skuštrana
|
Dober večer Uf, danes ste pa načvekale Košek - joj, meni so tako zelo luštni, samo mi razum govori, da naj rajši denar bolj pametno naložim Zibike me ne privlačijo, ker se še spomnim kakšne probleme sem jaz delala moji mama, ko sem dobila brata pa sem ga hotela non stop zibat in to na full.. Bomo imeli kar košaro od vozička za dnevno spanje, za ponoči pa mamino posteljo Paket - jaz bom vzela kar denar, ker večino stvari že imamo. Nošenje dojenčkov - Ma, to je pa full odvisno od otroka do otroka. Ja, lahko je bit pameten vnaprej, samo.. Naša Liza se nikoli ni preveč rada nosila, medtem ko Arsen ni zdržal v vozičku 10 min Še danes bi še rajši vozila Liza kot Arsen No, pri Arsenu sem jaz full uporabljala razne pripomočke za nošnjo, ker bi drugače imela roke do tal..Pa še bolj praktično mi je bilo, ker je bila Liza stara šele 2,5 let in sem njo lepo pod roko vzela, arsena v nosiljko in smo šli ven Ali pa plesat pa kuhat kosilo Dopust - eh, moji otroci so itak rojeni na poti , tako da s tem nimamo problemov (vožnja in podobno). Liza je že prava svetovljanka in popotniška duša, ko pridemo domov že čez 10 min sprašuje kam bomo šli Arsen pa isto, kar nosi za menoj čevlje, da gre nekam.. Tako da bi lahko šli na konec sveta pa bi njima bilo super..Jeseni smo bili en mesec po Črni Gori in Bosni, tak Balkan tour smo naredili in smo vsi uživali 100 na uro. Aja, jaz sem pa danes postavila Pušenjaku vprašanje, če je možno takoj po porodu it domov in mi je pozitivno odgovoril. Sem mislila, da bo negativno nastrojen do takšne želje, ampak je bil njegov odgovor res pozitiven in se je strinjal, da je ok, če grem domov takoj, če bo seveda vse ok Je pa tako med vrsticami napisal, da se moraš za to malo pokregat pa gre Aja, moja g je pa itak carica in je vse skupaj požegnala Ne vem no, meni se ne da tam ležat 3 dni, ok, če rodiš prvič potem JA, ampak meni je pa že vse jasno okoli dojenja, nega in ostalega....In se mi zdi to izguba časa, se bom veliko boljše počutila doma, med domačimi kot pa v sterilni bolnišnici. Jaz bi pa tole imela http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=19
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 9.2.2009 19:39:45 >