kaminek
|
ojla punce! jah, vsaka se ubada s svojimi problemi, ki so kr luštni, če le niso preresni, seveda govorim o nosečniškoh pripetljajih. jst sm tud presedlala že za 2 št. modrčka navzgor, pa še rastejo mi. koolobarji so tud men potemneli in bradavice me enjrat bolijo, drugič srbijo. jst si jih po vsakem tuširanju narahlo z brisačo podrgnem, da si jih krepim, pol pa absolutno še s kremo namažem. kaj sm ugotovila glede teh krem; prvič sm mela od afrodite in mi je bila že na začetku ful mastna in sm tud dobila majhne mazoljčke po prsah. pa sm šla v lekarno, da si kupim drugo in mi je spet ponudila od afrodite in sm ji razložila, da jo ne prenešam, ker je tuk mastna. pa reče: ja, gospa, mora bit mastna, to je dobro za kožo. ampak jst sm se odločla za vichy, da jo sporbam. po parih nanosih mi je začela smrdet, drgač pa je kr OK, ker se hitro vpije. grem nato še na lov za kakšno drugo kremo...in sm pršla do neutrogene, body balsam, in sm za zdej zeloooo zadovoljna. se vpije hitro, ampak je koža na dotik čist mehka no, pa še nekaj moram povedat; sva šla z drgaim ta teden v ikeo in sva malo vrgla oko na previjalno, postljco itd. majo kr zanimive stvari in kar ceneje. tko, da bova šla aprila še enkrat in bova za najinega kupila stvari, pa še kaj drugega, da se bo nama seveda splačalo it. in kot za nalašč je tamalo tokl brcalo, se premetavalo in obračalo, da sm mogla za vsakič, ko se je obrnilo podolgoma, it na wc, ker mi je prtiskalo na mehur. preden sva pršla v celovec, sm šla 5x na wc. grozaaaaaaaa zdej sm pa preveč si dala duška. uživajte v vikendu pa pejte kej vn na sprehod, ker je tolk toplo. pozdravček
|