|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
7.2.2009 9:56:26   
bamoocham
Ja men so se kolobarji tut fuuul povečali, ampak res ful. Pa potemneli.
Se mi tut tak luščijo, kot pravite..kot da bi imela ful suhe kože..nekak tako.
In poleg tega, da bradavice srbijo, me pečejo, ful neprijetno res.
Pa že more tak bituser posted image

Glede velikosti dojk je pa tk, da sem že pred imela 85B..in mi še kr rastejo in rastejo..sem tudi že 2 modrčka zamenjala..in jih bom še mogla (imam še 19 tednov do koncauser posted image )

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
7.2.2009 10:42:26   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol sem pa samo jst tista z malimi joški user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, zdej imam malo večje.  user posted image  user posted image  user posted image  sem na 85 B pristala user posted image . Mojemu so se pa prav tako kar očke zasvetile, ko sem mu povedala, da si moram nov mudrčk kupit, ker so se mi joškic povečale user posted image  user posted image  user posted image  . Poleg tega so pa res kolobarji ful večji, edino potemneli mi pa niso ne vem koliko. Enim pa baje ratajo lahko čist črni. user posted image  
Kakšni pa so znaki, da bomo dobre krave molznice... pa ne obstajajo. Jst ne bom nikol pozabila, ko sem oktobra 07 imela ss v 17T in dva dni po splavu sem se doma naslonila na mizo in s tem po naklučji malo stisnila joško in postala sem čist mokra po joških. Najprej iz desne, naslednji dan pa še iz leve. Je kar lilo ven, pa nisem nič stiskala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bilo je kar malo grozljivo. Upam, da bom dobra krava molznica, glede na pretekle izkušnje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
7.2.2009 11:00:35   
kaminek
ojla punce!
jah, vsaka se ubada s svojimi problemi, ki so kr luštni, če le niso preresni, seveda govorim o nosečniškoh pripetljajih. jst sm tud presedlala že za 2 št. modrčka navzgor, pa še rastejo mi. koolobarji so tud men potemneli in bradavice me enjrat bolijo, drugič srbijo. jst si jih po vsakem tuširanju narahlo z brisačo podrgnem, da si jih krepim, pol pa absolutno še s kremo namažem.
kaj sm ugotovila glede teh krem; prvič sm mela od afrodite in mi je bila že na začetku ful mastna in sm tud dobila majhne mazoljčke po prsah. pa sm šla v lekarno, da si kupim drugo in mi je spet ponudila od afrodite in sm ji razložila, da jo ne prenešam, ker je tuk mastna. pa reče: ja, gospa, mora bit mastna, to je dobro za kožo. ampak jst sm se odločla za vichy, da jo sporbam. po parih nanosih mi je začela smrdet, drgač pa je kr OK, ker se hitro vpije. grem nato še na lov za kakšno drugo kremo...in sm pršla do neutrogene, body balsam, in sm za zdej zeloooo zadovoljna. se vpije hitro, ampak je koža na dotik čist mehkauser posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa še nekaj moram povedat; sva šla z drgaim ta teden v ikeo in sva malo vrgla oko na previjalno, postljco itd. majo kr zanimive stvari in kar ceneje. tko, da bova šla aprila še enkrat in bova za najinegauser posted image  kupila stvari, pa še kaj drugega, da se bo nama seveda splačalo it. in kot za nalašč je tamalo tokl brcalo, se premetavalo in obračalo, da sm mogla za vsakič, ko se je obrnilo podolgoma, it na wc, ker mi je prtiskalo na mehur. preden sva pršla v celovec, sm šla 5x na wc. grozaaaaaaaa

zdej sm pa preveč si dala duška. uživajte v vikendu pa pejte kej vn na sprehod, ker je tolk toplo.
pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
7.2.2009 13:33:13   
miškolinka 82
Ojla punce. Jst sm mela 5.2.morfologijo in je blo vse okuser posted image . Malo sm nad slikco razočarana, ker je blo na nuhalni lepše videt bebiko, tako da se bom verjetno prijavla na 3d. A ima katera številko od postojnske porodnišnice, ker mi je najbljižja za 3d? Imejte se lepo, čvekeuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
7.2.2009 14:22:41   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pol sem pa samo jst tista z malimi joški user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, zdej imam malo večje.  user posted image  user posted image  user posted image  sem na 85 B pristala user posted image . Mojemu so se pa prav tako kar očke zasvetile, ko sem mu povedala, da si moram nov mudrčk kupit, ker so se mi joškic povečale user posted image  user posted image  user posted image  . Poleg tega so pa res kolobarji ful večji, edino potemneli mi pa niso ne vem koliko. Enim pa baje ratajo lahko čist črni. user posted image  
Kakšni pa so znaki, da bomo dobre krave molznice... pa ne obstajajo. Jst ne bom nikol pozabila, ko sem oktobra 07 imela ss v 17T in dva dni po splavu sem se doma naslonila na mizo in s tem po naklučji malo stisnila joško in postala sem čist mokra po joških. Najprej iz desne, naslednji dan pa še iz leve. Je kar lilo ven, pa nisem nič stiskala. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bilo je kar malo grozljivo. Upam, da bom dobra krava molznica, glede na pretekle izkušnje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

hahaha, se ti pridružujem z malimi...ampak so sedaj tudi malo zrasleuser posted image
Moderce si bom pa tudi jaz morala nove kupiti, ampak me nič ne mika, ker drugače imam res male in modrcov ponavadi sploh ne nosim, pa se mi zdi noro sedaj večje kupovati, ker mi itak kasneje ne bodo prav...no verjetno bom ob priliki kar kakšnega nosečniškega kupila, pa bo volk sit in koza cela.user posted image

Tina, vso srečo, če se ne tipkamo več...user posted image

Drugače pa čestitke za uspešne morfologijeuser posted image user posted image (jst pa nisem dobila slikico iz morfologije, pa tudi nisem prosila, ker mi drugače itak skoz dela UZ in upam, da mi ga bo še naprej, pa bo še čas za kakšno slikico)

Lep viken vam želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
7.2.2009 16:45:05   
bačko
Dan!
Luši samo da je z user posted image vse uredu!Čuvaj se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meggy dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image
Tina škoda da nočeš biti z nami na forumu.Važno pa je da je vse uredu s teboj in z user posted image .Lepo nosečnost ti želim in veliko sreče še naprej!user posted image
Gantar tudi jaz imam majhne.Moj je prav vesel ko med nosečnostjo malo zrastejo.
Glede mleka in dojenja pa je bilo pri meni pri Žani obup.user posted image user posted image user posted image Nisem imela nič mleka in jo nisem nič dojilauser posted image user posted image user posted image
.Tokrat upam da bo kaj drugače!
No lepo se imejte!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
7.2.2009 19:25:50   
tecka
Joj, punce, kaj berem? Nekatere šele sedaj po N oblačila? Blagor vam. Meni sicer v službi pravijo, da dobro "skrivam", ampak nosečniške hlače pa nosim že dober mesec. Oblačila za zgoraj pa nosim še ista kot prej in upam, da bo tako lahko do konca. Sem videla pri eni kolegici, da se kar dobro obnese - čez trebuh so oblačila malo premajhna, ampak itak imajo hlače tisti rob iz blaga, tako da trebuh ne gleda ven.
No, prav mi je, če bi štartala bolj suha, bi bilo zdaj verjetno bolje.

Danes sem šla malo v BTC pogledat za otroško opremo in pri oblačilcih pojma nisem imela, kaj in koliko bi pravzaprav morala kupiti, tako da sem na koncu še največ časa namenila posteljnini. In kot povsod drugod ugotovila, da bo kar precej dragouser posted image

Pa še eno vprašanje - kam letos na počitnice? Se mi zdi, da bi morala z možem izkoristiti še zadnje leto "svobode", pa kakor obračam, se ne izide. V toplice se mi ne gre, za prvomajske bom že preobilna, itak mi pa domači kavč najbolj "sede". Torej, kakšni so vaši načrti?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
7.2.2009 20:53:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

sam evrokrem bi jedlauser posted image .

Mojemu  user posted image  zadnje čase evrokrem full paše, da ni noseč user posted image user posted image user posted image .
Jaz ga itak ne smem preveč pojest, potem ga pa on. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
7.2.2009 21:04:25   
Goldy
tecka - midva bova mogoče šla za kakšen vikend v kakšne toplice, ob morje, hribe...no, ne vem še kam, ampak planirava it. Upam, da uspe. Če bo pa dete bolj pridne sorte pa itak gremo septembra mal na morje....user posted image

Glede pregledov pa porodov - moj gre vedno zraven na pregled, pri porodu bo seveda zraven. Ga s konji ne bi zvlekli stran. user posted image  Pa tudi boža bušija, lupčka, pogovarja s tamalo. Najbrž tudi zato, ker to dete bilo tako dolgo pričakovano. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
7.2.2009 21:17:56   
fejči
user posted image user posted image ja živjo punce najprej se vsem zahvaljujem za skrb in lepe besede z mojim sinekom je zdaj vse vredu samo pazit bomo morali na vročino da spet ne pride do krčev , saj veste od zdaj naprej ne bomo več mirni ko bo vročina bomo morali ukrepati svečka,ohlajat uin pazit pazit.samo ko se ti to enkrat zgodi je res panika in nisi več miren ampak zdaj sem se sprijaznila s tem in upam da se nikoli več to ne bo zgodilo,saj zdaj moram tudi paziti na otročička pod srčkom da ne bo preveč stresov.res ga še nič ne čutim in komaj čakam 10,02. pregled da vidim kako in kaj. mal čudno pišem ker sem kar izmučena od vsega tega.... lepo mi je pa poklepetat zvami lep pozdrav vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.2.2009 21:26:20   
fejči
tina111user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se na druge ne vem kaj ste imele ampak podpirajte drug drugo ti si tud edina ki jo poznam da boš imela tretjo bejbiko bila si mi v ponos in si mi še lepo se imej

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
8.2.2009 10:16:44   
fragola
Joj punce srečne tiste, ki jin mate majhne, jaz mam kar velike in zdaj so še bolj!!!
Da ne govorim kolk so težkeuser posted image , jaz bi takoj mela manjše!!!

Sem vesela za vse, ki ste dobro opravile morfologijouser posted image , jaz jo mam v torek in komaj čakam, upam, da bo vse kot mora bit!

< Sporočilo je popravil fragola -- 8.2.2009 10:17:17 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
8.2.2009 10:57:25   
bamoocham
Dober dan sonosečke.

Kako smo kaj? Pri nas je tako slabo vreme, že celo dopoldne dežuje. Trenutno sem dala prat cote in mal brskam po netu.

Js sem sama zdaj, moj je šel z enim kolegom na pijačo-meni se ni dalo it.
Smo bli že včeraj zmenjeni, pa sva mogla it na en roj. dan.

Danes se je ponudil za kuhanje, ampak zgleda, da ne bo pravi čas nazaj-bom mogla kr jsuser posted image še sreča da ful rada kuham in da  mi res ni problem za lonci statuser posted image

Naša pikica je danes mirna, zgleda, da že tudi na njo vreme vpliva.

Glede dojk..js imam tut tk težke, da joj. Ampak to samo zdaj v nosečosti, drugače ne. Vzamem v zakup. Lepo se mejte nosečke, se beremo še kaj.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
8.2.2009 11:43:51   
lenika
Nosečniške hlače nosim že nekje od sredine novembra, torej bo že kmalu 3 mesece.
Prsi so se mi tudi že precej povečale.
Me pa zadnje dneve predvsem dopoldne full boli glava in pa tudi dlesni.user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
8.2.2009 11:57:37   
bjondi
Hojla,jaz sem pa tako vesela,da sem včeraj v Lj-Emporiumu-Benetton dobila ene kapri in ene dolge jeans hlača za mojga bauhija.Sem v 20-tednu in je bil že skrajni čas za nove hlače,ker sem mela pri starih že gumb in zadrgo odpeto do koncauser posted image ...Aja hlače so ble pa znižane ene sem dobila za 14,90 ene pa za 15,90€ user posted image user posted image ...

Drugače so pa moje joškice med manjšimi tako ,da sem brez modrčka -no so pa vseeno malo zrasle user posted image ...

Lep dan kljub dežju...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
8.2.2009 12:02:56   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Nosečniške hlače nosim že nekje od sredine novembra, torej bo že kmalu 3 mesece.
Prsi so se mi tudi že precej povečale.
Me pa zadnje dneve predvsem dopoldne full boli glava in pa tudi dlesni.user posted image

Popolnoma se pridružujem leniki, saj je pri meni vse isto, edino dlesni me ne bolijo.
Za nameček se mi je pa v zadnjem tednu večkrat zvrtelo v glavi in včeraj sem 2x skoraj skupaj zlezla.
Že celo življenje imam težave, če sem v prostoru kjer je premalo zraka in preveč ljudi in potem hitro skupaj zlezem.
Včeraj se mi je pa to zgodilo 2x pa sploh niso bili slabi pogoji. Bila sva v trgovini, malo sva si še ogledovala vozičke in kar naenkrat sem čutila, da me zmanjkuje. Potem sem se usedla na eno poličko in šla na svež zrak, da sem prišla k sebi.
Zadnje čase sem si parkrat izmerila pritisk in opazila, da imam ful nizkega, no vsaj veliko nižjega kot ponavadi.
Migren sem se pa že skoraj navadila, saj skoraj ni dneva brez glavobola.

V torek imam posvetovalnico in bomo videli kaj bodo rekli.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
8.2.2009 12:47:04   
tinca84
lenika- mene že od novembra bolijo dlesni, imam nebo včasih ful otečeno, a komaj jem. Pred nosečnostjo nisem nikoli zasledila krvi med umivanjem zob, sedaj pa vsak dan in to zelo!! Ginekolog mi je rekel naj si kupim v lekarni GENGIGEL in si masiram dlesni (sicer je tega gela ful malo, stane pa 10 eur) ampak me vsaj dlesni ne bolijo več tak hudo, krvavitve pa so še.
Tudi z nosom imam probleme, ko si ga obrišem je vedno krvavo, včasih se mi pa tud ornk ulije kri iz nosa, da skoraj skup padem ker mo ob enem postane slabo. To je baje zarad povečanega obtoka krvi zdaj v nosečnosti.

Janci F- jaz imam pritiska velikokrat okoli 90 in se tudi takrat počutim omotično. Sem pred nosečnostjo pila kavo, pa sem jo nehala zdaj v nosečnosti v 1. mesecu zaradi slabosti. Potem sm bla pa v bolnici in so mi rekli da naj se kar "posilim" s kako kavico da bom mela pritisk večji.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
8.2.2009 13:17:40   
bamoocham
Pred nosečnostjo nisem nikoli zasledila krvi med umivanjem zob, sedaj pa vsak dan in to zelo!! Ginekolog mi je rekel naj si kupim v lekarni GENGIGEL in si masiram dlesni (sicer je tega gela ful malo, stane pa 10 eur) ampak me vsaj dlesni ne bolijo več tak hudo, krvavitve pa so še.
Tudi z nosom imam probleme, ko si ga obrišem je vedno krvavo, včasih se mi pa tud ornk ulije kri iz nosa, da skoraj skup padem ker mo ob enem postane slabo. To je baje zarad povečanega obtoka krvi zdaj

Sem ravno par dni nazaj v eni knjigi brala, da je vse to normalno. Ti bom pretipkala, kaj piše:

• Glede krvavenja dlesni: Zaradi hormonskih sprememb dlesni postanejo debelejše in mehkejše. Zato so občutljivejše za poškodbe ob čiščenju zob s trdo krtačko ali pri jedi ostre hrane ter hitreje pride do krvavitve in vnetja (gingivitis). Zobe umivajte narahlo in redno uporabljajte zobno nitko.
  • Glede krvavenja iz nosu: Iz nosu lahko krvavite, ker imate v žilah več krvi in ker se spremeni njena sposobnost strjevanja. Kadar se vam to zgodi, sedite in pritiskajte nosnici ob nosni pretin, dokler krvavitev ne neha.
  • Pa še glede padanja skupaj: Izguba zavesti je v drugem tromesečju precej pogosta. Redko pomeni, da je kaj narobe z žensko ali z otrokom, čeprav je rzumljivo, da žensko vznemiri. Najpogosteje se onesvestite, če dalj časa stojite: žile, zlasti v nogah se razširijo in kri se nabira v spodnjem delu telesa. Zato mora srce močneje delovati, da pošilja kri po telesu. Verjetneje se boste onesvestili, kadar ste utrujeni ali pa niste dovolj jedli. Povejte o tem zdravniku, ki vas lahko pošlje na pregled krvi, da bi izločili možnost slabokrvnosti. V izogib temu:-pazite, da ne stojite predolgo, ne vstanete prehitro iz postelje, s stola ali tal. Jejte redno in vedno imejte pri roki nekaj  hrane (piškote, lešnike, sadje). Če čutite omotico, sedite ali lezite, dokler se ne počutite bolje. Večkrat globoko vdihnite.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.2.2009 13:19:35   
nova10ka
lenika, tinca84 - meni so tudi že med prvo nosečnostjo začele krvavet dlesni (samo med umivanjem zob), potem sem si pa začela po nasvetu svojga zobozdravnika redno nitkat zobe in je kar pomagalo. res pa nisem imela bolečih dlesni, tko da ne vem, če glede tega kaj pomaga.

nizek pritisk, glavoboli, vrtoglavice - vse to je tudi mene začelo matrati v zadnjem mescu. Vsako jutri moram NUJNO spit eno kavo, drugač sem čist slaba. pred nosečnostjo s tem nisem imela problemov... zdaj mi pomaga tudi pravi čaj, ker več kot ene kave na dan nočem spit. je ba vseeno boljš malo nišjo pritisk kot previsok user posted image

obleke - sem si ravno poskusila sešit eno majčko, ki bi bila fina za nosečnost in potem za dojenje (na preklop), pa se mi je igla zlomila user posted image nimam nobene nadomestne (dvojne) igle, tko da sem zdaj kar za računalnikom user posted image jao meni user posted image malčica pa kar spi in spi, tko da mi sploh ni hudega user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.2.2009 13:26:10   
luši
Pozdravljene...
Najprej hvala vsem za lepe želje... res je mal težje ker mojga lubija ni ob meni in me pol še živčki mal izdajajo... ko me skrbi zanj... Drugače je pa zdej že boljše, sem izvedela da je potovanje skrajšal na samo 14dni tak da pride že konec drugega tedna nazaj user posted image ... ga je zaskrbelo zame in je rekel da želi biti ob meni da ne bo kaj narobe user posted image

Z joškicami pa js nimam nobenih problemov... sem že prej mela 85B, zdej mam pa 85C ampak bolijo me pa ne... na srečo... si jih pa drgnem vsak večer z eno mal tršo gobico za tuširanje tko da takrat me bolijo ker jih razdražim, drugače pa ne... (to je bil nasvet moje mami... pravi da je bolje da te bolijo 9mesecev po malem kot pa pol na veliko ko je treba dojit...

Kri se tudi meni vliva iz nosa... pa non stop mam zamašenga... pa ušesa tut... mi kr poka v ušesih tako kot takrat, če prehitro menjaš pritisk...(ko greš v gore al pa se spustiš k morju ali pod vodo...) ampak pravijo da ni s tem nič narobe... Za dlesni je pa men priporočila zobno pasto Parodontax... sicer je malo dražja in ogabnega okusa (slana) ampak drugače pa ful pomaga in dlesni manj krvavijo (preizkušeno)...

Uživajte v deževnem vremenu pa se beremo...
LP

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.2.2009 13:48:39   
lino
Pozdravljene drage souser posted image .

Prav fajn je brati ta forum in ugotoviš, da nisi edini s težavami...

Tudi meni se zadnje čase večkrat stemni pred očmi, ker imam zelooo nizek pritisk. Mi je zadnjič pri G. merila pritisk ena študentka na praksi in bila full zmedena, ker ga 2x sploh ni zaznala (sem ispadla kot vampiruser posted image ), no pol so me pa prvo poslali kri za RH odvzet in mi je malo skočil pritisk, da so mi ga potem namerili 90/60. user posted image

G pa me je dal na bolniško, ker ni dobro, da bi hodila v službo in se vozila na dolge razdalje s tako nizkim pritiskom...zaradi česar imam tudi glavobole in pa počutim se nenehno utrujeno.
Moram pa priznati, da sem imela že prej nizek pritisk, kljub temu, da sem vsako jutro popila pravi čaj z mlekom in zraven pojedla še celo milko...sedaj pa tega ne počnem več in posledično je pritisk še toliko bolj nizek...
Mi je zdravnica na pregledu za delo rekla, da bolje nizek, kot previsok, te vsaj kap ne more zadet...user posted image

Imejte se lepo na današnji deževen dan.user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.2.2009 13:50:54   
skuštrana
Hojla...

Dopust - mi bomo šli septembra ali pa tudi neuser posted image Ne planiramo nič, ampak mi tako ali tako živimo na morju pa lahko skočimo na plažo kadarkoli...Smo bili pa lani cel mesec sep v Črni Gori in je bilo superuser posted image user posted image Na koncu smo skočili pa še v Mostar in V sarajevouser posted image

Luši, jaz imam tudi takšne težave s pritiskom v ušesih kot ti..tO MI JE NOČNA MORA VSEH TREH NOSEČNOSTIuser posted image Ampak ne moreš nič, je pa fulll nadležno...

Pri nas tudi dežuje, bljek..Pa še mož si je včeraj na košarki zvil gleženj in ne moremo nikamor..Pa še daljinca za Tv smo izgubili in tamala dva še tisank ne moreta gledatuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.2.2009 13:54:32   
skuštrana
Nizek pritisk - jaz tudiuser posted image Sem že navajena, zato pa mi paše jest slano..Zjutraj pa ovvezna kava, drgač me ni za prenašatuser posted image

Majhne joške, jaz imam košarico A, s tem da sem pred manj kot 10 dnevi nehala dojituser posted image sedaj sicer nosim modrc, drugače ga pa ne...Pa modca za dojenje z A košarico nimajouser posted image user posted image Dojila sem - Lizo 1 leto, Arsena pa skoraj 16m, tako da velikost jošk ni povezana s tem....Sem pa imela po prvem porodu par dni takšne kot Pamela..Po drugem porodu pa ne. Me pa tudi bradavice bolji zadnji mesec, zato mi je tudi pasalo ko se je mali sam odstavil.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.2.2009 13:57:17   
skuštrana
Obleke - jaz sem včeraj brskala po omari in ugotovila da imam full nosečniških cotuser posted image Ja, v treh nosečnostih se nabere, pa še prijateljica, ki je rodila januarja mi je nekaj dala... Tako da ne bomo nič nabavljali..

Bomo pa morali nabavit garderobo za novorojenčka, ker sta naša prva 2 oba zimskauser posted image Pa se mi pravzaprav sanja ne kaj potrebujem?? Pa košaro za voziček in še kaj se bo našlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.2.2009 13:57:47   
skuštrana
Uf, imam monologe, grem kosilo kuhatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......