špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra . Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast. Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16. Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke. barbaw, kako krasne fotke hijenca, upam, da vam gasilci čimprej izpraznijo "bazen" suzy85, joj, pravic imamo še toliko, da bi bilo prekrasno, če bi lahko vse koristili. Je pa žal teorija in pravice eno, praksa pa nekaj popolnoma drugega Dolžnosti je treba vse izpolniti, pri pravicah pa lahko samo še spakiraš ali pa se jim odpoveš nia5, lepo, da mala vsaj ponoči spije nekaj mleka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmr lika, kakorkoli bosta z naredila (tako glede poroke kot glede ev. novega ), bo za vaju prav. mislim, da ti nobena ni hotela soliti pameti, niti nisi namenoma spregledana, verjemi Zakaj pa taka tolažba,al razlaga... saj nisem hotla nič takega povzročit, da bi kdo kaj razumel... za barbaw - pa se mi je res zdelo na trenutke da mi noče odgovorit...ker na poste okrog mene pa je... hotla sem ji pač namignit, da lahko zamenja izpuščaj, tako kot bi ga kmalu jaz... pri Taji... pa glede priimka mi je blo čudno kaj mi je hotela povedat... potem je šlo pa to še naprej za poroko pa sem pač nadaljevala svoje videnje... za otroka pa mi je enih par smilejev sfalilo in pol pride do nerazumevanja, o soljenju pameti pa nisem nič rekla... eh zgleda da sem nekaj narobe anrdila...bom nehala Ni ti hotela napisat, da si ti kaj narobe naredila, ampak da ne glede na to kaj kdo reče izmed nas, so tvoje odločitve samo tvoje in bo prav ne glede na to kako se boš odločila. eh, ma kaj vem kaj je hotela...nič ni več pomembno... zgleda da je bolše, da grem smučanje gledat... ??? 1. Moj post je bil mišljen točno tako, kot sem ga napisala. Samo tisti srček je bil mišljen za na konec, ampak se mi je žal vrinil v tvoj nick. 2. Direktno vprašanje: kaj je narobe, da si tako nataknjena? 3. za karkoli te že mori. tana7, upam, da kmalu najdete ta pravo varuško Naty*, fak, kako je razmesarilo tistega hummerja... Držim pestke, da bo Žanu pira dobro dela Super, da je allernovo tako lepo sprejel katy82, koliko zobkov že ima Lara? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se bom . Sem rekla pred dopustom, da ne bom jamrala, ampak tole je obupno. Maja, ki ne mara nošenja ni hotela drugače zaspat kot na rokah. Nič ne je, PIJE pa. ups, nisem hotela kričat. Se bojim da bomo spet na AB pristali. To je pri nas obvezno ko so zobje na poti. Joj, ti pa zdaj resnično nasrkaš Naj se tole že umiri!!! Estrella*, vidim, da v petek začneš s programom, kako pa to sploh izgleda? A veš, da ful pogrešam "staro" nasmejano Estrello*, polno energije, ki se rada poheca,... mafi, očitno bo Filip kmalu začel pomagat pri gospodinjskih opravilih, vsaj pri sesanju suzy85, paradižnik: seveda ga dajem v jedi, v katere "paše", svežega pa mu še nisem dala. kasso, kako kaj pri vas? Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi hijenca, a pri vas piha veter? Mi smo bili tudi prej dolgo zunaj in ni čisto nič pihalo Anitka, super, da je Gal ok in so samo učki bogi, bodo kapljice hitro pomagale IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Vam moram pa še neki povedat,nisem sicer hotla morit s tem ker mi je ful bed k vem kaj me spet čaka ampak se rabm mal skašlat k lubija pa tud nočem skoz s tem obremenjevat. Jutri imam pregled pri endokrinologu ker gre z mojimi hormoni spet samo navzdol.Vem da bom spet dobila zdravila,pa sem že tko upala da sem s tem zaključila,zdej je pa še slabše Ah bom nehala sam mogla sem mal iz sebe dat Drži se, mislim nate in fajn stiskam pestke zate Enega poljubčka na Larino buško IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čmrlika kaj je pa s tabo zadnje dni?Se mi zdi da si ful zamorjena a je kej narobe? Zanimivo vprašane, res. A maš drugače tudi dober občutek za ljudi... Verjetno je vidno iz mojih postov, al kaj? Si mislim, po čem sklepaš... Eh, če mi odgovoriš bova nadaljevale drugače pa bo tako tudi vredu...me pa res malo ene zadeve mučijo,ampak si nisem mislila, da je to opazno. Daj mi prosim malo opiši kako si prišla do tega zaključka? Čmrlika ne mi zamert ampak mal si se mi zdela zajedljiva,tvoj stil pisanja je čist kontra k ponavadi.Maš prav imam dober čut za ljudi,sploh ko jih nekaj mori No skašljaj se kaj te muči,bo boljše No, mogoče deluje da sem bla zajedljiva...ni bil tak namen...in seveda ti nič ne zamerim... , tak tip sploh nisem sem pa pri nekaterih vprašanjih bla verjetno drugačna, z razlogom...sem zdaj že večkrat omenla, da je to ful grozno, ko ne vidiš človeka v obraz...in pol lahko ful kaj po svoje intepretiraš...imaš občutek da te nekdo namerno malo j...al pa da nekdo ful vse ve, pa pretirava v vsem...in pol ne veš kak bi še vprašal, kaj bi še napisal na kak način, da bi nekdo končno skapiral kaj mu v resnici sporočaš... sem zabluzla,ampak mislim,pravpzaprav vem, da boš razumela kaj sem hotla povedat. Kaj za hudiča je pa zdaj to?? Sori, garantiram ti, da te vsaj v zadnjem tednu, za kolikor se tvojih postov spomnim, nihče ni je.bal (niti namerno niti nenamerno!), zaje.baval oz. pretiraval, ful vse vedel ipd. Zberi se. Jaz ne bom več komentirala tvojih postov, bom pa odgovarjala, če boš kaj vprašala. Pa še to le še kakšne dokazljive reči, nič subjektivnega. Sploh več ne vem, kaj je tebi prav in kaj ne Če nič ne napišemo, dobiš občutek, da te ignoriramo, če ti kaj napišemo, pa spet ni prav... Odloči se, kaj bi rada. sem bla s Tajo dolgo zunaj, privoščla sem si kafe čisto sama...no Taja je bla z mano..p in sem se odločal kako in kaj v zvezi s tem kar sem ti zgoraj pisala ...tudi glede RR- ja. Če te pa še kaj več zanima pa ti z veseljem še naprej kašljam...na Zs mogoče, da ne smetim z osebnimi zadevami tu gor... Me pa drugače nič kaj tak hudo ne mori da bi se tu to moralo v taki meri čutit.. si pa nekaj opazila..to je to, da se malce slabše počutim , križ pa nekaj slabe volje, žalosti,razočaranja nad mojima staršema... ok, sem se skihala, ker nisem kamen in mi gre na k*rac, da hočem človeku dat vedet, da ga cenim, nazaj pa dobim debelo "kajlo" Drugače pa nisem slabe volje, da ne boste zdaj bežale od mene
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.2.2009 16:28:28 >
|