s tabo smouser posted image user posted image user posted image

Edinaosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za šefico kozmetičnega salona in njen "profesionalni odnos" pauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
9.2.2009 14:43:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Super da so pljučka čista, to zna bit nevarno user posted image , pa upam da se mu očke pozdravijo boščeku malemu user posted image user posted image user posted image

A bogi bošček mali upam da se kmalu pozdravi

Hvala obemauser posted image user posted image

A mislite, da greva lahko malo ven na sprehod, ker je tak fajn sonček?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
9.2.2009 14:44:16   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

nia5: A je tamala že omagalauser posted image

Ja pred 15 minutami, upam da še ne bo kaj hitro alarma user posted image

to vse upamouser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
9.2.2009 14:45:30   
katy82
Edina saj ****,mislm groza ker gnoj od babe ti takole zabije.Jst samo upam da se ti peta ornk pozdrav da ne boš slučajn cel življenje čutla kadar boš stopila na njo.

Naty a Žan je čist sprejel Alernovo,mu je ful hudo k ma tko mal izbire na jedilniku?Jst res ne vem kako bi naši ubranla k tko pridno že z nami papca.A ko vidva jesta se mu skrijeta al kako,da vaju ne vid?

Estrella vem kako je s tem ko je človek nezadovoljen pa k ma bed filing k misl da čist nč ne more telovadt,jst sem bla ista,pol se je pa v men neki premaknil in zdej delam po svojih zmožnostih in nimam bed filinga k vem da sem dala vse od sebe,glih od pretiravanja se pa tud ne bi rada stegnila tam,k sam pomislm kdo bi me pobiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zihr pa imaš nekaj kondicije,če sem jo jst imela jo imaš tudi ti,sigurno.Kako pa to zgleda pa tud cena me mal zanima k sem to že imela v mislih sam moram še prej shujšat  par kil pol se bom pa spravla v to k bo koža najhujši problem se mi zdiuser posted image Mačkica ti bod samo vztrajna pa ne it s strahom ali odporom v to ker ratalo ti bo sigurno,od tebe je odvisno kako in koliko boš izgubilauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
9.2.2009 14:46:02   
mafi

[/quote]

pomoje da lahko sam da ne piha

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
9.2.2009 14:46:14   
katy82

A bogi bošček mali upam da se kmalu pozdravi

Hvala obemauser posted image user posted image

Kr pejta samo na prepih pazi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
9.2.2009 14:49:59   
katy82
Kake kroglice so to(za pojest?) in kolk stanejo,ker našo vem da bodo zobki ful matral ko bodo spet na pohodu,pa če pomagajo tko kot pravte,bi tebe Anitka prosila če jih lahko še zame vzamešuser posted image

Anitka a veš da te hočem že neki časa vprašat pa zmer pozabim,a maš ti marelo na muri?Pa kateri voziček imaš na sliki?

Barbaw ti si pa prava hot mama,se mi zdi da je Maja ful teb podobna,a Jaka je pa oči?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
9.2.2009 14:52:57   
katy82
Ej punce ne zdej vse name skočt ampak dejte mi povedat kere znane komade ima Lepa Brena user posted image k moja mami jo posluša ampak sam une stare,ki jim ne vem naslova,včer mi je mela pa tko dober koma na popu,mislm da je blo neki od enga Vikija.A bi mi hotla katera naslove napisat,da bi lahko kake komade zapeklauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
9.2.2009 14:57:03   
katy82
Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebouser posted image Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklouser posted image

Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
9.2.2009 15:02:19   
katy82
Vam moram pa še neki povedat,nisem sicer hotla morit s tem ker mi je ful bed k vem kaj me spet čaka ampak se rabm mal skašlat k lubija pa tud nočem skoz s tem obremenjevat.

Jutri imam pregled pri endokrinologu ker gre z mojimi hormoni spet samo navzdol.Vem da bom spet dobila zdravila,pa sem že tko upala da sem s tem zaključila,zdej je pa še slabšeuser posted image user posted image user posted image Ah bom nehala sam mogla sem mal iz sebe dat

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
9.2.2009 15:02:48   
katy82
A bo cela stran moja?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
9.2.2009 15:08:16   
Anitka

Kake kroglice so to(za pojest?) in kolk stanejo,ker našo vem da bodo zobki ful matral ko bodo spet na pohodu,pa če pomagajo tko kot pravte,bi tebe Anitka prosila če jih lahko še zame vzamešuser posted image

Homeopatske kroglice ja. Ti jih vzamem, ni blema. Še katera jih rabi?

Anitka a veš da te hočem že neki časa vprašat pa zmer pozabim,a maš ti marelo na muri?Pa kateri voziček imaš na sliki?

Marelo pa imam na Muri ja, samo bom mogla sedaj novo vzeti, ker se mi je ena že polomila oz. so tiste vzmeti popustile. Voziček na sliki pa je  Baby Welt Fit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192512. Smo ga nabavili zato, ker se lepo zloži in ga imam vedno v avtu.

Barbaw ti si pa prava hot mama,se mi zdi da je Maja ful teb podobna,a Jaka je pa oči?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
9.2.2009 15:15:18   
Estrella*
http://www.jednajebrena.com/

Tuki imaš njeno web stran, na kateri imaš vse od nje. Tudi  komade lahko poslušaš levo zgoraj. Včeraj je pela strejši komad(1986) miki mićo . Ima pa 15 albumov in full komadovuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=VKYHNOekCJE

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 9.2.2009 15:27:30 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
9.2.2009 15:19:19   
Naty*

Vam moram pa še neki povedat,nisem sicer hotla morit s tem ker mi je ful bed k vem kaj me spet čaka ampak se rabm mal skašlat k lubija pa tud nočem skoz s tem obremenjevat.

Jutri imam pregled pri endokrinologu ker gre z mojimi hormoni spet samo navzdol.Vem da bom spet dobila zdravila,pa sem že tko upala da sem s tem zaključila,zdej je pa še slabšeuser posted image user posted image user posted image Ah bom nehala sam mogla sem mal iz sebe dat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se ti bojo hormoni porihtali. Kako pa veš, da grejo navzdol? A je tko, kot pri ščitnici, ko maš fizične težave? Oprosti, sej mogoče si že kdaj povedala pa sm pozabila user posted image ...
Še dobr, da jo je tud Lara dobr odnesla pri padcu... ja vse počas ugotavljamo, da mamo že živahne hrošče ane...

Komadi od Lepe Brene, ki so men všeč (tastari): Sanjam, Evo zima če, Okrečeš mi leđa, Hajde da se volimo, Mile voli disko, Miki mičo... ta novih pa ne poznam. Ampak če vpišeš na mulo, ti vrže tud njene nove komade ven...

Glede Žana in hrane je pa tko, da itak ne ve, da kaj pogreša. Sej veš, če nisi nikol čokolade jedu, ne veš kak okus ima user posted image . Mogoče misl, da midva jeva isto kot on, drgač pa itak hoče skočit v vsak talar user posted image . Alernovo je pa HB čist vredu sprejel in jo pije, kot bi vsako drugo mleko user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
9.2.2009 15:22:25   
Anitka

Ti se kar obrni na nas, saj zato pa smo tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro opravi in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
9.2.2009 15:24:14   
Čmrlika

Čmrlika kaj je pa s tabo zadnje dni?Se mi zdi da si ful zamorjena a je kej narobe?

Zanimivo vprašane, res. user posted image  A maš drugače tudi dober občutek za ljudi...user posted image  Verjetno je vidno iz mojih postov, al kaj? Si mislim, po čem sklepaš... user posted image  
Eh, če mi odgovoriš bova nadaljevale drugače pa bo tako tudi vredu...me pa res malo ene zadeve mučijo,ampak si nisem mislila, da je to opazno. user posted image Daj mi prosim malo opiši kako si prišla do tega zaključka? user posted image

Čmrlika ne mi zamert ampak mal si se mi zdela zajedljiva,tvoj stil pisanja je čist kontra k ponavadi.Maš prav imam dober čut za ljudi,sploh ko jih nekaj moriuser posted image

No, mogoče deluje da sem bla zajedljiva...ni bil tak namen...in seveda ti nič ne zamerim...user posted image , tak tip sploh nisem sem pa pri nekaterih vprašanjih bla verjetno drugačna, z razlogom...sem zdaj že večkrat omenla, da je to ful grozno, ko ne vidiš človeka v obraz...in pol lahko ful kaj po svoje intepretiraš...imaš občutek da te nekdo namerno malo j...al pa da nekdo ful vse ve, pa pretirava v vsem...in pol  ne veš kak bi še vprašal, kaj bi še napisal  na kak način, da bi nekdo končno skapiral kaj mu v resnici sporočaš...user posted image   user posted image  user posted image  sem zabluzla,ampak mislim,pravpzaprav vem, da boš razumela kaj sem hotla povedat.

sem bla s Tajo dolgo zunaj, privoščla sem si kafe čisto sama...no Taja je bla z mano..puser posted image  in sem se odločal kako in kaj v zvezi s tem kar sem ti zgoraj pisala ...tudi glede RR- ja.

Če te pa še kaj več zanima pa ti z veseljem še naprej kašljam...na Zs mogoče, da ne smetim z osebnimi zadevami tu gor...user posted image

Me pa drugače nič kaj tak hudo ne mori da bi se tu to moralo v taki meri čutit..user posted image si pa nekaj opazila..to je to, da se malce slabše počutim , križ pa nekaj slabe volje, žalosti,razočaranja nad mojima staršema...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
9.2.2009 15:37:02   
katy82

Homeopatske kroglice ja. Ti jih vzamem, ni blema. Še katera jih rabi?

Marelo pa imam na Muri ja, samo bom mogla sedaj novo vzeti, ker se mi je ena že polomila oz. so tiste vzmeti popustile. Voziček na sliki pa je  Baby Welt Fit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192512. Smo ga nabavili zato, ker se lepo zloži in ga imam vedno v avtu.

Anitka a b hotla še men eno vzet,kam jo boš šla kupt k v BC vem da je nimajo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
9.2.2009 16:21:37   
nia5

Ja take za pojest, stanejo pa cca 5 EUR, mi jih bomo danes sprobali.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
9.2.2009 16:27:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra user posted image .

Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast. user posted image  Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16. user posted image  Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke.  

user posted image user posted image user posted image

barbaw, kako krasne fotke user posted image user posted image user posted image  

hijenca, upam, da vam gasilci čimprej izpraznijo "bazen" user posted image user posted image

suzy85, joj, pravic imamo še toliko, da bi bilo prekrasno, če bi lahko vse koristili. Je pa žal teorija in pravice eno, praksa pa nekaj popolnoma drugega user posted image  Dolžnosti je treba vse izpolniti, pri pravicah pa lahko samo še spakiraš ali pa se jim odpoveš user posted image

nia5, lepo, da mala vsaj ponoči spije nekaj mleka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čmruser posted image lika, kakorkoli bosta z user posted image  naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega user posted image ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi 

Zakaj pa taka tolažba,al  razlaga...user posted image  saj nisem hotla nič takega povzročit, da bi kdo kaj razumel... za barbaw - pa se mi je res zdelo na trenutke da mi noče odgovorit...ker na poste okrog mene pa je...user posted image  hotla sem ji pač namignit, da lahko zamenja izpuščaj, tako kot bi ga kmalu jaz... pri Taji... pa glede priimka mi je blo čudno kaj mi je hotela povedat...user posted image  potem je šlo pa to še naprej za poroko pa sem pač nadaljevala svoje videnje...user posted image  za otroka pa mi je enih par smilejev sfalilouser posted image  user posted image  user posted image  in pol pride do nerazumevanja, o soljenju pameti pa nisem nič rekla...user posted image  eh zgleda da sem nekaj narobe anrdila...bom nehala user posted image

Ni ti hotela napisat, da si ti kaj narobe naredila, ampak da ne glede na to kaj kdo reče izmed nas, so tvoje odločitve samo tvoje in bo prav ne glede na to kako se boš odločila.

eh, ma kaj vem kaj je hotela...nič ni več pomembno... user posted image  zgleda da je bolše, da grem smučanje gledat...user posted image

???
1. Moj post je bil mišljen točno tako, kot sem ga napisala. Samo tisti srček je bil mišljen za na konec, ampak se mi je žal vrinil v tvoj nick.
2. Direktno vprašanje: kaj je narobe, da si tako nataknjena?
3. user posted image  za karkoli te že mori.

tana7, upam, da kmalu najdete ta pravo varuško user posted image user posted image

Naty*, fak, kako je razmesarilo tistega hummerja... user posted image
Držim pestke, da bo Žanu pira dobro dela user posted image user posted image  Super, da je allernovo tako lepo sprejel user posted image

katy82, koliko zobkov že ima Lara?

Jaz se bom user posted image . Sem rekla pred dopustom, da ne bom jamrala, ampak tole je obupno. user posted image  Maja, ki ne mara nošenja ni hotela drugače zaspat kot na rokah. Nič ne je,  PIJE pa. ups, nisem hotela kričat. Se bojim da bomo spet na AB pristali. To je pri nas obvezno ko so zobje na poti.

Joj, ti pa zdaj resnično nasrkaš user posted image user posted image  Naj se tole že umiri!!! user posted image user posted image user posted image

Estrella*, vidim, da v petek začneš s programom, kako pa to sploh izgleda? user posted image
A veš, da ful pogrešam "staro" nasmejano Estrello*, polno energije, ki se rada poheca,... user posted image

mafi, očitno bo Filip kmalu začel pomagat pri gospodinjskih opravilih, vsaj pri sesanju user posted image

suzy85, paradižnik: seveda ga dajem v jedi, v katere "paše", svežega pa mu še nisem dala.

kasso, kako kaj pri vas?

Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj user posted image  O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi user posted image

hijenca, a pri vas piha veter? Mi smo bili tudi prej dolgo zunaj in ni čisto nič pihalo user posted image

Anitka, super, da je Gal ok in so samo učki bogi, bodo kapljice hitro pomagale user posted image

Drži se, mislim nate in fajn stiskam pestke zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enega poljubčka na Larino buško user posted image

No, mogoče deluje da sem bla zajedljiva...ni bil tak namen...in seveda ti nič ne zamerim...user posted image , tak tip sploh nisem sem pa pri nekaterih vprašanjih bla verjetno drugačna, z razlogom...sem zdaj že večkrat omenla, da je to ful grozno, ko ne vidiš človeka v obraz...in pol lahko ful kaj po svoje intepretiraš...imaš občutek da te nekdo namerno malo j...al pa da nekdo ful vse ve, pa pretirava v vsem...in pol  ne veš kak bi še vprašal, kaj bi še napisal  na kak način, da bi nekdo končno skapiral kaj mu v resnici sporočaš...user posted image   user posted image  user posted image  sem zabluzla,ampak mislim,pravpzaprav vem, da boš razumela kaj sem hotla povedat.
Kaj za hudiča je pa zdaj to?? Sori, garantiram ti, da te vsaj v zadnjem tednu, za kolikor se tvojih postov spomnim, nihče ni je.bal (niti namerno niti nenamerno!), zaje.baval oz. pretiraval, ful vse vedel ipd. Zberi se. Jaz ne bom več komentirala tvojih postov, bom pa odgovarjala, če boš kaj vprašala. Pa še to le še kakšne dokazljive reči, nič subjektivnega. Sploh več ne vem, kaj je tebi prav in kaj ne user posted image user posted image user posted image  Če nič ne napišemo, dobiš občutek, da te ignoriramo, če ti kaj napišemo, pa spet ni prav... Odloči se, kaj bi rada.

sem bla s Tajo dolgo zunaj, privoščla sem si kafe čisto sama...no Taja je bla z mano..puser posted image  in sem se odločal kako in kaj v zvezi s tem kar sem ti zgoraj pisala ...tudi glede RR- ja.

Če te pa še kaj več zanima pa ti z veseljem še naprej kašljam...na Zs mogoče, da ne smetim z osebnimi zadevami tu gor...user posted image

Me pa drugače nič kaj tak hudo ne mori da bi se tu to moralo v taki meri čutit..user posted image si pa nekaj opazila..to je to, da se malce slabše počutim , križ pa nekaj slabe volje, žalosti,razočaranja nad mojima staršema...user posted image

ok, sem se skihala, ker nisem kamen in mi gre na k*rac, da hočem človeku dat vedet, da ga cenim, nazaj pa dobim debelo "kajlo" user posted image

Drugače pa nisem slabe volje, da ne boste zdaj bežale od mene user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.2.2009 16:28:28 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
9.2.2009 16:38:42   
hijenca
Nam so notranji bazen izpraznili in upam, da se hitro ne napolni zopet.

Videk spi svojo drugo rundo, jaz pa čakam, da peljem mamo k babici, ker jo bodo danes pripeljali iz bolnice. Po eni strani sem vesela, da pride domov, po drugi strani pa kdo hu.... bo sedaj na njo merkal. Jo je namreč zelo začela matrat demenca in ni lušno. Saj njen možek zelo lepo na njo gleda, ampak on še hodi v službo, moja mama tudi je še v službi, teta pa tudi ne more cele dneve pri njej bit, ker ima svojega moža tudi bolanega. Bomo že nekak.

Drugače imam danes lenitis, se mi nič ne da, mogla bi malo pospravit, ker čez vikend nisem uspela, pa mi ni.

Grem kuhinjo pobrisat, ker je en malo falot keks razmazal po tleh, pa malo zalil s čajekomuser posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?