|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 17:50:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

A bo cela stran moja?user posted image user posted image user posted image user posted image

123. je pa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne bo, pa ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o lej jo mi jo boš pomagala napolnit???

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.2.2009 17:51:42   
Anonimen
Evo smo že na naslednji straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.2.2009 17:52:28   
Srčekgirll
Mi2 sva bla z Vidkom pa danes 2x zunaj. Dopoldne k sva vn pršla se je nama skril sonček ( pacek) a sva bla vse eno šla na en sprehod. Pa popoldne smo šli pa vsi trije na prehod in je biu tko lep sonček in faj vreme. Vid je spal bl malo, saj k smo domu pršli se je zbudu. Tko de je dns vse skup spal 1h pa še malo. Drgač zadnje čase spi vsako rundo po 1h 30 ali 45 min. Upam na današnjo noč da bo podobna sinočnji k je blo super.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.2.2009 17:52:36   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kake kroglice so to(za pojest?) in kolk stanejo,ker našo vem da bodo zobki ful matral ko bodo spet na pohodu,pa če pomagajo tko kot pravte,bi tebe Anitka prosila če jih lahko še zame vzamešuser posted image

Anitka a veš da te hočem že neki časa vprašat pa zmer pozabim,a maš ti marelo na muri?Pa kateri voziček imaš na sliki?

Barbaw ti si pa prava hot mama,se mi zdi da je Maja ful teb podobna,a Jaka je pa oči?

Ja take za pojest, stanejo pa cca 5 EUR, mi jih bomo danes sprobali.

Upam, da vam bodo valali.user posted image user posted image user posted image user posted image

aaa vidla 5 EUR, supercauser posted image user posted image user posted image , trenutno sva v škripcu z dnarjem, ako da je treba pazit na vsak Eur, ampak itak za mojo miškica se bo našlo ta drobižekuser posted image , Anitka pošlji mi plisss na ZS tek. račun, če želiš ti lahko že danes nakažemuser posted image

Ne ne, ni treba nič naprej nakazovatuser posted image . Bova uredili tako, da ti pošljem z odkupnino. Ti mi preko ZS sporoči tvoj naslov pa bouser posted image

Katy ti mi tudi pusti naslov.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.2.2009 17:53:08   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tudi mi smo se danes naužili sončka.user posted image je bilo ful lepo brez vetra.user posted image Tilen je potem odspal 2 uri,potem pa spet navali na hranouser posted image

Mi tuduser posted image user posted image user posted image

Se spomnete tist rac, ki so Naty napadle, no naj vam povem da se je moja miška danes z njimi na veeees glas skrgala, tako je renčala na njih, da so vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ni kej ista mamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.2.2009 17:53:53   
Anitka

Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebouser posted image Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklouser posted image

Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitrauser posted image user posted image user posted image

Lepa Brena je caricauser posted image user posted image user posted image , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert??

Bogica malauser posted image user posted image jahhh se bo treba na buškice navadituser posted image , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešnauser posted image

Jaz bi šla tudiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.2.2009 17:56:06   
hijenca

A bo cela stran moja?user posted image user posted image user posted image user posted image

123. je pa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne bo, pa ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o lej jo mi jo boš pomagala napolnit???

Vidiš, nama je že ratalouser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.2.2009 17:56:30   
Anonimen

Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebouser posted image Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklouser posted image

Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitrauser posted image user posted image user posted image

Lepa Brena je caricauser posted image user posted image user posted image , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert??

Bogica malauser posted image user posted image jahhh se bo treba na buškice navadituser posted image , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešnauser posted image

Pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.2.2009 17:57:05   
Anitka

Anitka, jaz bi tudi preventivno imela te kapljice. Glede na to, da nimamo še nobenega zobka, se bojim, da bodo potem vsi naenkrat ven prilezli.

OK, dobišuser posted image . Pusti mi naslov na ZS.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.2.2009 17:59:53   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj user posted image  O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi user posted image

nikakor ne predlagamuser posted image user posted image user posted image

jaz sem bila prvič in zadnjič!!!!

Sem danes govorila z uslužbencem na odškodnini in smo zmenjeni, da ko končam zdravljenje nam mu pošljem zdr. dokumentacijo in bodo oni ustrezno zrihtali, je rekel da bom lepe denarce dobila za to.
Joooj punce jaz še nikoli nisem na tak način prišla do denarja, ampak mislim da so tukaj šli malo čez mejo, pa da sploh o bolečini ki jo od sobote čutim v peti ne govorimuser posted image ,  pa vseeno imam nekako slabo vestuser posted image user posted image user posted image

Mislim, halo. Očitno niso imeli dovolj sterilizirane ištrumente - pripomočke. Upam, da boš kmalu dobla €user posted image , kr nekatere zavarovalnice zavlačujejo.In nikar ne imej slabe vesti, to bi mogli imet oni v salonu - šefica oz. kdor ti je pač delal. Jst sm 1x eni k sm ji delala pedikuro ( moj najljubši predmet oz. praksa v šoli), sm jo urezala in je kri kr oreng tekla, sam še dobr da se dobr poznamo in ni blo nič. Pa še na "črno" sm ji delala. Sam sm mela zelo dolgo slabo vestuser posted image , čeprou mi je rekla, da naj se ne sekiram. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.2.2009 18:00:05   
hijenca

Anitka, jaz bi tudi preventivno imela te kapljice. Glede na to, da nimamo še nobenega zobka, se bojim, da bodo potem vsi naenkrat ven prilezli.

Sem ti poslala ZS.

Hvala user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.2.2009 18:00:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Mi2 sva bla z Vidkom pa danes 2x zunaj. Dopoldne k sva vn pršla se je nama skril sonček ( pacek) a sva bla vse eno šla na en sprehod. Pa popoldne smo šli pa vsi trije na prehod in je biu tko lep sonček in faj vreme. Vid je spal bl malo, saj k smo domu pršli se je zbudu. Tko de je dns vse skup spal 1h pa še malo. Drgač zadnje čase spi vsako rundo po 1h 30 ali 45 min. Upam na današnjo noč da bo podobna sinočnji k je blo super.

Lepo, da sta/ste opravili dva sprehodeka. Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo tudi nocojšnja noč solidna.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.2.2009 18:01:56   
Anitka

Pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne bomo ravno takrat v Egiptu, se zna zgoditi, da pridem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.2.2009 18:02:34   
Anitka

Sem ti poslala ZS.

Hvala user posted image

Ni za kajuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.2.2009 18:09:15   
Anitka
In potem vse tiho je bilo ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.2.2009 18:14:32   
hijenca

In potem vse tiho je bilo ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva papama skutico in čakama obisk. Boterček prideuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.2.2009 18:15:47   
Anitka

Jaz pa na RR-ji sedaj strašim, ko Gal spi namesto, da bi šla likat.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.2.2009 18:17:33   
hijenca

če imaš premalo, ti še jaz srajce od mojega pošljemuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa je obisk tu.

papa do večera

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.2.2009 18:18:45   
Anitka

če imaš premalo, ti še jaz srajce od mojega pošljemuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa je obisk tu.

papa do večera

Ne ne, jih imam preveč. Tudi srajce - grrrrrrrrrrr

Pa pauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
9.2.2009 18:48:20   
suzy85
Anitka imaš zs

vcc l b     @ 
            gbbnklbbh nbbbbbbf ,,lk.,h-------------------------------   c bbv gtx ccccnnnnnnnnnnnnnnnn
c,

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
9.2.2009 19:15:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Anitka imaš zs

vcc l b     @ 
            gbbnklbbh nbbbbbbf ,,lk.,h-------------------------------   c bbv gtx ccccnnnnnnnnnnnnnnnn
c,

Sem že odgovorila.user posted image

Gal pa vrača pozdravčke Eviuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
9.2.2009 19:19:09   
mmoojjccaa
Lep večer vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.2.2009 19:28:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Lep večer vsem skupajuser posted image

Aaaa, si se le malo oglasila user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.2.2009 19:29:55   
barbaw
Jaz sem bila brez interneta. Bom pa se kasneje javila ko bom lahko. Trenutno sem zbombardirana z vseh strani.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.2.2009 19:30:39   
nia5

Če ne bomo ravno takrat v Egiptu, se zna zgoditi, da pridem.

A v Egipt grete ali se hecaš? Kolikor se spomnim si v enem postu napisala kje vse si že bila, torej kar precej potujete ali kako. Jaz bi tudi, pa ni ne časa ne denarja user posted image , vem da je zlajnano, ampak moja želja je it v Ameriko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?