|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
9.2.2009 16:40:05   
hijenca
špelin@ kako si pa drugače???

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.2.2009 16:41:57   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Vam moram pa še neki povedat,nisem sicer hotla morit s tem ker mi je ful bed k vem kaj me spet čaka ampak se rabm mal skašlat k lubija pa tud nočem skoz s tem obremenjevat.

Jutri imam pregled pri endokrinologu ker gre z mojimi hormoni spet samo navzdol.Vem da bom spet dobila zdravila,pa sem že tko upala da sem s tem zaključila,zdej je pa še slabšeuser posted image user posted image user posted image Ah bom nehala sam mogla sem mal iz sebe dat

Katy ti se kar izkašljaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.2.2009 16:44:13   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program?

Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm

V petek štartam s programom. Imam mešane občutke od veselaj, do zaskrbljenosti. Sitnoba je od hujšanja, nespanje pa ne vem od česa bi bilo,ker spim že zelo dolgo slabo z vmesnimi bolšimi obdobji.

Kdaj pa ti štrtaš nov krog?

zakaj te skrbi?

Skrbi me zato, ker nimam nič kondicije in ne vem kako bom tam telovadila z žendarjm zravenuser posted image user posted image user posted image

Ti kar po svojih zmožnostih telovadi. Za ostale se ne oziraj.

Estrella lepe nove slike od Aljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.2.2009 16:46:01   
hijenca
kaj še naj napišem, da bom imela 2000 postov. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.2.2009 16:47:20   
hijenca
user posted image 2000 postov user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.2.2009 16:48:19   
hijenca
Zdaj pa grem pobrisat pod v kuhinji.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.2.2009 17:14:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.2.2009 17:19:49   
tilči
Tudi mi smo se danes naužili sončka.user posted image je bilo ful lepo brez vetra.user posted image Tilen je potem odspal 2 uri,potem pa spet navali na hranouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.2.2009 17:22:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kake kroglice so to(za pojest?) in kolk stanejo,ker našo vem da bodo zobki ful matral ko bodo spet na pohodu,pa če pomagajo tko kot pravte,bi tebe Anitka prosila če jih lahko še zame vzamešuser posted image

Homeopatske kroglice ja. Ti jih vzamem, ni blema. Še katera jih rabi?

Anitka a veš da te hočem že neki časa vprašat pa zmer pozabim,a maš ti marelo na muri?Pa kateri voziček imaš na sliki?

Marelo pa imam na Muri ja, samo bom mogla sedaj novo vzeti, ker se mi je ena že polomila oz. so tiste vzmeti popustile. Voziček na sliki pa je  Baby Welt Fit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192512. Smo ga nabavili zato, ker se lepo zloži in ga imam vedno v avtu.

Barbaw ti si pa prava hot mama,se mi zdi da je Maja ful teb podobna,a Jaka je pa oči?

Anitka lahko še meni kupiš plissssuser posted image kolk pa stanejo???

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.2.2009 17:23:41   
tilči
Ali še katera uporablja lupinico, ali so vsi user posted image  že v avtosedežih?
Pri nas jo še vedno,ker ima še dovolj prostora,sploh sedaj, ko je shujšal.Ampak sedaj nič več ne spi v njej čez dan,tudi v vozičku je že brez,ko greva na sprehod.Razen ko spi in ga vzamem iz avta,ga dam z lupinico v voziček.Razmišljam o nakupu marele za v avto,da čimmnaj prostora zasede.
Sem gledala Leclercovo reklamo za 43 eur.Ali je katera gledala? Kaj pravite?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.2.2009 17:24:15   
Anitka

Kake kroglice so to(za pojest?) in kolk stanejo,ker našo vem da bodo zobki ful matral ko bodo spet na pohodu,pa če pomagajo tko kot pravte,bi tebe Anitka prosila če jih lahko še zame vzamešuser posted image

Anitka a veš da te hočem že neki časa vprašat pa zmer pozabim,a maš ti marelo na muri?Pa kateri voziček imaš na sliki?

Marelo pa imam na Muri ja, samo bom mogla sedaj novo vzeti, ker se mi je ena že polomila oz. so tiste vzmeti popustile. Voziček na sliki pa je  Baby Welt Fit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192512. Smo ga nabavili zato, ker se lepo zloži in ga imam vedno v avtu.

Barbaw ti si pa prava hot mama,se mi zdi da je Maja ful teb podobna,a Jaka je pa oči?

Anitka a b hotla še men eno vzet,kam jo boš šla kupt k v BC vem da je nimajo?

Jaz sem jo kupila v BC. Ni Maxi cosijeva ampak moraš vzeti Bebe confortovo npr.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=184911in pa zraven kupiš še nastavek za senčnik http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164888

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.2.2009 17:25:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ja take za pojest, stanejo pa cca 5 EUR, mi jih bomo danes sprobali.

Upam, da vam bodo valali.user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.2.2009 17:26:30   
Anitka
HIJENCA

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA 2000-KO

< Sporočilo je popravil Anitka -- 9.2.2009 17:30:07 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.2.2009 17:31:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ja take za pojest, stanejo pa cca 5 EUR, mi jih bomo danes sprobali.

Upam, da vam bodo valali.user posted image user posted image user posted image user posted image

aaa vidla 5 EUR, supercauser posted image user posted image user posted image , trenutno sva v škripcu z dnarjem, ako da je treba pazit na vsak Eur, ampak itak za mojo miškica se bo našlo ta drobižekuser posted image , Anitka pošlji mi plisss na ZS tek. račun, če želiš ti lahko že danes nakažemuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.2.2009 17:31:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Anitka lahko še meni kupiš plissssuser posted image kolk pa stanejo???

Vzamem. Mislim, da okrog 5 evrov je napisala Nia.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.2.2009 17:33:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tudi mi smo se danes naužili sončka.user posted image je bilo ful lepo brez vetra.user posted image Tilen je potem odspal 2 uri,potem pa spet navali na hranouser posted image

Mi tuduser posted image user posted image user posted image

Se spomnete tist rac, ki so Naty napadle, no naj vam povem da se je moja miška danes z njimi na veeees glas skrgala, tako je renčala na njih, da so vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ni kej ista mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.2.2009 17:34:36   
Anonimen

Vam moram pa še neki povedat,nisem sicer hotla morit s tem ker mi je ful bed k vem kaj me spet čaka ampak se rabm mal skašlat k lubija pa tud nočem skoz s tem obremenjevat.

Jutri imam pregled pri endokrinologu ker gre z mojimi hormoni spet samo navzdol.Vem da bom spet dobila zdravila,pa sem že tko upala da sem s tem zaključila,zdej je pa še slabšeuser posted image user posted image user posted image Ah bom nehala sam mogla sem mal iz sebe dat

Katy ti se kar izkašljaj. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj to pomeni za tvojo naslednjouser posted image ??

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.2.2009 17:38:09   
Anonimen

Tana verjamem da ti gre dosti živcev glede varstva in upanja da najdeš zaupanja vredno osebouser posted image Me pa veseli da vama plavanje tko lepo laufa in da nista osamljen primer glede dojenja in težav s hranjenjem,sej bo tudi vama steklouser posted image

Mi je pa dons tamala padla s postelje in imamo buško,kaj sem se ustrašla,tamala pa vreščala ko nora,HB sem tle gor prebrala za med in sem ga dala takoj gor pa je buška kar izginla sam podrgnjeno ima pa še vseeno.Ma kolk hitr se to lahko naredi pa čeprav zadelaš od vseh strani,pa mislš da le ne bo tko hitrauser posted image user posted image user posted image

Lepa Brena je caricauser posted image user posted image user posted image , greš z nama z Estrello 21.3. na koncert??

Bogica malauser posted image user posted image jahhh se bo treba na buškice navadituser posted image , sicer je moja mala prava prpa do zdaj še ni padla, ker je tolk previdna, da je kar smešnauser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.2.2009 17:45:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj user posted image  O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi user posted image

nikakor ne predlagamuser posted image user posted image user posted image

jaz sem bila prvič in zadnjič!!!!

Sem danes govorila z uslužbencem na odškodnini in smo zmenjeni, da ko končam zdravljenje nam mu pošljem zdr. dokumentacijo in bodo oni ustrezno zrihtali, je rekel da bom lepe denarce dobila za to.
Joooj punce jaz še nikoli nisem na tak način prišla do denarja, ampak mislim da so tukaj šli malo čez mejo, pa da sploh o bolečini ki jo od sobote čutim v peti ne govorimuser posted image ,  pa vseeno imam nekako slabo vestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.2.2009 17:46:09   
hijenca
Anitka, jaz bi tudi preventivno imela te kapljice. Glede na to, da nimamo še nobenega zobka, se bojim, da bodo potem vsi naenkrat ven prilezli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.2.2009 17:46:41   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.2.2009 17:47:13   
Anonimen

A bo cela stran moja?user posted image user posted image user posted image user posted image

123. je pa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.2.2009 17:47:50   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jezus, edinaos, s tole tvojo peto je pa res hudo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa pravijo pri pedikerju? Upam, da si jim "omenila" vse skupaj user posted image  O, hudiča, a zdaj, ko imajo pa kao zavarovano, je pa kar ok? Ma mene pediker ne vidi user posted image

nikakor ne predlagamuser posted image user posted image user posted image

jaz sem bila prvič in zadnjič!!!!

Sem danes govorila z uslužbencem na odškodnini in smo zmenjeni, da ko končam zdravljenje nam mu pošljem zdr. dokumentacijo in bodo oni ustrezno zrihtali, je rekel da bom lepe denarce dobila za to.
Joooj punce jaz še nikoli nisem na tak način prišla do denarja, ampak mislim da so tukaj šli malo čez mejo, pa da sploh o bolečini ki jo od sobote čutim v peti ne govorimuser posted image ,  pa vseeno imam nekako slabo vestuser posted image user posted image user posted image

Te razumem, ampak, da so potem še nesramni, namesto, da bi ti sami kaj ponudli, se opravičli.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.2.2009 17:49:17   
hijenca

A bo cela stran moja?user posted image user posted image user posted image user posted image

123. je pa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne bo, pa ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.2.2009 17:50:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ali še katera uporablja lupinico, ali so vsi user posted image  že v avtosedežih?

Moj je še v lupinici, a gre že na tesnouser posted image user posted image

Pri nas jo še vedno,ker ima še dovolj prostora,sploh sedaj, ko je shujšal.Ampak sedaj nič več ne spi v njej čez dan,tudi v vozičku je že brez,ko greva na sprehod.Razen ko spi in ga vzamem iz avta,ga dam z lupinico v voziček.Razmišljam o nakupu marele za v avto,da čimmnaj prostora zasede.
Sem gledala Leclercovo reklamo za 43 eur.Ali je katera gledala? Kaj pravite?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?