Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A bo cela stran moja? 123. je pa moja Pa ne bo, pa ne bo o lej jo mi jo boš pomagala napolnit???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo smo že na naslednji strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:52:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Mi2 sva bla z Vidkom pa danes 2x zunaj. Dopoldne k sva vn pršla se je nama skril sonček ( pacek) a sva bla vse eno šla na en sprehod. Pa popoldne smo šli pa vsi trije na prehod in je biu tko lep sonček in faj vreme. Vid je spal bl malo, saj k smo domu pršli se je zbudu. Tko de je dns vse skup spal 1h pa še malo. Drgač zadnje čase spi vsako rundo po 1h 30 ali 45 min. Upam na današnjo noč da bo podobna sinočnji k je blo super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:52:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Kake kroglice so to(za pojest?) in kolk stanejo,ker našo vem da bodo zobki ful matral ko bodo spet na pohodu,pa če pomagajo tko kot pravte,bi tebe Anitka prosila če jih lahko še zame vzameš Anitka a veš da te hočem že neki časa vprašat pa zmer pozabim,a maš ti marelo na muri?Pa kateri voziček imaš na sliki? Barbaw ti si pa prava hot mama,se mi zdi da je Maja ful teb podobna,a Jaka je pa oči? Ja take za pojest, stanejo pa cca 5 EUR, mi jih bomo danes sprobali. Upam, da vam bodo valali. aaa vidla 5 EUR, superca , trenutno sva v škripcu z dnarjem, ako da je treba pazit na vsak Eur, ampak itak za mojo miškica se bo našlo ta drobižek , Anitka pošlji mi plisss na ZS tek. račun, če želiš ti lahko že danes nakažem Ne ne, ni treba nič naprej nakazovat . Bova uredili tako, da ti pošljem z odkupnino. Ti mi preko ZS sporoči tvoj naslov pa bo Katy ti mi tudi pusti naslov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:53:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tudi mi smo se danes naužili sončka. je bilo ful lepo brez vetra. Tilen je potem odspal 2 uri,potem pa spet navali na hrano Mi tud Se spomnete tist rac, ki so Naty napadle, no naj vam povem da se je moja miška danes z njimi na veeees glas skrgala, tako je renčala na njih, da so vse ušle ni kej ista mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:53:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebo Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklo Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitra Lepa Brena je carica , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert?? Bogica mala jahhh se bo treba na buškice navadit , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešna Jaz bi šla tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:56:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A bo cela stran moja? 123. je pa moja Pa ne bo, pa ne bo o lej jo mi jo boš pomagala napolnit??? Vidiš, nama je že ratalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebo Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklo Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitra Lepa Brena je carica , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert?? Bogica mala jahhh se bo treba na buškice navadit , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešna Jaz bi šla tudi Pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:57:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, jaz bi tudi preventivno imela te kapljice. Glede na to, da nimamo še nobenega zobka, se bojim, da bodo potem vsi naenkrat ven prilezli. OK, dobiš . Pusti mi naslov na ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 17:59:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi nikakor ne predlagam jaz sem bila prvič in zadnjič!!!! Sem danes govorila z uslužbencem na odškodnini in smo zmenjeni, da ko končam zdravljenje nam mu pošljem zdr. dokumentacijo in bodo oni ustrezno zrihtali, je rekel da bom lepe denarce dobila za to. Joooj punce jaz še nikoli nisem na tak način prišla do denarja, ampak mislim da so tukaj šli malo čez mejo, pa da sploh o bolečini ki jo od sobote čutim v peti ne govorim , pa vseeno imam nekako slabo vest Mislim, halo. Očitno niso imeli dovolj sterilizirane ištrumente - pripomočke. Upam, da boš kmalu dobla € , kr nekatere zavarovalnice zavlačujejo.In nikar ne imej slabe vesti, to bi mogli imet oni v salonu - šefica oz. kdor ti je pač delal. Jst sm 1x eni k sm ji delala pedikuro ( moj najljubši predmet oz. praksa v šoli), sm jo urezala in je kri kr oreng tekla, sam še dobr da se dobr poznamo in ni blo nič. Pa še na "črno" sm ji delala. Sam sm mela zelo dolgo slabo vest , čeprou mi je rekla, da naj se ne sekiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:00:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, jaz bi tudi preventivno imela te kapljice. Glede na to, da nimamo še nobenega zobka, se bojim, da bodo potem vsi naenkrat ven prilezli. OK, dobiš . Pusti mi naslov na ZS. Sem ti poslala ZS. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:00:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 sva bla z Vidkom pa danes 2x zunaj. Dopoldne k sva vn pršla se je nama skril sonček ( pacek) a sva bla vse eno šla na en sprehod. Pa popoldne smo šli pa vsi trije na prehod in je biu tko lep sonček in faj vreme. Vid je spal bl malo, saj k smo domu pršli se je zbudu. Tko de je dns vse skup spal 1h pa še malo. Drgač zadnje čase spi vsako rundo po 1h 30 ali 45 min. Upam na današnjo noč da bo podobna sinočnji k je blo super. Lepo, da sta/ste opravili dva sprehodeka. Držim pestke da bo tudi nocojšnja noč solidna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:01:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebo Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklo Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitra Lepa Brena je carica , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert?? Bogica mala jahhh se bo treba na buškice navadit , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešna Jaz bi šla tudi Pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Če ne bomo ravno takrat v Egiptu, se zna zgoditi, da pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:02:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka, jaz bi tudi preventivno imela te kapljice. Glede na to, da nimamo še nobenega zobka, se bojim, da bodo potem vsi naenkrat ven prilezli. OK, dobiš . Pusti mi naslov na ZS. Sem ti poslala ZS. Hvala Ni za kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:09:15
|
|
|
|
Anitka
|
In potem vse tiho je bilo ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:14:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In potem vse tiho je bilo .... Midva papama skutico in čakama obisk. Boterček pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:15:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In potem vse tiho je bilo .... Midva papama skutico in čakama obisk. Boterček pride Jaz pa na RR-ji sedaj strašim, ko Gal spi namesto, da bi šla likat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:17:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In potem vse tiho je bilo .... Midva papama skutico in čakama obisk. Boterček pride Jaz pa na RR-ji sedaj strašim, ko Gal spi namesto, da bi šla likat. če imaš premalo, ti še jaz srajce od mojega pošljem Zdaj pa je obisk tu. papa do večera
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:18:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In potem vse tiho je bilo .... Midva papama skutico in čakama obisk. Boterček pride Jaz pa na RR-ji sedaj strašim, ko Gal spi namesto, da bi šla likat. če imaš premalo, ti še jaz srajce od mojega pošljem Zdaj pa je obisk tu. papa do večera Ne ne, jih imam preveč. Tudi srajce - grrrrrrrrrrr Pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 18:48:20
|
|
|
|
suzy85
|
Anitka imaš zs vcc l b @ gbbnklbbh nbbbbbbf ,,lk.,h------------------------------- c bbv gtx ccccnnnnnnnnnnnnnnnn c,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 19:15:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Anitka imaš zs vcc l b @ gbbnklbbh nbbbbbbf ,,lk.,h------------------------------- c bbv gtx ccccnnnnnnnnnnnnnnnn c, Sem že odgovorila. Gal pa vrača pozdravčke Evi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 19:19:09
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Lep večer vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 19:28:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep večer vsem skupaj Aaaa, si se le malo oglasila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 19:29:55
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem bila brez interneta. Bom pa se kasneje javila ko bom lahko. Trenutno sem zbombardirana z vseh strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 19:30:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebo Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklo Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitra Lepa Brena je carica , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert?? Bogica mala jahhh se bo treba na buškice navadit , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešna Jaz bi šla tudi Pridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Če ne bomo ravno takrat v Egiptu, se zna zgoditi, da pridem. A v Egipt grete ali se hecaš? Kolikor se spomnim si v enem postu napisala kje vse si že bila, torej kar precej potujete ali kako. Jaz bi tudi, pa ni ne časa ne denarja , vem da je zlajnano, ampak moja želja je it v Ameriko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?