|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
9.2.2009 16:47:56   
mk8
Živjo!

Samo, da se malo oglasim, me en teden ni bilo doma in sem mogla veliko za nazaj prebrat user posted image .

Mi bomo sigurno imeli košek, ga babica že rihta. Imel ga je moj brat in nato moja sestra pa jst, pa še oba tamala od brata, zdej je pa moja pikica prišla na vrsto. Je že tradicija, da imajo dojenčki v naši družini ta košek user posted image user posted image .

Danes se pa že voha pomlad v zraku, KONČNO!!

Pozdravček, se grem učit

(odgovor članu tincaminca)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.2.2009 17:04:14   
Goldy
Ojla!

Da še jaz kakšno napišem - zibelke/koška ne bomo imeli. Čeprav sem jaz tudi imela takšne ideje. Mi je zelo všeč. Smo se nekako odločila, da bova imela kar posteljico 120 x 60 (sva jo dobila za poročno darilo).user posted image  Košek še od mojega moža bo pa menda pri njih, ko bomo prišli na obisk.

Za voziček še vedno ne veva. Jaz bom ziher doktorirala zraven.user posted image  Mi je pa danes kolegica rekla, da mi da voziček, lupinico in marelco, če hočem, tako, da bova šla verjetno v nedeljo gledat. Dlje ne bom čakala...user posted image ...pa če vzameva, se lahko v miru še čem drugem posvetim.

Previjalno nam bo mizar naredil po meri za v kopalnico, komoda bo pa šla v spalnico.

Glede paketa pa še ne vem, čisto odvisno, kaj bova vse dobila v naprej, če bova vzela paket bo to e-paket.

So pa danes prišle kolegice na obisk in so mi že prinesle bone od baby-centra.user posted image  Sem se jih res razveselila.

Zdej grem pa mal noge v luft dat, ker že malo zatekat oz. ob sedenju me noge prav nagravžno bolijo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.2.2009 17:05:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: July08

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*
Joj sem jezna. Napišem cel roman, pol mi pa napiše WE ARE SORRY.

Blu poznam to!!! Se mi je že zgodilo, zato jaz vedno označim tekst, preden pritisnem "Potrdi" za vsak slučaj in dam kopiraj. In če mi napiše tisti WE ARE.. dam samo nov odgovor in prilepim.... Do sedaj se je izkazalo za OK.

lahko pa tudi če ti napiše WE;... klikneš desno tipko na miški in klikneš back in ti vrže nazaj kar si napisala in takrat označiš in kopiraš. sem že večkrat tak naredilauser posted image

(odgovor članu *blu*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.2.2009 18:37:30   
loveforever
OJ. vidim da čedalj bolj čvekateuser posted image user posted image  bolj mko gre proti koncu bolj čvekamo:)

ja mene je pa g vprasalal koliko je bil 1 otrok težek pri porodu, ker je ta malo majhen.... rok imam 20, ampak je rekla da lahko da bom rodila julija. tako da... se ne obremenjujem s tem, je verjetno bolj pozno prišlo do ovulacije...bomo videli ko bo ven prišel:):)

a je katera videla torbo v mullerju-meni se ful dopade, ima katera izkušnje z njo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.2.2009 19:37:44   
skuštrana
Dober večer user posted image

Uf, danes ste pa načvekaleuser posted image

Košek - joj, meni so tako zelo luštni, samo mi razum govori, da naj rajši denar bolj pametno naložimuser posted image Zibike me ne privlačijo, ker se še spomnim kakšne probleme sem jaz delala moji mama, ko sem dobila brata pa sem ga hotela non stop zibat in to na full..user posted image Bomo imeli kar košaro od vozička za dnevno spanje, za ponoči pa mamino posteljouser posted image

Paket - jaz bom vzela kar denar, ker večino stvari že imamo. 

Nošenje dojenčkov - Ma, to je pa full odvisno od otroka do otroka. Ja, lahko je bit pameten vnaprej, samo..user posted image user posted image Naša Liza se nikoli ni preveč rada nosila, medtem ko Arsen ni zdržal v vozičku 10 minuser posted image Še danes bi še rajši vozila Liza kot Arsenuser posted image No, pri Arsenu sem jaz full uporabljala razne pripomočke za nošnjo, ker bi drugače imela roke do tal..Pa še bolj praktično mi je bilo, ker je bila Liza stara šele 2,5 let in sem njo lepo pod roko vzela, arsena v nosiljko in smo šli venuser posted image Ali pa plesat pa kuhat kosilouser posted image

Dopust - eh, moji otroci so itak rojeni na potiuser posted image , tako da s tem nimamo problemov (vožnja in podobno). Liza je že prava svetovljanka in popotniška duša, ko pridemo domov že čez 10 min sprašuje kam bomo šliuser posted image Arsen pa isto, kar nosi za menoj čevlje, da gre nekam..user posted image Tako da bi lahko šli na konec sveta pa bi njima bilo super..Jeseni smo bili en mesec po Črni Gori in Bosni, tak Balkan tour smo naredili in smo vsi uživali 100 na uro.

Aja, jaz sem pa danes postavila Pušenjaku vprašanje, če je možno takoj po porodu it domov in mi je pozitivno odgovoril. Sem mislila, da bo negativno nastrojen do takšne želje, ampak je bil njegov odgovor res pozitiven in se je strinjal, da je ok, če grem domov takoj, če bo seveda vse ok user posted image user posted image Je pa tako med vrsticami napisal, da se moraš za to malo pokregat pa greuser posted image Aja, moja g je pa itak carica in je vse skupaj požegnalauser posted image Ne vem no, meni se ne da tam ležat 3 dni, ok, če rodiš prvič potem JA, ampak meni je pa že vse jasno okoli dojenja, nega in ostalega....In se mi zdi to izguba časa, se bom veliko boljše počutila doma, med domačimi kot pa v sterilni bolnišnici.

Jaz bi pa tole imela http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=19 user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 9.2.2009 19:39:45 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
9.2.2009 20:08:17   
tecka
Živjo, danes se je pa nabralo ene debateuser posted image
Danes smo dobili domov reklamo od Leclerca in notri je kar nekaj opreme za dojenčke. Med drugim tudi posteljica (120*60) za 57 eur in nekaj, kar je naceneje, kar se novo dobi v SLO.
Če bo šla katera preverjati ponudbo, prosim, da poroča ali je roba za kaj ali ne. Imajo tudi dokaj ugodne cene posteljnine, nekaj tudi od slovenskega proizvajalca. Sem ga že našla na: www.zibka.com
Ampak na njihovi spletni strani nimajo takih vzorcev (niti tako nizkih cen) kot za Leclerc.

Drugače sem pa slabe volje, sem ful slabokrvna in sem dobila tablete retofer (ali nekaj takega) in če prištejem še kalcij in magnezij, se mi zdi, da stalno jem neke umetne zvarke.

Uživajte v jutrišnjih nalivih, upam, da bo kasneje še kaj dišalo po pomladi - tako kot danes popoldne.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
9.2.2009 21:22:27   
tinca84
Lepo je bilo danes ja, ampak že napovedujejo sneg, tudi do nižin.

Tole je pa tudi za moje pojme poceni.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
9.2.2009 22:44:36   
*alina*
Danes ste bile pa res pridne...no pa da še jaz povem svoje: koška/zibelke ne bomo imeli, verjetno bova kupila posteljico 140/70. Najprej sem posteljico mislila vzeti v paketu, potem pa sem jo pa v živo videla v BC in me ni preveč navdušila. Mogoče zato, ker je bila postavljena med druge, ki so bile precej masivne in je ta res izgledala precej skromnouser posted image . Previjalno mizico bom sigurno vzela od Lip Poljčane (Lana) in tudi posteljica bo nekako v kompletu.

Drugače pa sem danes zvedela da grem drug teden za skoraj cel teden službeno v Nemčijo. No pa saj se po eni strani še kar veselim... Aja drugače pa sem danes naročila voziček in  zdaj bom nanj čakala in čakala 2-3 mesece. No važno da pride pravočasno. Lahko noč vsem!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
9.2.2009 22:47:29   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Aja, jaz sem pa danes postavila Pušenjaku vprašanje, če je možno takoj po porodu it domov in mi je pozitivno odgovoril.

Zanimivo. Zame to sicer ne pride v poštev ker bo prvi otrok, vendar se mi zdi super, da omogočijo tudi to...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.2.2009 0:18:18   
fragola
alina, katerega si naročila, voziček namreč mislim?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.2.2009 7:09:28   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Če bo šla katera preverjati ponudbo, prosim, da poroča ali je roba za kaj ali ne.
sem dobila tablete retofer (ali nekaj takega) in če prištejem še kalcij in magnezij, se mi zdi, da stalno jem neke umetne zvarke.

Bomo poročali, grem sigurno pofirbcat in po katalog v Leclerc.

Retafer user posted image - v 1. user posted image sem po njih , teh tabletah non stop bruhala in sem potem jedla sirup (po njem vsaj nisem bruhala).

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.2.2009 7:12:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Aja, jaz sem pa danes postavila Pušenjaku vprašanje, če je možno takoj po porodu it domov in mi je pozitivno odgovoril. Sem mislila, da bo negativno nastrojen do takšne želje, ampak je bil njegov odgovor res pozitiven in se je strinjal, da je ok, če grem domov takoj, če bo seveda vse ok user posted image user posted image Je pa tako med vrsticami napisal, da se moraš za to malo pokregat pa greuser posted image Aja, moja g je pa itak carica in je vse skupaj požegnalauser posted image Ne vem no, meni se ne da tam ležat 3 dni, ok, če rodiš prvič potem JA, ampak meni je pa že vse jasno okoli dojenja, nega in ostalega....In se mi zdi to izguba časa, se bom veliko boljše počutila doma, med domačimi kot pa v sterilni bolnišnici.

Jaz bi pa tole imela http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=19 user posted image

user posted image user posted image user posted image Skuštrana in hvala za info, da se to da. user posted image Tudi jaz ne bi kar ležala 3. dni v porodnišnici, prvič sem komaj čakala da greva z malo domov oz. da moj pride na obisk. Čeprav sem imela kar dobro cimro.....

Zelo zanimiva mreža za bejbija. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.2.2009 8:20:34   
ribička
Ojla!

Kakšni se vam pa zdijo vozički v Leclerkovem katalogu - sicer lepo zgledajo, ampak mislite da so zakajuser posted image ? Kaj pa žimnica iz bammusovih vlaken, ima že katara mogoče kake izkušnje s tem?

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.2.2009 8:51:29   
bamoocham
Jutrooo.
user posted image tole paše na vsezgodaj.

Kako smo kaj danes? Js danes našo pikico ful slabo čutim, že včerja zvečer je bila nekam mirna..po navadi ful binca, danes pa skor nč...
Škoda, ker na našem koncu ni Leclerca,  bi šla pogledat posteljico, cena zgleda ugodna.
Js sem pa zdj 100%, da bom vzela tole previjalno, včeraj sem skoraj diplomirala zraven..tale mi je pa še najbolj všeč:

http://zaotroke.enakupi.com/large_image.php?productid=16498

(odgovor članu ribička)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
10.2.2009 10:02:52   
biba14
Jutrčekuser posted image
Tudi jaz danes sončka ful slabo čutim...ampak sem prebrala, da user posted image  v trebuhu prespi 16 ur, tako da je najverjetneje brcal ponočiuser posted image .
Hvala vsem za mnenja o koških in zibelkah...morda pa bom res kupila kar posteljico...sem že zračunala,kako bi jo zgužvala v spalnico za prve 3 mesece...potem pa bo tako ali tako v svoji sobiciuser posted image . Previjala ga bom kar na pisalni mizi, ki je v otroški ( bova kabinetek spremenila v otroškouser posted image ) in je zadosti velika in široka...
Bom pa tudi jaz najverjetneje vzela kar denar namesto paketka..ker za ta znesek sama kupim več potrebnih stvari,kot pa jih je v njem.
No, lep pozdravček, grem malce na sprehod dokler je zunaj še sončekuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
10.2.2009 10:06:31   
July08
Hello!
Dva čaja že v mojem želodcu, za kavo pa bo morda čas kasneje.

Bamboocham tudi jaz čutim otročka full različno od dneva do dneva. Danes je tud bolj miren - najbrž razočaran nad vremenom user posted image

Jaz sem bila pri prvem porodu 11 dni v porodnišnici, drugič pa 10 dni. Oba fanta sta imela namreč močno zlatenico in sta bila več kot pol časa pod lučko. Jaz pa sama v sobi, prvič ga še pogledat nisem mogla iti, ker so me vneti šivi tako zelooooooooooo boleli. Res je bilo hudo biti v porodnišnici. jaz tud podpišem, da grem takoj po porodu domov, ampak malo bi se pa bala za user posted image , ker v porodnišnici je pod stalnim nadzorom in budnim očesm pediatrov, doma pa vprašanje, kako bi bilo. Naše patronažne so bolj za starejše ljudi, o novorojenčkih nimajo glih dosti znanja, se mi zdi.
Bomo videli, kako bo. Če bom samo 3 dni po porodu v porodnišnici, bom presrečna user posted image user posted image user posted image  Morda mi (oziroma nama) tokrat rata. Res je hudo biti tam, ko imaš doma še druge user posted image  in jih noro pogrešaš.

Še e no vprašanje. Ima katera KRČNE ŽILE???? Jaz sem včeraj pri britju zgrožena ugotovila, da so se mi pojavile, čeprav jih doslej še nikoli nisem imela. Imam jih celo po notranji stramni stegen čisto do mednožja user posted image user posted image
Prosim za kak nasvet, kako postopati, da bi jih bilo čim manj. Jutri bom tudi prosila G, da jih pogleda in pove svoje. Me je kar malo groza. Prosim za kak nasvet.

Vse lepo!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 3566
10.2.2009 10:34:27   
bamoocham
Še e no vprašanje. Ima katera KRČNE ŽILE????

Ja jaz jih imam, na desni nogi (desna stran  stegna).  In me bolijo. Sem jih imela že prej,  zdj so še bolj vidne.
Mi pomaga, če se tuširam izmenično z mrzlo-toplo vodo. Če sedim recimo na sedežni, jih imam na klubski mizici podložene z blazino, pa ponoči ko spim, imam tudi vedno blazino pod nogami.
Pravijo, da pomagajo one hulahopkeuser posted image (ali žabe al kako že tudi rečejo), ko fejst stisnejo. Bom zdjle šla malo firbcat, če jih imajo kje..grem po trgovinah malo. LP

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.2.2009 10:36:07   
tecka
July, jaz imam precej vidne žile, pa zaenkrat s krčnimi še nimam težav. In upam, da tako tudi ostane, ker moja mama je imela res grozne krčne žile, pa ena sestra si jih je tudi že morala dat operirat. Zdravniki mi zadnjih 10 let toplo priporočajo gibanje in tega se povečini držim. Zdaj v nosečnosti pač malo težje.

bamoocham, moje mnenje glede previjalne. Meni tovrstne niso všeč, ker so preozke in moraš otroka prečno gor polagat. Podobno ima tudi moja prijateljjica in ker je nima v kopalnici, je čisto nesrečna, ker nima kam odlagat "kozmetike" za dojenčka. Po moje je sicer v redu, če imaš poleg previjalne še kakšne poličke oz. druge odlagalne površine. Pri nas bo previjalna taka lesena s skoraj 1m2 previjalne površine. Imeli jo bomo v kopalnici, da bo blizu vode. Iz kopalnice bomo pa izselili pralni stroj in ga preselili tja, kamor so nam ga postavili že arhitekti - v kurilnico (živimo v hiši).
V BC sem gledala tudi tisto od Stokke-ja - je čisto predraga za naš žep, ampak v živo zelooooo lepa. Mogoče dobim kakšno rabljeno. Časa je še dovolj:)

Ribička - jogi iz bambusovih vlaken je pa kar drag glede na ostale in jaz bi pred nakupom še preverila tržišče. Predvsem me pa po temeljitem ogledu Leclercovih izdelkov moti to, da je bombažu primešan poliester, pa ne vem, če je to najbolje.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.2.2009 10:39:49   
biba14
Meni so se tudi naredile-in to fuuullll. Prej sem imela vn le eno malo žilico-1cm na eni nogi, sedaj pa sem ko pajkova mreža..prav grdo je vse izbočenouser posted image . Mislim, da je bilo lansko poletje zadnje, ko sem nosila kratka krila...sedaj bom ko omika noge skrivalauser posted image . Če povem po pravici, sem se te user posted image  nadloge najbolj bala, ker vem, da ti v veliko primerih potem ostanejo ( vsaj vsem, ki jih poznam so ).

Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.2.2009 10:54:03   
Goldy
Jaz sem si že kupila kompresijske nogavice (nekako tako se reče). Ker me noge tako bolijo včasih kot da imam 100 kil gor na vezanih, pa mičkeno zatečejo. Tudi jaz sedim in ležim s podloženimi nogami in je bolje.

Naša je pa tako živahna. Brca tu, tam, spodaj, zgoraj, v trebuh, zadaj nekam. Spodaj me boksne nekam, da mislim da mi bo kar ven padla. Ne vem, a mehur cilja. Res nekam spodaj. Pa drugače nimam obutka, da bi me kaj dol tiščalo ali kaj. Samo ko ima pa žur, se pa obrača, zvija...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
10.2.2009 10:55:49   
nova10ka
krčne žile - jaz sem si že v prejšni nosečnosti kupila kompresijske nogavice (za nosečnice so bila takrat primerne samo samostoječe, torej deloma še čez stenga, naprej pa ne). Drugače pa: vsak dan vsaj nekaj časa počivat z nogami, dvignjenimi nad glavo (tko da ležiš na kavču in si noge podložiš, ni treba stoje na glavi delat user posted image ), pa knajpanje (tuširanje nog z izmenično mrzlo in vročo vodo), pa valda ne sme se sedet s prekrižanimi nogami. Je pa kar težko bit discipliniran, da vse to delaš, jaz ves čas pozabljam, da ne smem sedet s prekrižanimi nogami... Če ma še katera kakšen recept, pa naj prosim napiše!!!

aja - včeraj sem imepa preged, vse bp, lahko začnem hodit na nosečniško telovadbo (jupi). drug teden imam pa še morfologijo user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.2.2009 11:32:52   
luši
Pozdravček vsem....
Krčne žile - z njimi js nimam problemov... tut noge mi ne zatekajo... mam pa včasih občutek v stopalu, mečih, v dlani pa na bicepsu kot da bi se mi vneli živci... (če poznate ta občutek)... takrt si js pogrejem ognjičevo kremo (kr v mikrovalovki) in  se pol s tem namažem... pa ful pomaga... baje ognjič pomaga tut proti krčnim žilam... poskuste... škodovat ne more...

Bambusovi izdelki - Js mam povšter iz mehkih bambusovih vlaken, ker ko sem bila mlajša nisem mogla spati ne na pernatem in ne na peni, pa so mi takrat kupili bambusovega (10let nazaj dali zanj celo premoženje) in ga ne zamenjam...
mi2 bova sigurno vzela kar navaden jogi... če bi se pa lahko zmišljevala (da mi finance ne bi bile problem) pa bi vzela bambusovega... ker je bolj zračen pa manj privlačen za alergene...

Leclerc, Hofer, Lidl, Evrospin ipd trgovine se meni zdijo preveč drugorazredne trgovine da bi tam kupovala pohištvo ali opremo za novorojenčka... vsaj kar sem jas videla je bil en navaden POFL! Tk da hvala lepa - ampak ne...

Uživajte punce... pa hvala za kavo...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.2.2009 12:12:53   
manna
Pozdravljene...
Alina; za kateri voziček si se pa odločila? Jaz sem se za Mutsy 4 rider, ampak še nevem katere barve, malo cincam med sivo in bež, moj dragi pa navija za temno modro (še kar misli da bomo imeli fantka).  No, rdeča in oranžna vsekakor odpadejo. Če se tako dolgo čakajo ti vozički potem bo res treba pohitet. Ali slučajno katera ve, če se v tujini (npr. v Avstriji ali Italiji) dobi Mutsy-je kaj lažje in hitreje?? Ker če se jih, bi jaz rajši skočila en dan na "izlet" do tja pa ga kar prinesla domov, če bi bilo možno...

Glede paketa - mi bomo vzeli paket in sicer mislim da paket e2. Če se ne premislimo še seveda. Nekje sem zasledila da gre lupinica Maxi Cosi, ki jo dobiš v tem paketu, na ogrodje Mutsy-ja. A katera slučajno ve če je to res?

Košek/posteljica - Zaenkrat še razmišljam o košku, problem je edino da jih sploh nikjer nimajo. Tisti v Buši-ju pa mi niso preveč všeč. Pa še dragi so za znoret.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.2.2009 12:20:52   
biba14
Manna v sončku majo tudi kar nekaj koškov...žal je tudi tu cena visoka.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.2.2009 12:30:37   
jabolka
Pozdravljene mamice , user posted image

Že nekaj časa se nisem nič oglasla/ pisala, redno pa vas berem . Res ste pridne!user posted image   Berem da nekatire pijeste Retafer , jaz ga od svojih 8 let redno pijem ker sem slabokrvna , in tudi v nosečnosti...user posted image .  Predlagam da spijete na tešče  z pomarančnim sokom user posted image
Prejšni teden sem bila na bolniškem - močne  bolečine v trebuhu . Kakšen strah , hvala bogu  z mojim vse OK!
Naslednji pregled pri svojem g. imam 3.03.  S fantom sva se odločila , da greva v Postojno na 3D (22.02), da sva bolj  sigurna , komaj ČAKAM . Za enkrat je še user posted image user posted image

Nekatere že pridno nakupujete za svoje user posted image . Jaz še nič , enkrat marca-aprila , ko bo topleje za hodit okoli . Tu v Kopru ni neke izbire , v Izoli pa nič za dojenčke.
Voziček bomo najvrjetneje naročili po netu , ali pa šli v IT kupit
(trio reverso sport tris neonato limited edition little goldie- nam je všeč voziček) . Nona in nono pa bosta kupila pojsteljco. Glede paketa pa še ne vemo .
Za enkrat mi ne natekajo noge , žile pa niso tako vidne.

En lep pozdravček vsem user posted image user posted image .., pa božajte svoje buščke..user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!