July08
|
Pozdravljene, drage so ! Evo mene po dolgem času v službi! Moram priznati, da je kar neprijeten občutek, saj je naša firma ful v krizi. Smo že na 36-urnem delavniku, za marec napovedujejo celo 32-urnega... Lino hvala za kavo, sem jo z veseljem spila, ker sem bila precej zaspana. Čeprav malo pozno - Fejči, upam, da se je pri vas vse uredilo in je sine že ozdravel. Verjamem, da ti je bilo težko, ampak meni je G rekla, da taki šoki naj ne bi vplivali na naše v trebuhu, saj jih maternica dobro varuje. Upam, da je res tako,saj je mene tudi včasih malo strah za naše nerojeno dete. Uf, tudi moja trebuh in rit pošteno rasteta. Se bo treba malo paziti pri hrani. Dobrodošla Meggy! Lepo, da se naš krog še vedno širi. Luši tudi zate upam, da je vse OK. Joj, kaj vse nas ne doleti v ! So ti kaj povedali, zakaj je pri tebi prišlo do tega? V kakšnem smislu imaš slabo kri in vodo? Jaz k sreči nimam nobenih težav s prsmi ali bradavicami, še vedno nosim isti nedrček kot pred . Bamoocham po moje Bepanthen nič ne bi škodil in lahko poskusiš, če ti bo kaj pomagal. Ali pa ognjičevo mast - jaz ji najbolj zaupam, ker mi vedno pomaga, pri meni in mojih fantih. Kalakteja to je moja 3. in temne črte od popka do sramne kosti nisem nikoli imela. Počitnice - mi se bomo letos najbrž zadovoljili z vikendom mojih staršev. K sreči se midva z možem in otroci tam odlično počutimo, pa še bazen imamo za kopanje in 10 km do Kolpe. Sem pa tudi malo razmišljala o enem hotelu v Portorožu (ne spomnim se točno imena), ki je bil lansko leto obnovljen in je namenjen prav mladim družinam, saj imajo na razpolago vse vrste igral in animacij za majhne otročke. Mogoče že katera pozna? Lino (še enkrat ) mi bomo najbrž tudi kar denar vzeli, saj imamo od dveh vsega dovolj. Mogoče ve katera, kolikšen je znesek? Tinca84 sploh ne vem, zakaj bi morala pregled plačati??? Jaz ga nisem še nikoli doslej in kakor vem, nam pripada vsaj en pregled na 4 tedne. Ali se morda motim??? Pa vsem, ki ste imele uspešne preglede Jaz imam naslednji pregled v sredo in koooomaj čakam. Danes pa je že potrjeno: zunaj je vohati POMLAD! Lep dan vsem skupaj!!!