Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:45:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi Full ste luštni, ti se pa nisi kej dost spremenila Kaj je to dobro ali slabo? dobr , tud če bi te nekje srečala bi te prec prepoznala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:46:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zaenkrat je to to. Ko pa bodo lezli okrog pa dobite še kako slikco. kak so luškani. A jih boš obdržala? Ne. Spolno dozorijo že nekje med 3 in 5t. Imam zmenjeno z eno tetkico, da jih bo vzela. a boš vse oddala al si boš kakega pustila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:46:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: Naša ga ima tudi , pa še policijski motror. Najraje je pa na orbitreku A se zgleduje po mami? niti ne Ona je veliko bolj navdušena, mami prav nič kaj ti motivacijo zapakiram v paket in pošljem? Kaj tebe muči? Nič si nisi podobna. Kaj pa vem kaj se dogaja z menoj Totalno sem nezadovoljna sama s seboj in mislim, da je tu razlog. Vem, da sem si čisto sama kriva, da sem pristala kjer sem, samo je pa res slab občutek Upam, ko se bodo videli konkretni rezultati, bom tudi jaz spet ta prava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:48:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: Naša ga ima tudi , pa še policijski motror. Najraje je pa na orbitreku A se zgleduje po mami? niti ne Ona je veliko bolj navdušena, mami prav nič kaj ti motivacijo zapakiram v paket in pošljem? Kaj tebe muči? Nič si nisi podobna. Kaj pa vem kaj se dogaja z menoj Totalno sem nezadovoljna sama s seboj in mislim, da je tu razlog. Vem, da sem si čisto sama kriva, da sem pristala kjer sem, samo je pa res slab občutek Upam, ko se bodo videli konkretni rezultati, bom tudi jaz spet ta prava navijamo zate in da bodo rezutati čim prej vidni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:48:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program? Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm V petek štartam s programom. Imam mešane občutke od veselaj, do zaskrbljenosti. Sitnoba je od hujšanja, nespanje pa ne vem od česa bi bilo,ker spim že zelo dolgo slabo z vmesnimi bolšimi obdobji. Kdaj pa ti štrtaš nov krog? zakaj te skrbi? Skrbi me zato, ker nimam nič kondicije in ne vem kako bom tam telovadila z žendarjm zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:49:28
|
|
|
|
nia5
|
Barbaw imaš zs, pa ni problema, saj sem šla tudi zase iskat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 12:51:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program? Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm V petek štartam s programom. Imam mešane občutke od veselaj, do zaskrbljenosti. Sitnoba je od hujšanja, nespanje pa ne vem od česa bi bilo,ker spim že zelo dolgo slabo z vmesnimi bolšimi obdobji. Kdaj pa ti štrtaš nov krog? zakaj te skrbi? Skrbi me zato, ker nimam nič kondicije in ne vem kako bom tam telovadila z žendarjm zraven sej bo , unmu žandarju pa kar povej, da nimaš še čist kondicije in bo razumel- sploh se ne sekiri, škoda tvojih možganov. prepusti se situaciji pa boš vidla da bo šlo in ne obremenjuj se toliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:15:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:18:25
|
|
|
|
nia5
|
Moja frača ima spet svoj dan, koliko je ponoči spala, toliko čez dan noče , prvo rundo je spala 20 minut, pa jo hočem dat zdaj spat, pa ni šans, bunila se ko velika, ko pa je nisem več silila pa kr smeh in veselje. Me zanima kako bo čez eno uro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:19:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella jst sem imela iste krize ko se začela hujšat zdej je malo boljše ampak slabi dnevi so še vedno moj zvesti spremljevalec.Držim pesti zate,kdaj se ti pa začne program? Zdej pa tko lepo sonček sveti in naju vabi ven da se kasneje oglasm V petek štartam s programom. Imam mešane občutke od veselaj, do zaskrbljenosti. Sitnoba je od hujšanja, nespanje pa ne vem od česa bi bilo,ker spim že zelo dolgo slabo z vmesnimi bolšimi obdobji. Kdaj pa ti štrtaš nov krog? zakaj te skrbi? Skrbi me zato, ker nimam nič kondicije in ne vem kako bom tam telovadila z žendarjm zraven Ma kaj bi se sekirala, delaj po svojih zmožnostih pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli Še to: je moj zdaj poklical v ta kozmetični salon in povedal kaj je bilo šefinji hudič babji , in a veste kaj mu je rekla, da naj ji sploh nič ne razlaga, ker jo nič ne briga, da naj se lepo na adriatic obrnemo, da imajo oni vse to zavarovano!!!! Saj človek ne more verjeti!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:30:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli Še to: je moj zdaj poklical v ta kozmetični salon in povedal kaj je bilo šefinji hudič babji , in a veste kaj mu je rekla, da naj ji sploh nič ne razlaga, ker jo nič ne briga, da naj se lepo na adriatic obrnemo, da imajo oni vse to zavarovano!!!! Saj človek ne more verjeti!!!!!! Ti lepo pojdi na zavarovalnico, ali pa zagrozi v kozmetičnem salonu, da boš naslednjič prišla z odvetnikom. Edina to je poškodba in s tem imaš lahko grde težave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:31:17
|
|
|
|
hijenca
|
Midva z Vidkom sma bila sedaj dobre pol ure zunaj, ampak lepše vreme izgleda, kot dejansko je. Zelo grd, mrzel veter piha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli Še to: je moj zdaj poklical v ta kozmetični salon in povedal kaj je bilo šefinji hudič babji , in a veste kaj mu je rekla, da naj ji sploh nič ne razlaga, ker jo nič ne briga, da naj se lepo na adriatic obrnemo, da imajo oni vse to zavarovano!!!! Saj človek ne more verjeti!!!!!! Ti lepo pojdi na zavarovalnico, ali pa zagrozi v kozmetičnem salonu, da boš naslednjič prišla z odvetnikom. Edina to je poškodba in s tem imaš lahko grde težave. Itak, sem že klicala na adriatik..... in odškodninsko službo........ sam vseeno človek ne more verjeti, kak pristop!!!! Mislim za crknt!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:38:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli Še to: je moj zdaj poklical v ta kozmetični salon in povedal kaj je bilo šefinji hudič babji , in a veste kaj mu je rekla, da naj ji sploh nič ne razlaga, ker jo nič ne briga, da naj se lepo na adriatic obrnemo, da imajo oni vse to zavarovano!!!! Saj človek ne more verjeti!!!!!! Ti lepo pojdi na zavarovalnico, ali pa zagrozi v kozmetičnem salonu, da boš naslednjič prišla z odvetnikom. Edina to je poškodba in s tem imaš lahko grde težave. se podpišem. Matr je babnca nesramna k.l.inc se nisi šla k mesatju ampak pedikerju. glede na njeno nesramnost bi tolk časa vrtala da bi babnca mogla zapret salon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:40:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma bila sedaj dobre pol ure zunaj, ampak lepše vreme izgleda, kot dejansko je. Zelo grd, mrzel veter piha. pri nas je pa prav lepo sončno brez vetra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:41:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli Še to: je moj zdaj poklical v ta kozmetični salon in povedal kaj je bilo šefinji hudič babji , in a veste kaj mu je rekla, da naj ji sploh nič ne razlaga, ker jo nič ne briga, da naj se lepo na adriatic obrnemo, da imajo oni vse to zavarovano!!!! Saj človek ne more verjeti!!!!!! Ti lepo pojdi na zavarovalnico, ali pa zagrozi v kozmetičnem salonu, da boš naslednjič prišla z odvetnikom. Edina to je poškodba in s tem imaš lahko grde težave. Itak, sem že klicala na adriatik..... in odškodninsko službo........ sam vseeno človek ne more verjeti, kak pristop!!!! Mislim za crknt!!!! , še to je preblago
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:42:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z Vidkom sma bila sedaj dobre pol ure zunaj, ampak lepše vreme izgleda, kot dejansko je. Zelo grd, mrzel veter piha. pri nas je pa prav lepo sončno brez vetra Pri nas pa tudi piha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:48:29
|
|
|
|
mafi
|
nia5: A je tamala že omagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 13:52:16
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Novo prevozno sredstvo našega Tilna: Naša ga ima tudi , pa še policijski motror. Najraje je pa na orbitreku A se zgleduje po mami? niti ne Ona je veliko bolj navdušena, mami prav nič kaj ti motivacijo zapakiram v paket in pošljem? Kaj tebe muči? Nič si nisi podobna. Kaj pa vem kaj se dogaja z menoj Totalno sem nezadovoljna sama s seboj in mislim, da je tu razlog. Vem, da sem si čisto sama kriva, da sem pristala kjer sem, samo je pa res slab občutek Upam, ko se bodo videli konkretni rezultati, bom tudi jaz spet ta prava navijamo zate in da bodo rezutati čim prej vidni podpišem... sej bo kmal prišlo boljše obdobje, šla boš delat, dobila boš mal svoje stare osebnosti nazaj, tiste, ki ni sam mamica in bojo šle tud kile hitrej dol, boš vidla . edina tole je pa res smola s tole tvojo nesrečno pedikuro ... upam, da se ti hitr pocajta. Drgač bi pa js poklicala še enkrat, pa rekla, da če jih nič ne briga, bo pa ljudi brigal, da v preverjenem al pa kakih cajtngih zelo radi objavjo take novičke. Sej ni treba res kje objavit, ampak vsaj mislt ji boš dala . nia Žan je mel tud dopoldansko rundo spanja sam 15 minut . Zdele je pa pojedel en pirin prepečenec, spil flašo allernove in lepo zaspančkal . Ta teden sva na uvajanju pire, pa bomo vidl, kako bo... Po moje bo tud tvoja hroščica slej ko prej omagala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 14:00:36
|
|
|
|
hijenca
|
Mi smo pa dopoldan spali 2 uri, pa sedaj do ene 16 ure, sigurno ne bo zaspal. Trenutno rogovili po kuhinji in razmišlja, kaj bi ušpičil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 14:14:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pozdravljene klepetulje danes bom spet cel dan bizyy, pa še AT je sitna 100 na uro , tako da vam samo sporočam da sem bila danes pri zdravniku za mojo nesrečno peto, in hudič se mi je na polno zagnojil oz. pravi zdravnica da se mi je cela peta zagnojila , da kje sem to bila na pedikuri tako, da katastrofa v sredo moram spet na prevezo in bomo vidli, kak se bo celilo. Nič toliko od mene, se javim ko bo več časa. Upam da se ti čimprej zaceli Še to: je moj zdaj poklical v ta kozmetični salon in povedal kaj je bilo šefinji hudič babji , in a veste kaj mu je rekla, da naj ji sploh nič ne razlaga, ker jo nič ne briga, da naj se lepo na adriatic obrnemo, da imajo oni vse to zavarovano!!!! Saj človek ne more verjeti!!!!!! Ti lepo pojdi na zavarovalnico, ali pa zagrozi v kozmetičnem salonu, da boš naslednjič prišla z odvetnikom. Edina to je poškodba in s tem imaš lahko grde težave. Itak, sem že klicala na adriatik..... in odškodninsko službo........ sam vseeno človek ne more verjeti, kak pristop!!!! Mislim za crknt!!!! , še to je preblago A jej. Ja zdej majo povstot več al manj vse zavarovano. Ampak da ma tista ženska tak odnos do strank, to pa ni lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 14:16:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo pa dopoldan spali 2 uri, pa sedaj do ene 16 ure, sigurno ne bo zaspal. Trenutno rogovili po kuhinji in razmišlja, kaj bi ušpičil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 9.2.2009 14:19:46
|
|
|
|
Anitka
|
Uffff ste danes spet pridne s pisanjem Midva z Galom sva bila pri P in sva dobila Tobrex kapljice za očke. Pa HB tisto blago hropenje, ki ga slišim ne prihaja od pljuč Gal zdaj panča in upam, da bo potegnil tole rundo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?